Liiga sulkeutuu taas – mihin menet Mestis?

  • 1 045 566
  • 5 672

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Voidaan lopettaa tämä keskustelu kun urheilulehti kertoi että se on joko sport tai tuto kuka voi nousta. Joulutauon jälkeen voisi sitten pelata finaalit niin voittajalla on aikaa rakentaa liigajengiä. Muut joukkueet voivat pitää pitkän kesäloman vaikka jäähallia siivoillen ja nikkaroiden.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Älkää nyt sitä Sporaa ampuko, kyllähän tämän järjestelmän vikohin ja kaikkeen siihen liittyvään korruptioon löytyy syylliset aivan jostain muualta kuin Vaasasta. Mutta syvää touhuahan tämä on ja kaikessa näkyy, että Mestis-miehet eivät tiedä kuin sen että jotain kytee heidän tietämättään, niin ristiin puhuvat keskenään.
 
Vai, onko se rikos Sportin toimesta, kun se on tehnyt hartiavoimin töitä unelmansa eteen ja mikäli se saisi siitä palkinnon voittamalla Mestiksen ja nousemalla unelmaansa? Ei voi kun ihmetellä tätä suomalaista kateellisuutta ja katkeruutta.
Toitko juuri itse pöytään sen ajatuksen, että Sport toimisi jotenkin väärin noustessaan urheilullisesti, ja sitten perään aloit ihmettelemään omaa kateellisuuttasi? Vai mistäköhän kateellisuudesta oikein puhut? Minä en ainakaan ole pannut merkille, että kukaan pitäisi Sportin toimintaa vääränä tai olisi osoittanut sen kummempaa kateutta tai katkeruutta em. seuraa kohtaan, vaikka keskustelua olen aktiivisesti seurannut.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Rupee kohta yrjöttään tää itsesääli ja voivottelu. Miksi se hyödyttäisi vain Sportia ja miksi liigan ovet lyötäisiin yht`äkkiä säppiin, jos Sport nousisi? Eihän niitä ole nytkään lyöty, vaikka Liigassa on ollut 14 jengiä iät ja ajat.

Vai, onko se rikos Sportin toimesta, kun se on tehnyt hartiavoimin töitä unelmansa eteen ja mikäli se saisi siitä palkinnon voittamalla Mestiksen ja nousemalla unelmaansa? Ei voi kun ihmetellä tätä suomalaista kateellisuutta ja katkeruutta.

En usko oikein kenenkään olevan kateellinen tai katkera Sportille, jos seura Mestiksen voitettuaan nousee liigaan. Se taas on aivan perseestä, että kausi on kohta puolessa välissä ja nousukriteereitä ei ole julkaistu ja nyt on tuotu ilmi yhden seuran mahdollisesti nousevan sarjasijoituksesta riippumatta. Tämä olisi ihan yhtä perseestä, vaikka ko. jengi olisi KooKoo. Sport on nyt joutunut hieman sijaiskohteeksi vihalle, jonka kohde on ihan muualla. En usko, että yksikään oikea Mestis-kannattaja on katkera, jos kovaa duunia tehnyt divariseura nousee, ehkä surullinen korkeintaan, että ei osunut omalle seuralle, mutta ei katkera. Se on toki ikävää, että Mestis päätyy joka tapauksessa entistä heikompaan jamaan, jos/kun yksi harvoista huippuseuroista poistuu ja uskon vakaasti tavoitteellisten seurojen todennäköisesti ajavan toimintaansa alas.
 
Viimeksi muokattu:

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Se olisi kyllä omalla tavallaan mielenkiintoista, jos TUTO nousisi Liigaan.

Voisi TPS:n puuhastelijat toimistollaan kokea aikamoisen herätyksen, silloin olisi pakko kääriä hihat ja ruveta tosissaan hommiin.

edit. satunnaikatsojan olisi ainakin helppo valita, minne menee katsomaan ottelua, lähelle keskustaa vai bussilla keskelle peltoa.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Sport on nyt joutunut hieman sijaiskohteeksi vihalle, jonka kohde on ihan muualla.

Tässä oli oikeastaan vastaus nimimerkki hartolle.
Alkaa pikku hiljaa oksettamaan, kun Sportia tunnutaan syyllistävän tästä kaikesta paskasta. Silloin tulee helposti reagoitua edellisen viestini tapaan. Ehkä se meni hiukan överiksi, pahoitteluni siitä.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Veikkaisin että tuo on aika hyvä yleiskuvaus keskimääräisestä vaasalaisnäkemyksestä, jos Sport nostetaan kabinetissa. Ensin ollaan vastaan ja taistellaan urheilullisuuden puolesta, mutta kun hissi yllättäen saapuukin oman joukkueen kerrokseen, niin kyllähän siihen on järjen nimissä mentävä mukaan. Tietenkin on mentävä talous edellä. Ihme, ettei asia aiemmin auennut.

Sanon edelleen sama asian. Kymmenen vuoden suljetun Liigan vahinkoja ei korjata muutamassa vuodessa. Jos karsinnat olisi pysyvä malli, niin tasoero pienenee takuulla, ja jossakin vaiheessa vaihtuvuutta karsinnan kautta tulisi.

En ole onneksi Kapasen Sami. Oma mielipiteeni ei ole muuttunut mihinkään. Nykyinen systeemi on häpeätahra kaiken jalon kilpaurheilun aatteelle. Mutta olen kylläkin luovuttanut idealismin puolesta taistelun. Elämä on liian kallis ja lyhyt käyttää siihen, että saa jotkut isokenkäiset tajuamaan jotain, mitä he eivät halua tajuta. Samoin olen totaalisen kyllästynyt mestiskiekon seuraamiseen Kuparisaaressa. Kahdesta huonosta vaihtoehdosta valitsen mielummin epäurheilullisen tien liigaan jos sellaista mahdollisuutta tarjotaan. Toinen vaihtoehto omalla kohdallani on sitten kenties rakkaan jääkiekon seuraamisen lopettaminen kokonaan, mikäli Sport ei olisi asettanut Liigaa tavoitteekseen.

Kaikki "oikeamieliset" jääkiekon ystävät haikailevat menneitä ykkösdivariaikoja. Pitää tapahtua aika radikaali yhteiskunnallinen ja taloudellinen romahdus, ennenkuin ne ajat palaavat, että jollekin paikkakunnalle syntyy sellainen kiekkobuumi, joka synnyttäisi divarin syövereissä uuden dynastian. Rahan valta urheilussa käytyisi romahtaa ensin. Ainoastaan silloin saataisiin taas seurauskollisia pelaajia, joiden avulla divarista voidaan nousta ylöspäin urheilullisesti. Olen kyllä nykytilanteen johdosta itsekin surullinen. Mestis ei pysty pienessä Suomessa haastamaan Liigaa kilpailevana tuotteena. Liigakarsintojen voitto vaatii vähintään miljoonan euron pelaajabudjetin pienten tulojen Mestiksessä. Se ei ole mahdollista Vaasassa, enkä oikein usko että Kouvolassakaan - ei ainakaan ilman välitöntä konkurssiuhkaa. Jos KooKoo olisi ollut useamman kerran "liigakarsinnoissa" ja hävinnyt sarjan 4-0 tai 4-1 niin väitän, että Isaskar olisi myös aina miettiäs sen suhteen, miten liigaunelma saavutetaan, varsinkin kun seurajohto ilmoittaa taas seuraavan kauden vaatimattoman pelaajabudjetin..

Ymmärrän paremmin kuin hyvin esim. kouvolalaisten fiilikset, ja muistan vielä ne vanhat hyvät ajat, kun KooKoo pelasi liigassa. Vaasassakin ollaan koettu, miten vuorollaan Oulu ja sitten Kuopio nousivat liigaan meidän nenän edestä ja sitten Liigasta vaan kylmästi ilmoitettiin ettei muilla ole asiaa mukaan toistaiseksi määrittelemättömänä ajanjaksona. Nyt uskon sentään Liigan viisastuneen sen verran, että jatkossa laajennusta harkitaan tapauskohtaisesti. Toivon Liigalta avoimuutta ja konsultaatiota Mestiksen suuntaan, että esimerkiksi Kouvolan tilanne olisi jatkuvassa seurannassa. Tietenkään pelkkä muniin puhaltelu ei auta. Mutta varmasti sinnikäs työnteko palkitaan Kouvolassakin. Meillä on nyt lisenssipohjainen ammattilaissarja. Ei auta, vaikka päällä seisoisi.

<-- Toi "we had a dream" on just protesti rehdin urheilullisen nousumahdollisuuden vesittymisestä. Järjestelmä mihin kasvoin, ei ole enää olemassa.
 

Finnhopper

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Toivon Liigalta avoimuutta ja konsultaatiota Mestiksen suuntaan, että esimerkiksi Kouvolan tilanne olisi jatkuvassa seurannassa. Tietenkään pelkkä muniin puhaltelu ei auta. Mutta varmasti sinnikäs työnteko palkitaan Kouvolassakin. Meillä on nyt lisenssipohjainen ammattilaissarja. Ei auta, vaikka päällä seisoisi.

Lainasin vain osan, koska tuossa se paradoksi onkin(boldaus oma). Millä tämä Suomen Jääkiekkoliiton ykkössarja pysyy mielenkiintoisena tämän kauden jälkeen? Onko siihen edes mahdollisuutta? Oletetaan että yksi joukkue nousee tämän kauden jälkeen ja nousija on kuitenkin yksi näistä sarjan mielenkiintoisista joukkueista. Liiga ilmoittaa kauden jälkeen että "seurataan tilannetta muiden osalta jatkossa". Jos selkeätä lupausta noususta ei ole vastaavalla tavalla = voita mestis+kerää rahaa enää tämän kauden jälkeen, niin ihmettelen kyllä millä joukkueiden kehittäjät&toimijat motivoivat itsensä, sponsorit ja vielä katsojatkin näihin talkoisiin mukaan. Vielä lisänä se että yksi niistä ykköskorin porukoista on ns. poissa joka vielä edellisenä vuonna veti jengiä halliin.

Kyllä miä luulen että hiljaiseksi vetää vähän siellä sun täällä, oli se nousija sitten kuka tahansa.

Jotenkin tuntuu että parasta olisi nostaa halukkaat&kykenevät liigaan kertarysäyksellä ja täräyttää myös liiton sarjajärjestelmä totaalisen uusiksi. Kipeetä se tekisi tuokin, mutta kerran kipeetä verrattuna siihen pitkään kiikkuun niin ehkä se auttaisi parempaan tulevaisuuteen nopeammin.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
...
Millä tämä Suomen Jääkiekkoliiton ykkössarja pysyy mielenkiintoisena tämän kauden jälkeen? Onko siihen edes mahdollisuutta? Oletetaan että yksi joukkue nousee tämän kauden jälkeen ja nousija on kuitenkin yksi näistä sarjan mielenkiintoisista joukkueista. Liiga ilmoittaa kauden jälkeen että "seurataan tilannetta muiden osalta jatkossa". Jos selkeätä lupausta noususta ei ole vastaavalla tavalla = voita mestis+kerää rahaa enää tämän kauden jälkeen, niin ihmettelen kyllä millä joukkueiden kehittäjät&toimijat motivoivat itsensä, sponsorit ja vielä katsojatkin näihin talkoisiin mukaan. Vielä lisänä se että yksi niistä ykköskorin porukoista on ns. poissa joka vielä edellisenä vuonna veti jengiä halliin.
...

Tässäpä se pohdittava kohta on, jos nyt koko hässäkkään enää haluaa lainkaan mielenkiintoa uhrata. Sarja, jossa urheilullisella menestyksellä ei ole hevonperseen vertaa merkitystä (kunhan ei tipahda Suomi-sarjaan) ei kiinnosta yleisöä taikka sponsoreita. Ilmeisesti jatkossa toimivin strategia tavoitteelliselle mestisseuralle on pistää joka vuosi Humppilan kunnan ehdottaman strategian mukaisesti muutama tonni lottoon ja toivoa että voitto tulee ja sitä myöten hetkellisesti sellainen määrä pätäkkää että sen turvin päästään ylemmälle sarjatasolle. Pelaajabudjetti pakko pitää nollissa kun vakaita tuloja ei kuitenkaan liikoja ole (turhassa sarjassa kaikilla taidettaisiin mennä LeKin ja JypAn tasolle kävijämäärissä ja sponsseissa, ilman emoseurojen tekohengitystä tosin), ainoa harmi tietysti että jonkunlaista junnutoimintaa olisi varmaan edelleen harjoitettava ja toimistoheppuja olisi pakko pitää palkkalistoilla jatkossakin (ainakin se liigapaikkalobbari ja varmaan joku nimellinen toimarikin olisi oltava).
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Rupee kohta yrjöttään tää itsesääli ja voivottelu. Miksi se hyödyttäisi vain Sportia ja miksi liigan ovet lyötäisiin yht`äkkiä säppiin, jos Sport nousisi? Eihän niitä ole nytkään lyöty, vaikka Liigassa on ollut 14 jengiä iät ja ajat.

Vai, onko se rikos Sportin toimesta, kun se on tehnyt hartiavoimin töitä unelmansa eteen ja mikäli se saisi siitä palkinnon voittamalla Mestiksen ja nousemalla unelmaansa? Ei voi kun ihmetellä tätä suomalaista kateellisuutta ja katkeruutta.

En ihan ihan saanut viestiäni sinulle läpi, mutta tarkoitus ei ollut mitenkään kritisoida Sportia. Toivon, että Sport pelaa lähiaikoina liigaa ja kunhan muilla olisi sama mahdollisuus, niin kaikki on kunnossa. Tämä riittänee tästä.

magnum37 kirjoitti:
Jos KooKoo olisi ollut useamman kerran "liigakarsinnoissa" ja hävinnyt sarjan 4-0 tai 4-1 niin väitän, että Isaskar olisi myös aina miettiäs sen suhteen, miten liigaunelma saavutetaan, varsinkin kun seurajohto ilmoittaa taas seuraavan kauden vaatimattoman pelaajabudjetin..
Uskon todennäköisyyksiin ja siihen, että karsintoja pelaamalla Mestiksen ja liigan välinen tasoero aikaa myöten kaventuisi. Nouseminen olisi jo nykyisillä voimasuhteilla realismia ja todennäköistä 5 tai vähintään 10 vuoden aikana. Se riittäisi tässä kohtaa, mutta toki ymmärrän sen että Kouvolan ja Vaasan tilanteet eivät ole ihan vertailukelpoiset. Täältä puuttuu se menestys ja tottahan se on, että vaasalaiset ansaitsisivat liigapaikan mahdollisimman nopeasti. On oikeastaan järjetöntä, mikä potentiaali hukataan jatkuvasti sillä, ettei Sport pääse pelaamaan liigaa.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Mitä enemmän mietin asiaa, niin uskon että Sport vuodot ovat hyvinkin voineet tulla Valtosen sopimustilanteen kautta. Kuitenkin hän on käynyt myös muiden tahojen kanssa neuvotteluita, lisäksi Sport on luonnollisesti neuvotteluissa kertonut ensi kauden budjettinsa jne ja nekin ovat suoraan samalla viikolla vuotaneet julkisuuteen ja vieläpä samaan lehteen. Eli olisiko Toivakka kuitenkin syytön?

Ja tuosta psyykepelistä, en usko että kohu (ja eilinen sen näytti) vaikuttaa välttämättä negatiivisesti Sport pelaajistoon. Vaikutus voi olla myös täysin päinvastainen. Nimittäin joukkueessa on vamasti nippu pelaajia jotka näiden huhujen kautta voivat nyt tuntea pelaavansa liigasopimuksesta - ja kenties ainoasta mahdollisuudestaan koskaan saada sopimus liigaan. Motivaatiorypistys voi siis olla vain positiivinen.

Oli miten oli näen kuitenkin tämän kuka sanoi mitä sanoi puolen ihan sivuseikkana tässä koko kaaoksessa. Vahva puuhastelu tässä haisee ja saunaseuralla riittänee lämmitysvuoroja aina sauna-Timolle asti tällä suhmuroinnin määrällä.
 
Viimeksi muokattu:

EagleEye

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tämä paskan jauhaminen on tietysti joidenkin mielestä todella kivaa, mut tuskin se nyt on Sportin tai Sportin kannattajien tai TuTon vika jos media möläyttelee mitä sylki suuhun tuo. Kohta varmaan joku "asiantunteva" lehti tai henkilö kertoo Jokereiden tilalle menee K-Vantaa ja samalla jatkaa Jokerien farmina ja perii ilmaiseksi liigalisenssin. Kale ja Hjallis on hoitanut asian saunottaessa korealaisia, jotka hoitaa Vantaalle liigarahoituksen ja samalla Jokereille paitaan Koreanlipun. Sit Kale nauraa paskaset naurut ja sanoo et nyt liitto antaa luvan sulkea liigan. Jossain vaiheessa ollaan ehkä viisaampia kun liiga ja mestis on päässyt jonkulaiseen päätökseen mitä tehdään ja ketä suositaan tai sorsitaan.
 

Chiquita

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO
...Vielä lisänä se että yksi niistä ykköskorin porukoista on ns. poissa joka vielä edellisenä vuonna veti jengiä halliin.

Kyllä miä luulen että hiljaiseksi vetää vähän siellä sun täällä, oli se nousija sitten kuka tahansa.

Tottahan tuokin on, ainakin joidenkin kohdalla. Minä tosin käyn katsomassa kaikki kotimatsit, jos en ole kahlittuna patteriin käsiraudoilla. Nekin joissa vastustaja on hajuton ja mauton Jypakatemia tms, silloin vaan vietän enemmän aikaa kaljamukin ääressä, jos se tuntuu mielekkäämmältä kuin matsin seuraaminen.

Toisaalta kausikortin ostaneena olisi vähän outoa olla käymättä.
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Tämä paskan jauhaminen on tietysti joidenkin mielestä todella kivaa, mut tuskin se nyt on Sportin tai Sportin kannattajien tai TuTon vika jos media möläyttelee mitä sylki suuhun tuo.
Oletko miettinyt, että tämä möläytys saattaa olla myös tarkoituksenmukaista? Hieman tasoitellaan ison päätöksen kohua, kun huhut lasketaan liikkeelle "liian aikaisin", jotta asiaa ehditään sulatella. Ei olisi ensimmäinen kerta kun tämä käytäntö on käytössä. Esimerkkejä voi hakea vaikka valtionhallinnosta. Huhu saattaa olla siis peräisin hyvinkin korkealta.

Eihän tässä koko asiassa jännitä mikään muu kuin se, että vaaditaanko nousuun Mestiksen merstaruus. Jos ei vaadita, vaan mennään jonkun kriteeristön mukaan, niin Sport nousee. Asia on mielestäni päivänselvä. Jos mestaruus taas vaaditaan, niin sitten tilanne on mutkikkaampi, eikä ensi kaudelle välttämättä haluta Jokerien paikkaa vielä täyttää, mutta tähän en usko. Liigapomoja kiinnostaa vain raha. Jokerit vie niin paljon euroja menneessään, että paikko on heitettävä ja äkkiä.
 

Finnhopper

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tottahan tuokin on, ainakin joidenkin kohdalla. Minä tosin käyn katsomassa kaikki kotimatsit, jos en ole kahlittuna patteriin käsiraudoilla. Nekin joissa vastustaja on hajuton ja mauton Jypakatemia tms, silloin vaan vietän enemmän aikaa kaljamukin ääressä, jos se tuntuu mielekkäämmältä kuin matsin seuraaminen.

Toisaalta kausikortin ostaneena olisi vähän outoa olla käymättä.

No sama täällä, ainakin vielä tämän kauden osalta. Tosin itse olen melkein aina autolla joten kahvia ja lihistä vaan kuluu.
Viittasin tuolla enempi tulevaan/tuleviin kausiin, jotta vieläkö sitä korttia tulee hommattua ja kiinnostaako koko homma enää yleisesti samaan tahtiin.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Vaikka liiga pysyisi auki, tulee tämän kauden jälkeen kyllä ainakin tylsä kausi, koska tähän on ladattu paljon panoksia eri joukkueiden osalta ja koska joku suurista on todennäköisesti poissa ensi kaudella.

Vaasassa ollaan aika kriittisellä tiellä, jaksaako suuri yleisö enää yhtään kautta mestistä tämän jälkeen. Jo nyt tunnelma on tosi vailu ja keskiviikon Jukuritkaan ei meinannut kiinnostaa. Ainoastaan alle 2300 katsojaa. Se on umpisurkea määrä. Vielä, kun muistaa, että tällä kaudella näistä suurista ainoastaan Tuto käy hieman useammin meillä, olisi luullut porukkaa olevan "harvinaisessa" Jukurit ottelussa lähempänä 3000.

Mitä sitten, jos ensi kaudella ei ole vaikkapa Jukureitakaan? Pelataan aina vaan enemmän näitä tylsääkin tylsempiä Jyp-akat vastaan. Hyi saakeli!

Kyllä kassat joka paikkakunnalla kuihtuu ainakin jossain määrin, kävi miten kävi tällä kaudella.
 

Chiquita

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO
...jotta vieläkö sitä korttia tulee hommattua ja kiinnostaako koko homma enää yleisesti samaan tahtiin.

Omasta puolestani uskallan sanoa, että kausikortin hommaan myös seuraavaksi kaudeksi. Ei tässä lähimenneisyydessä ole päässyt kuin kaksi kautta liigassa olevaa TuToa katsomaan, eli kannatan kyllä joukkuetta riippumatta sarjasta... :)
 

JoKP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kabinettiurheilua vastustavat joukkueet
Kun ajatellaan sekä taloudellista, että urheilullista aitoa ja tavoittelevaa nousukarsintajärjestelmää, niin se on ainoa ja oikea.

Etenkin -80:ntä luvulla ja osin -90luvun alussa olleisiin nousu/liigakarsintohin laitetaan vaikka kiinnostavuus ja sitä kautta yleisökeskiarvo, niin voi vaan vetää yhden johtopäätöksen nykyisestä sekamelska/hyväveli merkkisestä karsintapäätös ja kritteerivaliokunta aina älykkäine ajatuksineen.

Silloin tokasta divarista vaikka Ketterä veti yleisöä 2000 katsojan keskiarvolla, Savonlinnassa n.2000 katsojaa keskiarvolla mitattuna, Varkaudessakin liikkuttiin molemmin puolin kahtatuhatta. Joensuussa yleisökeskiarvo oli yli 2500:n katsojaa, Kouvolassa yli 3000:n hengen katsojakeskiarvoja.

Silloin myös tuli liukuhihnalta lupaavia junioreita, sen aikaista halli/olosuhdeongelmaakin ajatelematta, niin enemmän sieltä tuli lupaavia junnuja aina NHL:llää myöten.

Ruotsinmallinen systeemi tänne Suomeen ja tietysti ajankohtakin olisi loistava, kun ottaa huomioon yleisen kiinnostavuuden sarjataso alhaalta ylös on kärsinyt pahan kolauksen ja se alkaa näkyä nyt myös liigahallien puolityhjien hallien katsomoista, puhumattakaan mestiksen teennäisyydestä melkein joka mittarilla mitattuna.

Nousukarsinta urheilun ehdoilla liigakarsintoineen samaan tapaan suurinpiirtein kuin 80:tä luvulla(tietysti päivitettynä) on varmasti hyvä tapa saada ihmiset aktivoitumaan, jos päättäjät aidosti muuttavat jäjestelmää joka pelastaa yleisen mielenkinnon jääkiekkoa kohtaan aina junioreista sidosryhmiin asti.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Tämän päivän Aamulehdessä Kummola sanoo, että on mahdollista että Liigaa pelataan 13 joukkueella ensi kaudella. Vähän sellainen vaikutelma kuitenkin tuli, että tämä tapahtuisi lähinnä jos ehdolla oleva joukkue ei täytä vaatimuksia. Kummola ei kuitenkaan asiaa sen enempää tarkentanut.
 
Suosikkijoukkue
Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit

Lainaus uutisesta: "Kummola myönsi, että kriteerit ovat tiukat. -Nykyisillä liigaseuroillakaan eivät kaikki asiat ole tällä hetkellä täysin kunnossa."

Niinpä niin, nousijakandidaateille kriteerit, joita eivät edes kaikki liigan joukkueet täytä. Ilmeisesti ensi viikolla tulevat kriteerit pitäisi olla kaikkien luettavissa, jos viime hetken yllätyksiä ei tule. Sekavaa, sekavaa koko touhu.
 

redcougar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liigan Svedut
Oiskohan tossa Maikkarin uutisessa kyse Liiton damage controllista, kun viikolla vuosi asioita ennenaikaisesti? Voi olla että seuroihin lähtenyt kysely mallia "Täytättekö liiga-lisenssin kriteerit? Kyllä/Ei."

Painotan että kannatan "pelaamalla Liigaan" ajatusta ja vieroksun sauna-soppareita. Uskon myös IS:n uutisointien takana olevan faktaa, tosin salainen sopimus ei välttämättä ole täysin sitä mitä IS:lle on kerrottu. Tomekin soppari käänsi mut tälle kannalle.
 
Suosikkijoukkue
KK

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Homman nimi on varsin selvä. Kysellään kaikilta ja todetaan, että vain Vaasan Sport täytää liigakriteerit. Nice one Kummola! Tosin ensin pitäisi vielä voittaa Mestiksen mestaruus?

Voi kai teoriassa olla mahdollista sekin että nyt kalastetaan mestiksestä kerralla kaikki liigakelpoiset ylös. Eipähän tuu liigaan yksittäistä heittopussijoukkuetta... (Tasoittaisi tavallaan sarjaa, mutta toisaalta sopivia pelaajia taida riittää tälläkään hetkellä Lügaan ainakaan siten ettei hintalappu kohoaisi tolkuttomaksi).
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Mikä rooli Kal€lla on liigassa? Olenko mä ihan kujalla, kun olen ymmärtänyt ettei hänellä olisi oikeasti edes roolia liigassa. Eikö hän ole pelkästään jääkiekkoliigan johtaja?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös