Lehterälle kenkää!

  • 238 571
  • 1 181
SaiPa pelaa tällä hetkellä jopa melko hyvin. Varsinkin, kun huomioidaan se, että joukkueen materiaali ei ole kovin kilpailukykyinen.
Tällä hetkellä osoittaisin enemmän sormea siihen suuntaan, kuka on viime kädessä tehnyt päätöksiä rosterin muodostumisessa (kevyt pakisto, Ramu-Zapo vs. budjetti, yms.).
 

Spitfire

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, SJS
Vieläkö porukka on sitä mieltä että Tero puhui 4.10. ympäripyöreää höttöä?

Aika hyvin oli ilmeisesti ongelman ydin tiedossa ja toistaiseksi näyttää että lääkkeetkin oli valmiina.
 

ahal

Jäsen
Vieläkö porukka on sitä mieltä että Tero puhui 4.10. ympäripyöreää höttöä?
Aina viestit eivät mene perille siten kuin valmentaja haluaisi. Niin joukkueelle kuin katsojillekin. Nyt on löydetty ymmärrys ja pelikin on auennut. Olen helpottunut, ettei tartte samaa ketjua koko aikaa rasittaa. Posilaariinkin on kiva vaihteeksi kirjoitella.
 

Herra Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Peli-ilme ja tulokset puhuvat puolestaan, tässä vaiheessa ehdottomasti Terolle ja kumppaneille kehut! ovat laittaneet puolustuksen paremmille raiteille ja sitä kautta myös hyökkäys on parantunut. Toki hyökkäyspelaamisessa on yhä parantamista, nyt puolustus ja maalivahtipeli ovat toimineet sika hyvin.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa ja Jokipojat
Voisiko juuri jatkosopimuksen tehneelle valmentajalle antaa kenkää?

Nyt on usko koetuksella! Lehterän jääkiekko on ihan täyttä paskaa! Pelit on niin tuubaa, että jollen olisi haksahtanut Saipan kausikorttihaasteeseen, niin irtolipuilla en kävisi paikalla kertaakaan. Tuote on aivan ylihinnoiteltu, kuten joukkuekin. Ihmettelen, että kuka pölvästi maksaa tuosta joukkueesta tuon summan rahaa? Lienee ammattitaidottomuutta johtoportaassakin. Kyllä tuolla rahalla pitäisi saada edes pelaajia, jotka vaivautuvat yrittämään.....

Valmentajalle antaisin saman tien kenkää, koska Lehterän kiekko ei vakuuta millään tasolla. Lisäksi lehdistötilaisuuksia ei viitsi enää edes katsella, koska kehuu ainoastaan vastustajaa. No, eipä omien esityksissäkään ole mitään kehuttavaa. Minulla alkaa vaan keittää tämä puuhastelu. On melkoinen ikävä Kallioniemeä, Tirkkosta ja silloisen mediavastaavan hienoja tempauksia. Valitettavasti nykyinen tiimi ei ole läheskään samaa tasoa.

Tuomenoksan kompetenssi on myös tällä kaudella hukassa. Joukkue on täynnä turhakkeita. NImiä nyt viitsisi mainita, mutta mitä helkattia joukkueessa tekevät Kuronen, Oksanen, Seppälä, Bernhardt, Autio, Kojo, Koho sekä maalivahdit. Noista pakeista kenet tahansa voisi korvata Sneckillä ja A-junnuista nostetuilla hyökkääjillä. Ei taso tippuisi. Maalivahtipelikin on ollut surkeaa, vaikka Westerholm on muutamat haamut heittänytkin kehiin.

Silti isoin syyttävä sormi osoittaa Lehterää, joka ei saa porukaa pelaamaan tavallaan. Kokeilisi edes jotain muuta tyyliä, koska tällä v***n kiekko päätyyn tyylillä mihinkään päästä. Ei ainakaan Play off-peleihin ja pärjätä siellä kuin korkeintaan ollaan pari peliä mukana. Lisäksi pelit on täynnä harhasyöttöjä ja epätoivoista sekoilua puolustuspäässä, että voi hemmetti.

Muista en tiedä, mutta Lehterän potkut ja Espooseen muutto olisivat mielestäni ainut oikea ratkaisu. Itse en ainakaan ensi kaudestakaan suostu maksamaan enempää kuin 99€ seisomapaikkakausarista. Olenhan omistanut kausarin ainakin 40 vuotta. Ensi kaudella en osta, jos Lehterän paskasta joutuu maksamaan senttiäkään enemmän.

Lisäksi on vielä vuodattaa muitakin asioita. Makkaraperunoita joutuu jonottamaan järkyttävän kauan, joten niistäkin jää seuralta 300€ vuoden aikana saamatta, koska emme enää pojan kanssa viitsi edes jonottaa niitä! Niin ja kaljakin on sikahintaista!
 

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
On tämä hauskaa. Tappion hetkellä kaikki on perseestä mutta kaikki on yhden espoolaisen syytä. Espoolaisen, joka ei ole pelannut yhtäkään vaihtoa koskaan SaiPassa.

Ongelma on yksinkertaisesti siinä, ettei puolustuksen ja maalivahtien taso riitä. Yksi kunnon veska, yksi kunnon pakki ja yksi hyvä hyökkääjä tekisivät ihmeitä. Ei koutsin vaihtaminen.
 

Herra Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
En nyt lähtisi tässä kohtaa erityisen paljon osoittamaan Teron suuntaan. Hyvä peli-ilme molemmissa viikonlopun peleissä. Kysyisin sitä että miksi tällä kaudella veskarit eivät ole tarpeeksi hyviä ja pakisto on kevyt. Myös hyökkäys saisi olla hitusen kovempi.
 

Vieraskiertue

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kyllä se on niin että makkaraperunat pitäisi heivata jonnekin tunkiolle ja hankkia kunnon vetyjä niiden sijaan ja uusia myyntipisteitä! Nyt Tero tässä kohtaa skarppaamista! Toisin sanoen en lähtisi osoittamaan valmentajaa sormella. Myös tää uusi ruotsalainen on mielestäni ihan hyvä lisä joukkueeseen. Valitettavasti veskareilla ei oikein ole kulkenut parhaalla mahdollisella tavalla, ja pakisto kaipaa kyllä vahvistusta mutta mistä ja millä rahalla
 

Denisovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ehkä täytyy taas nostaa tätä ketjua ylöspäin. Tähän asti luottanut Lehterään, mutta ei voi kyllä enää ymmärtää. Onko meillä valmentajaa ollenkaan?
 

ahal

Jäsen
Taitaa tulla seuralle kallis jatkosopimus, kun joutuu vaihtamaan ensi kaudeksi koutsia. Eihän tuota touhua kukaan selvinpäin pysty seuraamaan. Ja kalliiksi tulee ryyppääminenkin.
 

Krepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Málaga CF, sympatiapisteet Ässille
Vielä kerran Tero Lehterä. Painu vittuun minun SaiPasta.

Painu vitun kuuseen sinne Espoon perukoille.
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Tää jäbä ehtii tuhoamaan koko jengin seuraavan kauden aikana. Tuli kyllä semmonen kasa paskaa haukattua Lehterän kanssa, että happi loppuu heikottaa.
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Ihmettelin Lehterän jatkoa...ihmettelen edelleen...maksaahan se nyt sitten, mutta heittäkää nyt se selittelijä helvettiin sieltä!!
Halvemmaksi tulee pitkässä juoksussa, jos heitetään Lehterä ulos ja hommataan oikea valmentaja. Toki SaiPan tuntien se on tietysti Martikainen ja voidaankin jo ruveta odottelemaan Liigan avautumista, että päästään paremmin omalle tasolle sopivaan sarjaan ottamaan turpaan Ketterältä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös