Lennart Petrell – HIFK:n ruumiillistuma

  • 820 730
  • 2 259

Don Sukoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En voi olla tuntematta pientä vahingoniloa niitä paria nimimerkkiä kohtaan, jotka ovat aina tilaisuuden tullen, syyttäkin, olleet työntämässä Lennua milloin mihinkin.

Jotenkin uskon, että nämä pari nimimerkkiä ovat ihan yhtä tyytyväisiä voitosta kuin muutkin ja eritoten Lennun onnistumisesta. Itse ainakin olen Jalosen puolesta, vaikka häntä olenkin dumannut. Hieno matsi.
 

XXLshirt#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Drumheller Miners
Hifk 1993 since kirjoitti: "Mitä helvetin vahingoniloa?" Hyvä Hanson. 1993 syntyneeseen osui ja upposi.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En voi olla tuntematta pientä vahingoniloa niitä paria nimimerkkiä kohtaan, jotka ovat aina tilaisuuden tullen, syyttäkin, olleet työntämässä Lennua milloin mihinkin.

Minä olen varsin kovaankin ääneen kritisoinut Lennun täysin luokattomia aiempia esityksiä HIFK-paidassa ja mielestäni olen tämän aivan aiheesta tehnytkin. Tänään Lennu oli erinomainen kentällä ja tämmöisiä esityksiä olen odottanut ja vaatinut häneltä. Kaikki rahkeet löytyvät, toivottavasti vielä tahto tulee sieltä myös, kuten tänään. Go tämänpäivän-Lennu!
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Hifk 1993 since kirjoitti: "Mitä helvetin vahingoniloa?" Hyvä Hanson. 1993 syntyneeseen osui ja upposi.

Jos tämä oli provo, niin se oli ainakin helvetin huono sellainen. Ehkä ihan hyvä, ettet kirjoittele tänne tuon enempää?!

Seesamilta asiatekstiä, Lennu on saanut pelaamisestaan shittiä niskaan ja se on tullut aiheesta. Välillä pelaaminen näytti siltä, ettei voisi vähempää kiinnostaa. Tällä kaudella on tapahtanut mahtava ryhtiliike tekemisessä, en muista, että Petrell olisi koskaan pelannut näin hyvää kauden alkua, siis kokonaisuudessaan. Eilen iltaiset pisteet olivat oiva palkinto hyvin tehdystä työstä joukkueen eteen. Tätä lisää ja Jalonenkin sanoi haastattelussa, että Petrell sopii hyvin MG:n ja Villen rinnalle ykköseen. Joten, eiköhän me saada seurata jatkossakin tämän ketjun edesottamuksia?

Tässä KJ:n komentti Lennusta JA:n otteluraportista:
-Lennu [Petrell] on erittäin hyvin sopeutunut Villen [Peltonen] ja Mikken [Granlund] laitaan, ennen kaikkea tehot näkyvät. Saatiin laajalla rintamalla onnistumisia, pelaajille se on tärkeätä, HIFK:n Kari Jalonen myhäili
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Vaikken Lennua silti olekaan ollut ulostamassa joukkueesta, on vähän surkuhupaisaa seurata täällä Lennu-fanien laukeamisia housuihin eilisen esityksen jälkeen, ikäänkuin eilinen esitys pyyhkisi automaattisesti pois aiempien kausien suoritukset. Kyllähän tietty kritiikki ruudin märkyydestäkin on ollut kohdallaan. Komppaan vuosikertakirjoittajaa tuossa yläpuolella, että Lennu on pelannut nyt alkukauden erittäin hyvin ja lisäksi käyttänyt toistaiseksi erittäin hyvin hyödyksi saamansa mahdollisuuden ykkösen laidalla.

Jos jatkaa samaan malliin, on ehdottomasti ansainnut oman paikkansa joukkueesta.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lennu on vetänyt todella pirteän kauden alun ja olen vilpittömän iloinen jokaisesta taklauksesta, heittäytymisestä, kiekonriistosta ja pisteestä. Vaikka mäkin olen Lennua arvostellut, se on johtunut vain ja ainoastaan kentällä nähdyistä otteista. Ja toistaiseksi ei ole ollut yksittäisten "tyhjästä maalista ohi"-vetojen lisäksi juurikaan nokan kopauttamista. Asenne on ollut kohdillaan, niin kuin yleensä. Erästä nimimerkkiä lainatakseni: "Kun kommentoi reaaliajassa, joku voi kokea, että rotsi kääntyy".

Se, että Lennu on nyt vetänyt hirveällä draivilla, ei kuitenkaan poista sitä tosiasiaa, että parin viimeisen kauden aikana Lennu ei ole kyennyt aina vastaamaan huutoon. Kuten olemme saaneet nähdä, Lennu on parhaimmillaan ykköskentän jätkä. Siltikään en vieläkään näe Lennua pelaajana, jonka harteilla on joukkueen pisteiden teko, ainakaan maalien muodossa. Tai voisi olla, mutta ruuti on liian usein märkää, varsinkin maalin edessä, kun vedot metrin päästä maalista menee kolme metriä ohi. Tämä siis noin keskiarvona. Otteet ovat tätä alkukautta lukuunottamatta olleet liian ailahtelevia, vaikka ottaisi huomioon roolin kentällä. Fakta on kuitenkin se, että jos pääsee paikoille, on kyettävä kiekko reppuun toimittamaan. Mutta jokainen piste, jonka Lennu tekee on joukkueelle arvokas. Ei ole kovinkaan montaa pelaajaa, joiden maalit tuntuisivat Lennun maaleja paremmalta ja siitä kiitos kuuluu Lennulle itselleen. Ei se seuran kannattajien Lennu-fanitus ole aiheetta syntynyt.

Minusta on ihan selvää, että hieman heikompien esitysten jälkeen pelaajan pitää perustella otteillaan paikkansa joukkueessa, varsinkin, jos parhaassa peli-iässä olevan pelaajan käyrä on ollut laskeva. Tällöin on ihan selvää, että jengi alkaa spekuloida, olisiko samalle paikalle mahdollista saada pelaaja, joka laittaa paikoista sisään. Lennulla on kaikki ainekset olla IFK-ikoni ja jos otteet jatkuvat nyt nähdyn kaltaisena, Lennu mahtuu aina mun IFK:honi. Eilisellä viiden pisteen illalla ei ole edes merkitystä, koska Lennu on muutenkin osoittanut olevansa tärkeä pelaaja IFK:lle. Otteet kentällä sanovat sen viimeisen sanan, mutta Lennun kohdalla on niin paljon muita hyväksiluettavia ansioita, että tällä hetkellä Lennu on viimeisten joukossa, joiden toivon maisemaa vaihtavan.

Taitaa olla niin, että isyys ja leppoisat koti-illat sopivat Lennulle paremmin kuin hyvin ;).
 

-BR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HELSINGIN IFK, DEFC #1
Ei ole kovinkaan montaa pelaajaa, joiden maalit tuntuisivat Lennun maaleja paremmalta ja siitä kiitos kuuluu Lennulle itselleen. Ei se seuran kannattajien Lennu-fanitus ole aiheetta syntynyt.

Otteet kentällä sanovat sen viimeisen sanan, mutta Lennun kohdalla on niin paljon muita hyväksiluettavia ansioita, että tällä hetkellä Lennu on viimeisten joukossa, joiden toivon maisemaa vaihtavan.

Samoilla linjoilla ehdottomasti. Se, miten Lennu ottaa fanit matsin jälkeen AINA huomioon, on erittäin tärkeää ja hienoa minun mielestäni. Toki Lennun asema fanien joukossa on "ikonimainen" ja myös siksi Lennu käy aina tuulettamassa fanikatsomon edessä. Kuitenkin tällaiset pienetkin yksityiskohdat tekevät Lennusta spesiaalin. Hän on aidosti fanien kohtaamisessa mukana. Monelle junnulle varmasti se pelaaja, joka jää ikuisesti muistoihin, ihan jo pelkästään tämän "tuulettamisen" takia. Mikäs sen hienompi näky, kuin Lennu isoine hymyineen ja peikkotukkineen taputtamassa hanskalla mailaansa fanien hurratessa, niin maalin kuin ottelun jälkeen! <3

Pelillisestikin Lennu edustaa juuri sitä perinteistä ifklaisuutta. Taklaa erittäin kovaa, mutta lähes poikkeuksetta puhtaasti ja eikä ikinä anna periksi. Puolustaa aina oimiaan, uhraamalla itsensä tarvittaessa. Osaa myös tehdä niitä maaleja, vaikkakin viime vuosina ruuti on ollut aika märkää. Nyt näyttäisi tälläkin saralla kulkevan... ; )
HIENO MIES!
 
Viimeksi muokattu:

Hanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, alasarjat.
Vaikken Lennua silti olekaan ollut ulostamassa joukkueesta, on vähän surkuhupaisaa seurata täällä Lennu-fanien laukeamisia housuihin eilisen esityksen jälkeen, ikäänkuin eilinen esitys pyyhkisi automaattisesti pois aiempien kausien suoritukset.

Mitäs surkuhupaisaa siinä on jos riemuitsee oman jenginsä ja suosikkipelaajansa onnistumisista ? Jos sanot sitä "laukeamiseksi housuihin" niin siitä vaan ; omasta puolestani voin myöntää, että "laukeaminen" tapahtui (ainakin henkisesti). Jos vastaavia peliesityksiä tapahtuisi useammin niin voisin "laueta" vaikka viikottain :)
Yleensä täällä on ensi sijalla kuluvan kauden tapahtumat, sillä kauden loputtua pyyhkiytyy mennyt kausi ja alkaa uusi ; puhtaalta pöydältä. Ei sillä, ettäkö Lennulla olisi mitään hävettävää muiltakaan kausilta ; rooli vain on ollut eri kuin juuri nyt. Mielestäni hän on aiemminkin hoitanut roolinsa tyylikkäästi, ehkäpä juuri sen vuoksi niin monet pitävät Lennusta. Nykyinen rooli on sikäli miellyttävämpi, että meillä on toivottavasti enemmän "surkuhupaisia laukeamisen" paikkoja kuin esim. viime kaudella ;)
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Lennu kommentoi eilistä peliä fiksusti Hesarissa: "Tästä ottelusta pitää ja saa nauttia hetken aikaa, mutta sitten pitää alkaa valmistautua huolellisesti seuraavaan tai muuten Raumalla tulee samat lukemat toisinpäin."

Näin se on. Tiistaina on aivan uusi ottelu ja siihen ei eiliset murskajaiset vaikuta mitenkään. Tietysti muutamien pelaajien on varmasti helpompi lähteä siihen otteluun, kun eilen tuli onnistumisia - joillekin kauden ensimmäiset.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Mitäs surkuhupaisaa siinä on jos riemuitsee oman jenginsä ja suosikkipelaajansa onnistumisista ?

Eihän siinä sinänsä olekaan ja ainakin omasta mielestäni on mahtavaa, että Lennu onnistuu. Tyyli, jolla tuosta onnistumisesta iloitaan tuntuu kuitenkin olevan se, että "ähhähää kaikki Lennu-vihaajat, Lennu on sairaan hyvä ja pelaa aina mahtavasti, olitte väärässä", noin niin kuin karrikoidusti. Tämä vastakkainasettelu (mielestäni aiheellisen) kritiikin antajia kohtaan tuntuu vaan omasta mielestäni hieman hassulta. Ja toistaiseksi sikäli perusteettomalta, että Lennulla riittää vielä todistettavaa vastuunkannosta ilta toisensa jälkeen. Sitä ainakin itse odotan joukkueen ykköseltä. Ja tämä toki koskee myös Mikkeä ja Villeä, samat odotukset heihin kohdistuvat.

Mutta tehtäköön siis selväksi, että tuuletin eilen railakkaasti jokaisen Lennun maalin kohdalla, enkä vähiten siksi, että kyseessä on tosiaan pelaaja, jonka mieluusti näkee onnistuvan.
 

Pordinard

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buffalo Sabres
Minusta on uskomatonta että yksikään fani olisi joskus halunnut eroon Lennusta. Petrell on 2000-luvun suurin IFK-kasvo, takana tulevat sitten Kuhta ja Janne. Liigassa kukaan muu ei ole viimeisen 5-10 kauden aikana profiloitunut seuransa ilmentymäksi samalla lailla kuin Lennu. Pelityyliä, asennetta ja saatana hiusten väriä myöten niin IFK:n näköinen mies ettei mitään rajaa. Minulle on tässä vaiheessa jo sama vaikkei tekisi enää ikinä yhtäkään maalia, mies kuuluu Stadiin.
 

Stigu

Jäsen
Lennun eilinen pistesaalis meni kyllä oikeaan osoitteeseen siinä mielessä, että hän on ollut ilman muuta alkukauden tsemppaaja, hengenluoja, väriläiskä ja mr IFK. Ja täytyy muistaa, että Lennu on oletusarvoisesti kolmosketjun kaveri. Ainakin itselleni nuo pisteet ovat vain plussaa kaiken tuon IFKmaisen pelityylin lisäksi.

Ja meillähän on aivan huima ykkösketju tällä hetkellä: Isä laidassa, Poika keskellä ja Pyhä IFK- Henki toisessa laidassa! Vielä kun saataisiin Jeesus maalin suulle..
 

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pelityyliä, asennetta ja saatana hiusten väriä myöten niin IFK:n näköinen mies ettei mitään rajaa. Minulle on tässä vaiheessa jo sama vaikkei tekisi enää ikinä yhtäkään maalia, mies kuuluu Stadiin.

Lennu, Kuhta ja erityisesti Janne. Joo-o, siinä on IFK:n näköisiä miehiä. Näitä kolmea yhdistää täydellinen menestymättömyys, mutta sehän nyt onkin omaleimaista IFK:lle 2000-luvulle. Eli totta tosiaan, IFK:n näköisiä.
 

Pordinard

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buffalo Sabres
Lennu, Kuhta ja erityisesti Janne. Joo-o, siinä on IFK:n näköisiä miehiä. Näitä kolmea yhdistää täydellinen menestymättömyys, mutta sehän nyt onkin omaleimaista IFK:lle 2000-luvulle. Eli totta tosiaan, IFK:n näköisiä.

Laihemmatkin vuodet tarvitsevat ikoneita. Menestymättömyys on faneille raskasta mutta ainakin minulla olisi ollut vieläkin ikävämpää ilman näitä herroja. Aina voidaan jossitella että jos tuo ja tuo eivät pelaisi täällä ja hän ja hän pelaisivat. Minä kiinnyn helposti tiettyihin pelaajiin enkä halua kuvitella joukkuettani ilman heitä. Antaa ammattilaisten mietiskellä niitä asioita.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Ja meillähän on aivan huima ykkösketju tällä hetkellä: Isä laidassa, Poika keskellä ja Pyhä IFK- Henki toisessa laidassa! Vielä kun saataisiin Jeesus maalin suulle..
Mä luulin että siellä Jeesus on ollut jo pidempään, niin usein kuulee veskarista huudettavan: "Jeesus sentään..."

Mitä tulee Petrelliin Micken ja Villen puuttuvana lenkkinä, niin uskallanpa veikata että tämä on se koostumus jolla mennään jatkossa. Petrell pystyy hyvin tekemään tilaa näille kahdelle ja maalinedustallakaan ei tule pupu pöksyyn.
 

VT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lennu, Kuhta ja erityisesti Janne. Joo-o, siinä on IFK:n näköisiä miehiä. Näitä kolmea yhdistää täydellinen menestymättömyys,
Ihmiset jotka jääkiekosta ja IFK:sta jotain tietävät ja ymmärtävät, toki tietävät, että Lennulla on pronssia samalta kaudelta nuorten MM-kisoista, SM-liigasta ja A-junnuista.

Hienoa, että Lennu sai eilen onnistumisia. Osoittaa entistä selvemmin sen, että Lennu on sopiva palanen Miken ja Peltosen ketjuun.
 

Hanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, alasarjat.
Lennu, Kuhta ja erityisesti Janne. Joo-o, siinä on IFK:n näköisiä miehiä. Näitä kolmea yhdistää täydellinen menestymättömyys, mutta sehän nyt onkin omaleimaista IFK:lle 2000-luvulle. Eli totta tosiaan, IFK:n näköisiä.
Tuossa nimim.VT jo korjasikin hieman Gellneriä, mutta jatketaan Lennun osalta : 2001/02 A-nuorten SM-pronssi, 02/03 A-nuorten Suomen mestaruus ja sitten 03/04 "tripla" eli kolme pronssia : SM-liiga, A-nuorten SM ja nuorten MM.
Kuhdalla on SM-liigasta kultaa 1997/98, hopeaa 98/99 ja pronssia 03/04. Lunkalla on SM-pronssi 03/04.
 
Viimeksi muokattu:

Stigu

Jäsen
Mitä tulee Petrelliin Micken ja Villen puuttuvana lenkkinä, niin uskallanpa veikata että tämä on se koostumus jolla mennään jatkossa. Petrell pystyy hyvin tekemään tilaa näille kahdelle ja maalinedustallakaan ei tule pupu pöksyyn.
Samaa mieltä. Tosin on se Haatajakin pelannut tällä kaudella uskomattoman fyysistä peliä, mutta jostain syystä kemiat eivät näyttäneet synkkaavan Isän ja Pojan kanssa. Tuon Isä-Poika-Pyhä Henki-ketjun loistokkuus on siinä, että Lennu sitoo vastapuolen pelaajia kiekottomana (juuri esim. maalin edessä), ja Granlund kiekollisena.

Ja Gagsille propsit siitä, että seuraa IFK:ta. Seuraava askel on, että tulet ulos kaapista, ja myönnät avoimesti IFK-faniutesi. Jos ujostuttaa, niin ota vaikka Bozik ja Cobol kavereiksi.
 

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
Ja meillähän on aivan huima ykkösketju tällä hetkellä: Isä laidassa, Poika keskellä ja Pyhä IFK- Henki toisessa laidassa! Vielä kun saataisiin Jeesus maalin suulle..

Amen!

Lennu on ollut kyllä loistovireessa, ja bonuksena vielä alkaa osumaan maalipuiden väliin. Lennu jos sen 15 kaappia laittaa ja jatkaa sitä riistääraastaa peliä ja niitä upeita ja monia blokkeja vastustajan vedoille, niin Lennu on tehnyt oman tehtävänsä.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pahaa pelkään, että Lennua viedään maajoukkueeseen tänä vuonna. Ai että mä tykkään tosta kaverista! Pelaa tilanteet loppuun aina.
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Pahaa pelkään, että Lennua viedään maajoukkueeseen tänä vuonna.

Ja IFK:n karmalla Lennu on se, joka palaa maajoukkuekomennukselta 6-12 kk:n toipumisjalla. Voisin vaikka lyödä vetoa! Eipä olisi ensimmäinen kerta, kun näin kävisi.

Ai että mä tykkään tosta kaverista! Pelaa tilanteet loppuun aina.

Kukapa ei diggaisi? Heebo vetää aina sata lasissa ja antaa kaikkensa joukkueelle, aina.
Sinä päivänä, kun Nyyperi epäröi jatkopahvin tekoa Lennun kanssa, niin en epäröi näyttää persettä hänelle.
 

-FNM-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vaikka tänään Lennu kolasi esim. Vatasen niin pakko sanoa, että kyseessä on hieno pelaaja. Mies ei ikinä anna periksi, taklaa ja osaa tehdä pisteitäkin. Tällaisia tarvitaan joka joukkueessa, harvassa niitä on, mutta HIFKn onneksi kyseessä on vielä todella seurauskollinen kaveri.

Sinä päivänä, kun Nyyperi epäröi jatkopahvin tekoa Lennun kanssa, niin en epäröi näyttää persettä hänelle.

Eikö pelota, että Tomppa tykkäisi eleestäsi? En väitä Nybondasia vasenkätiseksi vaan kehun heterosti persettäsi. Ainakin se on nätisti olalla silloin tällöin.
 

Orava

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ykkönen kyllä tarvitsee lihaa, mutta mielestäni Petrell tuo joukkueelle enemmän, kun pelaa Wirtasen ja Kuhdan kanssa.

Voi kun joskus onkin pahasti väärässä. Petrell on kyllä yllättänyt otteillaan meikäläisen. Ei se vieläkään osaa katsettaan irroittaa kiekosta syöttääkseen, mutta todella hyvin on tehnyt tilaa ja likaista työtä ketjukavereilleen. Loistavaa Petrell! Miehen kunto muuten vaikuttaa aivan käsittämättömältä, kun katsoo miten Petrell pelaa alivoimaa ja tasakentällisin. Ei anna sekuntiakaan periksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös