Liiga-aika lähempänä kuin uskotaankaan

  • 14 410
  • 196

KooPee

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viestin lähetti Rocco
EDIT 2: Muuten, kun KooKoo:n kannattajien mielipiteitä kuuntelee niin aivan samalla tavalla he mainostavat alueen suuryrityksiä kun puhutaan KooKoon liigapaikasta. Mutta eipä niitä näy KooKoon mukana kovinkaan vahvasti kun Mestistä pelataan. Enhän ole väärässä? Miksi Kouvola ja Vaasa sitten olisivat erilaisia?
KooKoosta voi sanoa sen verran, että ei ikinä tule pelaamaan liigassa. KooKoo on hallinnollisesti puulaaki sarjaa. KooKoon johtaminen on harrastus, ei mitään päämärätietoista toimintaa. KooKoolla ei ole mitään suunnitelmia, eikä tavoitteita tulevaisuuden suhteen. Esa Sirenillä oli KooKoon varalle kovia visioita, mutta ne meni meren pohjaan hänen mukana.
 

Rocco

Jäsen
Kiitos. En ole itse ollut lainkaan tietoinen joukkueen omista ajatuksista. Fanien informaatio on ainoa asia minkä tästä jutusta tiedän. Eli jos KooKoon tilanne on mikä on niin tämäpä sitten selvitti paljon.
 

Katsoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos, PiTa
Liigaan menon kriteeri

Haluan ymmärtää, että nykyiseen liigaan pääsee seuraavilla kriteereillä:

- pystyy näyttämään, että täpäkkää löytyy
- on käytettävissä riittävän iso ja tasokas halli
- pystyy uskottavasti osoittamaan, että hallissa käy myös väkeä
- pystyy näyttämään toteen, että ensimmäiselle liigakaudelle löytyy riittävän tasokas joukkue.
- taustaorganisaatio on riittävän uskottava (junnut yms.)

Jos näitä kriteerejä arvostetaan ja samalla kerrotaan, ettei menestys divarissa ole syy nousta, niin miksi h******ä divarissa sitten pitäsi pärjätä. Jo em. tanskalaiset viirut täyttyvät, niin liigaan voisi nousta vaikka PiTa. (Sovitaan vain Jokereiden kanssa hallin käytöstä ;-))
 

viikinkikissa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit IFK
Viestin lähetti Rocco
Mistä lähtien urheilussa on voitettu rahalla? Kyllä edelleenkin ne ovat ne pelaajat jotka kentällä pelaa, ei raha.

Osuit asian ytimeen. Hmmm, ehkä kuitenkin joskus pesäpallossa... Mutta tällä hetkellä Mestiksessä, jos sulla ei oo rahaa, et voi myöskään nousta Sm-liigaan, ihan sama vaikka olisi joukkue täynnä Nhl tason pelaajia noin kärjistäen.
 

Kullervo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Samat keskustelut / kiistelyt on käyty jo niin monessa ketjussa...

Oletetaan, että liigaan halutaan 14. joukkue. Tämä joukkue nostetaan liigaan ja kukaan ei putoa pois. Joukkue valitaan kabineteissa. Mielestäni edellä mainitut asiat ovat aivan mahdollisia, jos on seurannut Hjallis & Co:n puheita.

Millä perusteella joukkue valitaan ja ketkä ovat ehdokkaina? Arvon ehdokkaiksi Kalpan, Kookoo ja Sportin. Kriteereinä ovat:

1. Urheilullisuus
2. Talous
3. Halli
4. Juniorit
5. Riittävästi katsojia

Mielestäni edellä mainituista ehdokkaista kaikki ovat melko tasaisia. Mikä kriteeri on tärkein? Olisiko se kuitenkin se urheilullisuus (tätä on tietysti syytä epäillä). Tästä syystä mielestäni nousua havittelen joukkueen on syytä pärjätä jo Mestiksessä. Pitää olla uskottava jos haluaa nousta.
 

KooPee

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viestin lähetti Rocco
Kiitos. En ole itse ollut lainkaan tietoinen joukkueen omista ajatuksista. Fanien informaatio on ainoa asia minkä tästä jutusta tiedän. Eli jos KooKoon tilanne on mikä on niin tämäpä sitten selvitti paljon.
Pitää kyllä KooKoon puolustuksesksi sanoa vielä että KooKoon johtamista harrastaa sama porukka joka harrastaa Kuusankosken paperitehtaitten johtamista. Jos tämä mikään puolustus on?
 

juudas

Jäsen
"niin miksi h******ä divarissa sitten pitäsi pärjätä."

Ei miksikään. Yleisökin on tämän tajunnut ja jäänyt himaan. Avautuuko kurjuus pikkuhiljaa?

PiTaa ei päästetä pk-seudun kakulle. Siksi sitä ei oteta. SM-liiga ajattelee vain omaa etuaan, kuten kertovatkin. Onnea muuten PiTalle.

"Pitää kyllä KooKoon puolustuksesksi sanoa vielä että KooKoon johtamista harrastaa sama porukka joka harrastaa Kuusankosken paperitehtaitten johtamista. Jos tämä mikään puolustus on?"

Lähes paras mahdollinen.

Jos kriteereinä ovat iso halli, ei toista joukkuetta samasta kaupungista ja iso väestö hallin ympärillä (potentiaalinen raha tulee tämän myötä), löydän itse Suomesta viisi vaihtoehtoa, jotka ovat muiden edellä, mutta eivät kaukana toisistaan: Sport, KalPa, KooKoo, Jukurit, Jokipojat. Mutta kuten sanottu, minä en näitä kriteereitä ole keksinyt, eikä niitä ole kukaan kertonut tarkkaan. Ei myöskään kerrota mitään koko nousu-kuviosta. Kaikki on arvailujen ja huhujen varassa. Mestiksen katsojat on jo menetetty ja pian kyllästytään "poreissa ja ilvesjoukoissa" maksamaan kausikortteja kun tähdet lähtevät ja mieli katoaa peleistä ennen joulua.

Kun Kummola, Helkovaara, Hjallis ja pari kumppania sähläävät vielä muutaman vuoden niin tervehenkinen avoin ja toimiva Veikkausliiga puuskuttaakin jo selkään. Sitä odotellessa.
 

vihtori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelikaanit
Jukurit

Jukurit täyttää mielestäni vuoden kahden kuluttua samat kriteerit kuin Kalpa; Sport ja KooKoo:kin. Tosin joiltakin osin parmminkin kuin kilpailijansa, onhan Jukurit voittanut Mestiksen (mikä hirveä nimi) kaksi kertaa. Jukurit on varmaankin täysin terveellä pohjalla mitä talouteen tulee ja valmennus ja johto on varmasti sellainen, joka pystyy kasvattamaan pelaajia liigatasolle. Joukkueessa on tällä hetkellä ainakin 2 kentällistä pelaajia jotka pienellä harjoittelulisällä ovat liiga kelpoista porukkaa.

Mikkelissä ei kuitenkaan olla liigaan pyrkimässä eihän sellaiseen kannata pyrkiä mihin ei ole mahdollisuutta päästä. SE on niin sanottua voimien ja ajatuksien tuhlaamista.

Mielestäni liigassa tulisi olla 16 joukkuetta.
 

Rocco

Jäsen
Miten muuten Jukureiden juniorit ovat pelanneet? Liiga kuitenkin seuraa hyvin pitkälle myös organisaation junioreita.

Onhan oman tuotannon pelaajat halvempia ja tuovat jatkuvuutta joukkueeseen. Ilman omia junnuja joukkue joutuu aina ostamaan pelaajansa muualta ja se ei ole ihan halpaa touhua ja samalla vaikuttaa negatiivisesti talouteen. Ainakaan tämän päivän Jukurit näyttävät aika pitkälle olevan muualta tulleiden pelaajien varassa. Korjatkaa jos olen väärässä.
 

Afan

Jäsen
Mikä muuten on Sportin junioreiden laita? Ei ole tarkoitus mitenkään kuittailla, mutta sen enempää A-, B- kuin C-junnuissakaan Sport ei ole parinkymmenen parhaan joukossa. Liigaseurojen junnut taasen ovat lähes poikkeuksetta.
 

Kullervo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti Rocco
Miten muuten Jukureiden juniorit ovat pelanneet? Liiga kuitenkin seuraa hyvin pitkälle myös organisaation junioreita.

Mielestäni Jukuri-junnuilla on mennyt tämä kausi kohtuullisesti.

C pelaa SM-sarjassa. Ei tosin ole menestynyt hirveän hyvin.Sarjataulukko

B pelaa 1-divarissa. Ihan hyvää menestystä. Sarjataulukko

A pelaa Suomisarjaa. Kohtuu menestystä. Sarjataulukko

Käsittääkseni pikkujunnuissa pelaajien määrät ovat kasvaneet vuosi vuodelta ja suunta on ylöspäin.

Parin vuoden päästä juniorit eivät ole ongelma Jukurien pelaamiseen liigassa. Sen sijaan talousalueen koko ja alueelta puuttuvat suuryritykset tulevat olemaan este liigajoukkueen saamiseksi Mikkeliin.

Edit. Sarjataulukot
 
Viimeksi muokattu:

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Viestin lähetti Afan
Mikä muuten on Sportin junioreiden laita? Ei ole tarkoitus mitenkään kuittailla, mutta sen enempää A-, B- kuin C-junnuissakaan Sport ei ole parinkymmenen parhaan joukossa. Liigaseurojen junnut taasen ovat lähes poikkeuksetta.

Nythän meille tuli tällä kaudella vastaan törkeä mies pula. Mikä on seurausta vanhan hallin aikaisista pienistä harrastajamääristä.

Pelasihan Ässienkin A vuosia Sportin A:n kanssa kovia kamppailuja divarin kärjessä. Ja silti Ässät pelasi liigaa. Onko se Ilveksen A nyt divarissa? Sportin A pelaa ensi kaudella takuulla divarissa, kun pojat kasvaa taas vuoden ja saadaan enemmän A:han jätkiä. Kärkihän on erittäin korkeatasoinen. Kivasti Suomisarjassa pelaavat A-junnut ovat Mestiksessäkin pärjänneet. Peliaikaa ovat saaneet ainakin Teijo Räävi, Juha Kaari, Anssi Hietaharju ja Eero Ovaska, jonka Lukko "yllättäen" kaappasi.

Voisin kääntää asian näin, että kun Sport nousee (nostetaan) liigaan. Sportin juniorit nousevat parin-kolmen kauden jälkeen liigatasolle. Junioreita tulee Vaasaan lähialueilta, joissa on laadukkaita junioreita. Esimerkiksi SHT:lla oli pari kautta takaperin C-junnut liigassa. Pietarsaaressa on hyvää juniorityötä tehty jo vuosia ja Kokkolan junnut, jotka eivät saa joukkuetta kokoon tulisivat Vaasaan.

Asian voisi ilmaista niin, että taas junnuilla olisi syy tulla Sportiin pelaamaan niin kuin silloin, kun Vaasassa oli intti. Silloin se olisi mahdollisuus pelata joskus liigaa.
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Syy ei tosiaankaan ole mikään vanhan hallin harrastajamäärät. Sportin a-junioreissa on jo vuosia luvattu ja luvattu. On luvattu peliaikaa jne. Viime syksynä pelaajat kyllästyivät tähän ja mm. Ovaska lähti lukkoon. Ei lukko häntä kaapannut. Toinen syy hänen lähtöönsä oli armeija. Nabb lähti lukkoon kun Sirviö ei luvannut peliaikaa. Kauvosaari lähti myös, tosin syytä siihen en tiedä varmasti.

Sportin junioreissa tehdään niin paljon tällä hetkellä väärin, että sieltä ei aivan heti voi mitään A-junioreiden liigatasoa odottaa. Sportin juniorit ovat huonosti organisoidut. Monet puhuvat, että nuoremmissa ikäpolvissa on selvää nousua juniorimäärissä. Toisin minä olen kuullut. Juniorityöllä Sport ei heti liigaan nouse. Siellä puolella on JuniorSportin tehtävä vielä pirusti duunia. Pelaajia ei saa pakottaa, vaan homman pitää lähteä liikkeelle siitä, että se on hauskaa. Kaiken lisäksi huolestuttavaa on myös se, että Sportin junioripelaajat ovat erittäin kurittomia. Sen todistaa ehkä viime kautinen C-junioreiden sm-sarja jossa seuran juniorit aivan surutta sikaili mm. Jokereita vastaan. Suuren kohun nosti myös joukkotappelu Sport-Diskos -ottelun jälkeen.

On väärä luulo, että Sportin juniorityö olisi valmis liigaan.

Lisäys: Tosin Sportissakin löytyy myös paljon erittäin lupaavia hokin pelaajia. Paras esimerkki taitaa olla Osalan poika, joka on kyllä vakuuttanut taidoistaan mm. Pohjola-leirillä.
 

viikinkikissa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit IFK
Jukureiden puheenjohtaja Jukka Toivakka listasi Jukureiden tämän hetkisen tilanteen liigaa ajatettelen.

1. Omien junioreiden tason nousun.
Vähän aikaan sitten oli lehdessä juttu, jossa kerrottin Jukureiden hakevan Nuori Suomi sinettiseura tunnusta. Tämä olisi jo osoitus hyvästä juniori työstä ja sen jatkosta.

2. Saada halliin joka otteluun Sm-liigassa vähintään 3500 katsojaa.

3. Helpoimpana näistä , joskin ei helppoa sekään. Toivakka piti 2 miljoonan euron lisäystä tämän hetkiseen budjettiin.

Korjatkaa ne jotka lukivat tuon jutun, jos muistin nuo ihan väärin...

Minusta kuulostaa nämä hyvinkin terveiltä kommenteilta...
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Viestin lähetti Jaska85

On väärä luulo, että Sportin juniorityö olisi valmis liigaan.


Kuka tämmöistä on väittänyt? Kirjoitin, että jos Sport nousee (nostetaan) on pelaajien kiinnostus Sportia kohtaan, niin suuri, että pelaaja määrät nousee todella paljon. Esimerkiksi Hokki teki tällä kaudella kovia kaappauksia sen vuoksi, että sillä on kytköksiä Kärppiin ja näin ollen liigaan. Kaartinen, Lahesalu, Tuppurainen ym. menivät varmasti Hokkiin siinä toivossa, että näyttöpaikka Kärpissä voisi näin aueta. Ja näin on muutamille käynytkin.

Viestin lähetti Jaska85
Sportin a-junioreissa on jo vuosia luvattu ja luvattu. On luvattu peliaikaa jne. Viime syksynä pelaajat kyllästyivät tähän ja mm. Ovaska lähti lukkoon

Junnuissa saa takuulla pelata. Varsinkin nyt. =)
No joo ymmärsin, että tarkoitit edustusta. Siihenkin on nyt tullut parannus, kun Kenneth Westerback on edustuksen ruorissa. Muutamat pelaajat ovat jo saaneetkin peliaikaa. Olen aina sanonut, että mitä intressejä esim. Sirviöllä oli peluuttaa Sportin junioreita? Ei mitään. Sirviö oli täällä vaan duunissa. parin vuoden sopimuksella tekemässä parasta mahdollista tulosta. Kun taas Kena on Vaasalainen ja haluaa kehittää myös omia pelaajia, jotka ovart juuri hänelle tuttuja. Kena on ehkä tällä hetkellä paras mies Sportin peräsimessä.

Viestin lähetti Jaska85
Siellä puolella on JuniorSportin tehtävä vielä pirusti duunia. Pelaajia ei saa pakottaa, vaan homman pitää lähteä liikkeelle siitä, että se on hauskaa. Kaiken lisäksi huolestuttavaa on myös se, että Sportin junioripelaajat ovat erittäin kurittomia.

Sportissa ei varmasti erota millään lailla muusta Suomesta mitä tulee lasten/nuorten kasvattamiseen tai opettamiseen. Tämän voin sanoa jyrkällä kokemuksen äänellä, koska olen organisaatiossa ollut pelajaana yli kymmenen vuotta ja myös valmentanut. Junnut ovat tapelleet kautta aikain, myös muualla Suomessa kuin vain Vaasassa.

Viestin lähetti Jaska85

Syy ei tosiaankaan ole mikään vanhan hallin harrastajamäärät.

Tämä on osatotuus. Kun pelattiin viimeisiä vuosia vanhassa hallissa, niin aloittavilla ikäluokilla harrastamäärät jäivät pienemmiksi kuin mitä yleensä, mikä tietysti johtui huonoista olosuhteista ja pienistä jäämääristä. Kukapa halusi lapsensa pelaavan jääkiekkoa homeisessa hallissa yöllä? Nyt nuo ikäluokat ovat sen ikäisiä, että pitäisi pärjätä.

Nyt tilanne on sikäli hyvä, että olosuhteet ovat maan parhaimpia. Ongelma on nyt vain siinä, että jäävuorot ovat sika-hintaisia, mikä taas aiheuttaa sen, että treenaaminen on kallista ja näin ollen hallien kapasiteettia ei käytetä täysin hyväksi. Tähän on ilmeisesti kuitenkin tulossa muutosta. Toivottavasti.
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Tuosta juniorityöstä puhuttaessa Mestiksessä on useampi taso:

Liigataso:
KalPa

hajurako

KJT
K-Vantaa
Tuto
Suomi-sarjasta tähän kuuluu myös Jokipojat.

vielä pitempi hajurako

Mestiksessä:
Kookoo
Jukurit
Sport
Ahmat
Hermes
Fops

ja Hokin ja UJK:n juniorityöstä nyt ei voi oikein edes puhua.
ja tuolta A-divarista/suomisarjasta ei juuri pelureita liigan nosteta.
Tietysti yksittäisiä pelaajia voi tulla mutta kokonaisia ikäluokkia ja ennen kaikkea tasaisia tuskin.
 
Viimeksi muokattu:

Wolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
MIKKELIN JUKURIT
Viestin lähetti viikinkikissa

2. Saada halliin joka otteluun Sm-liigassa vähintään 3500 katsojaa.


Ote Porilaisesta Satakunnan kansanlehdestä:

Ässät-SaiPa ottelun virallinen katsojaluku oli 2867, mutta paljon oli kausikorttilaisia ja muita jäänyt kotisohvalle. Todellinen väkimäärä oli selvästi alhaisempi. Eli jokainen voi vetää tästä omat johtopäätöksensä. Pori jyllää taas niin jääkiekossa kun jalkapallossakin.

Toinen ote samaisesta lehdestä:

Jalkapalloilun lisenssihallinto päätti perjantaina pyytää FC Jazzilta lisäselvityksen liigalisenssiä varten. Muut 13 seuraa saivat lisenssin ja osallistumisoikeuden kauden 2003 jalkapalloliigaan.

FC Jazzin täytyy jättää tarkempi selonteko seuran taloudellisista vastuista 14. helmikuuta mennessä. Lisenssihallinto päättää porilaisten lisenssistä lopullisesti 17. helmikuuta.

- Jazzin toimittamien papereiden perusteella ei voi vielä päätellä, että seura pystyy täyttämään taloudelliset velvoitteensa. Mutta ei voi myöskään päätellä, ettei se voisi niitä täyttää. Tarvitsemme tarkennusta, mitä eräiden lukujen taakse kätkeytyy, liigan toimitusjohtaja Jan Walden totesi.
 

Wiipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viestin lähetti Jani82
Tuosta juniorityöstä puhuttaessa Mestiksessä on useampi taso:

Liigataso:
KalPa

hajurako

KJT
K-Vantaa
Tuto
Suomi-sarjasta tähän kuuluu myös Jokipojat.

vielä pitempi hajurako

Mestiksessä:
Kookoo
Jukurit
Sport
Ahmat
Hermes
Fops

ja Hokin ja UJK:n juniorityöstä nyt ei voi oikein edes puhua.
ja tuolta A-divarista/suomisarjasta ei juuri pelureita liigan nosteta.
Tietysti yksittäisiä pelaajia voi tulla mutta kokonaisia ikäluokkia ja ennen kaikkea tasaisia tuskin.

Voisitko nyt kaikessa viisaudessasi hiukan valistaa meitä tyhmempiä lukijoita mikä tekee vaikkapa KooKoon tai Sportin juniorityöstä huonomman verrattuna vaikkapa KJT:hen?

Kauden 2001-2002 päätteeksi nuo Sinun mainitsemaisi joukkueet pelaisivat seuraavilla sarjatasoilla:

A-nuorten SM-liiga:
* TuTo
* FoPS
* KalPa

A-nuorten I-divisioona:
* KJT
* K-Vantaa
* KooKoo
*Jukurit
* Sport
* Ahmat

B-nuorten SM-liiga:
* KJT
* K-Vantaa
* KooKoo
* KalPa

B-nuorten I-divisioona
* TuTo
* Jukurit
* Sport
* Hermes
* FPS

C-nuorten SM-liiga:
* K-Vantaa
* TuTo
* KooKoo
* Sport
* Ahmat
* KalPa

Kiinnostaa tosiaan kuulla tarkempi analyysisi, että mikä on huonompaa näissä "pidemmän hajuraon" joukkueissa verrattuna "pienemmän hajuraon" joukkueisiin?
 

Vaasalainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
On toki tavoiteltavaa että kaikki oman paikkaunnna c-,b-,a-junnut pelaa SM-tasolla mutta kaikkihan ei sinne mahdu...
On myös olennaista että junnupuoli kasvattaa myös "tähtiä" eikä vain leveää massaa. Viime vuonna Pohjalaleirille lähti 12 JyPin pelajaa ja kaksi Sportin. Yksikään JyPin pelaaja ei päässyt jatkoon mutta molemmat Sportilaiset pääsivät 16-v maajoukkueeseen asti.
-86 ikäryhmästä on kolme vaasalista ollut maajoukuueessa. -85:kin oli...
Sportin -86- ja -87 joukkuett ovat määrälliseti erittäin pinet.
-88,-89-,90 ... luokat ovat suuret ja esim Pohjolalleirille on taas tulossa huippuyksilöitä.
Kun nyt vielä on huhuttu suunnitelmista ottaa lupaavia junnuja jo b-junnuista lähtien 5-kentölliseksi joihinkin harjoituksiin edustukseen niin hyvältä näyttää. Siis: Vaasan juniorikasvatus tuottaa hyviä yksilöitä, jotka aivan parin vuoden sisällä tuottavat hyvää materiaalia edustukseen. Vaikka ei SM-tasolla junnut pelaakaan.
Ensi vuodesta lähtien -88 ikäluokka aloittaa myös nousun ehkä sarjatasollakin. Siellä on laatua ja määrää.

Muutenkin tämä keskustelu päätynyt mielestäni ihan oikeisiin johtopäätöksiin.
On muutama Mestisseura, jotka voivat periaatteessa SM-liigassa.
Kärjessä on Sport ja KalPa - fyffe ja organisaatio ratkaisee. Ehkäpä molemmatkin nähdään siellä ennenkuin arvaammekaan.
 

Wiipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viestin lähetti Vaasalainen

On muutama Mestisseura, jotka voivat periaatteessa SM-liigassa.
Kärjessä on Sport ja KalPa - fyffe ja organisaatio ratkaisee. Ehkäpä molemmatkin nähdään siellä ennenkuin arvaammekaan.

Toivottavasti nähdään nuo Sport ja KalPa liigassa jo ensi kaudella jotta loppuu tämä näiden organisaatioiden kehuminen täällä foorumeissa. Itseäni kyllä hiukan ihmetyttää, miten on mahdollista, että "liigatason joukkue" Sport mestiksen suurimmalla budjetilla rypee vasta sarjan puolen välin krouvissa.

Ottaisitte mallia Oulun Kärpistä joka tyylikkäästi nousi liigaan kokoamalla jo divariin liigatason joukkueen ja hallitsemalla suvereenisti divaria muutaman vuoden ajan. Samalla kun talous oli kunnossa niin liigapaikka oli komeasti Kärppien. Vaasalaiset uhoavat liigapaikasta vaikka tietääkseni Vaasan Sport ei ole edes koskaan voittanut mestistä tai sen edeltäjää I-divaria.
 

Makke

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Viestin lähetti Wiipuri
Itseäni kyllä hiukan ihmetyttää, miten on mahdollista, että "liigatason joukkue" Sport mestiksen suurimmalla budjetilla rypee vasta sarjan puolen välin krouvissa.

On erittäin valitettavaa, että urheilullisuudella ja urheilullisella menestyksellä ei ole enää mitään tekemistä liigaan nousun kanssa.
 

Vaasalainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Sportin peli kulkee

Sportin piti toki tällä joukkueella menestyä tänäkin vuonna paremmin mutta jossain on mättänyt.

Valmentajavaihdoksen jälkeen on peli kulkenut kuitenkin mallikkaasti - tällä viikolla kaatui kaatui sarjajohtaja kotonaan( KooKoo-Sport 2-5) ja tänään K-Vnataa ( Sport-KVnata 2-1) sekä 11.01. Jukurit - Sport 2 - 4.
Nyt peli siis kulkee ja tällä menolla mennään play-offista finaaliin!
Näissä asetelmissa kohtaisi Sport juuri KVantaan paly-offin ekalla kierroksella.
No kuten täällä on jo todettukin niin näillä peleillä ei ole suurtakaan merkitystä kun liigapaikkoja jaellaan. Valitettavasti!
En pidä jäähallin käytävillä kuultuja 3 milj €:n lisäsponsoreiden saantia tältä vauraalta talousalueelta mahdottomana jos Liigan porti aukenee.
Täällä on sentään ammattitaitoinen seurajohto ja organisaatio sekä ei ole kovin paljon haitaksi kun VPS pustosi ViekkausLiigasta.... MestisSportilla on ollut saman verran katsojia kuin VPSulla liigassa.

Potentiaalia siis on!
 

Wiipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Valmentajavaihdoksen jälkeen on peli kulkenut kuitenkin mallikkaasti - tällä viikolla kaatui kaatui sarjajohtaja kotonaan( KooKoo-Sport 2-5) ja tänään K-Vnataa ( Sport-KVnata 2-1) sekä 11.01. Jukurit - Sport 2 - 4.

Niin ja jos en ihan väärin muista niin Sport myöskin hävisi hiljattain Hokille kotonaan mutta sen näköjään oletkin jo unohtanut.

Nyt peli siis kulkee ja tällä menolla mennään play-offista finaaliin!

Joo eiköhän julisteta Sport jo mestismestariksi, muilla ei taida olla mitään jakoa Vaasalaisten kyydissä.


En pidä jäähallin käytävillä kuultuja 3 milj €:n lisäsponsoreiden saantia tältä vauraalta talousalueelta mahdottomana jos Liigan porti aukenee.

Hjallishan sanoi hiljattain että urheilullinen ja taloudellinen puoli kuntoon niin tervetuloa vaan liigaan eli ei muuta kun kaatamaan vaan playoffseissa nämä mestiksen rupusakit Jukurit, KooKoot, Kiekko-Vantaa, KalPat ja mitä niitä nyt olikaan Sportin edellä sarjataulukossa (huolimatta Sportin mestiksen suurimmasta budjetista) niin liigaan vaan että muut voivat jäädä kilpailemaan ihan pelillisesti tänne rupusarjaan.

Täällä on sentään ammattitaitoinen seurajohto ja organisaatio

Joo kyllä muualla mestispaikkakunnilla kadehditaan näitä Vaasan euromiljönäärejä ja ammattitaitoista seurajohtoa ja organisaatiota ja vielä muistutukseksi sinne Vaasan ammattitaitoisille miljönääreille, ei tästä nyt niin hirveän kauan ole kun saimme lukea tästä ammattimaisesta organisaatiosta seuraavanlaisia uutisia...

http://fi.soneraplaza.net/stadion/artikkeli/0,5773,19204,00.html

ps. mikäs vuosi se olikaan kun Sport on viimeksi voittanut divarin tai mestiksen? ai niin jos pelillistä menestystä vaadittaisiin Spåra olisi varmaan Suomisarjassa mutta nämä Vaasan euromiljönäärithän tosiaan vievätkin Sportin rahalla liigaan ja varmaan jo 2005 kaudella viimeistään Vaasassa nostellaan Kanada-maljaa.
 
Viimeksi muokattu:

Vaasalainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Niin, vuonna 2000 oli vielä kaikki toisin ja World Trade Centerkin oli pystyssä...

Katsotaan nyt rauhassa mitä isot pojat sanoo. Onhan se kiva jos vielä pelitkin kulkee.

Eikö se ole kivaa kun on uskoa ja toivoa.
Yhtään ylipääsemätöntä liigaestettä ei Vaasassa ole!

Olisiko Liiga muka nyt ikuisesti hyvä nykyisellään?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös