Ilmoitukset

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Fancy Jasper huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella.

Sulje ilmoitus

LeKi 2009–2010

Viestiketju osiossa 'LeKi' , aloittajana PikkuKasi, 21.03.2009 klo 22.16.

 1. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
 2. anatomia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LeKi
  Hautamaa sanoi että rahat on loppu. Ja vaikka Petriläinen on selkeästi liigatasoa ja Ipan paras pakki siellä turnauksessa, niin ei pysty tarjoamaan sopimusta.

  Se on eri asia, tarjoaako joku muu, mutta tuskin siis Ipa.

  Pitää sanoa, että aika hyvä rosteri näin alkuun. Totta sitä kupataan kauden aikana muualle, mutta niin se tällä tasolla vain menee.
   
 3. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  http://www.jatkoaika.com/mestis.php?sivu=uutiset&id=9874

  Eli LeKin pakka alkaa olemaan kasassa kuuden try-out sopimuksen poikiessa jatkosopimuksen.

  Maalivahtiosastolla lähdetään kokemattomalla kaksikolla matkaan, mutta lahjakkuutta kyllä riittää. Pätsi näytti viime kaudellakin taitojaan ja toivottavasti oppii tasaisuutta ensi kaudeksi. Koskelasta täytyy sanoa, että ansaitsi sopimuksen. Jokaisessa pelaamassaan pelissä ilmiömäistä työtä ja TuToa vastaan muutama aian kansainvälisen tason koppi ja läpiajon torjunta.

  Puolustuspäässä suurempaa vastuuta kantavat kokeneet ratsut, joilta ei SM-liigapelejä ja muita meriittejä puutu. Tämän jälkeen tulevat sitten mahdolliset lainapakit ja Molin-Friman kaksikko. Hyvältä näyttää täälläkin! Kiekollista voimaa löytyy sopivasti, mutta myös oman pään luutiminen ei ole vierasta. Ja Jarkko Gladin tilannetta seurataan herkeämättä.

  Hyökkäyspäässä on vielä auki Mikko Suvannon tilanne. Viime kausilla tuhoisaa jälkeä LeKissä tehnyt kokenut sentteri mahtuisi ainakin minun LeKiini, sillä sentteriosasto näyttää tällä hetkellä melko kapealta. Toivottavasti saa jatkaa. Jotenkin tuntuisi, että duunariosastolla jäädään askeleen viime kaudesta, mutta muuten hyökkäyspäässä näyttää vähintään viime kauden tasolta, sillä esimerkiksi Mattila, Hölli ja JEJ tulevat tekemään kovaa jälkeä. Myös kokeneitten pelaajien(Kaipainen, Alanen, Välimaa, Nippala..) tukea voidaan odottaa.

  Kokoonpanoehdotus:

  Hölli - Mattila - Kaipainen
  Alanen - Joki-Erkkilä - Sandvik
  Kallio - Suvanto/Laina - Välimaa
  Silvennoinen - Nippala - Taipale/Suomaa

  Leimu - Virkki
  Petriläinen - Tieranta
  Glad/Laina - Friman/Molin

  Pätsi/Koskela
   
 4. Jarkko Glad LeKiin

  Jarkko Glad liittyy LeKin Mestismiehistöön ottelukohtaisella sopimuksella.

  Linkki löytyy täältä
   
 5. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Jes! Rautainen ja tosin odotettukin sopimus Gladille joukkueeseen. Nyt on LeKi-puolustuksessa sitten lähes 1300 SM-liigapelin kokemus, joten vapiskoot KooKoo ja Sport. Joukkue kasattu täydellisesti systemaattisesti kohti kevään pelejä, jolloin LeKin fyysinen ja kokenut joukkue tulee olemaan kyllä paha kaadettava.

  Leimu - Virkki
  Petriläinen - Glad
  Friman - Tieranta

  Melkoinen pakisto, eikös?
   
 6. Beast Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Bruins, Barca, ManCity, Sharks
  Sami Sandell ja Mikko Suvanto Lekiin!
   
 7. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Jos LeKi saa pidettyä tämän nipun kasassa koko kauden ajan, niin se tulee taistelemaan jopa paikasta neljän parhaan joukossa!

  Yllättävän hyvältä siis näyttää Lempäälässä tänä syksynä.
   
 8. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Kovat vahvistukset jatkuvat, vaikkakin tällä kertaa täysin puun takaa.

  Suvannon jatkaminen on joukkueen sentteriosastolle iso asia, sillä Suvanto on ollut kahden viime kauden ajan kuitenkin hivenen jopa hiljaisuudessa, äärimmäisen tasainen suorittaja kentän molemmissa päädyissä.

  Sandellin ottelukohtainen sopimus sitten vasta tuolilta pudottikin. 23-vuotias pelimanni, jota itse pidin Bluesissakin mahdollisena läpimurtautujana, saatika sitten LeKissä. Jos pelaa koko kauden, tullee olemaan murhaava voima hyökkäyksessä. On myös hyvin LeKin näköinen nuori tamperelaiskiekkoilija, jolla on intoa ja hyökkäyspään talenttia.

  Kokoonpano on nyt sitten lainamiehiä(3-5) vaille tässä, joten voitaneen sanoa, että paskapuheet kaatopaikasta voitaneen lopettaa, kun katsoo nimilistaa ja kasvanutta omavaraisuutta. Ilveksestä LeKiin voisi kuvitella saapuvan Näppilän, Aallon, Antosen ja ehkä Ville Korhosenkin. Tapparasta taas on ehdolla ainakin Miko Malkamäki ja hyökkäyspäästä Martin Tuominen ja ehkäpä myös Tomi Peltonen. Viime kausilla näistä miehistä yli puoletkin olisivat mahtuneet mukaan, mutta nyt esimerkiksi pakistoon täytyy taistella hirmuisesti, että pääsee edes pelaamaan. Hyökkääjistössä on väljempää, mutta kokeneitten pelaajien ja nuorten tuttujen naamojen väliin on paha murtautua. Kuten alapuolelta näkyy, melko kovia pelimiehiä täytyy syrjäyttää.

  Kokoonpanoehdotus ilman lainoja:

  Kaipainen - Suvanto - Alanen
  Hölli - Mattila - Joki-Erkkilä
  Sandell - Välimaa - Sandvik
  Silvennoinen - Nippala - Kallio

  Leimu - Virkki
  Petriläinen - Glad
  Friman - Tieranta

  Pätsi/Koskela
   
 9. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Lainaus:
  Katselin tässä LeKi-pelaajien pelimääriä SM-liigasta:
  Glad: 581
  Kaipainen: 575
  Alanen: 566
  Petriläinen: 434
  Sandell: 142
  Suvanto: 99
  Tieranta: 66
  Mattila: 54
  Virkki: 27
  Hölli: 10
  Nippala: 5
  Pätsi: 5
  Sandvik: 1

  Joukkueessahan on noin 2500 pelin edestä liigakokemusta. Aika huikea määrä Mestis-jengille.
   
 10. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Petriläinen aloittaakin sitten kauden SM-liigassa (linkki). Sopimus on aluksi kuukauden mittainen. Onko tietoa jääkö se vain kuukauden mittaiseksi, vai onko kyse pysyvämmästä järjestelystä?
   
 11. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Ilmeisesti siirtyy Ilvekseen paikkaamaan Tukion loukkaantumista. Mitään pidempää ratkaisua tässä ei tehty. Tosin, jos Passo tykittää piste per peli, niin varmaan jääkin Ilvekseen(valitettavasti) tai ylipäätään jos kysyntää syntyy. Toivoisi, että nyt saataisiin Ilvekseltä vaikkapa Näppilä LeKin rinkiin Passon ''tilalle''.
   
 12. Ghost Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Ei Tukion, vaan Näppilän loukkaantumista tuli paikkaamaan. Jarkolla on selkä hajalla, eikä pystynyt pelaamaan ainuttakaan harjoituspeliä. Tarkkaa toipumisennustetta ei ole pystytty antamaan. Pitäisin varsin mahdollisena, että Jarkolle haetaan pelejä LeKistä ennen kuin astuu liigakokoonpanoon. Kuuden pakin systeemissä pitää olla pelituntumaa, jotta liigassa voi pelata.

  Pelipaikasta taistelevat Ilveksen pakit ovat tällä hetkellä Seikola, Kuukka, Tukio, Bruun, Hulkkonen, Petriläinen ja Akkanen. Todennäköisesti kahdesta viimeisestä toinen joutuu jännittämään pelejä katsomosta ensi alkuun.

  Jouni Aalto (synt. 1988) ja Ville Laine (1989) ovat ne kaksi puolustajaa, joille täytyy keksiä pelipaikka muualta. Laineen kohdalla ratkaisua voidaan hakea A-junnuista. Hirvonen tuntee molemmat Ilves-junnuista, joten valmennus tietää varmasti mitä saa, jos LeKiin jompi kumpi tulee.
   
 13. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Todennäköisempäähän olisi Aallon saapuminen. Kuitenkin pelasi täällä osan viimeisistä harkkapeleistäkin varsin kelvollisesti ja nyt paikka pelaavaankin kokoonpanoon olisi auki.
   
 14. puuntakaa Jäsen

  Loistava uutinen Lekille ja myös Ilveksen kannattajille tuo Sandellin sainaaminen. Nyt nähdään onko hänessä ainesta pelimieheksi vai ei? Pisteitä pitäisi tulla 1,5-2/ottelu ja maalejakin hyvällä syötöllä, jotta Sammelin liigaunelma pysyy hengissä. Toivottavasti Samille on nyt löytynyt sopivat luistimet, eikä veljen häätkään sotke kautta. Vaikka Ilveksen miehiä ollaan, niin siltikin toivoisin Samin pelaavan Lekissä koko kauden. Mukava olisi myös lukea fanien kommentteja Sammelin otteista jahka saadaan kautta käyntiin.
   
 15. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Meinaat sitten, että Sandellin pitäisi olla kaikkien aikojen ylivoimaisesti kovin Mestis-hyökkääjä? Mestiksen pistepörssivoittajienkin pistekeskiarvot ovat nimittäin seuraavanlaiset:

  2008-09 - Jarmo Jokila, TuTo 1,30
  2007-08 - Tero Forsell, TuTo 1,51
  2006-07 - Tero Forsell, TuTo 1,58
  2005-06 - Tero Forsell, TuTo 1,36
  2004-05 - Tomi Mustonen, KalPa 1,42
  2003-04 - Teemu Kuusisto, Sport 1,25
  2002-03 - Miikka Jäske, Ahmat 1,49
  2001-02 - Tero Forsell, TuTo 1,63
  2000-01 - Markku Takala, K-Vantaa 1,32

  1,5-2 pinnaa per peli vaikuttaa siis aika kovalta haasteelta, vaikka itsekin odotan Sandellin olevan erinomainen peluri Mestikseen. Toki riittävän lyhyellä aikavälillä on mahdollista yltääkin tuohon kahteen pinnaan (esimerkiksi Kory Baker toissa kaudella), mutta koko kauden tavoitteeksi tuo on epärealistinen.
   
 16. puuntakaa Jäsen

  Kyllä todellakin olen niillä linjoilla, että Sammelin pitäisi offensiivisena pelaajana kyetä tuollaisiin pisteisiin. Jäskettä, joka liigatasolla oli kokolailla sukka käytin juuri vertailukohtana Sandelliin. Lähtökohtaisesti pidän Samia lupaavanpana ja parempana pelaajana. Toki Mestiksen taso on varmasti nyt kovempi kuin Jäskeen siellä pelatessa, mutta isokokoiselle ja liigatasollekin kohtalaisen taitavalle Sandellille Mestiksessa alle 1,5 pistettä/ottelua voidaan pitää pettymyksenä.
   
 17. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Eiköhän Sandellin peliesityksistä saada raporttia tännekin heti perjantain jälkeen. Itsekin pidän Samia todella kovana vahvistuksena Mestikseen molempiin päihin. Varmasti tappelee pistepörssissä kovista sijoista. Tosin ''vaadittu'' pisteryöppy on aina niin monen asian takana, että vielä turha veikata. LeKin huikea joukkuehenki tosin on siivittänyt monta pelaajaa hyvään kauteen.

  LeKin rosteri elää vielä ylihuomista silmällä pitäen, joten paha sanoa millaisen roolin Sandell saa.
   
 18. tope senior Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pirkanmaan kiekkoseurat
  Miksi ihmeessä Talonen päästettiin puolustuksesta Koo-Vee:hen? Sehän oli hyvin samantapainen veivinikkari kuin Leimu? Siinä olisi vaihtoehto puolustukseen.
   
 19. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Lainaus:
  En tiedä kävitkö katsomassa niitä harjoituspelejä, joissa Talonen oli mukana? Onhan sillä kaverilla taitoa ja röyhkeyttä vaikka muille jakaa, mutta samalla puolustuspeli oli melkoista arpomista. Leimun ensimmäisen Mestis-kauden viipyvät avaukset alimpana miehenä on kevyttä kauraa Talosen huonojen hetkien kohdalla.

  Vaan onhan Talosella mahdollisuudet nousta Kisaan, jos pelaan nyt Kooveessa ja pelaa siellä hyvin.
   
 20. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Ihan hyvö homma ettei annettu toiselle popiorrille sopimusta suoraan. Nyt varsinkin, kun pakkeja putosi jo ekassa pelissä kaksi pois, miestä voisi ottaa mukaan varsinkin, kun toinen pakeista on Leimu, jolloin kokeneempi huimapää vaihtuisi nuorempaan.

  Itse kuulin huhua, että Leimun kausi saattaa olla ohi. Mikäli pitää paikkansa, LeKi kokee kyllä sellaisen kolauksen, että harvasta seurasta edes muutaman pelaajan loukkaantuminen samanaikaisesti aiheuttaisi samanlaista vahinkoa. Leimu yksistään tekee LeKin ylivoimasta Mestiksen vaarallisimpia ja miehen menettäminen olisi kyllä korvaamaton isku LeKin pudotuspelihaaveille. Peukut pystyyn paranemisen puolesta!
   
 21. tope senior Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pirkanmaan kiekkoseurat
  Tottahan toki on vaikka minkälaisia puolustajia, mutta kun ovat vain lähtökuopissa, nämä suuret tähdet. Uutisoitiin, että Pasi Petriläinen teki "sopimuksen" Lekiin, mutta eipä häntä vain viime pelissä näkynyt. Että se niistä soppareista. Mutta onhan se hyvä, jos on vara valita vaikka liigapuolustajista.
   
 22. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Passo on kuukauden lainasopimuksella Ilveksessä, joka myöskin uutisoitiin. Mies on auttamassa Ilveksen loukkaantumispulaa pakistossa. Ja jos on kertoa muita lähtökuopissa olevia LeKi-tähtiä, antaa tulla vaan.
   
 23. tope senior Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pirkanmaan kiekkoseurat
  Lainaus:
  Kuitenkin viisi päivää aiemmin kirjoitit tähän tapaan:
  Lainaus:
  Ehkä tämä viisi päivää aikaisemmin kirjoitettu juttu olisi lähempänä totuutta.
   
 24. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Millä tavalla lainasopimus ja sopimus, jossa ei ehty pidempää ratkaisua, eroavat tässä tapauksessa toisistaan? Ilveksen rahannyörit ovat niin kireällä, että pakkien parantuessa Passo palaa melko varmasti LeKiin takaisin, joten tähtien karkaamisesta tuskin ollee kyse.
   
 25. tope senior Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pirkanmaan kiekkoseurat
  Olisihan se hyvä, että nämä kokeneet pelaajat olisivat koko kauden joukkueessa. Mutta ei siinä ennustajaeukko tarvi olla, jos tehdään ottelukohtaisia sopimuksia ja kaiken maailman liigapykäliä, niin nämä herrat lähtevät kuin Naton ohjukset, jos vain paremman sopparin saavat. Mutta sehän on ihan normaalia, niin meistä jokainen tekisi. Aikanaan eräs Ilveksen mies palasi rapakon takaa ja fanit olivat tohkeissaan, että kyllä sillä on Ilveksen muotoinen sydän ja kyllä se Ilvekseen palaa. Niinpä vain eräs länsirannikon joukkue nappasi miehen. Kaverini tuumasikin, että se sydän oli setelinipun muotoinen.