Lennart Petrell – HIFK:n ruumiillistuma

  • 820 677
  • 2 259

Petrell#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Mikael Granlund
Uskon, että näemme vielä, mutta kiitos tähän asti kaikesta. Toivottavasti reissusi tuo menestystä urallesi ja ennen kaikkea kokemusta ja uutta näkemystä kiekon pelaamiseen. Lennu, olet hieno äijä ja jokainen ifk-fani arvostaa sinua!
 

XXLshirt#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Drumheller Miners
Lennun mukana lähtee iso osa HIFK:ta. Hän on kuitenkin se tämän päivän ruumillistuma ja väriläiskä joukkueessa. Lähtö jättää ison loven. Yhtään vähättelemättä VP:tä, "ilmaveiviä" ja muita loistavia sotureita. Toivotan kuitenkin onnea ja menestystä sinne rapakon taakse. Tervetuloa terveenä takaisin ja nimenomaan kotijengiin.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kaikkea hyvää Lennulle Amerikkaan. Hieno pelaaja jota jää kyllä kaipaamaan suuresti. Hiukan kuitenkin lohdutti tuo haastattelu ja Lennun sanat "Kyllä punainen #32 tullaan vielä joskus vetämään päälle". Avosylin otetaan vastaan sitten kun sen aika on.
 

redcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, SAFC, Denver Broncos, LA Kings, TB Rays
Totta kai Lennun pitää takoa rautaa, kun se on kuuma. Kävi siellä ameriikan raitilla mitenkä vain, niin Lennulle on annettu mahdollisuus. Yrityksen puutteeseen homma ei ainakaan tule kaatumaan. Näin äkkiseltään ajatellen voisin kuvitella Edmontonin olevan nimenomaan Lennulle sopivin joukkue päästä pelaamaan NHL-kiekkoa.
 

#16 Murray

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kylmät väreet tuli kun Lennu puhui vielä punaisen #32 paluusta. En malta odottaa sitä hetkeä. Lennu on NHL-sopimuksensa ansainnut loistavilla peliotteilla ja pääsee varmasti pelaamaan ylhäällä uhrautuvan ja kaikkensa antavan pelityylinsä vuoksi. Ikävä tulee, mutta innolla katsotaan ensi kaudella miehen otteita Edmontonin paidassa. Toivottavasti fanit oppivat arvostamaan Lennua.

#32
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt vaan kaikki miehestä irti ja sillä tyylillä vakaasti uskon paikan aukenevan Oilersin kokoonpanosta asti. Ainakin näytönpaikan, siitä toki pitää sitten taas ottaa kaikki mahdollinen irti.

Löytyy asennetta, käsiä, jalkoja ja voimaa eli ei mikään ihan mahdoton idea että tällainen kaveri löytää itsensä NHL:n kirkkaiden valojen loisteesta. Ei muuta kuin seuraava kausi alusta loppuun ilman turhia löysäilyjä niin että ainakin tietää kaikkensa antaneensa, vaatiihan se järkyttävän määrän duunia mutta uskon että Lennart osaa arvostaa saamaansa mahdollisuutta ja painaa sen mukaisesti menemään.

Ensi töikseen käy toivottavasti hakemassa hallin katosta alas sen paidan #99 ja aloittaa tyylikkäästi se päällään heti syksyn ekassa kotimatsissa.

Onnea NHL-uralle Ikoni, ja IFK:ssa onneksi ja toivottavasti vielä nähdään. Ei tosin haittaa vaikka menisi muutamakin vuosi P-Amerikan reissussa, sitä tässä kuitenkin on miehen puolesta tullut sivussa toivottua jo pidemmän ajan.
 

penalalli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Leeds United
Onnittelut Lennulle

Tuli ihan vanhalle tippa silmään, kun luin IFK:n kotisivuilta Lennun haastattelun. Vittu, tällainen on mun IFK ja sen pelaajat.
 
Onnea ja menestystä Lennulle ison veden taakse. Seuraavat 6-7 kautta kovaa duunia NHL:ssä ja sitten takaisin kotiin. Kerrankin pelaajan lähtö ei harmita, olen pelkästään onnellinen Lennun puolesta. Kiitos tähänastisista Lennu!
 

ikt

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Stadi HC, St. Louis Blues
Hieno mies! Tippa jos toinenkin tuli silmäkulmaan kun katseli Youtube- pätkiä ja luki haastattelun.

Heitä Lennu äijät seinälle sielläkin mihin nyt matkaat!
Ja tervetuloa takaisin milloin vain!
 

Helmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuli ihan vanhalle tippa silmään, kun luin IFK:n kotisivuilta Lennun haastattelun. Vittu, tällainen on mun IFK ja sen pelaajat.

Just näin! Onnea matkaan Lennu ja tule takaisin anytime. Onnittelut myös avioliittoon astelusta kunhan h-hetki koittaa heinäkuussa.
Hieno mies, hieno pelaaja.
 

Joosef

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Lennun mukana lähtee iso osa HIFK:ta

Tä????
Ei lähde palaakaan ifk:ta. Lähtee yksi pelaaja joka on kieltämättä ollut hyvä ja Ifk:lle uskollinen pelaaja mutta ei kuiitenkaan mikään sateentekijä. Hyvä kun lähtee - myt on viimeiset ajat kokeilla mihin rahkeet riittää. Oma veikkaus on 10 peliä, tehot 1+2 ja -1.

Mukava olla vuoden päästä takaisin kotona.

Toivoisin kyllä olevani väärässä...
 

Saint

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tuli ihan vanhalle tippa silmään, kun luin IFK:n kotisivuilta Lennun haastattelun. Vittu, tällainen on mun IFK ja sen pelaajat.

Siis täh? Mitä erikoista tässä on? Samat litaniat kuin kaikilla muillakin..

Mutta mukava nähdä miten käy. Itse uskon Lennulla olevan noin sata kertaa paremmat mahdollisuudet raivata paikka auringosta, kuin esim. maitojuna Filppulalla. Täältäkin katsottuna sopimus on todella hieno juttu, jää muutama taklaus Ladaan tai Vadeen osumatta.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Tsemppiä ja kaikkea hyvää Lennulle Kanadaan! Nyt, kun Lennu vie öljymiehille hieman tuoretta voittamiskulttuuria, niin ehkä ensi vuonna nähdään lopultakin kanadalaisen NHL-joukkueen mestaruus. Ja olisihan se hienoa, jos Lennu pääsisi vuoden päästä nostelemaan sitä vähän nakkikattilaa isompaa kanisteria.

Totta kai olisi ollut mukavaa nähdä #32 myös ensi kaudella viilettämässä vaakunapaidassa, mutta ei IFK tästä siirrosta kovin paljon heikenny. Ainakin itse uskon, että Lennu on täysin korvattavissa. Tuomaisen en usko täyttävän Petrellin hokkareita, mutta jos Ahtola pelaa samanlaisen kauden kuin 09-10 tai jompikumpi kaksikosta Nyholm-Pöysti jatkaa runkosarjassa siitä, mihin pleijareissa jäi, niin me ei ehditä ollenkaan ikävöidä Lennua, kun hurrataan muille kundeille.

Niin, tietysti se #25 olisi veret seisauttava stuntti, mutta luotan IFK:n taistelevan kannusta ensi kaudella, vaikka Rudi ei tulisikaan.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Tsemppiä ja kaikkea hyvää Lennulle Kanadaan! Nyt, kun Lennu vie öljymiehille hieman tuoretta voittamiskulttuuria, niin ehkä ensi vuonna nähdään lopultakin kanadalaisen NHL-joukkueen mestaruus. Ja olisihan se hienoa, jos Lennu pääsisi vuoden päästä nostelemaan sitä vähän nakkikattilaa isompaa kanisteria.

Ensin Pettrellin pitäisi päästä Edmontonin pelaavaan kokoonpanoon, mikä ei tule olemaan helppoa, jos ei mahdotonta. Sitten pitää muistaa että Edmonton on joukkue todella selvästi ns. rebuilding moodissa, useamman vuoden ollut toki, mutta kovin realistista ei ole odottaa ihmeitä vielä ensi kaudellakaan. Ehkä 2-3vuoden päästä, kun RHN(todennäköinen pick) saa vähän kehitystä muiden lupauksien kera. Puolustukseen ja miksei maalinkin suulle kyllä vaatii vielä vahvistusta jos meinaa Cupista taistella, vaikka kuinka lupaukset kehittyisivätkin.

Ja tosiaan Petrellillä todella kova työ mahtua ensin pelaamaan. Toki siinä mielessä on hyvä tilanne, että Edmontonilla ei kauheasti ole Petrellin tyyppisiä/tyylisiä pelaajia. Varsinkin kun kauppasivat Pennerin pois, niin ehkä joku MSP on ainoastaan Petrelliä selvästi edellä depth chartissa laitureista jotka pelaavat enemmän tai vähemmän fyysistä peliä. Taitopelaajista sitten Hemsky, Hall, Eberle(pelasi muistaakseni aikalailla koko kauden laitaa) ovat selvästi edellä. Sitten lopuista paikoista taisteleekin Omark, joka pelasi hyvän loppu kauden ja loput ovatkin sitten lähinnä grindereitä tai puolustavia pelaajia.
 
Viimeksi muokattu:

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toki siinä mielessä on hyvä tilanne, että Edmontonilla ei kauheasti ole Petrellin tyyppisiä/tyylisiä pelaajia.

Ymmärtääkseni tätä varten Lennu palkattiinkin - paikkaamaan selkeää vajetta pelaajatyypistössä :) Haiskahtaaa jopa siltä, että Tyrväinen on plan B, jos Lennu ei osoittaudukaan sopivaksi. Mutta osoittautuuhan se... Go Lennart!
 
Suosikkijoukkue
IFK
Pari päivää jaksoi tämä uutinen vituttaa, mutta onhan se nyt kyllä Lennullakin jo kieltämättä pikku hiljaa korkea aika ottaa askel eteenpäin, niin loistava pelimies kun kyseessä on.

Ehdottomasti kaikkea hyvää jorpakon takaiselle seikkailulle täältä päin toivotaan, jos maitojuna joskus kutsuu on #32 odottamassa, lähdetään kuitenkin siitä että kotiinpaluu tapahtuu vasta 5-10 vuoden kuluttua!

Kiitos hienoista vuosista punanutussa ja tervetuloa joskus takaisin Lennu!
 

Clocks

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei edes harmita. Ei niin etteikö Lennun palveluksille olisi ollut käyttöä ensi kaudellakin, mutta masu täynnä mestaruuden jälkeen on juurikin oikea aika laittaa ukot maailmalle kotiinpaluuta valmistelemaan, ja toisaalta tuoda uusia (etunenässä omia kasvatteja) kasvoja mukaan. Jos kausi olisi päättynyt hopeaan, korpeaisi paljon enemmän että Lennu ei enää ole apuna mestaruusjahdissa. Tässä on pitkän korpivaelluksen päätyttyä vieläkin niin euforinen ja seesteinen olotila, että nyt saakin sekoittaa pelaajapakkaa ennenkuin HIFK-faneille ominainen kriittisyys taas nostaa päätään.

Mitä Lennun paikkaamiseen tulee, uskon että Tuomaisesta voi nimenomaan Matikaisen valmennuksessa jalostua miellyttävän ikävä voimahyökkääjä. Tämä tarkoittaa (väitetyn) turhan varovaisuuden ja arastelun karsimista Miikan pelistä, koska ei niitä ansaittuja kakkosia muista kukaan jos viihdearvo on lähelläkään Lennun luokkaa. Ja täytyy muistaa ettei Lennukaan mikään kääpiö ollut, silti suht' harvoin boksissa vaikka pelasi kuten pelasi. Kovaa, mutta toisaalta erittäin puhtaasti.

Jarkko Ruutua toki odotetaan tähän ruutuun, ja petytään verisesti jos ei saada. Kenkää jne. Toisekseen Edmontonille voisi hyvin ehdottaa, että Lennu viettää vuoden mittaisen sopimuksensa ensimmäisen kauden HIFK:ssa kasvamassa ja kehittymässä.

Kyllähän tässä kaiken kaikkiaan niin kävi, että kylvettiin siemen taas yhdelle megaluokan kotiinpaluulle. Lennu jalostaa jo entuudestaan kliffan pelityylinsä aivan uudelle tasolle fyysisen kiekon syntysijoilla, ja tulee aikanaan olemaan täysin pysäyttämätön höyryjyrä kun Stadin valot taas kutsuvat. Ja Lennu nähdäkseni kuuluu siihen pieneen ryhmään pelaajia, jolle punapaita on melkeinpä 100 % varmuudella se uran päätepysäkki.
 

Saint

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP

Mogly

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kiitos Lennu!

Onnea matkaan rapakon taakse ja muista tulla kotiin huikean NHL-urasi jälkeen!
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Ensin Pettrellin pitäisi päästä Edmontonin pelaavaan kokoonpanoon, ... Edmonton on joukkue todella selvästi ns. rebuilding moodissa, ... Puolustukseen ja miksei maalinkin suulle kyllä vaatii vielä vahvistusta jos meinaa Cupista taistella ...

Ja tosiaan Petrellillä todella kova työ mahtua ensin pelaamaan. ...

Kamoon! Eikö siellä Tampereella ymmärretä huumoria? Ei kai kukaan pidä itsestäänselvyytenä, että Lennu jyräisi itsensä suoraan Oilersin ykköskenttään saati sitten pidä Lennua sen luokan sateentekijänä, että johdattaisi lähes yksinään Oilersin mestaruuteen ensi keväänä. Jos näin käy, niin mikäs sen hienompaa, mutta realismi ja fanien päiväunet kannattaa pitää erillään :)
 

VirG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Vaasan Sport, Arizona Coyotes
Kiitos Lennu ja kaikkea hyvää Amerikanmaalle! Odottaen sitä päivää, kun punainen #32 tekee paluun Nordiksen kirkkaisiin valoihin yleisön mennessä sekaisin...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös