Ilmoitukset

Nimimerkki Pordinard on passitettu kuukaudeksi pelikieltoon Liigan kurinpitopäätökset -ketjun viestistä, joka oli hyvän täysin hyvän maun vastainen henkilökohtainen hyökkäys. Myös nimimerkin aiempi rikehistoria vastaavista teoista vaikutti pelikiellon pituuteen.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

LeKi 2009–2010

Viestiketju osiossa 'LeKi' , aloittajana PikkuKasi, 21.03.2009 klo 22.16.

 1. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat, tappelut, JoKP ja Solmu Salminen
  Lainaus:
  Kun tänne saakka ei tuo Ammulehti tuu, niin mikäs juttu tää nyt tarkemmin ottaen on? Ihan todellako Ipa olisi antamassa Korhosta LeKiin?

  Hyvin on kyllä LeKin nivaska säilynyt kasassa. Jos Korhonen tulee, niin loppu on täysin motivaatiosta kiinni sitten. Itse veikkaan, että LeKi on kotiedussa kiinni hyvin vahvasti.
   
 2. TM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Vai pitäisikö Korhosen kolmosveskarina? Epäilen.

  "Kisan riveissä tapahtunee vielä pientä liikehdintää, sillä yhteistyöseurojen kesken pelaajasiirrot ovat mahdollisia aina siihen saakka, kunnes pelaaja pelaa ensimmäisen pelin siirtorajan jälkeen. Kyseinen kokoonpano määrittelee loppukauden pelipaikan."

  http://www.mestis.fi/mestis/www/fi/index.php?we_objectID=10166

  Seuraava pelihän LeKillä on Vaasassa 5.2.
   
 3. Takkuturkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalervo Kummola
  Olisiko pienintäkään mahdollisuutta, että Glad / Kaipainen -kaksikosta kumpikaan pelaisi ylhäällä loppukauden? Tarvetta varmasti olisi kummallekin.
   
 4. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Tällä hetkellä kaiken kuulemani perusteella Korhonen tulee LeKiin, jos ei nyt ennen perjantaita joku kaksikosta Hurme-Pitkämäki telo itseään. Olisi erittäin tervetullut mies meille! Viime kausina pitänyt jo muutamaan otteeseen jäädä tänne sopimuksen alaisena tai lainalla ja nyt sitten olisi LeKistä ykkösmaalivahdin paikka otettavissa. Karhu-Pätsi kaksikko olisi rautaa Mestikseen.

  Takkuturkille täytyy tuottaa pettymys. Gladia ainakaan ette saa, sillä mies on tälläkin hetkellä loukkaantuneena ja palaa viikonlopun LeKin peleihin, joten tuskin Ipan on järkeä joukkueeseensa ottaa puolikuntoista kaveria, vaikka Glad hommansa varmasti hoitaisikin. Kaipaisen motivaatio pelata LeKissä on sen verran kovaa luokkaa, että uskon jäävän tänne epäilyksettä.

  Tavallaan tämä oli jonkunlainen perseenheilutus niille isojen Mestis-seurojen faneille, jotka ovat koko kauden ajan luulleet LeKin putoavan miehistövajeen vuoksi sarjakärjestä tammikuun jälkeen. En nyt toki kolmen ottelun tappioputkessa lupaa kotietua, mutta ainakaan miehistövajeen vuoksi ei kenellekään hävitä. Kokoonpano säilyi lähes ennallaan ja LeKillä on sopimuspelaajissaan iso kasa miehiä, joilla on motivaatiota hoitaa LeKille sen ensimmäiset playoff-voitot. Vapiskaa!
   
 5. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Nyt saatu pientä lisäselvyyttä LeKin kokoonpanon suhteen olettaen, että Ipassa ei loukkaantumisia nähdä ennen perjantain Sport-ottelua. Eli Ilveksen miehet Jouni Aalto, Markus Korhonen ja Juuso Antonen ovat loppukauden LeKin miehiä näiden aiempien lisäksi. Lisäksi Ilveksen nuorista esimerkiksi Ville Laine ja Tapparan nuorista Nestori Lähde ja Jesse Turkulainen pelannevat erikoissäännöllä jokusen pelin LeKissä runkosarjan loppuun saakka.

  Kokoonpano siis näyttänee tältä loppukauden osalta:

  Kaipainen - Rajala - Hölli
  Ryhänen - Mattila - Antonen
  Joki-Erkkilä - Suvanto - Välimaa
  Snellman - Nippala - Suomaa
  (Taipale, Silvennoinen + erikoissääntönuoret)

  Glad - Aalto
  Virkki - Tieranta
  Friman - Alatalo
  (Viskari + erikoissääntönuoret)

  Korhonen/Pätsi(Koskela)
   
 6. Finnhopper Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Ylen tekstitv:n mukaan Gladin kausi paketissa. Aika huono homma toi Gladin poisjäänti LeKille. Ja huonoa tuuria taas samalle kaverille. On kuitenkin erittäin hyvä pakki mestiksen tasolla.
   
 7. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Gladin tilanne on harmillinen, mutta pääasia, että Jarkko itse on kunnossa ja elämä jatkuu normaalisti.

  Glad on kuitenkin LeKille niin tärkeä pelaaja ja palanen, että nyt puolustuspään kokemus kovista peleistä jää kovin vähäiseksi kevättä ajatellen. Ja nyt, jos tulee lisää loukkaantumisia, kusessa ollaan. Glad kuitenkin oli LeKissä ykköspakkiparissa, ykkös-yv:llä ja ykkös-av:lla, joten etenkin erikoistilanteissa LeKi menetti paljon osaamista kertaheitolla. Pakkikuusikko Aalto-Friman-Tieranta-Virkki-Peltola-Alatalo ei liiemmin vakuuta, mutta toivotaan, että joku nyt nousee pakeista esiin ja ottaa vastuuta. Etenkin kokeneet Virkki ja Tieranta ovat viime peleissä pelanneet todella hyvin.
   
 8. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Mestiksen kapteenikysely

  LeKin pelaajien sijoituksia ja omat kommentit:

  Paras puolustaja:

  3. Jarkko Glad

  Kovin pelaaja:

  3. Jarkko Glad

  Omasta mielestään kovin:

  1. Tommi Välimaa

  Aliarvostetuin pelaaja:

  1. Juho Joki-Erkkilä

  Paskin tunnelma:

  2. Lempäälä

  Ärsyttävin joukkue:

  2. LeKi

  Eli suht hyvin LeKi edustettuna tässä kyselyssä. Moni palkinnoista herätti ylpeyttä ja hymynkareita. Jarkko Gladin arvostus Mestiksessä on kyllä hieno asia ja menee täysin oikeaan osoitteeseen. Glad on katsojalle upea pelaaja seurata ja toivottavasti jatkaa LeKissä myös ensi kaudella leikkauksesta toivuttuaan. Suurimpana yllätyksenä itselleni tuli JJE:n aliarvostetuimman pelaajan palkinto. Juho kyllä ansaitsi sikäli palkintonsa ja miestä ainakin Lempäälässä osataan arvostaa.

  Vällyn saama palkinto sitten ei tullutkaan minkäänlaisena yllätyksenä! Välly on juurikin yksi niitä pelaajia, joka on todella tärkeä pitää omassa joukkueessa. Jos pelaisi LeKiä vastaan, miehelle tulisi varmaan huudeltua alituiseen, mutta omassa joukkueessa todella tärkeä pelaaja ja hoitaa arvokasta alivoimapelaamista ja tekee hyvällä asenteella hommia samalla ärsyttäen vastustajia.

  Paskin tunnelma -palkintoa vähän uskaltaisin epäillä. Nyt, kun Kisa-Osasto on pyörähtänyt käyntiin Lempäälässä ja on tullut mm. Turussa ja Heinolassa käytyä seuraamassa pelejä, Lempäälän tunnelma ei ainakaan kummallekaan noista kahdesta häviä, väittäisin jopa Lempäälän tasoa huonommiksi. Ärsyttävin joukkue -palkinto on varmasti ihan positiivinen palkinto meille.