Lehterälle kenkää!

PatrickKane95

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Onhan nämä Lehterän kaudet olleet kunnon työharjoittelua eikä mitään ole opittu vieläkään. Jos jotkut väittää että ekan kauden puolivälieriin pääsy olisi jotenkin ollut Tertsin ansiota niin ei ollut, Tuohimaa pelasti suurimman osan voitoista kuten viime kaudella ja siinä Pelsu-sarjassakin oltiin pelillisesti jäljessä mutta tuurilla mentiin jatkoon.
 

redpecka

Jäsen
Niin... Pitäisikö himmailla ja minimoida tappiot vai epätoivoisella raivolla lähteä vielä vaihtamaan valkku ja puoli joukkuetta?

Mielestäni oleellisin juttu on se, mikä on valmennuksen ja pelureiden keskenäinen suhde. Nyt kun on tähtipelaajiakin tuolla ja kaikki ei ole välttämättä nöyriä eteläkarjalaisia villekohoja niin en ihmettelisi jos siellä jotain turhautumista syntyisi pelaajistossa, oikeutettua tai primadonnamaista, mutta jos kärjistyy niin kukaan ei voita ja kaikkien ura ottaa askeleen taakse.

Itse en lämpene mistään Karri Kivestä yhtään. Sillä oli mahdollisuus tulla Tirkkosen jälkeen Saimaan rannoille jatkamaan niin SaiPan kuin omaa nousujohteista uraa, mutta alkoi kiristämään neljän vuoden suoralla (ylihintaisella) sopparilla SaiPaa. Jos motivaatio roudata ittensä itärajalle on tota luokkaa niin pysyköön vaan poissa.

Mutta silti, SaiPan puolelta pitää tehdä parempia ratkaisuja kuin nähdyt Santanen ja Lehterä. Minimivaatimuksena olisi esimerkiks että olisi toiminut vähintään Mestiksen tasoisessa sarjassa muutaman vuoden PÄÄvalkkuna. Jos siellä ajatellaan jotain Martikaista seuraavaksi päävalmentajaksi niin sitten mulla menee usko (tämä hyvä usko) Markkaseenkin ja koko organisaatioon.

Organisaatio on käsittääkseni hyvässä jamassa kun Kallioniemi kävi sen sytyttämässä. Jos oletetaan että TJ Markkanen on mies paikallaan ja Tuomenoksa hoitaa ulkkariarvat niin seuraavaksi tärkein on valmentaja. Ja kun tähän on päästy - sen jälkeen hommataan ykköskassari, ykkössentteri ja ykköspakki...
 

Coxkyttä

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Perkele, SaiPa johtaa 0-3, jos Lehterä olis jo saanut kenkää, johdettais ainakin 0-5! VITTU!
 

Coxkyttä

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kannattaa nyt pitää ne housut vielä jalassa ja katsoa pidemmällä tähtäimellä. Ässillä eilen täysmittainen peli Tapparaa vastaan ja SaiPalla lepopäivä alla. Paska valmentaja se Tero edelleen on.
Sitähän minä sanoin ;)
 
SaiPa pelaa tällä hetkellä jopa melko hyvin. Varsinkin, kun huomioidaan se, että joukkueen materiaali ei ole kovin kilpailukykyinen.
Tällä hetkellä osoittaisin enemmän sormea siihen suuntaan, kuka on viime kädessä tehnyt päätöksiä rosterin muodostumisessa (kevyt pakisto, Ramu-Zapo vs. budjetti, yms.).
 

Spitfire

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, SJS
Vieläkö porukka on sitä mieltä että Tero puhui 4.10. ympäripyöreää höttöä?

Aika hyvin oli ilmeisesti ongelman ydin tiedossa ja toistaiseksi näyttää että lääkkeetkin oli valmiina.
 

ahal

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vieläkö porukka on sitä mieltä että Tero puhui 4.10. ympäripyöreää höttöä?
Aina viestit eivät mene perille siten kuin valmentaja haluaisi. Niin joukkueelle kuin katsojillekin. Nyt on löydetty ymmärrys ja pelikin on auennut. Olen helpottunut, ettei tartte samaa ketjua koko aikaa rasittaa. Posilaariinkin on kiva vaihteeksi kirjoitella.
 

Herra Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Peli-ilme ja tulokset puhuvat puolestaan, tässä vaiheessa ehdottomasti Terolle ja kumppaneille kehut! ovat laittaneet puolustuksen paremmille raiteille ja sitä kautta myös hyökkäys on parantunut. Toki hyökkäyspelaamisessa on yhä parantamista, nyt puolustus ja maalivahtipeli ovat toimineet sika hyvin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös