Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Lauri Marjamäki Jokerien päävalmentajaksi

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Clubittaja, 06.11.2017 klo 10.18.

 1. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Jokerit on ollut niissä otteluissa, joissa kokoonpano on terveystilanteen ym osalta myöten antanut, pääasiassa antanut ihan saman verran jäälle kuin vastustaja. En mistään Minskeistä kirjoita, vaan koviakin vastaan. CSKA ensimmäisenä vuotena ensimmäisissä otteluissa ja senkin jälkeen. Tuomarivirhe ratkaisi naapurille G1 ekana kautena. Sellainenkin taistelu nähtiin seuraavina kausina samaa CSKA:ta vastaan, että Jokerit löi joukkueen pisimmässä KHL:n po-ottelussa Moskovassa. Hinta vaan oli tuosta voitosta liian kova, kun ei ole samanlaisia lääketieteellisiä ja resursseja. CSKA kierrättää paljon enemmän, ja jos ei kaudella 2019-2020 Jokereissa tätä vähitellen ymmärretä, kannattaisi tarvittaessa pohtia bonusten yms jaot uusiksi runkosarjavoitoista TOP-6 vastaan.

  Lainaus:
  Summasen koirakoulun tulos oli se, että peli oli aivan perseestä runkosarjassa ja varsinkin sen lopulla. Mikään ei toiminut. Playoffeissa Summasen oli pakko ottaa kahden maalin tappioasemassa ja voitoissa muistaakseni myös tappioasemassa maalivahti toisessa erässä tai keskellä kolmatta erää pois, jotta Jokerit saisi 6vs3 ylivoiman. Tuo onnistui, ja ottelukin tuotti voiton. Loppu on historiaa. Summasen aikainen mestaruus ei siis tullut millään voittamisen halulla, vaan ihan luotettavien pelaajalähteiden mukaan Summanen oli sortamassa joukkueen jo silloin kaaokseen, mutta osin onnekas sattuma ja pelaajien osaaminen pelasti Jokerit.
   
  sekolust ja Clubittaja tykkäävät tästä.
 2. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Tämä Jalosen jälkimmäinen kausi oli tosiaan ihan ok. ZSKA ei ollut seuraavassa pelissä yhtään sen tuoreempi, joten sen piikkiin ei mitään. Rämön nivusen ja kelvottoman kakkosveskarin piikkiin kyllä.
  Muilta osin touhu on ollut alistunutta.Taisi olla Jarkko Ruutu kirjassaan kun totesi, että suomeen palattuaan hän ei ikinä jaksanut ymmärtää miksi täällä hinkataan päivästä ja vuodesta toiseen sitä kuuluisaa "omaa peliä" kun kaikki tekeminen on kuitenkin aina joukkuelajeissa riippuvainen vastustajan tekemisistä. Jokerit ovat näyttäneet nyt viisi vuotta juuri siltä jarkko Ruudun kuvailemalta joukkueelta. Elokuun lopussa nähdään täsmälleen samaa kun keväällä jolloin olemme häviämässä kauden viimeistä peliä milloin kenellekin. Vastustajissa ja heidän pelaamisessaan ei vain tässä sarjassa ole mitään samaa syksyllä ja keväällä.

  Lainaus:
  Ei toiminutkaan, kuten ei toiminut edellisellä kaudellakaan jolloin oli kakkosena. Ei se ollut pointti tässä, vaan se että koskaan ei tarvinnut arvailla kääntääkö joukkue toisenkin posken silloin kun ei kulje. Parhaimmillaan touhu oli hyvinkin valmentajansa näköistä. Raivoa joka pysyi vällä juuri ja juuri aisoissa ja toisinaan taas ei. En usko, että Marjamäen ja Jalosen kaltaiset koutsit saavat ikinä psyykattua ryhmiä sellaisiin tiloihin kun pelataan paras 7:stä playoff-sarjaa, ja tekemään tarvittaessa vaikka niitä Torpedoja laittaakseen kapuloita vastustajan rattaisiin. Kilteillä metodeilla tulee kilttejä joukkueita.
   
 3. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Näin oli. Ilme oli erinomainen siihen asti.

  Lainaus:
  En nyt mene SM-liigaan enempää kuin tuossa aiemmassa vastauksessani, vaan pysyn KHL:ssä. KHL:ssä Jokerit saa kakkoskierroksella nykysäännöin vastaan SKA:n tai CSKA:n. Summasen KHL-joukkueet idässä olivat pelaajabudjetiltaan ihan toista luokkaa kuin KHL-Jokerit. Omsk oli jopa suosikkina jatkopeleissä. Siinä vaiheessa kun Jokerit on suosikkina konferenssin kakkoskierroksella vastassaan SKA tai CSKA, voidaan odottaa isoja voittoja. Niin kauan kun ollaan pienillä resursseilla ottelusarjassa luokkaa 15-85 tappiolla ottelusarjan voittamisesta, mikään ei muutu. Ruutu ja Summanen ovat osoittaneet hakevansa voittoja millä tavalla tahansa. Se oli ennen se ja se toimikin tiettyyn rajaan asti. Minusta Jokerit saavuttaisi kuitenkin paremman tuloksen CSKA:ta vastaan, jos Jokerit keskittyy pelaamaan kiekollisena mahdollisimman paljon. Hakkaamalla jonkun CSKA:n pelaajan tai puremalla muutamaa ei saavuteta enää mitään. Ne ajat ovat menneet.

  Meidän pelin osalta jaan kritiikkisi, mutta totean, että esimerkiksi Jalonen kehitti paljon peliään jätettyään Jokerit. Yksi ero oli siinä, että maajoukkueessa viisikko oli tiiviimpi kuin Jokereissa hyökkäysalueella ja puolustajien vastuuta kiekollisessa pelissä lisättiin. Vielä Jokereissa Jalonen pelasi juuri sitä tylsää osuutta meidän pelistä, jossa puolustusvalmius säilytettiin pitämällä pakit liian usein viivalla tai jopa sen keskialueen puolella. Marjamäki peluutti Jokereita viime kauden alussa aika lähellä sitä, mitä Jalonen nyt maajoukkueessa ja tämä on pakkien osalta helpointa nähdä seuraamalla pakkien sijoittumista ja kiekollista osallistumista. Tästä eteenpäin tulevana kautena.


  Lainaus:
  Ymmärrän kyllä pointtisi. Mutta minusta se on vanhaa, poistuvaa luolamieskulttuuria, Commondore 64 aikaa. Jos siihen ripustaudutaan, jatkossa maatasolla Sveitsi ja Saksa menee ohi. Ruotsi on hyvä esimerkki siitä, miten homma pitää prosessoida aivoissa. Summasen ja Ruudun sijaan Jokerien kannattaa katsoa aivan muita tahoja voittaakseen ottelusarjoja. Niistä tärkein on päävalmentajan pelitavan jatkuva kehittäminen.
   
 4. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Avataan tätä, ei välttämättä ole kaikkien tiedossa. En muista kuka pelaaja tai valmentaja tämän alkujaan totesi, mutta näin se suunnilleen meni. Kun suomalainen joukkue saa vastaansa kovan ulkomaalaisen joukkueen, ajatellaan, että onpas kova vastustaja, hävitään varmasti, mutta yritetään. Kun ruotsalainen joukkue saa vastaansa kovan ulkomaalaisen joukkueen, siellä ajatellaan, että onpas hieno pudottaa noinkin kova vastustaja.

  Ei varmaan ihan noin mennyt alkuperäinen, mutta tuohon suuntaan. Tällainen ajattelu on Jokereillakin ainoa mahdollisuus. Jos Marjamäki kumppaneineen siinä onnistuu, tulosta tulee aiempaa paremmin. Mentaalinen puoli on erittäin tärkeä osa pelien voittamista.
   
 5. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Fysiikkatreeniä on lisätty ja lisätään myös kauden aikana. Ja hyvä niin!
   
 6. Pazix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit.
  Lainaus:
  Tästä oli tehty hieno videonpätkä. Lauridsen on videolla sen näköinen mies, että tervetuloa vastustajat. Pikkusen on taas varressa voimaa enempi kuin viime kaudella. Kohta mennään.
   
 7. AC/DC MAN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Manchester United
  Lainaus:
  Oli kyllä hienoa seurata miten joukkue keskittyy fysiikkaan tälläkin kaudella.
  Lauridsen todella saanut "hieman" massaa lisää viime kaudesta :). Rautaa nostettu.
  Kahden päivän pääst nähdään mitä jäällä tapahtuu ku eka treenipeli on.