Ilmoitukset

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Lauri Marjamäki Jokerien päävalmentajaksi

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Clubittaja, 06.11.2017 klo 10.18.

 1. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Petri Matikainen olisi mielenkiintoinen nimi kakkoskoutsiksi. Eri asia suostuisiko lähtemään (missä edes on nyt), mutta noilla taisi homma skulata aikoinaan Bluesissa aika hyvin. Ainakin paperilla olisi rehellinen good cop bad cop yhdistelmä.
   
  YamahaGPR tykkää tästä.
 2. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Vittu puolet jengistä on täällä kyllä ihan kuistilla.

  Mun mielestä on todella hyvä juttu että Marjamäki jatkaa penkin takana. Katsotaan nyt ketä sinne tulee seuraksi, mutta ainakaan ylivoima ei tuosta enää heikenny siitä mitä playoffeissa oli.

  Ja ihan rehellisesti sanottu ainut syy sille, miksi Jokerit hävisi Dynamolle, yhdelle KHL:n kuumimmista jengeistä koko loppukakdelta, oli ylivoiman sakkaaminen ja totaalinen hyytyminen. Janiksen pelaamisella olisi voitettu tämä sarja koska hyvänsä edes vähän paremmalla yv:llä. Ehkä oltais se yksi peli hävitty jossa Zapo oli maalissa.

  Kuka siitä ylivoimasta vastasi? Raipe. Aikaisemmin sekin toimi ja Jokerit oli ihan hyvä yv:llä runkosarjassa. Dynamon alivoima oli hyvää ja yhden pelaajan sopivalla sijoittumisella lähelle yläkolmion ylämiestä ja oikea-aikaisella paineistuksella Jokerien ylivoima tylsytettiin täysin. Miksei ylivoimaan kokeiltuu muuta kuin sitä iänikuista takakolmiota? Eikö koko kaudella oltu treenattu muita kuvioita?

  Helvetti, mäkin olisin osannut levittää yv-viisikkoa ja peluuttaa vaikka alakautta kiekkoa maalille. Siinä olisi ollut Dynamon av:lla pakka sekaisin. Nyt puuttui mielikuvitus ja variaatiot aivan täysin.

  Jos jollekkin pitäisi antaa kenkää niin Raipelle. Valitettavasti se ei onnistu, kun tämä lähtee itse menemään. Kyllähän osa vastuusta menee väkisin myös päävalmentajalle, mutta pakkohan tämän on luottaa apuvalmentajiinsa.

  Nyt vaan toivotaan, että Marjamäki saa mieleisensä valmennustiimin ensi kaudelle.

  Ja sinänsä mua ei yllätä että tietyt nimimerkit täällä taas suu vaahdossa jakelisivat ihan mielivaltaisia potkuja. Samahan todettiin Jalosen ekan kauden jälkeen. Ja se kausi vasta olikin tuskainen. Vaan kuinkas sitten kävikään? Jokerit pelasi parasta lätkää vuosikymmeniin heti seuraavalla kaudella. CSKA:n kaataminenkaan ei ollut kaukana.

  Jos Marjamäen pelin kehittymisen trendi on edes saman suuntainen kuin Jalosella, niin tullaan nauttimaan hyvästä lätkästä ensi kaudellakin.
   
  sekolust, YamahaGPR & Jara76 tykkäävät tästä.
 3. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Lainaus:
  Missä mielessä Marjamehun jatko on muka hyvä? Saldona maajoukkueessa oli neljä turnausta ja perseelleen meni kaikissa, nyt jatkoksi saatiin kausi Jokereissa ja edelleen meni aivan perseelleen. Peli oli käytännössä joulukuusta asti täyttä kuraa ja pudotuspeleissä mikään ei muuttunut ja lauluun lähdettiin jälleen aivan liian aikasin.

  Älä ylläty jos ja kun perseelleen menee taas ensi kaudella jos jatketaan Marjamehun kanssa.
   
  PeteX tykkää tästä.
 4. One#8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Okei, ei se Marjamäki oo vakuuttanut viime vuosina, mutta mahdollisuuden annan vielä.

  Ensinnäkin toivottavasti tulevan kauden tiimi on Marjamäen kasaama. Tällöin valmennusjohto ainakin todennäköisesti puhuu samaa kieltä.

  Sopparihan on mallia 2+2. Onnistunut kausi ja jatkossakin saataisiin mennä samalla koutsilla. Jalosen kanssa olisi varmasti peli kehittynyt vielä edelliskaudesta. Mutta 2 vuoden pesti keskeytti sen kehittymisen taas.

  Nyt kaikki luotto, että Marjamäki analyyttisenä koutsina, purkaa kaiken mahdollisen osiin ja kehittää pelin uudelle tasolle. Ja toivottavasti rosteri on vähintään viime kauden tasolla.
   
 5. 63lmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tätä ei kanssa moni huomioinut mitenkään. Paljon oli omassa pelissä ja juuri yv:ssä vikaa, mutta siellä oli vastassa kuuma Dynamo joka oli runkkarin sijoituksensa nähden pelannut huikean loppukauden. Mäkisen ylikuluttamaa asioiden ilmaisutapaa käyttäen "pelissä nimeltä jääkiekko", on vastatusten kaksi joukkuetta joista molemmat yrittävät voittaa. Jos ei ymmärrä kuinka vaikeaa se on Dynamon kaltaista suurseuraa vastaan joka on hyvässä tuloskunnossa, niin ei kyllä ole koskaan itse peliäkään pelannut tai kiekkoa seurannut muuta kuin tunteella. Tämä ei poista sitä faktaa että menihän tämä nyt vähän lapaseen, mutta ei nyt mikään kaikkien aikojen floppi ollut lukuunottamatta vikan pelin ekaa erää. Raipen lähtö on kyllä hyvä juttu, kun jo viime kaudella oli juttua kuinka pelaajat eivät ole olleet kauhean mielissään Raipen kanssa työskentelystä, mutta kyllä tää Marjamäki- kortti uuden valmennustiimiin kanssa kannattaa katsoa loppuun, ennen kuin taas hosutaan ja aloitetaan uusi projekti.
   
 6. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Marjamäki peluutti hyvää lätkää, jolla mä nään ihan hyvät mahdollisuudet menestyä.

  Jos en väärin muista niin huusit potkuja myös Jaloselle. Johtopäätös = et osaa katsoa tulosta pidemmälle?
   
 7. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Lainaus:
  En muista huusinko Jaloselle potkuja vai en, todennäköisesti en. Marjamehu peluutti viihdyttävää lätkää pari ensimmäistä kuukautta, joulusta lähtien lätkä ei ollut hyvää eikä sillä tavalla pelaten kyllä ole mitään mahdollisuuksia menestyä. Menestyminen vaatii että pelaaminen on paljon nähtyä tiiviimpää ja että pelaamisessa olisi edes joku punainen lanka, joulun jälkeen se lanka oli kateissa kauden loppuun asti.
   
 8. PeteX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
  Itse veikkasin, että Marjamäki ei joulua Jokereissa näe, joten siinä mielessä yllätti positiivisesti. Muuten kyllä perinteistä taaperrusta, jossa ei loppujen lopuksi toiminut oikein mikään.
   
 9. liigajyrä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit vuosimallia 1983
  Näin Jokereiden treenejä niin Jalosen kuin Marjamäen aikana. Peruskaava harjoittelussa oli aikalailla samanlainen molemmilla mutta Jalosen treeneissä intensiteetti oli kovempi, varsinkin kamppailupelaaminen oli selkeästi kovempaa kuin Marjamäen aikana. Marjamäki puuttui harjoitusten kulkuun enemmän poikkaisten niitä useammin kun taasen Jalonen puuttui treenamiseen fläppitaulun avulla max kerran treeneissä muuten asiat puitiin kopissa ja jäällä mentiin lujaa.
  Jokereista puuttui nyt mennä kaudella se selkeä YV- playmaker koska kuten täällä on kirjoitettu takakolmion pyörittäminen ilman Tolvasen tasoista ukkoa oli suorastaan vitsi. Variaatioita ei ollut tarpeeksi sekä koodinimi "Kontiolaa" ja se kostautui pahasti. Kenen vastuu ?? Pelaajien peli ? Goutsien vinkit?
   
 10. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Siellä on Tuomas Tuokkola Marjamäen kanssa rundilla kattomassa Liigaa. Tässäkö se kakkoskoutsi sitten on??
   
 11. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Lainaus:
  Toivottavasti ei. Kyllä tuonne tarvitaan uskottava koutsi ja Tuokkolasta ei siihen ole.
   
 12. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Taas oon aina digannut Tuokkolasta. Olisi täydellinen lisä Marjamäen tiimiin! Saa nähdä tuleeko Saarisen tilalle joku..
   
 13. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Lainaus:
  Marjamäki, Tuokkola ja joku kolmas Vierumäki-ajattelija, niin ensi keväänä taas ihmetellään miksi pudottiin näin aikaisin.

  Olisi edes Tomek käskyttämässä tai jotain.
   
 14. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tolla kaksikolla ei nähdä välttämättä edes pudotuspelejä. Noh toivotaan että Tampereen pojat näkevät muuten vaan. Tuokkola olisi niin väsynyt,pehmeä ja hajuton valinta että alta pois. Jos mies tulisi niin alan kyseenalaistaa myös Kurrin kompetenssia. Vaikka Tuokkola olisi Marjamäen valinta.
   
 15. One#8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Eikö se Tuokkola valitellut, ettei nää tarpeeksi lapsia ja siksi lähtee kookoosta? Syksyllä tämä taidettiin näin ilmoittaa. Ei se nyt KHL:ssa niitä nempää nää.
   
 16. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Sillä nyt ole niinkään merkitystä kuinka hajuton valinta tuleva apukoutsi on. Tärkeintä on, että hän on Marjamäen valinta ja hän ajattelee jääkiekosta samalla tavalla kuin Late.
   
 17. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Eiköhän tärkeintä kuitenkin ole sen valmentajan kompetenssi. Ja se että täydentää Marjamäen ilmiselviä heikkouksia. Vaikea nähdä että Tuokkola olisi tällainen. Nostaisi vaatimustasoa,toisi kovaa taktista osaamista, kovaa erikoistilanneosaamista, kokemusta valmentaa kv-sarjoissa & peleissä, joukkueen lataamista ja valmistamista pleijareihin jne.

  Marjamäki nähdäkseni sai valita apumiehensä myös maajoukkueessa hienoin tuloksin. Siellä Waltteri Immoset ja muut ohjeisti World Cupissa nhl-pelaajia. Kivasti meni se ajanjakso Latella.
   
 18. Mängimies Jäsen

  @massaonvoimaa joo tietenkin kompetenssi on ykkösasia. Se on niin itsestäänselvää että en viitsinyt edes mainita.

  Kärpissäkin Marjamäki valitsi valmennustiimin ja hyvin meni. Sitä ei tietenkään lasketa, sillä ei tue näkemystä.
   
 19. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  World Cup oli varsin erikoinen, sillä Suomen johtoryhmä oli tämä:

  GM: Jere Lehtinen
  Vara-GM: Jarmo Kekäläinen
  Päävalmentaja: Lauri Marjamäki
  Apuvalmentaja: Teppo Numminen
  Apuvalmentaja: Waltteri Immonen
  Apuvalmentaja: Kalle Kaskinen
  Maalivahtivalmentaja: Ari Hilli
  Valmennuksen neuvonantaja: Saku Koivu
  Johtoryhmän neuvonantaja: Teemu Selänne
  Neuvonantaja ja skoutti: Kimmo Timonen
  Joukkueenjohtaja ja tiedottaja: Jukka Lohva

  Marjamäen valintoja ei tainnut olla kuin Hilli. Pelejä kun katseli, niin vaikka Lehtinen ja Kekäläinen olivat muistaakseni pois aitiosta, muilla oli tekemistä mahtumisessa. Jatkoajan uutinen:

  https://www.jatkoaika.com/Uutiset/l...länne-mukana-world-cupin-johtoryhmässä/176180
   
 20. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Liigaa ja Kärppiä pidän eri asioina kuin maajoukkuetta ja KHLää. On "hieman" eri kisat kyseessä. Ei ole tekemistä tukeeko näkemystä vai ei.

  Materiaali,vastustajat jne Kärpät vs maajoukkue&Jokerit.
   
 21. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Minua kiinnostaisi tietää, että miksi joukkueen peli kyykkäsi hyvän alun jälkeen. Kun pisteet alkoi riittämään PO-paikkaan, niin taso laski ja oli hukassa kai pari kuukautta. Sitten Pleijareihin pelattiin sitä hyvää runkosarjakiekkoa, mutta kun ei riittänyt, niin aika helposti joukkueesta lähti usko pois. Se kulminoitui vikan pelin molarin hörppyyn aikaisessa vaiheessa ekaa erää. Sitä ei tiedetä mitä joukkueen sisällä tapahtuu, mutta yleensä se heijastuu kentälle...

  Oliko hyvän YV;n loppuminen protesti Helmistä vastaan? Vai sekoittiko Vesalainen pakan? Siirsikö Harkimon uuden omistajan metsästys fokuksen epäolennaiseen? Jotain muuta esim palkat taas myöhässä?

  Maalinteon tehokkuuden romahtamista voisi myös ihmetellä. Tai kadonnutta puolustuspeliä ja kentän täyttöä. Kaikki oli alussa vähintään OK, mutta ei enää loppukaudesta. Olispa kamalahti joukkueessa, niin voitaisiin lukea iltapulusta vataukset....
   
 22. sporttipappa Jäsen

  Kun nyt hetken on saanut vedellä happea kauden päättymisen jälkeen, totean että tässä on hyviä asioita heitelty ilmoille, mitkä puoltavat Marjamäen jatkoa Jokereissa. Esimerkiksi se, että valmennustiimi ei ole ollut Marjamäen valitsema, on varmasti voinut vaikuttaa siihen, miten Marjamäki on saanut omat visionsa toteutettua käytännössä.


  Jos valmentajalla on käytössään viime kauden maalivahdit, olisi pelitavan kuulunut olla paljon varmistelevampi. Saa nähdä, millainen pelitapa ensi kaudeksi sorvataan. Nyt jäi fiilis, että pelaajien ehdoilla ja keinoilla mentiin koko kausi, ilman mainittavaa variaatiota.
   
 23. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Lainaus:
  Maalivahtien osalta osoitan sormella suoraan toimiston suuntaan. Zapo ei ollut KHL-tasolle ykkönen ja Kalnins oli arpa. Tuo oli iso riski, joka näytti alkukaudesta olevan hyvä valinta ja joulun jälkeen yksi merkittävimmistä syistä joukkueen sukellukselle. Kalnins ei ollut nyt menneellä kaudelle ykkönen ja kun Zapolski ("ihan OK kakkonen") laski tasoaan sen nostamisen sijaan, niin tulos oli tässä. Mä olen jo yli kymmenen vuotta ollut sitä mieltä, että maalivahtien osalta ei säästäminen ole kestävä ratkaisu.

  Jos Jokerien resursseilla lähdetään taas vastaavalla arpakaksikolla kauteen, toivoisin valmentajan reagoivan irtisanoutumisella pelitavan muokkaamisen sijaan: ilman huippuveskaria Jokerit ei tule menemään tässä sarjassa pitkälle ja jos koutsin motiivina on yhden kauden palkkatulot koko uran sijaan, mies kuuluisi vaihtoon. Jokereilla ei kaudella 2018-19 yksinkertaisesti riittänyt rosteri siihen, että olisi lähdetty vetämään mitään "safety hockeyn" tyylistä settiä. Homma olisi ollut toinen, jos meillä olisi ollut duunarivoittoisempi ja fyysisempi rosteri jo alkujaan. Eikä Jokerien resurssit huomioiden sellaisella rosterilla välttämättä edes tarvitse pleijareita pelata.
   
  sporttipappa ja Clubittaja tykkäävät tästä.
 24. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Tää kevät kaatui tehottomuuteen noin ylipäätään ja erityisesti ylivoimapeliin. Kalnis oli ihan OK, ei me siihen kaaduttu.

  Mä kyselisin, että mihin katos se alkukauden hyvä ja tiivis -voittava- peli. Loppu kauden peli jopa muistutti hiukan vikan liiga-kauden sekoilua. Mikä on Halliksen myyntipuheiden vaikutus?

  edit korjattu ajatusvirhe
   
  Viimeksi muokattu: 18.03.2019 klo 12.12
 25. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tuotahan täälläkin on paljon tuotu esille, ettei Marjamäki ole saanut valita tiimiään. Mun mielestä siinä kyllä yritetään aika ahkerasti pestä likasia käsiä huonolla saippualla. Marjamäellä kun nyt vaan on päävalmentajana tuostakin asiasta vastuu. Jos sopimusta tehdessä ei ole tuonut esille halua tuoda sisään omaa valmennustiimiä, niin ketään muuta ei voi syyttää siitä kuin Marjamäkeä. Jos taas on tuonut asian esiin ja se mahdollisuus on Kurrin puolesta torpattu, on Marjamäki täysin vastuussa siitä, että on silti hyväksynyt päävalmentajan pestin niillä ehdoilla. Jos ei usko tarjottuun valmennustiimiin, niin vastuullisella päävalmentajaehdokkaalla on siinä vaiheessa muutama vaihtoehto:

  1) Vaatii oikeuden valita oma valmennustiiminsä
  2) Ei ota valmentajan paikkaa vastaan, mikäli epäilee yhteistyötä ennalta valitun tiimin kanssa.

  Kun Marjamäki on kuitenkin ottanut paikan vastaan silloisella valmennustiimillä, ei mun mielestä ole mitään perusteluita päästää Marjamäkeä yhtään vähemmällä kritiikillä vedoten valmennustiimiin, jota ei saanut valita. Koska tasan tarkkaan Marjamäki on itse sen lopullisen valinnan tehnyt lähteekö mukaan ja minkälaisella valmennustiimillä.
   
  Riidankylväjä, gcz_, Osvaldo ja yksi muu tykkäävät tästä.