Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Lauri Marjamäki Jokerien päävalmentajaksi

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Clubittaja, 06.11.2017 klo 10.18.

 1. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Kaikki kunnia Tokelle ja tsempit sille, että onnistuisi, mutta kyllähän tästä kaikesta paistaa se, ettei vaihtoehtoja ihan hirveästi ollut tarjolla. Jo miehen omat kommentitkin kielii siitä, kun puhuu että on halunnut rauhassa kehittyä valmentajana ensin junnujen parissa ja sitten Mestiksessä. Ja nyt sitten ensimmäistä kertaa apuluotsina joukkueessa, jossa kaikki ovat ammattilaisia ja vieläpä melko hyviä sellaisia.
   
 2. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Mielenkiintoista on, että Virran tulosta Marjamäen apuvalmentajaksi juttelevat vain Kurri ja Virta Jokerien tiedotteessa. Marjamäki ei kommentoi lainkaan. Tulee mieleen, mikähän on Marjamäen rooli Virran valinnassa - tai tulevassa Jokerien valmennuksessa.
   
 3. rasmus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Pool, Konalan Pallo
  Jos Toke saa sitä taisteluilmettä tartutettua pelaajiin mitä itse edusti, niin ihan ok hankinta. Äkkiseltään tämä kuitenkin vaikuttaa halvimmalta mahdolliselta vaihtoehdolta, mutta taas olen mielelläni väärässä.
   
 4. yki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Jos Virta on Marjamäen valinta, niin eipä minulla siihen ole mitään sanottavaa. Mutta jos taas on Kurrin valinta, niin metsään mennään ja pahasti vaikka kausi vasta päättynyt.

  Kyllä päävalmentajan tulee saada kasattua oma tiiminsä, ja siinä ei pitäisi Kurrilla olla mitään sanottavaa. Toivottavasti on siis Marjamäen valinta.
   
 5. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Lainaus:
  Mielenkiintoista, että Kurri saa vielä edes puhua. Eikös kausi ja Kurrin huikea viisvuotinen työ päättynyt jo reilut pari viikkoa sitten?
   
 6. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Lainaus:
  Virran statseilla ja uraputkella varustetut kaverit ovat mielestäni niitä, joihin Jokerien pitäisi juurikin panostaa aiempaa enemmän: ovat todistaneet pystyvänsä pelaamaan hyvällä tasolla miehien kanssa, omaavat jonkin verran kokemusta maailmalta, iän puolesta parhaat vuodet vielä edessä, loukkihistoria ei ole hurja ja ovat vasta MJ-uran kynnyksellä.

  Mä näkisin, että tuollaisissa pelaajissa on eniten potentiaalia pelata hintaansa paremmalla tasolla ottamalla sen stepin pari, mikä ei ikä ja ura huomioiden ole ollenkaan mahdotonta. Ja jos eivät ota sitä steppiä tai paria, niin pitäisi silti pystyä pelaamaan sillä tasolla, että ainakaan ei ole vaaraksi joukkueelle kentälle päästessään.

  Mun papereissa Jokereilla pitäisi jokaisella kaudella olla pari sellaista kaveria, joiden hintalappu on tasoa "hyvä liigapelaaja" ja ura menossa siihen suuntaan, että maajoukkueen ihan arvokisatasollakin voi pelaaja sanoa kauden alla henkilökohtaiseksi tavoitteekseen vakavalla naamalla. Siihen en tosin ota kantaa, onko Virta tähän hätään sopiva jamppa tuohon rooliin ja olisiko liksapyyntö kuinka sopiva joukkueen etu huomioiden.

  Mitä taas valmentajana toimivaan Virtaan tulee, niin ensimmäinen ajatus oli "mitähän vittua nyt taas". CV ei ainakaan ole sillä tasolla, että suuria on varaa odottaa. Pari kautta Vantaalla ja sitä ennen jokunen vuosi junnuissa eivät ehkä ihan ole sitä, mitä voisi odottaa maan suurimmalta lätkäjengiltä. Mä ymmärrän tuon valinnan hyvin, jos kyseessä on Marjamäen näkemykseen perustuva haku valmennusryhmään, tosin toistaiseksi ei omaan silmääni ole viitteitä tästä näkynyt. Jos oikeasti vedetään tuon kokemuksen omaava kaveri ilman päävalmentajan erityistä toivetta hänen palkkaamisestaan, niin toimistolle voi tilata peilejä. Ja jos kyseessä olisi ollut Marjamäen haku, mä olisin toivonut heti Virran sopparin julkistuksen yhteydessä kuulla Marjamäeltä itseltään miksi mies palkattiin.

  Itse ainakin suhtautuisin tähän hakuun huomattavasti levollisemmin, jos heti ensimmäisessä tilaisuudessa Marjamäki olisi sanonut esimerkiksi: "Tokea on nyt pari vuotta ajettu sisään Vantaalla ja hän on tehnyt hyvää työtä osana sitä valmennusryhmää, jonka valmennettavista pitäisi nousta meille pelaajia. Lisäksi hänellä on paljon näkemystä minkä tasoisia pelaajia tarvitsemme farmiimme, jotta farmitoiminta auttaisi Jokereita. Tämän lisäksi tahdoin Token osaksi tiimiäni, sillä uskon hänellä olevan tärkeä rooli kopissa kovissa paikoissa. Kuluneella kaudella tämä oli yksi ongelmakohta, ja tällä tavoin pyrimme estämään saman ongelman toistumisen kaudella 2019-20."
   
  Tonny ja sporttipappa tykkäävät tästä.
 7. sporttipappa Jäsen

  Onko mielestänne oikein summata kulunutta Jokeri-kautta, että oltiin hyviä alkukaudesta, ja loppukaudesta ei ollut mitään palaa edes vähää alusta? Mitä nopeasti tsekkailin kauden aikaisia pelejä, hävittiin itseämme parempia jengejä vastaan kaikki pelit aikalailla housut kintuissa.
   
 8. PetriVaris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Aikalailla näin.

  Runkosarjassa 2018 puolella nopealla ynnäyksellä 28 voittoa, 9 tappiota ja 6 jatkoaikatappiota, kun taas vuoden vaihteen jälkeen 9 voittoa ja 10 tappiota varsinaisella peliajalla.
   
 9. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Kuulostaa kyllä helvetin oudolta, että Marjamäki-Virta yhteyttä ei mainita missään, eikä Marjamäki kommentoi asiaa mitenkään.

  Voisiko siellä oikeasti olla mietinnässä Marjiksen ulostaminen?
   
 10. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Vaikea tähän on uskoa. Tässä mentäisiin sitten taas perse edellä puuhun eli ensin olisi lukittu apukoutsit ja sitten valittaisiin uusi ykkönen. Ekan kauden epäonnistumisen jälkeen Jatkoajassa keskusteltaisiin, että kun Herra X (päävalmentaja) ei saanut tuoda itse omia apuvalmentajiaan mukana ja sitä rataa.
   
  Clubittaja tykkää tästä.
 11. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ja näin. Koska ilmeisesti koko muu valmennusryhmä on jatkamassa, niin olisi aika kummallinen veto kenkiä Marjamäki pois ja mennä taas täysin sokkona uuteen kauteen. Edelleen Marjamäki on suorittanut ihan samoin tavoin kuin edellisetkin valmentajat Jokereissa KHL-aikana (ja usein Liigassa), eli mitään radikaalia syytä vaihdokselle ei ole.
   
  aurora borealis tykkää tästä.
 12. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit, canes
  Vaikuttaa siltä, että marjukka ei ole osallistunut apukoutsin valintaan. Jos olisi, niin ei pitäisi mediahiljaisuutta vaan kehuisi estoitta.

  Lainaus:
  Syy pelin sakkaamiseen olisi kiva tietää. Vaihtoehtoja on useita eli palkanmaksun viive, pelaajien ja valmennuksen välirikko, joukkueen kuppikuntaistuminen, epäselvyys tulevasta omistajasta(ei HH saa narreja myytyä, ryssien pilaama tuote) tms
   
 13. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Lainaus:
  No ei kyllä suoriutunut, Marjamehun joulusta alkanut ja luokattomaan pudotuspeliesitykseen päättynyt kausi oli kyllä ihan selvää jatkumoa siitä maajoukkueessa nähtiin. Ei tuo tilasto ole vain huonoa säkää ole, se on osoitus kyvyttömyydestä.

  Marjamehun eväät on syöty nyt neljässä maajoukkueturnauksessa ja yhdellä KHL-kaudella ja sama paska jatkuu ens kaudella jos tuo turhake ei saa monon kuvaa nyt kesällä.
   
 14. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Tosin et voi kieltää sitä, että Jokerien pahin kompastuskivi ei ollut Marjamäen käsissä. Helmisen sensaatiomainen yv jos olisi toiminut, niin Marjamäki ei saisi niin paljoa kuraa niskaansa.
   
 15. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kyllä tuossa pelaajien pitää myös katsoa peiliin. Tuon porukan kun pistäisi ihan ”luomuna” vaan yv- kuvioita hieromaan niin ainakaan huonommin ei vaan voisi mennä.
   
 16. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Niin siis mikä tuossa meni eri tavalla kuin edellisellä koutseilla? Pelattiin kova syksy vastustajien vasta lämmitellessä, venäläisten herätessä alkoi Jokereilla menemään huonommin ja sijoitus tippui neljänneksi. Sen jälkeen muutama mukatasainen matsi ekalla kierroksella ja ulos. Nyt vielä heikoimmalla mv-suorituksella khl-aikana. Erkka pääsi kerran pidemmälle ja Jalonen kerran. Jos Marjamäki saa oikean maalivahdin ensi kaudelle, tulee myös hän johdattamaan Jokerit tokalle kierrokselle.

  Se on ihan sama kuka siellä penkin takana seisoo niin kauan, kun Jokerien budjetti on tätä tasoa. Taitaa olla Jokerien Khl-aikana joka ikinen vuosi ollut läntisen konferenssin finaali Ska-Tsska. Ja näin tulee olemaan myös jatkossa. Paras seitsemästä sarjassa noita ei näillä pelaajilla pystytä voittamaan mitenkään.
   
  sporttipappa tykkää tästä.
 17. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit, canes
  Lainaus:
  Sen hyvän alun jälkeen narreilta lahosi pelin rakenne. Kaikki ei mene sen piikkiin, että viholliset paransi.
   
 18. Shakermaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Marjamäen KHL.ru-sivustolle antama haastattelu englanniksi: https://en.khl.ru/news/2019/03/26/4...Wqrin9VblM3JLhkbKlLDh2aYLCjgSgwVaAuSeNH3xB-AA

  Pari huomionarvoista kommenttia Laurilta liittyen maalivahtiosastoon:
  Lainaus:
  Lainaus:
   
 19. 1000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha Barkov & Pate Laine
  Aika hyvin Marjamäki heittää molarit bussin alle. Tohon on varmaan hyvä lähtee rakentaa, jos molemmat jatkavat myös ensi kaudella.
   
 20. "Hyvä" on ainakin todella liiotteleva adjektiivi Zapolskista. Oikea olisi surkea tai erittäin surkea.. Jos ei kestä tosiasioihin perustuvaa kritiikkiä, niin voiko kehittyä urheilijana varsinkaan tossa iässä? Henkistä valmennusta Zapolle vaikka joka päivä, sillä ei maalivahti voi paskoa housuun, jos yksi menee helposti sisään. Eikä niitä helppoja pitäisi imeä joka pelissä.
   
 21. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit, canes
  Marjukalla lienee vaikeaa katsoa peiliin ja löytää vikaa. Narrien peli oli ½ kautta hyvää ja hieno, jonka jälkeen sakkasi pahasti. Vähän parani pleijareissa, mutta ei edes alkukauden tasolle. Valmennuksella ei vissiin ole tämän kanssa mitään tekemistä? Tai umpisurkea ylivoimapelin?

  Tuon haastattelun perusteella ainakin toinen molari olisi menossa vaihtoon. Huomautan toimistolle, että Marjamäen vaihtamiselle on vähintään yhtä hyvät perusteet.
   
  PeteX tykkää tästä.
 22. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kyllähän noista maalivahdeista jompi kumpi on pakko kenkiä ulos. Jos tuolla kaksikolla lähdetään myös seuraavaan kauteen, niin urheilullinen uskottavuus on jo sitä kautta täysin nollissa.
   
 23. 1000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha Barkov & Pate Laine
  Lainaus:
  Varmaan sen kritiikin voi antaa ihan joukkueen sisäisesti. Aika paskat arvot on joukkueessa, jos kehitystä haetaan suolaamalla mediassa pelaajia. Marjamäki on itse sakannut viime aikoina, niin voisi ottaa omaan piikkiinsäkin nämä.
   
 24. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Kyllähän Marjukan puheista paistaa, että Zapon päivät ovat luetut Jokereissa. Tuo mediassa suolaaminen saisi Zapolskin suorittamaan entistä huonommin.
   
 25. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit, canes
  Lainaus:
  Urheilullinen uskottavuus on tuulitakkien joukossa melko alhaalla ja se johtuu PO-menestyksestä. Sen verran voin lohduttaa, että sitä menestystä ei ole tulossa jatkossakaan, kun tokalla kierroksella viimeistään tulee vastaan SKA tai ZSKA. Vaikka Kurri onkin tehnyt hyvää duunia, niin moninkertaiselle pelaajabudjetille ei vain pärjää. Ja jos ei muuten riitä, niin raitapaidat tietää kyllä miten isänmaallisesti vihelletään. This is KHL.
   
  C.Orr tykkää tästä.