Asbury Park

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Manchester United, Tampa Bay, Seattle
Perhana.. Entäs korona?

Eikös se niin ole että mikäli Korpikoski ei halua sitä kertoa, ei seurakaa saa siitä hiiskua?

Tai jos askarrellaan oikein hiton hieno foliohattu... Mitä jos Korppari onkin rokotevastainen ja tämän takia pidetään sivussa seuran toiminnasta.
Ei kai siitä sairaslomaa saa?
 

Alapatja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En oikein nää tässä kohtaa mitään syytä kyseenalaistaa Uraman ja Ahokkaan antamia kommentteja. Omiin silmiin ei ole edelleenkään eksynyt (luotettavasta lähteestä) ainuttakaan oikeaa viitettä tai juttua seuran ja Korpparin välirikosta tai ulossavustamisesta. Jostain pelaajakorttivideon tai haastattelujen puutteesta on myös hieman turha vetää johtopäätöksiä kerran Korppari on sairauslomalla.

Ymmärrän että tilanne harmittaa, niin minuakin, mutta moni kannattaja tuntuu ajattelevan vähän liikaakin tunteiden kanssa järjen sijaan.
Mikä nyt on tarpeeksi luotettavaa ja mikä ei mutta kyllä siellä sukset ovat olleet ristissä. Tämä on siis varmaa tietoa.
Siitä miksi asiaa ei ole ratkaistu ja mitkä ovat vaihtoehdot en tiedä.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Raipe ja Blackhawks
Kävi tässä nyt miten vaan ja oli taustalla mitä vain, niin voimia Laurille. Hänen puolestaan harmittaa paljon, on sympaattinen kaveri.
Juurikin näin. Kaikkea hyvää ja toivottavasti terveydentila haittaa vain ja ainostaan jääkiekkoilijan ammattia.

Samalla kuitenkin todettava, että yksikään pelaaja ei ole Seuraa suurempi. Jos ei pelaaminen onnistu, niin sitten on syytä laittaa luistimet naulaan ja hankkka terveydentilaan sopiva ammatti.
 
Gatorade me bitch!

Jazkaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps
Jotainhan siellä on, mutta me tuskin saadaan sitä ihan heti tietää mikä siellä mättää.

Tuskin on helppo paikka seuralle tai varsinkaan Latelle itselleen.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Keilaajat
Jos ja kun tuo IL:n juttu oli ainakin jonkin verran legendaa, täytyy kyllä todeta että täällä esitetyt spekulaatiot – omani mukaanlukien – ovat melko mauttomia.

Jos nyt Urama ei hirveästi kuseta, niin parasta on vaan antaa Laten kuntoutua rauhassa ilman jotain salaliittoteoriamyllyjä. Tuskin siis palstaa lukee, mutta Iltalehteä ehkä. Yhtä kaikki, kertovat sitten kun on kerrottavaa. Ei kukaan tule arvaamaan mikä siellä on ongelmana.
 
Joku tolkku sentään kommentointiin, please.
-aurajoki

Jalasvaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja WSH Capitals
Tuon sairasloman kirjoittaneen lääkärin puhelinnumero olisi kiva saada, jos sen joku tietäisi. Itsellänikin välillä on sellaisia päiviä, että ei huvita mennä töihin, joten tuollainen kuukauden saikku tekisi eetvarttia noissa tilanteissa. Täällä kun kerran on tietoa siitä, että Seura kiusaa Lauria ja mies on täysin kunnossa, niin tuo lääkäri tekee vähän kyseenalaisia juttuja tässä. Vai olisiko nämä tiedot sittenkin ”tietoja”?
 
”Pojat ei hävinny tänään, ne ei vaan voittanu”

Suurmestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Suoraan sanottuna paska tilanne kaikkien kannalta. Ikäviä juttuja nämä ovat ja eihän kenellekään tällaisia vastoinkäymisiä toivo, mitä Korpikoskikin on kohdannut. Kaikkea hyvää Korpikoskelle ja toivottavasti pystyy elämään normaalia elämää kaukaloiden ulkopuolella ja ongelmat häiritsevät vain jääkiekkoilijan ammattia. Nyt on tärkeintä, että Korpikoski saa itsensä kuntoon ja onhan se totta, ettei yksikään pelaaja ole seuraa suurempi. Jossain vaiheessa tulee hetki, jolloin on parempi viheltää peli poikki ja todeta, että urheilijan ura oli tässä. Ei seurakaan voi loputtomiin odottaa, että tuleeko pelaaja vielä pelikuntoiseksi vai, mutta tietenkin toivon, että kannattamani seura hoitaa asian vastuullisesti ja fiksusti. Sille ei enää mitään mahda, että aikanaan Korpikoskelle tehtiin sopimus, jossa ei ollut mitään järkeä. Mutta turha itkeä enää siinä vaiheessa, kun paskat ovat jo housussa. Nyt ei auta muuta, kuin hoitaa homma loppuun jotenkin tyylikkäästi.

Kovasti minua nyt ihmetyttää ja kummastuttaa se, ettei mikään muu media ole tarttunut Iltalehden kesällä julkaisemaan juttuun. Edes Jatkoajan toimittajat, jotka oikein nauttivat Tepsin haukkumisesta ja oikein tekemällä tekevät Tepsiin liittyen skandaalijuttuja, eivät tähän asiaan tarttuneet. Luulisi, että joku Oinonen olisi ollut silmät kiiluen kirjoittamassa asiasta. Yle, TS, IS, Urheilulehti, MTV jne. eivät ole kirjoittaneet asiasta yhtään mitään. Kyllä tämäkin jotain kertoo. Iltalehden jutun kirjoitti vielä joku muu kuin urheilutoimittaja.

Ainoa todellinen fakta taitaa olla se, että joku valehtelee ja puhuu täyttä kakkaa. Kesällä Iltalehden haastattelussa Urama kommentoi minusta asiaa vähän hölmösti ja ajattelemattomasti. Hankalassa tilanteessa hän toki oli, koska ei hän voi pelaajan yksityisasioista mennä julkisuudessa mitään kertomaan. Iltalehden jutussa oli monia muitakin sellaisia asioita, joihin seuran edustajan on vaikea mitään sanoa yksityisyyden suojan yms. takia. Tämähän tekee seuran puolustautumisen vaikeaksi. Urama olisi voinut kuitenkin toisella tavalla kommentoida minusta aihetta. Hän olisi voinut sanoa, että esitetyt väitteet eivät pidä yhtään paikkaansa ja olisi voinut jotain ympäripyörää kertoa siihen liittyen, miksi Korpikoski ei pelaa/harjoittele. Urama olisi voinut sanoa, että Korpikoski ei ole harjoitellut/pelannut henkilökohtaisten syiden takia ja että esitetyt väitteet eivät pidä paikkaansa ja jos jotain erimielisyyksiä tai ongelmia on ollut, niin ne on käsitelty seuran sisällä. Näin olisi ainakin vähennettyä huhujen ja spekulaatioiden määrää. Vaikea näissä tilanteissa seuran on puolustautua, mutta olisi Urama voinut asian fiksumminkin hoitaa, kun toimittajalle vastasi. Tänään Urama sanoi Turun Sanomissa selvästi, etteivät Korpikosken tilanteesta leviävät jutut ja huhut pidä paikkaansa. Toki ainahan syylliset ja syytetyt kiistävät tehneensä mitään väärää, vaikka oikeasti olisivatkin tehneet. Aika harvassa ovat ne, jotka julkisesti myöntävät, että nyt hoidettiin hommat ihan vihkoon. Tapana on kiistää, että itse olisi jotenkin tunaroitu tai toimittu tyhmästi. Turun Sanomien jutusta käy ilmi, että sairausloma jatkuu.

Vaikea näissä tilanteissa on ulkopuolisena sanoa, että mitä kulisseissa on oikeasti tapahtunut. Joskus olisi mielenkiintoista päästä kärpäsenä kattoon seuraamaan, mitä kulissien takana puhutaan ja mitä siellä tapahtuu. Voisihan tietenkin Korpikoski minusta antaa julkisuuteen lausunnon, etteivät esitetyt väitteet ja jutut pidä paikkaansa, eikä hänen tarvitsi omaa tilannettaan sen enempää avata. Jotain on varmasti meneillään, mutta tuskin me saadaan totuutta koskaan tietää.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos tilanne on nyt ihan oikeasti niin, että Korpikoskesta ei olla hankkiutumassa eroon ja kysymys todellakin on oikeasti sairauslomasta, TPS teki mun mielestäni tässä asiassa alunperin melkoisen kardinaalimokan. Mikäli Korpikosken terveydentila ei aidosti ole sellainen, ettei hän pysty antamaan minkäänlaisia kommentteja asiasta (esim. on sairaalahoidossa, eikä sitä haluta paljastaa, tms.), seura olisi silti voinut haastatella seuran edustajaa vaikkapa omille verkkosivuilleen IL:n jutun jälkeen, missä koko asia kiistetään ja asiaa avataan niin paljon kuin se on mahdollista. Mikäli Korpikoski taas olisi ollut/on siinä kunnossa, että hän olisi voinut kommentoida asiaa, häneltä olisi kannattanut ne kommentit ehdottomasti pyytää. Tässä on kysymys seuran uskottavuudesta, haluttiin sitä superfanien omissa päissä myöntää tai ei. Monella on vielä tuoreessa muistissa case-Virtanen ja kun se lopulta päättyi niin, että TPS päätyi maksumieheksi, on mielestäni ihan selvää, että ihmiset voivat olla epäluuloisia. Ja se, että joku seuran kannattaja voi olla epäluuloinen, on jo ihan riittävä syy reagoida asiaan oikealla tavalla. Nyt tästä jää näin ulkopuolisellekin vähän ihmettelevä fiilis, miksi pelaaja on piilossa, jos kaikki kerran on kunnossa.

Esim. HIFK:ssa, kun Lennu Petrellin sydänoireet estivät pelaamisen ja osallistumisen joukkueen toimintaan, seura julkaisi asiasta tiedotteen. Toki tästä asiasta oli sovittu Petrellin kanssa ja se oli varmasti Lennun itsensäkin toive. Vaikka kysymys on pelaajan terveydentilasta, ei se nyt mitenkään tavatonta ole, että niistäkin on puhuttu. Eihän se sairaus muihin tartu, eikä varsinkaan saa olla mikään tabu. Sen jälkeen Lennu itse päivitti n. puolen vuoden päästä omaan Instagramiinsa tilannettaan ja kun lopulta oli selvää, että peliura ei voi jatkua, HIFK osti viime kesäkuussa Hesarista mainospaikan, missä julkaistiin Lennun ilmoitus uransa loppumisesta kirjeen muodossa. Näin hän pääsi erikoisaikaan jättämään hyvästit ja kiitokset kaikille sidosryhmille. Tyylikkäästi hoidettu kaikkinensa, koska oli varmasti tiedossa, että asia kiinnostaa faneja. Lisäksi, kun huomioidaan se, että Petrell luopui/joutui luopumaan kapteenin nauhastaan kesken edellisen kauden, Lennun puuttuminen kokoonpanosta olisi aivan pomminvarmasti aiheuttanut turhaa spekulaatiota ja jopa suoranaisia valheita tilanteesta, kun huomioidaan, mikä oli totuus. Näin toimimalla seura katkoi itse siivet kaikilta huhuilta ja takaamaan muulle joukkueelle työrauhan.

Itselleni on suuri mysteeri, miksi TPS on tälle "kommentoidaan pakon edessä"-linjalle lähtenyt, jos kaikki kerran on kunnossa. Ihan hyvän viestinnän alkeet-oppikirjastakin löytyy yksinkertaiset ohjeet, miten sidosryhmille kannattaa viestiä. Ja eikös Eero Tuomisen pitäisi ole ihan joku oikea viestintähenkilökin, jonka toimenkuvaan tällaiset asiat kuuluvat? Mistähän hänelle sitten maksetaan, jos ei tällaisista asioista?
 
"Yks maali Nordenskiöldinkadulla vastaa kymmentä maalia maakunnissa". -Ville Nieminen (1.1.2016)

Wanhajalka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Etelä-Pohjanmaan hevosmiehet, Don Williams
99% riidoissa on kysymys rahasta. Tämä koskee yleisistikin elämää, mikä näkyy esim tuomioistuimissa. Ja tietäisittepä vaan millaisia asioita ihmiset ovat rahan vuoksi valmiita tekemään. Tämä on lähinnä rentoa hupailua.
-Valtti-
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Minun mielestäni Uramalta selkeä ja uskottava sanoma tuossa haastattelussa. En näe kyllä erityistä syytä salaliitoille. Ei lääkäri tuosta vain terveelle miehelle kuukauden saikkuja kirjoittele. Harmillinen juttu, että Korpikosken terveydentila estää pelaamisen. Toivon hänelle hyvää.
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
@BOL joitain sairauksia ei vaan kaikki halua tuoda esille. Tuollainen sydänoireen vuoksi tapahtuva uran loputus on kuitenkin suhteellisen helposti esille tuotavissa eikä siihen mitään stigmaa liity.
 
Petteri Nummelin sääntömuutoksista:"Omaan peliin ei vaikuta. Puolustaa ei osaa kuitenkaan, joten hyökätään minkä keritään."

Ulos T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko kotimaassa + suomalaiset maailmalla
Kyllä siellä on korpparin ja seuran välillä viritetty jousi ihan tappiin. Sanokoot kuka tahansa mitä liipalaapaa. Jos kaikki olis ok niin tuskin laten naama oltais hävitetty kaikesta seuraan liittyvästä kuva- ja videomateriaalista.
Juuri näin. Jos parin kuukauden saikku (tai vaikka pidempikin) niin miksei kuitenkin miehellä yritettäisi myydä TPS? On kuitenkin edelleen yksi kovimpia nimiä nipussa niin ehdottomasti naamalla saadaan myytyä joukkuetta.
 
- Teuvo Emil Ulos

Lätkäfani66

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Usko mua, kysytty on. Ei tietenkään ole velvollisuutta, paitsi laajasti ottaen seuran ja sen (ex-)kapteenin tietynlainen moraalinen velvoite maksavalle yleisölle. Pointti oli siinä, miten tämä huhumylly oltaisiin voitu välttää. Tuskin Laurikaan tästä nauttii.
Miten mielelläsi sä raportoit kaikelle kansalle sairauksistasi? Toki näitä keissejä on Palloseuralla ollut, mutta ehkäpä juuri siksi tässä ei todennäköisesti ole mitään skandaalinomaista.
 
"Jutin sanoin - mennään eteenpäin!

Luge H

Jäsen
Suosikkijoukkue
80
Kyllä siellä on korpparin ja seuran välillä viritetty jousi ihan tappiin. Sanokoot kuka tahansa mitä liipalaapaa. Jos kaikki olis ok niin tuskin laten naama oltais hävitetty kaikesta seuraan liittyvästä kuva- ja videomateriaalista.
Mistä kaikesta Korpikoski on hävitetty? Pelipaitamainos on kaduilla ja TPS Shopin sivuilla pärställä myydään edelleen paitoja.
Jotkut fiilistelyvideot nyt on kuvattu ilman sairaslomailijaa, jonka olinpaikasta kukaan ei mitään tiedä.
 
”Mää oon iso, ja mulla on iso”
-Jesse P.

Simolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsirannikko
Mistä kaikesta Korpikoski on hävitetty? Pelipaitamainos on kaduilla ja TPS Shopin sivuilla pärställä myydään edelleen paitoja.
Jotkut fiilistelyvideot nyt on kuvattu ilman sairaslomailijaa, jonka olinpaikasta kukaan ei mitään tiedä.
Mistään muusta en tiedä, mutta kun viime viikonloppuna joku jäppinen viritteli Gaytoraden käytävälle niitä naamajulisteit, niin Korpikosken oli mun mielestä ainoo joka puuttu.
kaksi raamia toki vielä jäi tyhjäksi...
 

tsipilai

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS
Mistään muusta en tiedä, mutta kun viime viikonloppuna joku jäppinen viritteli Gaytoraden käytävälle niitä naamajulisteit, niin Korpikosken oli mun mielestä ainoo joka puuttu.
kaksi raamia toki vielä jäi tyhjäksi...
Ymmärtääkseni Korpikoski ei ollut mukana joukkueen kuvauksissa, joten lienee tuo syynä miksi kuva puuttuu, kuvaa ei vielä ole.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
@BOL joitain sairauksia ei vaan kaikki halua tuoda esille. Tuollainen sydänoireen vuoksi tapahtuva uran loputus on kuitenkin suhteellisen helposti esille tuotavissa eikä siihen mitään stigmaa liity.
Niin, ymmärrän tämän ja siksi kirjoitinkin, mitä TPS olisi voinut tällaisessa tilanteessa ihan konkreettisesti tehdä, jos sairaudesta ei voida tai haluta puhua. Se on ihan selvä, että kaikki terveysasiat, jos mitkään, eivät kuulu ulkopuolisille. Mä en edes oikeasti odota, että mitään diagnooseja julkistettaisiin. Kaiken paljastamisen ja ei minkään kertomisen välille jää kuitenkin aivan helvetisti mahdollisuuksia.

Miettikääpä, mitä siitä olisi seurannut, jos Montreal Canadiens olisi aikoinaan poistanut/jättänyt päivittämättä verkkosivuiltaan Saku Koivun pelaajakortin, kun joku olisi samoihin aikoihin vuotanut mediaan, että seuran ja Koivun välillä on skismaa. Koivun sairaudesta ei olisi tuolloin kerrottu julkisuuteen mitään muuta kuin että hän on sairauslomalla ja tämän jälkeen seurajohto olisi sanonut, että kaikki on kunnossa. Kuinka moni teistä olisi purematta niellyt Canadiens-johdon selitykset ja tyytynyt niihin? En oikeasti usko, että kovinkaan moni. Ja unohtakaa Saku Koivun ja Lauri Korpikosken ero pelitaidoissa tai persoonina. Ei Turkukaan mikään Montreal ole. Mitenhän asiaan olisi suhtauduttu Kanadassa ja erityisesti Montrealissa? Veikkaan, että fanit olisivat vaatineet päitä vadille ja myös saaneet niitä. Joo, joo, yksityisyydensuojassa koskien terveystietoja on varmasti eroja, mutta silti.

En siis peräänkuuluta mitään diagnooseja, vaan ammattimaisuutta ja oikeita toimia. Itseäni kiinnostaa, onko kyse lopulta asenteesta vai ajattelemattomuudesta tai jopa osaamattomuudesta? Korpikoski pelaajana on sinänsä sivuseikka, enemmän mua kiinnostaa tässä seuran toimintatavat ja "koko kupletin juoni". Korpikoski tuo tähän tietysti oman "mielenkiintokertoimensa", onhan hän TPS:n oma kasvatti, joukkueen entinen kapteeni ja ex-NHL-pelaaja. Jos kaikki olisi hyvin, terve järkikin sen sanoisi, että sairauslomasta huolimatta seura pyrkisi pitämään Korpikosken naaman näkyvissä niin pitkään kuin mahdollista. Jos kaikki olisi kunnossa, eikö seura pyrkisi kaikin tavoin edistämään sitä mielikuvaa tai odotusarvoa, että Korpikoski palaa kaukaloon mahdollisimman nopeasti ja pitämään kiinnostusta joukkueeseen sitäkin kautta yllä? Nythän näin ei ole, päinvastoin. Tietääkö kukaan toista seuraa, joka pelkän sairausloman takia olisi poistanut pelaajan pelaajakortin seuran nettisivuilta?

Korpikoski ei todellakaan ole ensimmäinen, eikä myöskään viimeinen pelaaja, joka on tai tulee olemaan urallaan sairauslomalla kesken sopimuskauden. Onko kaikilla pelaajilla TPS:ssä edessään sama vai riippuuko sopimuksen pituudesta tai arvosta? Nämä ovat varmasti sellaisia kysymyksiä, mihin erityisesti pelaajat haluaisivat saada vastauksia, koska kohtahan alkavatkin jo ensi kauden sopimusneuvottelut. Ja vastauksilla tarkoitan nyt oikeasti jotain kättä pidempää, en seurajohdon korulauseita. Ja jos joku on varmaa, niin se on aivan varmaa, että pelaajien keskuudessa liikkuu kyllä kaikenlaisia huhuja, joista osa on faktaa ja osa fiktiota. Pelaajat käyvät keskenään, siis myös yli seurarajojen, näitä seuroihin liittyviä juttuja käyvät varsin laajasti läpi ja vaikka seuran sisäisistä asioista ei mielellään välttämättä hiiskutakaan suoraan, ihan varmasti oikaistaessa täysin vääriä huhuja, vuotaa kyllä niitä faktojakin. Niin on käynyt ennenkin, miksei nytkin? Kyllä kai tämäkin TPS:n toimistolla tajutaan?

Mutta edelleen, jos kysymyksessä on vain ja ainoastaan pelkkä sairausloma, paljon on saatu kysymyksiä ilmoille. En mitenkään näe, että se on yrityksen, eli tässä tapauksessa seuran kannalta mitenkään postiivinen asia.
 
"Yks maali Nordenskiöldinkadulla vastaa kymmentä maalia maakunnissa". -Ville Nieminen (1.1.2016)
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy