Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Leijonat Discoverylle (pl. miesten MM-kisat)

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana haamujänis, 13.06.2019 klo 13.28.

 1. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Lainaus:
  Jaa, minusta Jääkiekkoliitto osoitti nimenomaan ymmärtävänsä maajoukkueen merkityksen kansalaisille. Discovery teki hyvän tarjouksen, johon liitto tarttuu ja jonka avulla suomalaista jääkiekkoa kehitetään.

  Olisi hyvä myös muistaa, että näkyvyyshän tässä ei miesten jääkiekkomaajoukkueen osalta sinänsä heikkene, vain kanava vaihtuu.

  Leijonat on Suomen ylivoimaisesti merkittävin urheilubrändi, olisi typerää jättää hyödyntämättä sen tarjoamat bisnesmahdollisuudet. Myönnän, että esimerkiksi MM-kisojen 2012 (tai World Cupin harjoituspelien) lippuhinnat olivat mielestäni todella kovat, mutta monella oli halua maksaa lipusta ne kuuluisat 150 euroa ja kisat lopulta päättyivät jättivoittoihin. Ei siinä yhden Barnesin mielipide paina.
   
  Roger Moore, HOOLIGAN_ & Pardus tykkäävät tästä.