Joukkue: ei tunnetta, peliä aletaan häviämään eikä edes harmita.

Valmentaja: ei tee mitään näkyvää muutosta kolmanteen erään, ei reagoi mihinkään. Pelin jälkeen vittuilu katsojille, miten ollaan tyytyväisiä kun perseen raiskasi meitä paljon huonommin pelannut porukka, koska alettiin pelaamaan puolivaloilla. Puolivalot ja sekaisin oleva viisikkopeli johtaa omassa päässä verkkojen heilumiseen nähdyllä tavalla, jälleen.

Sinänsä olen kyllä osittain samaa mieltä Marjamäen kanssa: pelin ensimmäinen puolisko oli hyvä. Jokerit pelasi peruspelillä itsensä usean maalin johtoon. Se ongelma on, että tämä vetelä kura puntissa on nähty joukkueen otteissa kymmenet kerrat Jokereiden khl-aikakautena. Jalonen heitti pelaajat bussin alle haukkumalla huonosta valmistautumisesta (joka oli Jukan tehtävä). Marjamäki ei sitä voi tehdä koska menettäisi pelaajien viimeisenkin kunnioituksen.

Tätä näennäisen valmentamisen kulttuuria on raskasta katsoa. Jinksaan juttuni mielelläni kun sanon, että Marjamäen joukkuepelaaminen voidaan jo nyt todeta olevan vain yksilöiden varassa olevaa luovaa tajunnanvirtaa. Tulee kaatumaan omaan mahdottomuuteensa (materiaetua ei ole, keskikaista on hidas, maalivahtina pitäisi olla Hasekki).

Marjukan ote joukkueesta ja kyky johtaa pelaajia pelin sisällä, no siitä ei ole alamäkien kohdalla näyttöjä. Johtoasemassa Jokerit on kyllä ajoittain pystynyt hallitsemaan peliä hyvin, tähän eilinen oli karu poikkeus. Mutta se tunne tappioasemasta näyttäytyy poissaolollaan, oma heikkous vain hyväksytään ilman taistelua. Ja valitettavasti Kurri palkitsi tästä Marjamäen kesällä jatkosopimuksella.

Näillä mennään vaikka jokainen sen tietää. Veltolla munalla ei rakastella.
 

Lelle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä..näin se on. Vaikka kuinka haluais ja ajatteleekin positiivisesti ja uus peli yleensä innostaa, kuten eilen. Puolet pelistä näytti suht hyvältä ja voitto näytti olevan selvä. Silti se ryssitään ihan täysin, kertoo mielestäni paljon siitä mentaali puolesta,niin pelaajilla kuin valmentajalla. Muutamat pelaajat näyttää tällä "pelitavalla" todella heikoilta. Voitot ovat yleensä ainoa lääke tällaseen mut miten tuolla pelillä haastetaa kovempia. Ilosuus ja tunne välittyy lähinnä ig kuvista yms. Harmittaa tää negatiivisuus mut isoja on ongelmatkin..
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Erkan paljon puolustama ihmisläheinen valmentaminen ei vaan toimi silloin, kun vastassa on simputettuja ajokoiria veren maku suussa. Suomessa tuo toimisi, koska vastassakin on ihmisläheinen valmennus.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Erkan paljon puolustama ihmisläheinen valmentaminen ei vaan toimi silloin, kun vastassa on simputettuja ajokoiria veren maku suussa. Suomessa tuo toimisi, koska vastassakin on ihmisläheinen valmennus.
Mielestäni Erkan ja Jalosen ongelma oli ns. omaan peliin hirttäytyminen, vaikka oli nähtävissä että tänä iltana ja tätä vastustajaa vastaan sillä tyylillä tulee varma noutaja. Maailman parhaat jalkapallojoukkueetkin satoja miljoonia maksavine pelaajineen muuttelevat taktisia asioita ja tulokulmaansa matsiin vastustajan mukaan, mutta Erkan ja Jukan aikana tätä ei juuri nähty ja kun kaikki myös tiesivät, että sellaista on turha odottaa, niin oli aika helppoa ennustaa lopputulema niitä jengejä vastaan jotka osasivat rikkoa Jokereiden haluaman tapahtumien kulun. Marjamäellä on toki huomattavasti isommat ongelmat, koska hänellä ei ole edes sitä yhtä totuutta. Siinä missä Erkan ja Jalosen aikana voitiin mennä vieraisiin pelaamaan nihilististä 0-0:aa ja hyökätä voimalla ainoastaan silloin kun siinä ei ollut minkäänlaista riskiä, tai kun päästiin ylivoimahyökkäykseen, niin Marjamäen jengillä pelikuri pysyy päällä maksimissaan kahden minuutin jäähyn tappamisen ajan. Usein ei sitäkään.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
@Mike noinhan se on. Silti Jalonen osasi muuttaa pelisapluunaansa esim Tsskaa vastaan pleijareissa toisena vuonnaan vaikkakin liian myöhään. Mutta tuo muuttumattomuus oli herrojen perisynti.

Tämän hetken Jokereiden kohdalla, joka on ollut kriisissä pitkältä vuodesta 2019 niin pitäisi palauttaa jääkiekon perusopit ja siihen näkisin Erkan sopivan erittäin hyvin. Ensi kaudelle jokin auktoriteetti koppiin kiitos. Marjamäen seuraava etappi on liigan keskikasti.
 
Tää jengi on tässä!

DonTirri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
Jos olisin Kurri niin en sinänsä heivaisi Latea pois vaan palkkaisin sinne kakkoseksi jonkun auktoriteettikoneen. Esim Summasen. Antaa Laten pyöritellä kuvioita ja fläppitauluja samalla kun Raivo huutaa jätkät kuriin ja ojennukseen.

Tai sitte ryövätään Pikkarainen naapurista. Jos herra saa IFK:n edarit kuriin ja herran nuhteeseen niin ei pitäisi olla vaikeuksia tehdä samaa Jaffan pukkarissa.
 
Kuinka monta Hockey Hall of Famen jäsentä on lähtöisin teidän joukkueesta?

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
@DonTirri kun se ongelma on nimenomaan siinä Laten fläppitaulussa myös. Taktisesti myös jäädään jälkeen niin eiköhän se ole kaikille paras ratkaisu että Marjamäki siirtyy sivuun. Eläkeläisukko Neuvostoliitosta vei keväällä Marjamäkeä kuin litran mittaa.
 
Tää jengi on tässä!
(1)
  • Tykkää
Reactions: Mike

Lelle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olis varmaan jo jotain tapahtunut tai se näkyis pelitavassa jne jos esim viime kaudesta olis viisastuttu jotain. Sen verran synkkää peli on että vaikea uskoa sen yhtäkkiä.paranevan huomattavasti. Toki vois toivoa että tähän asiaan reagoitas aikasin..tuskin tapahtuu. Joukkueessa kuitenki muutamia egoja joita työnteko ei näytä niin kiinnostavan eli saako Late koskaan tarvittavaa auktoriteettia?! Vähän epäilen..tiedä sit olisko Erkka vai kuka parempi mut jotain tarttis tehdä
 

Hevi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eniten ihmetyttää miksi kesällä Marjamäen 2-v optio käytettiin, vaikka mitään näyttöä ei ensimmäisellä kaudella antanut. Itse olisin odottanut jouluun asti. Toki sopimuksia voi aina purkaa, mutta kyllä sekin maksaa. Ei nimittäin tuo Marjamäen valmennus nyt kauhean hyvältä näytä ja itsellä luotto alkaa mennä. Kai sitä pitää vielä vähän antaa ajan näyttää.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuosimallia 1983
Eniten ihmetyttää miksi kesällä Marjamäen 2-v optio käytettiin, vaikka mitään näyttöä ei ensimmäisellä kaudella antanut. Itse olisin odottanut jouluun asti.
Siinä oli deadline jonka vuoksi sopimus tehtiin venyttäminen olisi ollut mahdotonta.
Huhujen mukaan muita ei mietitty edes.
 
Tony Arima ,Timo Nummelinille -80 luvun alussa "Kuse viuluun Numppa".

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, AS Roma!
Siinä oli deadline jonka vuoksi sopimus tehtiin venyttäminen olisi ollut mahdotonta.
Huhujen mukaan muita ei mietitty edes.
Eikä tuo nyt mikään ihme, kun miettii mitä muita vaihtoehtoja olisi tarjolla.

J. Jalonen - kiinni maajoukkueessa ja varmasti urahaaveena suunta seuraavaksi muualle kuin takaisin Jokereihin

K. Jalonen - Kaveri taitaa aika reilusti halveksia Jokereita eikä muutenkaan taida KHL:ään polttavaa himoa ole takas.

Westerlund - Valmennushommista siirtynyt enemmän kirjankirjoitus puuhiin ja kabinettimieheksi.

Summanen - No tämä olisi mielenkiintoinen nimi, mutta taitaa Jokerit pelata ensin vaaleanpunaisissa paidoissa kuin Summanen olla Jokereiden penkin takana.

Peltonen - Täysin samat sanat kuin Summaseen.

Törmänen - Ei vakuuttanut sitten yhtään itseäni HIFK:n peräsimessä. Ei käyttöä KHL-tasolla.

Jortikka - Afaa Espanjan lämmössä.

Kivi / Manner - Omaan silmään ne kovimmat nousevat suomalaiset valmentajat, mutta nouseminen Liigasta Jokereiden perämiseen aika iso step.
 
Jo ennen peliä nähdään, onko Marjamäestä tekemään kovia päätöksiä. Nyt pitäisi Niemi istuttaa vaihtopenkille ja Kalnins maaliin. Niemen torjuntaprosentti lähenisi 80 prosenttia, jos hän pelaa koko pelin SKA:ta vastaan. Nyt tietysti jinxasin Niemelle nollapelin.
 

Buster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Brian O'Neill
10... 9... 8... 7... 6... 5... 4... 3... Kello tikittää ja se tikittää alaspäin melkoisen nopeasti.

Huonoin SKA vuosiin, tai koskaan. Huonoin Jokerit vuosiin, tai koskaan KHL-aikakaudella. Hyvä kolmas erä ja näin, palkintona siitä muhkeat nolla pistettä. Ihan sama, vaikka oli yksilön aivopieru, sillä yksi mies siitä kokonaisuudesta kuitenkin on vastuussa. "Jos on löysä, niin on löysä". Tuntuu, että samanlainen itsepetos-show on menossa nyt jäällä seurajoukkueessa.

Yleensä olen romantikko, joka tykkää antaa aikaa ja uskoo parempaan, mutta ei tuo nyt hyvältä näytä. Kahden pisteen sarjassa on aika vaikea kuroa eroja umpeen, että vaikka tässä vielä nyt saatetaan odotella ja katsella hetki, niin jossain kohtaa on uskallettava viheltää homma poikki, ellei se touhu ja peli näytä jäällä siltä, että siitä keväällä voisi olla ylpeä.

Mutta pelattiinko me taas Late hyvä peli ja ollaan menossa oikeaan suuntaan tjsp? Miten voi johtaa, jos ei ole aito. Vai onko se pelaajien joukossa sitten sillain ja median kanssa tollain.
 
Puheet katoavat, kirjoitukset säilyvät

Lapa7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Kiekko-Vantaa,Kiekko-Espoo,HIFK,HPK
Late teki just kesällä jatkosopimsen. Late on meillä vielä kolmen vuoden kuluttua tähän aikaan että miettikää sitä.
 

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wesa, CAR, IPA
Late teki just kesällä jatkosopimsen. Late on meillä vielä kolmen vuoden kuluttua tähän aikaan että miettikää sitä.
Mut jos ei edes halua miettiä? Onhan tuo... hmm, mielenkiintoinen ajatus.
 
He, jotka eivät asioista ymmärrä, voisivat luulla, että kyse on vain jääkiekosta. Heille vain hymyilen...

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
-Paljon on tehty puolustuspelin kanssa hommia ja aika lailla se olikin puolustamista täällä ensimmäiset 40 minuuttia. Pitää nostaa jätkille hattua, koska oltiin sitkeitä etenkin toisessa erässä, jossa oli muutama pitkä pyöritys. Pysyttiin pelissä mukana, päävalmentaja Lauri Marjamäki totesi.

-Kolmas erä oli meiltä ylivoimaisesti paras ja selkeästi meidän hallintaamme. Tultiin ihan ansaitusti tasoihin, Marjamäki kiitteli.

-Nyt on hyvä harjoitusviikko edessä, emmekä ilman näitä kokemuksia emme pysty kehittymään. Tietysti tulos oli nyt negatiivinen, kun ei saatu kuin kolme pistettä kuudesta tältä kiertueelta, Marjamäki sanoi, mutta katsoi positiivisin mielin kohti tulevaa.

-Aikaa on. Kuusi peliä pelattu, analysoidaan ja jatketaan matkaa. Jatkamme yhdessä tekemistä, treenaamme hyvin ja olemme valmiita Minskissä.


***tähän kuva irakin tiedotusministeristä***
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pitää toivoa että Late kehittyy valmentajana tuosta. Potkut tuskin muuttaisi paljoa. Kyllähän se Hjalliski anto useamman kerran kenkää päävalmentajalle eikä siitä oikein ikinä ollut apua.
Sanoisin että pelaajat pitää saada sairastuvalta pois ja ehkä sitten jos edelleen alisuoriudutaan niin pitäs miettiä uudelleen että mitä tehdä.
 
"Lähti suvi, lähti talvi, vaan ei lähde Laiska-Jaakko".

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Joukkueessa on aina loukkaantuneita. Sen taakse ei voi mennä piilottelemaan pelitavan puutteita. Muutama kärkihyökkääjä, esim O'Neill, toisi toki peliin yksilötaitoa, mutta ei se yksittäinen pelaaja ratkaise kaikkien ketjujen sekoilua, joka johtuu pelitavan puutteesta. Tuskinpa ne potkutkaan kovin paljoa tilannetta muuttaisi, mutta kyllä Marjamäellä alkaa pikkuhiljaa olemaan pää pölkyllä, jos toi pelitavallinen sekasotku jatkaa olemassaoloaan. Valmentajan tehtävä on saada joukkue pelaamaan haluamallaan taktiikalla ja siinä ei Marjamäki ole onnistunut aikoihin. Tai jos on, niin silloin vasta onkin syytä olla huolestunut.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Pitää toivoa että Late kehittyy valmentajana tuosta. Potkut tuskin muuttaisi paljoa. Kyllähän se Hjalliski anto useamman kerran kenkää päävalmentajalle eikä siitä oikein ikinä ollut apua.
Harkimo on tätä itsekin kertonut. Mutta eihän se niin mene. Harkimon osalta toki menee kyllä. Mutta jos joukkueen omistajat ovat fiksuja, he tuntevat joukkueensa pelaajatyypit ja ongelmat. Mikäli joukkue alisuorittaa, voidaan aina miettiä valmentajan vaihdosta. Koska markkinoilla on pääosin heikkoja valmentajia hyvien ollessa kiinni seuroissaan/maajoukkueessa, onnistumiset mahdollisuudet ovat rajalliset. Tästä johtuu se, että valmentajan vaihtaminen kannattaa tilastollisesti vain harvoin.

Jokerien osalta jättipotti tuli aikoinaan, kun Aravirta oli vapaana ja Suhonen sai kenkää. Aravirta oli selvästi parempi valmentaja ja lisäksi joukkueen rakenne sopi hänelle. Samanlaista jättipottia ei nyt ole tarjolla loppuun asti. Mutta Westerlundin palkkaaminen mahdollisimman pian olisi kyllä selvä upgreidaus Marjamäkeen. Westerlundin joukkueet pelaavat puolustuksen kautta ja hänen filosofiansa KHL:ssä on, että ellet omaa KHL-tasolla huippuhyökkäysvoimaa, pelaa puolustuksen ehdoilla. Marjamäellä tämä tuskin enää onnistuu. Jokerien on tehtävä keskimäärin 3-5 maalia voittaakseen, ja aina sekään ei riitä. Näin suuret maalimäärät eivät ole pitkässä juoksussa mahdollisia, vaikka ylivoimakin toimisi.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
@Cobol näinhän se on kuten tuossa yllä kirjoitat. Se mikä hämmästyttää niin Marjamäki on jauhanut toistamiseen mm.viime keväänä maalinteon tehokkuudesta vaikka oma pää vuotaa. Mediapeliä, ymmärtämättömyyttä vai jotain muuta? Sama kun minä rakennusmestarina olisin huolissani että talon katto se vain vuotaa vaikka perustuksia ei ole lainkaan. Onko Marjamäki todella siinä uskossa että Jokerit voisi hyökkäämällä voittaa KHL:n suuret ottelusarjassa? Jos näin niin kengän olisi pitänyt viuhua jo aikaa sitten.
 
Tää jengi on tässä!

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
@Cobol näinhän se on kuten tuossa yllä kirjoitat. Se mikä hämmästyttää niin Marjamäki on jauhanut toistamiseen mm.viime keväänä maalinteon tehokkuudesta vaikka oma pää vuotaa. Mediapeliä, ymmärtämättömyyttä vai jotain muuta? Sama kun minä rakennusmestarina olisin huolissani että talon katto se vain vuotaa vaikka perustuksia ei ole lainkaan. Onko Marjamäki todella siinä uskossa että Jokerit voisi hyökkäämällä voittaa KHL:n suuret ottelusarjassa? Jos näin niin kengän olisi pitänyt viuhua jo aikaa sitten.
Itse olen varsin tuore Marjamäen arvostelija. Luottaisin jopa edelleen, jos puolustuspelaaminen toimisi. Joten en tiedä, olenko oikea henkilö vastaamaan siihen, missä uskossa Marjamäki on, kun vielä kauden alussakin olin itse ainakin osin Marjamäen uskossa.

Mutta kun nopeasti pohtii Marjamäen historiaa, pitäisi tietää Kärppien osalta, kuinka suuressa roolissa Juha Junnon hankkimat isot vahvistukset olivat joukkueelle. Olivat tai eivät, Marjamäen Kärpät voitti kahdesti finaalit voitoin 4-3. Mukana oli myös kovia tulevaisuuden NHL-pelaajia että kunnossa olevia ex-sellaisia. Kärppien materiaali oli erittäin kova suhteessa Liigan keskiarvoon. Kaiketi kovin tai lähellä sitä. Tuollaisella joukkueella pystyy hyökkäämään Liigassa muut kumoon.

Kun materiaali on erilainen ja osin altavastaaja (maajoukkue, Jokerit), Marjamäen pelitapa ei enää toimi. En näe oikein muuta selitystä näin pikana kuin sen, että Marjamäki ei ole missään vaiheessa harkinnut puolustavaa jääkiekkoa vaan on lähtenyt siitä, että hyökkäys on paras puolustus. Sinänsä ajattelussa ei ole mitään vikaa. Mutta se vaatii erittäin kovan ja luisteluvoimaisen joukkueen. No, Jokerit ei KHL:n tasolla ole yksistään sentteriensä osalta luisteluvoimaisin joukkue. Mutta vaikka olisikin, Marjamäen hyökkäyspelitavassa tuhlataan iso määrä mahdollisuuksia väärällä pelinluvulla.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kun materiaali on erilainen ja osin altavastaaja (maajoukkue, Jokerit), Marjamäen pelitapa ei enää toimi. En näe oikein muuta selitystä näin pikana kuin sen, että Marjamäki ei ole missään vaiheessa harkinnut puolustavaa jääkiekkoa vaan on lähtenyt siitä, että hyökkäys on paras puolustus. Sinänsä ajattelussa ei ole mitään vikaa. Mutta se vaatii erittäin kovan ja luisteluvoimaisen joukkueen.
Jotenkin ylläoleva kävisi omaan järkeen ja selittäisi miksi Marjamäen Jokerit parhaimmillaan hyökkää iloisesti, mutta puolustus vuotaa kuin seula. Se mitä en ymmärrä on miksei tuon tason valmentaja ymmärrä perustavanlaatuista virhettä ajattelussaan ja muuta pelitapaa. Luulisi että kovan tason ammattilainen osaisi katsoa peiliin, analysoida jonkun toisen huippuvalmentajan pelin ja ajaisi sisään toimivan pelitavan. Vai yliarvioinko "huippu"valmentajien osaamista?

Vai onko kyse siitä että Marjamäki on itsepäinen ja väkisin yrittää ajaa toimimatonta pelitapaa sisään? Vai onko hän vakuuttunut siitä että puolustuspeliin keskittymällä Jokerit ei pääse toista pleijarikierrosta pidemmälle ja siksi nyt pelataan todella isosti upporikasta ja rutiköyhää?

Mitä täällä oikein tapahtuu?
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Jotenkin ylläoleva kävisi omaan järkeen ja selittäisi miksi Marjamäen Jokerit parhaimmillaan hyökkää iloisesti, mutta puolustus vuotaa kuin seula. Se mitä en ymmärrä on miksei tuon tason valmentaja ymmärrä perustavanlaatuista virhettä ajattelussaan ja muuta pelitapaa. Luulisi että kovan tason ammattilainen osaisi katsoa peiliin, analysoida jonkun toisen huippuvalmentajan pelin ja ajaisi sisään toimivan pelitavan. Vai yliarvioinko "huippu"valmentajien osaamista?
Marjamäki sanoi oppineensa viime kaudesta. Vaan oppiko sittenkään? Jukka Jalonen totesi KHL-studiossa viikko sitten jotain siihen suuntaan, että KHL on sarja, jossa pakit pelaavat usein alhaalla ja useiden joukkueiden peli perustuu puolustavaan viisikkopelaamiseen. Vain noin 33 prosenttia otteluista päättyy yli 5.5 maalin runkosarjassa. Verrokiksi NHL:ssä luku on kahden viime kauden aikana noin 52 prosenttia. KHL:n osalta sanoisin, että voittaakseen kovat puolustukset, on oltava huippuhyökkääjät ja toimiva pelitapa ja erityisesti yv-osaamista. Koska Jokerien nettopelaajabudjetti on pieni vrt huippuseurat, puolustamisen osaaminen on välttämätöntä. Ja puolustuspelaamisen organisoinnista KHL:ssä Marjamäellä ei ole tuloksellisia näyttöjä.

Vai onko kyse siitä että Marjamäki on itsepäinen ja väkisin yrittää ajaa toimimatonta pelitapaa sisään? Vai onko hän vakuuttunut siitä että puolustuspeliin keskittymällä Jokerit ei pääse toista pleijarikierrosta pidemmälle ja siksi nyt pelataan todella isosti upporikasta ja rutiköyhää?
Itse olen vakuuttunut, että ilman puolustuspelin organisointia toimivaksi Jokerit ei pelaa playoffeissa. Jos katsotaan Gagarinin voittaneita, puolustuspelaaminen on ollut erittäin merkittävässä roolissa. CSKA päästi keskimäärin vähän yli maalin (1) viime kaudella. Sama määrä suunnilleen on ollut SKA:lla ja CSKA:lla vuodesta toiseen. Marjamäestä en osaa sanoa, mutta sen huomaa tilastoista, että Lännen voittajan on osattava puolustaa erittäin hyvin.

Toivon edelleen, että Marjamäen Jokerit menestyy. Mutta tässä vaiheessa kautta saattaa olla vaikea opetella sitä, mitä piti tehdä kesällä ja ennen harjoitusotteluita.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Seuraavat vastustajat ovat Minsk, CSKA, Avto ja Dynamo. Näiden pitäisi määrittää aika paljon Marjamäen tulevaisuutta. Jos kymmenen pelin jälkeen recordi näyttää 2-8 tai 3-7, niin pakko siihen on reagoida.

Ei voi olla niin, että höpistään jostain Gagarin Cupin tuomisesta Helsinkiin ja ei reagoida yhtään mihinkään. Tässä on Marjamäen lisäksi myös Kurrin kasvot pelissä. "Yksi kaikkien aikojen joukkueista". "Enemmän pelissä". "Enemmän tunnetta pelissä". Jos Kurri tyytyy siihen, että Marjamäki koutsaa Jokerit nipinnapin pudotuspeleihin, niin sitten on väärä jannu sielläkin puikoissa. Jos 15-20 pelin jälkeen voitto/häviösuhde on negatiivinen, eikä Marjamäkeä kengitä, niin Kurri menettää myös omat kasvonsa.

Tässä on ainekset kaikkien aikojen farssiin. Marjamäen reagoimiskyky ja muuntautumiskyky on olematon. Se on helvetin huolestuttavaa, kun puhutaan KHL-joukkueen valmentajasta. Se on jopa helvetin absurdia, että ihminen selittää 40 pelin ajan itselleen ja muille samoja mantroja ja uskottelee, että kyllä se siitä itsestään muuttuu. Se on aivan käsittämätöntä, ettei kukaan ammattilainen puutu tuohon hommaan.

Toivottavasti tämä olisi vain joku masterplan ja kohta peli asettuisi uomiinsa. Joka tapauksessa, Marjamäen hiekka tiimalasissa käy vähiin, tai ainakin pitäisi käydä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy