Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Leijonat Discoverylle (pl. miesten MM-kisat)

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana haamujänis, 13.06.2019 klo 13.28.

 1. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Lainaus:
  Jaa, minusta Jääkiekkoliitto osoitti nimenomaan ymmärtävänsä maajoukkueen merkityksen kansalaisille. Discovery teki hyvän tarjouksen, johon liitto tarttuu ja jonka avulla suomalaista jääkiekkoa kehitetään.

  Olisi hyvä myös muistaa, että näkyvyyshän tässä ei miesten jääkiekkomaajoukkueen osalta sinänsä heikkene, vain kanava vaihtuu.

  Leijonat on Suomen ylivoimaisesti merkittävin urheilubrändi, olisi typerää jättää hyödyntämättä sen tarjoamat bisnesmahdollisuudet. Myönnän, että esimerkiksi MM-kisojen 2012 (tai World Cupin harjoituspelien) lippuhinnat olivat mielestäni todella kovat, mutta monella oli halua maksaa lipusta ne kuuluisat 150 euroa ja kisat lopulta päättyivät jättivoittoihin. Ei siinä yhden Barnesin mielipide paina.
   
  Roger Moore, HOOLIGAN_ & Pardus tykkäävät tästä.