Leijonat Discoverylle (pl. miesten MM-kisat)

  • 92 275
  • 344

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Ensivaikutelma huono. Oskar Osala ihan väärässä paikassa, kun on mukamas joku toimittaja kaukalon laidalla. Kimmo Timonen kommentaattorina, vaikkei tunne juuri ketään Suomen pelaajia, saati sitten muiden maiden pelureita. Miten voi uskottavasti kommentoida peliä, jos ei tunne pelaajia ollenkaan?
 

P.P.

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalmanPallo
No mutta popparit ja kisajuomat varattu.. peliä ei näe kun tv5 ( itselläni ei mahdollisuutta tähän) tai maksamalla 10€. Wau nyt oli kyllä mahtava antikliimaksi tälle iltaa. Pitäköön tunkkinsa.
Pakko vielä lisätä että nyt on kyllä rahastaja iskeny oikeeseen kohtaan. Niin moni suomalainen kattoo tv tä ylipäätään suorstoiston kautta että mikäli kaikki mm pelit näkyy samaan tapaan niin sanoisin että jopa aika irstaan hyvä keino repiä rahaa.
 
Viimeksi muokattu:

thnninen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin
Ainakin täällä TV5:n kuvanlaatu on aivan hirveää, vaikka on mukamas HD-kanava.

Bitrate ilmeisesti onneton, ja kamerat jotain halpiskamaa?
 

Don Douchebag

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Liitto oli aika tyytymätön yhteistyöhön Ylen kanssa. Tätä kertoivat jo ennen nykysopimuksen julkistamista.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Itse on Timosen kommentoinneista tykännyt yhtään. Niin hieno mies kuin onkin, niin ei tuollainen hohottelu ja itsestäänselvyyksein hokeminen anna minkäänlaista lisäarvoa lähetykseen.

Miksi luullaan että hyvä pelaaja on aina automaattisesti hyvä kommentaattori? Kuka puupää näitä värväyksiä tekee.
 

Soutukorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kyllähän tämä on meikäläiselle oikea horror-team. Juhani Henriksson, liian kivan oloinen mies. Aisaparinaan tietysti Osku Grönman. Siihen vielä SSJ. Voi luoja. Kaiken paskan kruunaa tuo minä olen Leijona -mainos.
 

Alex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kyllähän tämä on meikäläiselle oikea horror-team. Juhani Henriksson, liian kivan oloinen mies. Aisaparinaan tietysti Osku Grönman. Siihen vielä SSJ. Voi luoja. Kaiken paskan kruunaa tuo minä olen Leijona -mainos.

Lisätään vielä halvan oloinen studioviritelmä, väärässä paikassa oleva Osala ja höröttelevä asiantuntija Timonen, joka ei tunne pelaajia ollenkaan. Ei voi kuin parantaa, kai näille sankareille on luvattu pitkät sopparit näihin rooleihin?
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Kaikki ei mielestäni ole paskaa. Jalo on pitkän linjan selostaja, joka osaa katsoa peliä asiantuntevasti ja sopivalla analyysi - otteella, ilman menemättä pätemis - linjalle, mitä joillakin kanavilla hieman on aistittavissa. Huumoria on hänellä mukana ja vaikka tahti on hänellekin verkkaistunut niistä 2000-luvun alun NHL-peleistä ja mestareiden liiga - peleistä, niin tulee toimeen ja on aina tullut, asiantuntijan kanssa hyvällä henkilökemialla.

Niemelä on potentiaalinen asiantuntija valmennuksellisesta vinkkelistä. Osala vähän kummallinen haku joksikin kaukalonlaita - raketiksi ja Grönmania olen pitänyt aina vähän turhan polleana telkkariin, olin tätä mieltä jo 15 vuotta sitten kun oli nelosen liigapeleissä äänessä. Timosen anti on todella vaatimatonta, toisaalta aivan kuvainnollista että entiset pelaajat kävelevät selostuskoppiin hihittelemään. Johan ne kävelevät nykyään jo valmentajiksikin.
 

Don Douchebag

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mikäs tuossa mainoksessa on paskaa? Toki sen ymmärtää että monia kiukuttaa mutta jo se että Simo Leinonen vaihtui JP Jaloon kääntää homman parempaan suuntaan. Selostaja kuitenkin äänessä ehkä 80-85 koko lähetysajasta ja siten hänen merkitys kokonaisuudella aika paljon isompi mitä max. 2 min puhuva kaukalonlaitatoimittaja.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Timonen on hauska tyyppi, jolla on hyviä juttuja. Kommentaattorina hän on kuitenkin aivan avuton, koska ei paljoakaan seuraa jääkiekkoa ja näkemys rajoittuu ex-pelaajan latteuksiin. Studiossa muistelemassa Torinon kisoja ja HIFK:n 98-joukkuetta menisi ihan hyvin. Timonen saattaisi myös saada pelaajista ja valmentajista paljonkin irti, koska hän on tuon tiimin ainoa jäsen, joka tietää millaista huipulla on.

SSJ nyt on oma lukunsa, muuten ihan kelpo tasoa.
 

Nukkemurhaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Läpsytinpoppoo
Timonen on hauska tyyppi, jolla on hyviä juttuja. Kommentaattorina hän on kuitenkin aivan avuton, koska ei paljoakaan seuraa jääkiekkoa
Korjataan, että ei paljoakaan seuraa kotimaista jääkiekkoa, pl. KalPan matseja.

"– Ihan rehellisesti pitää myöntää, että kun puhutaan SM-liigasta ja minä asun Amerikassa, niin harvoin näkee näitä pelaajia livenä. Käytän erilaisia lähteitä, jotta rupean tunnistamaan pelaajia ja tiedän, mitä heiltä voi odottaa."

Typeräähän se on valita asiantuntijaksi europeleihin kaveri joka ei edes juurikaan tunnista Amerikan ulkopuolisia pelaajia.
 

Kuopionkukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Red Wings, ManU, Kups
Vaikka kalpa laseilla vahvasti menenkin niin Timonen sopisi kieltämättä paremmin kilpailevan kanavan makasiinihassuttelussa Siim Liivikin roolissa, ihan puhtaasti huumori edellä.

Jalo on omia suosikkeja selostajana mahtuu vähintään lätkän top5. Osala vaikutti ihan potentiaaliselle, tarvitsee totuttelua todnäk lisää.

Mitä tuohon studioon tulee niin ei mitään hyvää jäänyt käteen. Tasapaino on täysin hukassa kun kaikki kolme äijää on sellasia tekopirteitä. Juhani ollu aina todella turn off. Grönman suoraan sanottuna vituttaa. Niemeläkin samantyyppinen hohottelija. Homma vois toimia jos esim Niemelän tilalla ois joku henkeen ja vereen professori tyyppi, esim Westerlund tuomassa asiantuntijuutta sekä rauhaa.

Valitettavasti näillä tyypeillä taitaa olla monivuotinen sopimus joten toivoa sopii että edes vieraileva tähti vaihtuu ja tuo jotain tasapainoa.

Ainoa positiivinen yllätys oli etten raivostunut SSJ selostuksesta, yllätti positiivisesti ottaen huomioon miten negatiivinen vaikutelma hänestä oli muodostunut aiemmin juttujen perusteella
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Katselin tuossa pari päivää sitten vähän U20-kisojen aikatauluja ja samalla muistui mieleen, että eiväthän ne tulekaan tänä vuonna Yleltä. Viime olympialaisten aikaan tuo Discoveryn toiminta oli juuri sellaista kuin saattoi odottaa (kun studioiden kokoonpanoa katsoo), eikä tähän ilmeisesti ole parannusta tullut. Analyyttisuus loistaa poissaolollaan ja pelien kuvailu jää ylipäätään hyvin pinnalliselle tasolle, mikä ei yllätä kun studioihin palkataan asiantuntijoiksi lähinnä vanhoja pelaajia, jotka eivät usein edes ole tehneet pohjatyötään erityisen hyvin. Onneksi tuolla Tommi Niemelä sentään on, niin taso pysyy edes jonkinlaisena.

Hyvää tässä on se, että melko edulliseen hintaan saa vihdoinkin kaikki ottelut näkyviin Suomenkin verkossa eikä seuraaminen ole vain striimien varassa. Lisäksi valtaosa peleistä tulee taas vaihteeksi keskellä yötä, niin on kiva, että on joku paikka josta niitä voi sitten aamulla jälkikäteen katsella.
 
Viimeksi muokattu:

Pardus

Jäsen
U20-kisojen kaikki ottelut ja harjoitusottelut näkee Dplay Sport -paketilla hintaan 9,99e. Ei paha, eikä onneksi tarvitse tilata kuin kuukaudeksi.

Itse tilasin juuri äsken ja peruin saman tien niin tilaus päättyy 13.1.

Edit. Jos saavat lisättyä Liiga-kanavat tuohon päättymisajankohtaan mennessä Android TV -sovellukseen niin toki silloin jatkain Dplayn tilausta.
 
Viimeksi muokattu:

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Ja kirsikkana kakun päällä, Teemu Selänne!

Muut U20-asiantuntijat Kimmo Timonen, Niklas Hagman, Tuomas Grönman, Oskar Osala.

Aistin melko vahvaa vitsi-huumoria erityisesti Selänteen kohdalla, olkoonkin että kyllähän tuo nimi vetää. Timonen voi olla ok ja Hagmanista ittellä liian pieni otanta sen suhteen miten pelin päälle ymmärtää ja sitä osaa sanallistaa.

Paljonhan asiantuntijan ammattitaidossa on kyse tilannetajusta, tilannekuvasta. Nyt ei eletä sun prime time-pelivuosia 15-20 vuotta sitten, vaan U20-kisat 2020, Kanadan kaukalot, Antti Pennasen Leijonat.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Noh, lähdetään testaamaan tuleeko tämän Dplayn kanssa pärjättyä.

Teliat pistin eilen poikki, kun kivasti tykkäsivät pitää vanhaa hintaansa 5€ kalliimpana (Telia + C more) mitä olisi ollut Cmore + Telia.

Dplaystä saa vieläkin halvemmalla nuo kaikki samaan syssyyn.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Tuli hankittua Dplay Total ja hyvältä näyttää. Todellinen penkkiurheilijan unelma kännykkäsovelluksena. Tämä on juuri sitä mitä minä olen kaivannut. Kaikki urheilu (miinus Viasat) yhdessä Eurosporttia myöden. Läppäriltä en isommin ole ehtinyt kokeilla.

Telian Liigapassi toimii paremmin Dplayn omasta sovelluksesta mitä Telian omasta sovelluksesta. Aika uskomattomalta tuntuu. Valikot on helpot ja selkeät, jälkilähetykset löytyi esim Karjala-turneesta.

Hinta tippui 13 egeä ja sain paremman palvelun. Elisan viihteessä ei sovellusta näkynyt, mutta tykännyt käyttää nykyään kaikkea luurin ja chromecastin kautta.

Näin se kehitys kehittyy. Suosittelen lämpimästi.
 
Viimeksi muokattu:

Neon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Katkesipa mahtavasti Dplayn lähetys Ruotsi-Venäjä ottelusta juuri rankkarikisan alkuun.. Ei tällaista puuhastelua vain voi hyväksyä, kun kyse on maksetusta tuotteesta. Katkohan mitä luultavimmin johtuu liian lyhyeksi säädetystä lähetysajasta.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Pelkkää posia olen tähän mennessä jakanut, mutta tuo Dplayn EHT-lähetys ei kyllä toiminut läheskään täydellisesti. Vähän väliä striimi bufferoi itseään puolen sekunnin pätkäsyllä. Ja tämä on hel-wetin ärsyttävää. Tuohan tulee olemaan aivan järkyttävä katastrofi, kun katsojia alkaa olla enemmän.

Cmoren ja Telian lähetykset toimivat Dplayn kautta täydellisesti. Ja siis jopa paremmin, mitä Telian tai Cmoren omilla sovelluksilla. Todella kumma juttu, että omat lähetykset ei toimi kellään kunnolla.
 

Jonisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, Kalpa, Україна
Dplay -softa ei täällä toimi Samsungin telkkarissa laisinkaan, latauskuvaketta pyörittää. Äkkiä googleteltuna ilmeisesti päivittynyt hiljattain ja muillakin samaa ongelmaa. Alkaa lupaavasti, saisivat ennen kisoja korjata.
 

Jenn4

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Kaksi EHT-turnausta takana, ja on kyllä ollut kieltämättä surkea taso TV5:lta. Studioisäntä Henriksson näyttää uniselta, jota ei kiinnostaisi olla tuolla mukana. Timonen on pelaajana legenda, mutta kommentaattorina/asiantuntijana ei vaan luonnistu. Grönman on ihan ok, vaikka ei pelaajista tiedä paljoa. Osalan anti kentän laidalla oli todella köyhä eikä tuo kommentaattorinakaan oikein mitään lisäarvoa tuo. Jalo ei nyt huono selostaja ole, mutta ei toisaalta hyväkään. Välillä Venäjän EHT-turnauksessa oli vähän hukassa mitä kentällä tapahtui, esimerkiksi "Nyt tulee jäähy" ei kerro katsojille kummalle joukkueelle jäähy todellisuudessa tuli. Pitäisi osata selittää heti mitä tapahtui eikä jälkeenpäin.

Muutenkin tuo mainoslause "TV5 on Leijonien uusi koti" on aika nolo. MM-kisat on ne jolla mielestäni määritellään mikä on "Leijonien koti". Ei suurta yleisöä oikeasti kiinnosta jotkut EHT-turnaukset, joista TV5 ja Dplay yrittävät tehdä maailman suurimman urheilutapahtuman. Toivottavasti petraavat paljon tuleviin nuorten MM-kisoihin joka on oikeasti arvoturnaus toisin kuin nämä merkitsemättömät harjoituspelit.

Onneksi eivät saaneet aikuisten MM-kisoja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös