Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
. En ole kertaakaan KHL-pleijareissa nähnyt, että Jokerit on osallistuvista kahdesta joukkueesta se, joka näyttää halukkaammalta kääntämään jokaikisen kiven voiton eteen.
Jokerit on ollut niissä otteluissa, joissa kokoonpano on terveystilanteen ym osalta myöten antanut, pääasiassa antanut ihan saman verran jäälle kuin vastustaja. En mistään Minskeistä kirjoita, vaan koviakin vastaan. CSKA ensimmäisenä vuotena ensimmäisissä otteluissa ja senkin jälkeen. Tuomarivirhe ratkaisi naapurille G1 ekana kautena. Sellainenkin taistelu nähtiin seuraavina kausina samaa CSKA:ta vastaan, että Jokerit löi joukkueen pisimmässä KHL:n po-ottelussa Moskovassa. Hinta vaan oli tuosta voitosta liian kova, kun ei ole samanlaisia lääketieteellisiä ja resursseja. CSKA kierrättää paljon enemmän, ja jos ei kaudella 2019-2020 Jokereissa tätä vähitellen ymmärretä, kannattaisi tarvittaessa pohtia bonusten yms jaot uusiksi runkosarjavoitoista TOP-6 vastaan.

. Silloin kun Summasella pysyi 90-lopussa ja 00 -alkupuolella pää vielä jollain lailla kasassa jäähallin ulkopuolella, niin hän oli sellainen kaveri joiden joukkueista näki että ne haluavat voittaa. Ja jos ei joskus voittanutkaan, niin sitten pantiin kaveri maksamaan hintaa muulla tavoin. Kaikesta tekemisestä paistoi halu ja pohjaton viha alisuorittamista tai minkäänlaista alistumista kohtaan. Kenelläkään ei varmaan ollut kivaa treeneissä eikä heikompien esitystensä jälkeen, eikä sitä kukaan pelaaja montaa kautta olisi kestänyt, mutta ikinä ei tarvinnut miettiä, että haluaako jengi voittaa tosissaan ja keinolla millä hyvänsä.
Summasen koirakoulun tulos oli se, että peli oli aivan perseestä runkosarjassa ja varsinkin sen lopulla. Mikään ei toiminut. Playoffeissa Summasen oli pakko ottaa kahden maalin tappioasemassa ja voitoissa muistaakseni myös tappioasemassa maalivahti toisessa erässä tai keskellä kolmatta erää pois, jotta Jokerit saisi 6vs3 ylivoiman. Tuo onnistui, ja ottelukin tuotti voiton. Loppu on historiaa. Summasen aikainen mestaruus ei siis tullut millään voittamisen halulla, vaan ihan luotettavien pelaajalähteiden mukaan Summanen oli sortamassa joukkueen jo silloin kaaokseen, mutta osin onnekas sattuma ja pelaajien osaaminen pelasti Jokerit.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Sellainenkin taistelu nähtiin seuraavina kausina samaa CSKA:ta vastaan, että Jokerit löi joukkueen pisimmässä KHL:n po-ottelussa Moskovassa. Hinta vaan oli tuosta voitosta liian kova, kun ei ole samanlaisia lääketieteellisiä ja resursseja.
Tämä Jalosen jälkimmäinen kausi oli tosiaan ihan ok. ZSKA ei ollut seuraavassa pelissä yhtään sen tuoreempi, joten sen piikkiin ei mitään. Rämön nivusen ja kelvottoman kakkosveskarin piikkiin kyllä.
Muilta osin touhu on ollut alistunutta.Taisi olla Jarkko Ruutu kirjassaan kun totesi, että suomeen palattuaan hän ei ikinä jaksanut ymmärtää miksi täällä hinkataan päivästä ja vuodesta toiseen sitä kuuluisaa "omaa peliä" kun kaikki tekeminen on kuitenkin aina joukkuelajeissa riippuvainen vastustajan tekemisistä. Jokerit ovat näyttäneet nyt viisi vuotta juuri siltä jarkko Ruudun kuvailemalta joukkueelta. Elokuun lopussa nähdään täsmälleen samaa kun keväällä jolloin olemme häviämässä kauden viimeistä peliä milloin kenellekin. Vastustajissa ja heidän pelaamisessaan ei vain tässä sarjassa ole mitään samaa syksyllä ja keväällä.

Summasen koirakoulun tulos oli se, että peli oli aivan perseestä runkosarjassa ja varsinkin sen lopulla. Mikään ei toiminut.
Ei toiminutkaan, kuten ei toiminut edellisellä kaudellakaan jolloin oli kakkosena. Ei se ollut pointti tässä, vaan se että koskaan ei tarvinnut arvailla kääntääkö joukkue toisenkin posken silloin kun ei kulje. Parhaimmillaan touhu oli hyvinkin valmentajansa näköistä. Raivoa joka pysyi vällä juuri ja juuri aisoissa ja toisinaan taas ei. En usko, että Marjamäen ja Jalosen kaltaiset koutsit saavat ikinä psyykattua ryhmiä sellaisiin tiloihin kun pelataan paras 7:stä playoff-sarjaa, ja tekemään tarvittaessa vaikka niitä Torpedoja laittaakseen kapuloita vastustajan rattaisiin. Kilteillä metodeilla tulee kilttejä joukkueita.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Tämä Jalosen jälkimmäinen kausi oli tosiaan ihan ok. ZSKA ei ollut seuraavassa pelissä yhtään sen tuoreempi, joten sen piikkiin ei mitään. Rämön nivusen ja kelvottoman kakkosveskarin piikkiin kyllä.
Näin oli. Ilme oli erinomainen siihen asti.

Muilta osin touhu on ollut alistunutta.Taisi olla Jarkko Ruutu kirjassaan kun totesi, että suomeen palattuaan hän ei ikinä jaksanut ymmärtää miksi täällä hinkataan päivästä ja vuodesta toiseen sitä kuuluisaa "omaa peliä" kun kaikki tekeminen on kuitenkin aina joukkuelajeissa riippuvainen vastustajan tekemisistä. Jokerit ovat näyttäneet nyt viisi vuotta juuri siltä jarkko Ruudun kuvailemalta joukkueelta. Elokuun lopussa nähdään täsmälleen samaa kun keväällä jolloin olemme häviämässä kauden viimeistä peliä milloin kenellekin. Vastustajissa ja heidän pelaamisessaan ei vain tässä sarjassa ole mitään samaa syksyllä ja keväällä..
En nyt mene SM-liigaan enempää kuin tuossa aiemmassa vastauksessani, vaan pysyn KHL:ssä. KHL:ssä Jokerit saa kakkoskierroksella nykysäännöin vastaan SKA:n tai CSKA:n. Summasen KHL-joukkueet idässä olivat pelaajabudjetiltaan ihan toista luokkaa kuin KHL-Jokerit. Omsk oli jopa suosikkina jatkopeleissä. Siinä vaiheessa kun Jokerit on suosikkina konferenssin kakkoskierroksella vastassaan SKA tai CSKA, voidaan odottaa isoja voittoja. Niin kauan kun ollaan pienillä resursseilla ottelusarjassa luokkaa 15-85 tappiolla ottelusarjan voittamisesta, mikään ei muutu. Ruutu ja Summanen ovat osoittaneet hakevansa voittoja millä tavalla tahansa. Se oli ennen se ja se toimikin tiettyyn rajaan asti. Minusta Jokerit saavuttaisi kuitenkin paremman tuloksen CSKA:ta vastaan, jos Jokerit keskittyy pelaamaan kiekollisena mahdollisimman paljon. Hakkaamalla jonkun CSKA:n pelaajan tai puremalla muutamaa ei saavuteta enää mitään. Ne ajat ovat menneet.

Meidän pelin osalta jaan kritiikkisi, mutta totean, että esimerkiksi Jalonen kehitti paljon peliään jätettyään Jokerit. Yksi ero oli siinä, että maajoukkueessa viisikko oli tiiviimpi kuin Jokereissa hyökkäysalueella ja puolustajien vastuuta kiekollisessa pelissä lisättiin. Vielä Jokereissa Jalonen pelasi juuri sitä tylsää osuutta meidän pelistä, jossa puolustusvalmius säilytettiin pitämällä pakit liian usein viivalla tai jopa sen keskialueen puolella. Marjamäki peluutti Jokereita viime kauden alussa aika lähellä sitä, mitä Jalonen nyt maajoukkueessa ja tämä on pakkien osalta helpointa nähdä seuraamalla pakkien sijoittumista ja kiekollista osallistumista. Tästä eteenpäin tulevana kautena.


Ei toiminutkaan, kuten ei toiminut edellisellä kaudellakaan jolloin oli kakkosena. Ei se ollut pointti tässä, vaan se että koskaan ei tarvinnut arvailla kääntääkö joukkue toisenkin posken silloin kun ei kulje. Parhaimmillaan touhu oli hyvinkin valmentajansa näköistä. Raivoa joka pysyi vällä juuri ja juuri aisoissa ja toisinaan taas ei. En usko, että Marjamäen ja Jalosen kaltaiset koutsit saavat ikinä psyykattua ryhmiä sellaisiin tiloihin kun pelataan paras 7:stä playoff-sarjaa, ja tekemään tarvittaessa vaikka niitä Torpedoja laittaakseen kapuloita vastustajan rattaisiin. Kilteillä metodeilla tulee kilttejä joukkueita.
Ymmärrän kyllä pointtisi. Mutta minusta se on vanhaa, poistuvaa luolamieskulttuuria, Commondore 64 aikaa. Jos siihen ripustaudutaan, jatkossa maatasolla Sveitsi ja Saksa menee ohi. Ruotsi on hyvä esimerkki siitä, miten homma pitää prosessoida aivoissa. Summasen ja Ruudun sijaan Jokerien kannattaa katsoa aivan muita tahoja voittaakseen ottelusarjoja. Niistä tärkein on päävalmentajan pelitavan jatkuva kehittäminen.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Ruotsi on hyvä esimerkki siitä, miten homma pitää prosessoida aivoissa.
Avataan tätä, ei välttämättä ole kaikkien tiedossa. En muista kuka pelaaja tai valmentaja tämän alkujaan totesi, mutta näin se suunnilleen meni. Kun suomalainen joukkue saa vastaansa kovan ulkomaalaisen joukkueen, ajatellaan, että onpas kova vastustaja, hävitään varmasti, mutta yritetään. Kun ruotsalainen joukkue saa vastaansa kovan ulkomaalaisen joukkueen, siellä ajatellaan, että onpas hieno pudottaa noinkin kova vastustaja.

Ei varmaan ihan noin mennyt alkuperäinen, mutta tuohon suuntaan. Tällainen ajattelu on Jokereillakin ainoa mahdollisuus. Jos Marjamäki kumppaneineen siinä onnistuu, tulosta tulee aiempaa paremmin. Mentaalinen puoli on erittäin tärkeä osa pelien voittamista.
 

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Tästä oli tehty hieno videonpätkä. Lauridsen on videolla sen näköinen mies, että tervetuloa vastustajat. Pikkusen on taas varressa voimaa enempi kuin viime kaudella. Kohta mennään.
Oli kyllä hienoa seurata miten joukkue keskittyy fysiikkaan tälläkin kaudella.
Lauridsen todella saanut "hieman" massaa lisää viime kaudesta :). Rautaa nostettu.
Kahden päivän pääst nähdään mitä jäällä tapahtuu ku eka treenipeli on.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Marjamäeltä hyvä nosto Jatkoajan haastattelussa:

Jokereiden viime kausi noudatti tuttua kaavaa. Joukkue oli erinomainen läpi syyskauden, mutta kevään ratkaisupeleissä KHL:n haaste oli jälleen liian suuri. Marjamäen mielestä asiassa näkyy KHL:n poikkeava harjoitteluohjelma.
− Venäläinen joukkue kokoontuu yhteen jo kesäkuun lopussa. He harjoittelevat hurjan määrän jo kesällä. Syksyisin moni KHL-joukkue on kaukana parhaastaan, erikoistilannepelaamista tai pelin yksityiskohtia ei ole vielä hiottu lainkaan. Sen sijaan heillä yleinen harjoittelumäärä on valtava, samalla taktinen osaaminen ei ole heillä vielä syksyllä kunnossa.
− Näistä syistä moni KHL-joukkue on syksyisin väsynyt ja kaukana parhaastaan. Jokerit on pystynyt tähän iskemään joka ikinen syksy. Haluan kuitenkin painottaa, että se (syksyllä menestyminen) ei ole meille mikään itseisarvo, jota tavoittelemme. Kyllä me haluamme menestyä nimenomaan keväällä.

Siinähän se on valmennuksenkin suulla sanottu, jonka kaikki ovat edellisen viiden kauden aikana nähneet. Mielenkiinnolla odotellaan ollaanko tälläkin kaudella syys-lokakuun mestari, ja sen jälkeen feidataan pikkuhiljaa takavasemmalle kun muut saavat koneitaan käyntiin. Tiedostaminen on aika usein löytämisen alku. Mä mielellään näkisin, että meille olisi tuotu samoja elementtejä harjoittelun ja kauden rytmittämiseen kuin muilla KHL-joukkueillakin. Ihan perseestä ne metodit eivät ole ja vaikka absoluuttinen pelin taso olisi joukkueella täsmälleen sama molemmilla tavoilla pudotuspelien alkaessa, niin väitän että henkisesti paremmassa tikissä ja ns. sotavalmiimpi on se syksyn rämpinyt ja kevättä kohden rajusti petrannut joukkue, kuin se alkukaudesta voitosta voittoon purjehtinut, ja hetken aikaa kuplassa elänyt ryhmä, jonka itseluottamusta horjutellaan isolla kädellä riemumarssin muututtua jokailtaiseksi selviytymistaisteluksi. Kauaa ei tarvitse enää odotella, kun voidaan alkaa esittämään valistuneempia arvauksia onko Jokerit 2020 tehnyt jotain eri tavalla kuin viidellä aiemmalla kaudella, vai vieläkö jatketaan samalla linjalla.
 

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Mä mielellään näkisin, että meille olisi tuotu samoja elementtejä harjoittelun ja kauden rytmittämiseen kuin muilla KHL-joukkueillakin. Ihan perseestä ne metodit eivät ole ja vaikka absoluuttinen pelin taso olisi joukkueella täsmälleen sama molemmilla tavoilla pudotuspelien alkaessa, niin väitän että henkisesti paremmassa tikissä ja ns. sotavalmiimpi on se syksyn rämpinyt ja kevättä kohden rajusti petrannut joukkue, kuin se alkukaudesta voitosta voittoon purjehtinut, ja hetken aikaa kuplassa elänyt ryhmä, jonka itseluottamusta horjutellaan isolla kädellä riemumarssin muututtua jokailtaiseksi selviytymistaisteluksi.
Asiat viittaisivat siihen, että rääkkiä on lisätty pre-seasonin aikana. Marjamäki itse puhuu aiheesta ja Hero Mali kertoili taannoin, että puntilla vietetetään jatkossa enemmän aikaa. Treenipeleissäkin Jokerit on mielestäni ollut vastustajiin nähden vähän alakynnessä luistelussa, tämä tosin voi olla tilanne isossa osassa pelejä pitkin kautta jo valmiiksi melko raskasjalkaisella hyökkäyksellä.

Henkisen puolen nostaminen esiin myös hyvä pointti. Varsinkin viime kaudella runkosarjan jälkimmäinen puolisko oli pitkälti vain puolivaloilla pelailua ja säästelemistä mikä näkyi kun ja Neftehimikit ja Minskitkin hoitelivat meidät. Ajatus säästöliekillä toimimisesta on tietty ihan viisas, mutta siinä on nurja puolensa juuri henkisen valmistautumisen kannalta. Kotietukin meinattiin ryssiä välinpitämättömän runkosarjan lopun takia.

Jos halutaan säästää voimia kevääseen, toivottavasti se pyritään tekemään kunnollisen kierrätyksen kautta tällä kertaa. Myös ne valmennuksen lempipelaajat (mm. Joensuu, Regin ja Pihlström) reippaasti vaan kierrätykseen, mikäli loukkitilanne sen mahdollistaa. Joensuu on ihan joka kevät ollut piipussa. Jos kotiedut sun muut on varmistettu hyvissä ajoin, on vaikkapa runkosarjan viimeiset kolme peliä ihan ok vältellä isompia naarmuja ja pelata sillä kuuluisalla säästöliekillä. Mutta jos puolet kaudesta nysvätään perusrutiinilla, niin eihän se pudotuspelimoodi mene päälle sitä nappia painamalla jos edellisen kerran koneista on revitty kaikki irti joskus marraskuussa.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Ihän hyvää höpinää Marjamäeltä Jatkoajan haastattelussa. Varoi visusti kertomasta syistä Jokerien keväiseen konttaamiseen. Siinä olisi joutunut syyttämään myös itseään. Oli turvalisempaa Marjamäen mielestä laittaa kuntoharjoittelusta yms vastaavat bussin alle. Ongelmansa toki sielläkin. Mutta ei viime kauden kyykkääminen Dinamolle kunto-ongelmista johtunut. Vielä edelliskaudella CSKA sai Jokereista kovan vastuksen playoffeissa. Ottelukuntokin oli kohdallaan.

Täytyy toivoa, että Marjamäki ymmärtää enemmän kuin sanoo. Ja luulen, että näin on. Mutta se nähdään kauden aikana ja erityisesti keväällä. Jokerien pelilliset virheet olivat valmennuksesta lähtöisiä Marjamäen ykköskaudella.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ihän hyvää höpinää Marjamäeltä Jatkoajan haastattelussa. Varoi visusti kertomasta syistä Jokerien keväiseen konttaamiseen. Siinä olisi joutunut syyttämään myös itseään. Oli turvalisempaa Marjamäen mielestä laittaa kuntoharjoittelusta yms vastaavat bussin alle. Ongelmansa toki sielläkin. Mutta ei viime kauden kyykkääminen Dinamolle kunto-ongelmista johtunut. Vielä edelliskaudella CSKA sai Jokereista kovan vastuksen playoffeissa. Ottelukuntokin oli kohdallaan.

Täytyy toivoa, että Marjamäki ymmärtää enemmän kuin sanoo. Ja luulen, että näin on. Mutta se nähdään kauden aikana ja erityisesti keväällä. Jokerien pelilliset virheet olivat valmennuksesta lähtöisiä Marjamäen ykköskaudella.
Niin. Samoihin asioihin tämän illan ottelun ongelmat aika lailla kumuloituivat kuin mihin keväälläkin. 1.mv peli hävittiin 2. Yv luokatonta 3.maalinedustat hävittiin ja ytimeen pääseminen tolkuttoman vaikeaa keskialueelta alkaen. 4. Kiekkoa kuskattiin kun olisi pitänyt syöttää ja päin vastoin. 5. Maalia kohti pelaaminen tukitoimineen säälittävää ja paljon leivottiin poikittain. Pelkään olevan ongelma pikkuaskissa. Isokin. 6. Sitten kun oltiin paikassa niin iski betoninen kokovartalokipsi kun pitäisi ratkaista. 7. Viivan kautta hyökkääminen oli yhtä tyhjän kanssa.

Tämä sama virsi on nähty about viime marraskuun jälkeen isoja vastaan sen verran monta kertaa että sattumaan en usko. Huolestuttava trendi. Marjamäen harteilla lepää paljon. Virran avuja vaikea arvioida vielä mutta ennakkoon kovin hankala uskoa että pystyisi Mestiskoutsista suoraan hyppäämään KHLään ja luomaan taktista etua Jokereille. Katsotaan mitä tapahtuu seuraavan 9:n pelin aikana mutta kyllä tässä kaikki aineet on isoon floppiin. Sen verran väitän tuon viime kauden lopun edelleen kummittelevan. Kauanko tuo joukkue ostaa Marjamäen jutut?
 
Tää jengi on tässä!

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Ylempänä on osuva kuvaus runkosarjan ottelusta G1 ja vertaus viime kevään esitykseen osuu valitettavan hyvin. Kävin ongelmia hieman itsekin pelin jälkeen läpi. Toivotaan parasta. Itse en enempää vielä uskalla sanoa, koska Jokerien omistuksessa tapahtuneet muutokset ja esimerkiksi jostain syystä luokaton jää voivat olla osasyinä esitykseen. Sellainen 10 peliä ja ollaan viisaampia. Mutta ei tämä alkanut, kuten olisi voinut alkaa tuolla rosterilla.

Maalivahtipelistä sen verran, että Niemi otti kaiken, paitsi kaksi ohjuria. Varsinkin ensimmäinen oli sellainen, jossa ei pitäisi vihollista olla ainakaan maila vapaana. Silti oli kentällä huonompi maalivahdeista. Kertoo paljon, millainen joukkue oli vastassa.

e: lisään selvyyden vuoksi, että en tarkoita jään vaikuttaneen joukkueen taistelumoraaliin, joka ei ollut syystä tai toisesta riittävä. Mutta heikko jää vaikuttaa syöttöihin, ajoituksiin ja ylipäätään kiekolliseen ja kiekottomaankin pelaamiseen.
 
Viimeksi muokattu:

Aake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta 1983, HJK
Tuli sama peli katsottua kahden edellisen kanssa. Tiedän, kausi vasta alkoi ja on alkukankeutta jne jne. Mutta kyllähän se vähän panee mietityttämään kun peli oli niin kovin, kovin tutun näköistä samoine ongelmineen mitä viime kaudella ja harjoitusotteluissa "isoja" vastaan.

Kiekkoa kuskattiin, hallittiin ja hierottiin vaarattomilla alueilla ja maalinedustat hävittiin. Vastustaja teki maalinsa ohjureista, jollaisiin he jostain syystä pääsivät, kun taas Jokeripelaajat eivät päässeet. Yv paskaa vaikka sitä tarjottiin minuuttikaupalla. Ihan kaikkea ei saatu irti, vaan jotenkin jäi puolittainen fiilis tekemisestä...

Luotetaan nyt siihen, että peli aukeaa ja että maalejakin saadaan kunhan ukot oppivat löytämään toisensa. Ja ehkä tämä nyt olisi se kausi kun kunto on nouseva, eikä laskeva. Lisäksi Kontiola, Lehtonen ja Haapala ovat sen luokan seppiä että luulisi heidän saavan parannusta aikaan tuohon yv-peliin vaikka ilman valmennuksen opastusta.

Edit: kyllä tuota Bob Hartleyta katsoo ihaillen. Jämäkkä vierasesitys, jossa pohjoisamerikkalaisittain satsataan perusasioihin ja cut the crap-osastoon. Lisäksi yrmeä ja vaativa ilme aitiossa.
 
Viimeksi muokattu:

hege

Jäsen
Haastetta varmasti on kun syksyllä pitäisi menestyä jotta saadaan katsojia heti mukaan ja näin ehkä lisää tuloja ja heti parempi näkyvyys. Toisaalta pitäisi myös pystyä jatkamaan lentoa keväällä ilman kovin laajaa rosteria... vähän catch-22 tilanne Laurilla ja koko joukkueella.
Ajatusleikkinä voisi miettiä miten joukkueen talous menisi jos "uhrattaisiin" alkukausi mahdollisen loppukauden menestyksen tavoitteluun. Voisiko hyvä loppukausi joulutauon jälkeen vaikka neljän parhaan joukkoon tuoda kassaan rittävästi rahaa vai ei ja mikä tilanne olisi jos loppukausi menisi kuitenkin pieleen.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
Kuinka kauan Latella on aikaa viime kauden fiaskon jälkeen? Nimittäin nähdyn kaltaisella pelillä Jokerit ei voita yhtäkään peliä ensimmäisestä kymmenestä.
 

pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kuinka kauan Latella on aikaa viime kauden fiaskon jälkeen? Nimittäin nähdyn kaltaisella pelillä Jokerit ei voita yhtäkään peliä ensimmäisestä kymmenestä.
Minun puolesta voisi jo lähteä. Viimeiset harjoituspelit, kun lasketaan mukaan niin neljäs peräkkäinen tappio häämöttää.
 
Minä, Me, Jokerit

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, L.Henttala, Johaug, Kadi, Käpä<3
Marjukka on yhtä eläväinen penkin takana kuin joukkue jäällä. Voi pakata kamansa, ei nää näillä otteilla joulua. Eikä kyllä tuu ikävä. Hyvin jatketaan siitä mihin keväällä jäätiin.
 
"Johaug on Norjan kansallisaarre. Olemme aina olleet hänestä hyvin ylpeitä. Kun hän kärsii tällä tavalla, kaikista hänestä tykkäävistä tuntuu pahalta."
- Joachim Baardsen -

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Turha mitään harjoituspelejä tähän on laskea. Katsellaan nyt muutama tosipeli ennen kuin tehdään isompia johtopäätöksiä.
Joulu tulee odottamattakin. Marjamäki ei ole millään tavalla kyennyt uusiutumaan sitten viime kevään.Silloin oli vino pino tosipelejä. Kaikki samat ongelmat edelleen. Joukkue on täysin lamaantunut. Ollut sitä 90% vuodesta 2019.
Erkka on penkin takana lokakuun aikana.
 
Tää jengi on tässä!

Viru$

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt mitataan Kurrin cojonesit. Marjamäellä taskussa uunituore jatkosopimus. Kasassa on Kurrin mukaan kaikkien aikojen joukkue, mutta kaudesta saattaa hyvin tulla kaikkien aikojen mahalasku. Ei toi jengi, näiden avauspelien perusteella, ainakaan valmennuksen hallussa ole.
 
Mua niin vituttaa Marjamäen olemus penkin takana etenkin tappion hetkellä. Siitä huokuu pelkästään negatiivisyys vailla minkäänlaista auktoriteettiä. Koutsin tehtävänä on antaa myös energiaa joukkueelle ja nostaa pelaajien fiilistä eikä puunaamaisena tuijottaa pelkästään kentälle
 
He, jotka asioista eivät tiedä, voisivat luulla, että kyse on vain jääkiekosta.. heille vain hymyilen..

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Lauri Marjamäki sopisi kuin nyrkki silmään IFK:n kakkosvalmentajaksi.
 
JHag: Mutta ilkeyttä HIFK:ssa ei ole pätkääkään, ei myöskään kovuutta alakerrassa.

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Siel on nyt tehty se, mitä fanit on huutanut 5 kautta: treenattu jengi ihan tukkoon pre-seasonilla. Ja nyt oletettavasti vaaditaan potkuja about kaikille?
Juuri näin. Mutta että Jokerit painaisi runkosarjan lopussa takamatkalta muista ohi kun muut jo piiputtaa, ei tule tapahtumaan.

Siksi liikaa siimaa ei voi antaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy