Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Lauri Marjamäki Jokerien päävalmentajaksi

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Clubittaja, 06.11.2017 klo 10.18.

 1. Esteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  nooneoyb
  Joko täällä on veikkaus menossa, tuleeko Marjamäen pesti kestämään yli 10 tai 20 runkosarjan ottelua?

  Voi olla, että jo ennen Joulua peräsimessä häärii vanha kunnon kurkunleikkaaja yhdessä Hariksen kanssa.
   
 2. Kaljuenkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Miehitetty
  Lainaus:
  En usko Marjamäen saavan fuduja missään tilanteessa.

  Mä veikkaan, että Harkimon seuraajaksi tulee vähemmistöosakkaiden kumileimasin, joka ei tee mitään merkittävää ilman heidän lupaansa. Mitä väliä näille rahoittajille on Jokereiden menestyksellä? Ei mitään, päinvastoin parempi SKA:lle. Vaikka katsojat pakenisivat ja liikevaihto laskisi entisestään vaikka miljoonalla, niin se olisi vain miltsi lisää subventiota.
   
 3. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Jos Marjukka jossain vaiheessa pois potkitaan, niin Joulun aikoihin on auttamatta liian myöhäistä valmentajanvaihdolle. KHL:n runkosarja kun päättyy jo helmikuussa ja vuodenvaihteeseen mennessä kautta on takana jo n. 2/3.

  Joo, annetaan Marjukalle mahdollisuus, mutta pelko perseessä tässä jo väkisinkin on.
   
 4. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Vielä Marjukan peluutuksesta... ihmettelen miten kentän hitain Granlund yritti kuskata kiekkoa paskalla liikkeellä yksin ylös, ei tullut yhtään mitään. Ja ettei joku ymmärrä väärin tai pahoita mieltään (tämä ei ole mitään ex/hifk dissausta) mutta sitä vastoin Heiskanen esitti kyllä läpi turnauksen hienoja otteita ja olisi ansainnut vielä enemmän hyökkäävämpää roolia.
   
 5. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Lainaus:
  Tämä tässä tänään ja nyt. Kaksi vuotta on Marjamäki saanut kuulla ja ikävä kyllä myös kokea, kuinka paska on valmentajana. Turpaan on tullut niin kentällä kuin lehdistössä. Tottakai se jättää jälkensä. Jokereiden perämiseen tulee itseluottamuksen menettänyt valmentaja, joka pelkää häviötä enemmän kuin omaa varjoaan. Paska juttu, mutta minkäs teet. No sen voit tehdä, että tulet peleihin kannustamaan Jokereita! Come on!
   
 6. haukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Euroopan no 1: Jokerit
  Unohdin vielä sanoa, ennen poistumistani, että haluan Laten tilalle ehdottomasti Kanadan joukkueen valmentajan. Hän sentään osasi pistää Paraykon kentälle tekemään kavennusmaalin. Aivan huikea veto valmentajalta. Toki tuo USA: nkin valmentaja kelpaisi tai sitten vaikka Tsekin. Todella ammattitaitoisia kaikki.
   
 7. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Lainaus:
  Hyvä Haukka! Jätkä on kingi ja muut on seuraajia. Tai jotain halpoi jääkaappei. Näin se tosiaan meni, että Sveitsi voitti myös kovan Kanadan. Nyt meni suut ihan ympäriämpäri enkä oo ton kaa.
   
 8. Kaljuenkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Miehitetty
  @haukka

  Oletko sä jengin ytimessä vai et. Onks sulla jotain ei-julkista tietoa vai ei? Tää on mulle vielä epäselvää.
   
 9. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kuka se Marjamäkeä heikompia tuloksia tehnyt maajoukkuevalmentaja olikaan? Saattaa olla, että epähuomiossa sun vastaus meni ohi, enkä huomannut sitä.
   
 10. haukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Euroopan no 1: Jokerit
  Lainaus:
  Kun sinua nyt noin paljon ahistaa, niin pitäähän sulle sitten kertoa se, minkä muut jo tietävätkin. Suomella on ollut koko lätkähistoriansa aikana yksi suomalainen ja yksi ruotsalainen valmentaja, jotka ovat hoitaneet pestinsä niin, että se on jäänyt historiaan. Nuoret ruotsalaisetkin näyttivät sen, että vain kulta kelpaa, muut metalit voi heittää vaikka katsomoon.
  Tässä viestiketjussa en eää viihdy, liian lapsellista touhua.
   
 11. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Tässä sä olet aivan helvetin väärässä. Matikainen, Aravirta, Summanen ja Westerlund tekivät suomalaisessa maajoukkuekiekkoilussa todella suuria asioita. Jos et osaa nähdä tulosten taakse edes sen verran, että voisit arvioida merkitykselliseksi muun kuin kultamitalin, olet aivan väärä kirjoittaja sanelemaan muille Marjamäen epäonnistumisten ja onnistumisten näkökulmia! Marjamäki mokasi Sveitsi-pelissä (tappio tai ei!) eikä Kanada-Sveitsi -pelin tuloksella tai tapahtumilla ole sen kanssa mitään tekemistä.
   
 12. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Et siis edelleenkään vastannut kysymykseen, mutta enhän mä sitä totta puhuen sulta realistisesti odottanutkaan. Haukkamaista selittelyä alusta loppuun. Säälittää ja huvittaa samaan aikaan.
   
 13. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Mikä siinä on, että lähes jokainen Jokereiden osiossa oleva keskustelu on nykyään pelkkää muutaman nimimerkin välistä pippelinmittaamista?
   
 14. Ovhj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Koska täällä ei tapahdu mitään. Ei ole huhuja eikä massiivisia eikä mitään mielenkiintoista. Se että me ollaan totuttu massiivisiin ja ollaan kesänmestareita on nyt poissa ja se purkautuu tällä tavalla.
   
 15. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  No niin, huomenna Marjamäki sitten astuu puikkoihin ja ottaa Jokerit dynastian päävalmentajan tehtävän kunniakkaasti vastaan. Tervetuloa ja onnea matkaan!
   
 16. Hande75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, LFC, RoPS, NYG, Suomi, Argentiina, ANA
  Niin no nyt, kun Jokereilla on fyysisin ja isokokoisin puolustus, niin toivottavasti se näkyy Marjamäen pelitavassa myös käytännössä. Maalin edessä ei saa olla muuta kuin makuupaikkoja, jos niitäkään.
   
 17. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Kaipa tätä Lauria täytyy nyt ainakin yksi kausi sietää ennen kuin siirtyy kisuleihin muiden floppien perässä. Ei kyllä ole minkäänlaisia odotuksia. Menestys kiertää muutenkin meidät, mutta epäilen, että muidenkaan positiivisten odotusten lataaminen Laten harteille olisi kovin palkitsevaa. Näillä mennään vai miten se meni.
   
 18. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kyllä tässä oluen äärellä voi muistella sitä viime kauden kotipeliä, jossa joku vastustajan kovis lähti summerin jo soitua hakemaan Lauridsenin painiin ja sitten se olikin ihan yhtä ”päätä” sen jälkeen.

  Olisihan se hienoa, kun Jokerit tuota voimaa nyt tarvittaessa käyttäisi.

  Yllätä Late meidät!
   
 19. Konsta Kepuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Athletic Bilbao, Millwall FC, Pool,Saints
  Lainaus:
  En pidä todennäköisenä mutta olishan se hienoa kun Jokerit olisi jouluna Kohelon Top-1 hulinajengi.

  Mulla on lasissa votkacolaa...
   
 20. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Tässä oluen ääressä mietin että voi harmi sinänsä ku voitas sama kokea Kookoota vastaan 4000 ihmisen edessä Marjamäen alaisuudessa.

  Mulla on joku sairas luottamus marjaan että tää homma menee putkeen.

  Näytä meille!
   
 21. Gemondo Jäsen

  Luotto Marjamäkeen on kyllä aika nollissa, harkkapelit ensimmäistä lukuunottamatta mitäänsanomatonta ja tunteetonta puuroa ja joukkueen sisältä kuultujen juttujen mukaan myöskään pelaajat eivät ole kovin mielissään Marjamäen tyylistä (mm. pelaajia viety ruokakauppaan ja opastettu kädestä pitäen mitä sieltä pitää ostaa, aivan kuten Kärpissä) verrattuna Jaloseen joka antoi pelaajille huomattavasti enemmän vapauksia ja luotti siihen että tällä tasolla pelaajat ovat jo ammattilaisia.

  Oma veikkaukseni on, että tämä kausi tarvotaan läpi Marjamäen johdolla mutta ensi kaudeksi hankitaan uusi valmennus penkin taakse.
   
 22. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Nyt tuleva kausi tulee olemaan Laten uran tärkein. Joko Late osoittaa olevansa se taktinen velho miltä hän kärppävuosina näytti, tai sitten Laten kupla puhkeaa lopullisesti ja totuus ylivertaisella materiaalilla ratsastaneesta yhden hitin ihmeestä paljastuu.
  En oo oikeestaan ees varma kumpaa toivon.
   
 23. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Lainaus:
  Siinähän meni kaksi (2) peliä ja Marjamäen Jokerit käänsivät minut puolelleen.

  Anttilan (joka oli se kuuluisa lähin pelaaja) antama muistutus siitä että tämä jengi puolustaa toisiaan vaikka nyrkein, eikä ole tullut kentälle vain valittamaan vääristä tuomioista ja muusta kaltoinkohtelusta, kuten Erkan ja Jalosen rehellisillä Jokereilla oli tapana, on juuri sellaista mitä haluan kaukalossa nähdä. Lisäksi useampi takatolpilta tyhjiin putattu maali kahteen peliin on jotain sellaista jota en rehellisesti uskonut näkeväni.

  Eli perjantaina hallille.
   
 24. C.Orr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Liigassa
  Lainaus:
  Hyvä huomio. Positiivista ehdottomasti se, että Marjamäki ei pyri hillitsemään tunnetta. Tiivistää varmasti joukkuetta, kun ei tarvitse käännellä poskia.
   
 25. TommyT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kyllä, tämä oli juuri sellainen hetki jota muistellaan sitten hyvässä voittoputkessa kun mietitään mistä hyvä kemia joukkueessa on rakentunut. Ei ollut Professorin filosofista poskenkääntöteesiä eikä Jalonen vittuillut pelin jälkeen Viaplaylla tappelusta, vaan selvästi oli ok tehdä mitä jengin isoimman miehen pitää tehdä, kun vihollinen rappaa omalta kaverilta päätä irti laidan lähellä. Jatka tällä linjalla Marjamäki niin kärsivällisyyttä ja siimaa tulee projektin toteutukseen ainakin faneilta!