Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

LeKi 2009–2010

Viestiketju osiossa 'LeKi' , aloittajana PikkuKasi, 21.03.2009 klo 22.16.

 1. jesse72 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
  Jukureissa neljä kautta pelannut sentteri Janne Jaakkola ei jatkane Jukureissa, vaan on jo muuttanut Tampereelle. Olisiko siinä LeKille hyvä kahteen suuntaan pelaava sentteri?
   
 2. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Lainaus:
  Voisi olla varsin mainio syvyyspelaaja Kisaan, tamperelaistaustainen ja Mestis-ura ollut varsin nousujohteinen. Eri asia on, kuinka Saludo-palkalla on valmis pelaamaan.

  Itse en ole niinkään huolestunut tulevan kauden hyökkäyksen rakentumisesta. Uskoisin, että hyökkäykseen pyritään löytämään pari kokenutta ja "takuuvarmaa" vastuunkantajaa, tyyliin "Suvanto" ja "Hilden". Se vaan, että nuo molemmat ovat vielä sen hintaluokan pelureita, että liekö LeKillä varaa laittaa tarvittavat pörröt tiskiin? Toivottavasti!

  Puolustukseen toivoisin kiinnitettävän vielä vähintään yksi tai kaksi runkopakkia. Suhosen vaihtoehdot lienevät uran jatkon kannalta LeKi tai KOO-VEE. Taidot toki riittävät Mestikseen heittämällä, mutta työkuviot ratkaissevat jatkon.

  Loput paikat saadaan mukavasti täytettyäyhteistyökuvioiden kautta, uskoisin. Toivottavasti saadaan lisää uutisia vielä ennen Juhannusta.
   
 3. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Jaakkola vaikuttaisi juurikin LeKin kaltaiselta pelaajalta. Monipuolisen pelaajan synonyymi, pyrkii urallaan eteenpäin ja tamperelaistaustainen. En itse tämän huhun toteutumista välttämättä pistäisi ollenkaan pahakseni, vaikka sentteriosastolle se ''Suvanto'' pitäisikin saada mahdutettua. Tosin sentteriosasto Suvanto-Mattila-Jaakkola-Nippala olisi tasainen ja tappava molemmissa päissä.

  Toivottavasti Suhonen saa työasiansa kuntoon ja päättää LeKissä jatkaa. Tosin KooVeelle melkoinen vahvistus Suomi-sarjaan siirtyessään. Kuitenkin Samille olisi vielä selkeästi paikka Leimun tai Passon vierellä LeKin ykköspakkiparissa sarjan varmimpana puolustajana. Omia suosikkeja ehdottomasti!
   
 4. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  http://www.jatkoaika.com/mestis.php?sivu=uutiset&id=9665 Jaakko ''Haakeli'' Hagelberg siirtyy sitten Phoenixiin. Ei kuitenkaan Gretzkyn konkurssipesään vaan Manchester Phoenixiin Englantiin. Hienoa, että LeKistä ura jatkuu myös ulkomailla, vaikka ikävä työteliästä laituria tuleekin.
   
 5. tope senior Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pirkanmaan kiekkoseurat
  Mitäs luulette, olisiko pöllömpi idea pelata alkusyksyn "Pirkanmaa-turnaus",
  Leki, Tappara, Ilves, Koo-vee ja esim. HPK .Olisi varmaan monen mielestä
  mielenkiintoinen turnaus, vaikka pelattaisiinkin pilke silmäkulmassa. Kokemusta ja kovuutta tulisi alempisarjalaisillekin.
   
 6. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Ehdotusta menemään!

  Ideana hyvä, mutta miten sopii joukkueiden kalenteriin niin siitä en tiedä. Ainakin itse lähtisin katsomaan LeKi-Tappara peliä mielelläni.
   
 7. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Matti Kaipainen LeKiin!

  http://www.aamulehti.fi/uutiset/urheilu/kokenut-kaipainen-palaa-ulkomailta-lekin-riveihin/146746

  http://www.mestis.fi/mestis/www/fi/index.php?we_objectID=8178

  LeKin pelaajapalapelin kokoaminen jatkuu! Jokaiselle suomalaiselle kiekkointoilijalle tuttu Matti Kaipainen, 37, palaa Suomeen ja LeKiin vuoden sopimuksella! Ei kai tässä voi muuta kuin olla pirun onnellinen ja kulkea nenä pystyssä! Kaipainen varmasti on Suoniemen kaipaama isähahmo ja kisannee Sihvosen Tonin kanssa Mestiksen kovimman konkarin tittelistä? Järkyttävä määrä Sm-liigapelejä alla, hyökkäyspäässä edelleen hyvässä tikissä(Mestikseen loistavassa tikissä) ja puolustuspäässä Kaipaisen taistelua ja tarmoa tuskin kukaan kiistää. LeKi kokoamassa jälleen todella taistelevaa ja hyökkäysvoittoista porukkaa!

  Vielä, kun saataisiin Suvanto jatkamaan niin ykkösketju Alanen-Suvanto-Kaipainen olisi nopean laskuopin mukaan 1171 Sm-liigaottelun ykkösvitja! Kaipasin aikaisemmin kokenutta ykköstä, jotta nuoret voivat kehittyä ja tehdä tuhojaan kokeneitten varjossa, joten tämän kannalta näyttäisi todella hyvältä.

  Huonona uutisena tulee viime kausien luottopuolustaja Sami Suhosen vetäytyminen Mestis-kiekosta ja LeKistä. Ehdottomasti miestä olisi tarvittu, mutta toivottavasti tämä tuo ainakin Virkille jatkosopimuksen myös tulevalle kaudelle, jotta saadaan näitä peruspakkejakin Tierannan seuraksi.
   
 8. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Kova kiinnitys ja tästä onnittelut Lempäälään! Tämän tason paluumuuttajat tuovat paljon lisää mielenkiintoa koko sarjaan ja hienoa, ettei Mestis ole pelkkä junnujen temmellyskenttä. Kaipainen tulee varmasti olemaan (mikäli paikat kestää) kova pelaaja Mestiksessä. Kyllä sieltä sellainen selkeesti yli 30 pojoa on luvassa, uskon ma.

  Lainaus:
  No lisätään tähän listaan vielä Kultanen ja eiköhän tuo kaksikko Kultanen-Sihvonen kamppaile tuosta tittelistä kun aletaan meriittejä katsomaan. Vielä kun LeKiin saataisiin kiinnitettyä Mikko Peltola Ranskan maalta Suvannon lisäksi niin teillä olisi kasassa kyllä todella mielenkiintoinen pappaketju Peltola-Suvanto-Kaipainen.

  Joka tapauksessa LeKin tulevaisuus lepää juuri kahden asian varassa: tällaisten jäähdyttelevien pappojen varassa, jotka haluavat tulla takaisin Tampereen seudulle ja jatkaa uraansa vielä vuoden tai pari. Siihen päälle lupaavia nuoria pelaajia Ipasta ja Tapparasta niin joukkueen runko on kasassa. Tällä metodilla LeKi tullee menemään eteenpäin seuraavat vuodet.
   
 9. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Peltola-huhun toteutumistakaan en pistäisi pahakseni! 55 pistettä Sm-liigassa parhaalla kaudellaan tehnyt mies yleensä Mestiksessä on kova vahvistus. Kunhan jo Suvanto saataisiin jäämään, olisi pappaketju kasassa. Mies kuitenkin on viihtynyt LeKissä ja osoittanutkin kiintymyksensä paluulla Norjasta.

  LeKin tulevaisuusmallinnukseen lisäisin nämä LeKin pitempiaikaiset pelaajat, joista nykyään jatkavista Välimaa, Kolari, Silvennoinen, Nippala ja Mattila ovat todella hyviä esimerkkejä. Kaikilla on selkeä rooli joukkueessa, jonka miehet ovat hoitaneet näitten Manse-konkareiden ja nuorten Manse-lainojen takana loistokkaasti ja toivottavasti viisikosta vaikka kaikki viisi nähtäisiin myös ensi kaudella kokoonpanossa. Kun tähän lisätään LeKin houkuttelemat Manse-konkarit, jotka eivät tule pelkästään jäähdyttelemään Mestikseen, ja nuoret ja innokkaat lainapelurit muista Pirkanmaan seuroista, on LeKin tulevaisuus hyvällä pohjalla. Itse hivenen enemmän olisin kaivannut LeKiltä viime vuosina muista Mestis-seuroista hankittuja pelaajia, sillä niissä on aiemmin onnistuttu hyvin(esim. Joki-Erkkilä ja Kangasniemi). Ehkei pätäkkä sitten riitä?

  Ja jäämme innolla odottamaan Suoniemen mainitsemia ''lähes julkaisukelpoisia'' -sopimuksia!
   
 10. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Ke 05.08.2009 18:30 Heinola HeKi - LeKi
  Pe 14.08.2009 18:30 Lempäälä LeKi - K-Vantaa
  Ke 19.08.2009 18:30 Lempäälä LeKi - HeKi
  Pe 21.08.2009 18:30 Kupittaa TuTo - LeKi
  Ke 26.08.2009 18:30 Jyväskylä kh D Team - LeKi
  Pe 28.08.2009 18:30 Lempäälä LeKi - TuTo
  Ke 02.09.2009 18:30 Lempäälä LeKi - D Team
  Pe 04.09.2009 18:30 Tikkurila K-Vantaa - LeKi

  Siinä alustavasti LeKin tämän kevään harjoituspelit. Eli HeKiä, K-Vantaata, TuToa ja D Teamia vastaan pelataan sekä täällä Xeroxilla että kertaalleen myös vieraissa. Eli ensimmäinen kotipeli tällä kaudella siis 14.8 klo 18.30 K-Vantaata vastaan!

  Mielenkiintoista nähdä LeKin kokoonpano näissä peleissä. Aikaisemmin joukkue on koostunut sopimuspelaajista ja try-out pelaajista, mutta tällä kertaa varmasti moni viime kaudella LeKissä pelannut jatkoa hakeva peluri nähdään taistelemassa sopimuksensa edestä kuten Suoniemi vihjaili paikallislehdessä.
   
 11. Mikko Tolvanen siirtyy Bluesiin

  LeKin ykkösmaalivahdiksi kaavailtu Mikko Tolvanen siirtyy Espoon Bluesiin kaksivuotisella sopimuksella. Asiasta kertoo MTV3
   
 12. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Sääli kyllä LeKin kannalta! Olisi ensi kaudella ollut Mestiksen ykköskassareita ja noin luotettavaa maalivahtia on paha tässäkään markkinatilanteessa löytää. Nyt saa kyllä Suoniemi tehdä temput ja hommata Pätsille pätevän aisaparin.
   
 13. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Luotettavasta en tiedä ja itselle Tolvanen ei jäänyt mieleen mitenkään erityisesti. Jos kauden lopuksi olisi pitänyt arvata kuka Mestisveskoista pelaan ensi kaudella liigassa niin olisin kyllä heittänyt tukun nimiä ennen Tolvasta (Santanen, Ore, Härmä, Suomalainen, Laitinen jne.). No mutta hienoa, että nuori veska saa tällaisen mahdollisuuden ja vielä noinkin hienossa joukkueessa.

  Korvaaja vois löytyä vaikka kolmikosta Kosonen, Rynnäs ja Kuokkanen. Varsinkin ensiksi mainittu vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta nimeltä.
   
 14. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Alkukauden aikana ei mitenkään erityisen luotettava ollutkaan, mutta kevään lähestyessä pelasi kyllä todella hyvin. Korvaajanimistä Rynnäs ei innosta, sillä pelasi viime kaudella niissä peleissä mitä näin kuin paraskin Hoover. Kosonen olisi mielenkiintoinen nimi, mutta kovin samanlainen kuin Pätsi. Kuokkanen taas toisi kokemusta ja kelpaisi mukavasti joukkueeseen.
   
 15. Satunnainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Tolvanen-Pätsi olisi ollut varsin hyvä ja lupaava kaksikko, mutta nyt tosiaan menee pakka uusiksi. Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen joukkueista ei tuntuisi löytyvän juurikaan apuja, vaikka rehellisesti sanottuna en noita junnuja erityisesti tunne. HPK:n Metsola voisi olla hyvä, mutta pelannee siellä kakkosena. Näistä lähtökohdista Kuokkanen olisi todella hyvä hankinta Pätsin kirittäjäksi (vai olisiko se oikeastaan toisin päin). Joka tapauksessa ko. kaksikko kelpaisi minulle.

  Muille paikoille uskon SM-liigasta löytyvän hyvinkin pelaajia. Tietysti silloin riskinä on se, mitä Tolvasen kohdalla keväällä tapahtui, vaikka ehkäpä liigajoukkueet ovat maalivahtien suhteen varovaisempia kuin kenttäpelaajien.

  Mahtaako muuten kellään olla tietoa farmi-sopimuksesta? Onko edelleen Ilveksen kanssa, vai muun joukkueen? Ilveksessä olisi ainakin monta hyökkääjää: Antonen, Korhonen, Myttynen, Niinimäki, Pellinen, Rask, Snellman, Sointu, jotka voisivat pelata ainakin osan kautta LeKissä.
   
 16. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Ilveksen kanssahan tuo. Tosin ei takaa Ilves-pelaajien massasiirtymistä tänne vielä. Pellinen, Antonen, Korhonen, Snellman ja Rask tuttuina niminä tekisivät kyllä nannaa, kun muistelee Pellinen-Mattila-Antonen ketjun liitoa viime kaudella.
   
 17. Fordél Jäsen

  Vaikea kuvitella, että kolmikkoa Rask, Antonen ja Pellinen nähtäisiin ensi kaudella LeKissa kuin korkeintaan muutaman pelin lainalla tai hakemassa pelituntumaa loukkaantumisten jälkeen. Korhosta taas tuskin nähdään kuin tuossa jälkimmäisessä tapauksessa. Sen sijaan Niko Snellmanille tekisi varmasti hyvää kiekkoilla Mestiksessä, sillä liigassa ei juuri ole vastuuta tulossa. Sama pätee myös pakkeihin Aalto ja Laine. Lisäksi sopimuksettomana pelaajana on Roppo, joka sopisi hyvin teille 2-3 kentän laitaan. Siihen päälle vielä kun nappaatte ykkössentteriksenne Uunon tai Keinäsen niin johan on pakka kasassa.
   
 18. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Nuorista pakeista varmaankin korkeintaan yksi kerrallaan pääsee pelaamaan. Näyttäisi, että ensimmäistä kertaa LeKi saa kasaan taitotasoltaan, fyysisyydeltään ja kokemukseltaan laadukkaan nimenomaan omavaraisen pakiston, joten nuorille lainapakeille jäisi vähemmän tilaa. Roppo ja Snellman vanhoina tuttuina ja hyväksitodettuina kävisivätkin erinomaisesti. Sentteriosastolle mieluummin Suvannon jatko kuin Uunon saapuminen takaisin Lempäälään.
   
 19. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Uskoisin, että Rask, Pellinen ja Korhonen menevät Ilveksen mukana aika lailla koko kauden. Ja sitten porukasta N. Snellman, Myttynen/Sointu, Antonen, Laine ja Aalto 3 jannua pelaa suurimman osan kaudesta LeKissä.

  Eiköhän jokaiselle löydetä se paras paikka kehittyä akselilta Ilves - LeKi - Ilves A.

  Yhteenvetona:

  Rask, Pellinen ja Korhonen menevät Ilveksen mukana.

  LeKi saanee N. Snellmanin, Myttysen tai Soinnun, Antosen ja Laineen tai Aallon.

  Ilves A saanee Myttysen tai Soinnun ja Laineen tai Aallon.

  Nämä siis oletusarvoisesti.
   
 20. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Varmaankin tämä aika lähellä totuutta ja varsin hyvältä myös kuulostaisi.

  Tällä hetkellä muuten LeKistä liigaporukoiden kanssa harkkapelejä kiertämässä ainakin Henri Sandvik(Kärpät) ja julkaisematon määrä Ilveksen mukana.
   
 21. "Jalkakynä" Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Lainaus:
  Ja sen verran vielä tähän asiaan, että Aalto ei voi enään pelata A-nuorissa. Hän on 88-syntynyt ja siis yli-ikäinen kyseiseen sarjaan. Siksipä luulen Jounin viettävän Tampereen eteläpuolella suurimman osa kaudesta.
   
 22. Borre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Jarno Virkki ja Tommi Välimaa ovat Aamulehden mukaan tehneet jatkosopimukset.
   
 23. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Lainaus:
  Loistavaa! Välimaan jatkosopimus tuo jokavantaalaisen unelmavävyn kautta maalintekovoimaa(toissakausi sen jo osoitti), kokoa ja monipuolisuutta(sentteri/laituri). Hyvä jatkosopimus! Nyt alkaa jo olla hyökkäyksessä leveyttäkin.

  Virkin jatkosopimusta rukoilin Suhosen jättäessä Mestiksen. Saatiin ainakin toinen isokokoisesta pakkikaksikosta jatkamaan LeKissä. Viime kauden jäähymyyrälle on iso tilaus maalin edessä. Tällä hetkellä pakistossa (Mestikseen) vaatimattomia nimiä: Anssi Tieranta, Pasi Petriläinen, Juha Leimu ja Jarno Virkki. Erittäin hyvältä jokaisella aspektilla näyttää. Tuohon vielä 2-4 hankinta- tai lainapakkia niin alkaa näyttää puolustus odotetun kovalta.
   
 24. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Laitetaas tänne keskustelua herättämään vielä LeKin try-out pelaajien rinki:

  Maalivahdit:

  Sami Koskela(Tappara-A)
  Tomi Nenonen(LeKi-A)

  Puolustajat:

  Petteri Friman(Ilves-A)
  Jonas Alatalo(Ilves-A)
  Henri Molin(JyP-A)
  Niko Hannula(KooVee)
  Veli-Matti Talonen(HIFK-A)
  Lauri Viskari(LeKi-A)

  Hyökkääjät:

  Mikko Suvanto
  Jaakko Kolari
  Teppo Tieranta
  Markus Kallio(HeKi)
  Juha Suomaa(Ilves-A)
  Juho Hyvärinen(HPK-A)
  Jussi Taipale(Tappara-A)
  Sebastian Grönberg(Tappara-A)

  Toivottavasti ainakin Suvanto ja Kolari saavat jatkosopimukset ansaittua ja sitten muutama paikkansa ansainnut tulokas.
   
 25. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  Paikallislehdessä oli LeKin tilanteesta lisäinfoa, jonka mukaan ainakin Petteri Friman ollee LeKin sopimuspelaaja ensi kaudella. Viime kauden lopun pelaili sen verran mallikkaasti, että velkommen!

  LeKin reenirinkiin liittyi myös monelle SM-liigaa pidempään seuranneelle tuttu Jarkko Glad. Tieranta-Glad-Petriläinen-Virkki-Friman-Leimu kuusikko olisi Mestis-tasolle melkoinen pommi.

  Muista try-out pelaajista vielä epäselvyyttä.