Lahden jäähallista Isku Areena

  • 363 277
  • 1 216

Epsilon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahti vs. Everybody
Hole in onea en ole nähnyt, joten siihen en ota kantaa, mutta onhan tolla mummo-mainoksella ihan selkeä yhteys Lahteen ja Pelicansiin: Lahti on kiekkokaupunki.
Tuo "hole in one" on Pelicansin radiomainos, joka pyörii ainakin paikkallisessa Radio Voimassa kohtuullisen tiuhaan. Mainoksessa Mikko Ilosen golf-lyöntiä selostetaan "lätkäottelu tyyliin", eli humoristisella linjalla tuossakin mennään.

Omasta mielestäni tuo Pelicansin uusi esittelyvideo on ihan komeaa jälkeä, vaikka tuosta musiikista voidaankin olla montaa eri mieltä.
 
Tämä nostalgia-osuus sotii kuitenkin juuri tätä ajatusta vastaan. Perinteet ja lahtelaisuus syntyy kun nostetaan esiin pitkän ja merkittävän päivätyön tehneitä Pelicans-pelureita. Esimerkiksi Järvinen, Lasch ja Hodgman ovat pelanneet yhden hienon kauden Lahdessa, mutta ei heistä ole perinteiden rakentajiksi tai pitkän lahtelaisen kiekkoilun jatkumon malliesimerkeiksi.

Lahden brändääminen kiekkokaupungiksi ja perinteiden luominen on tapahduttava pitkän päivätyön lahtelaisen kiekkoilun eteen tehneiden persoonien naamoilla, kuten Nurminen, Jantunen ja Kakko. Näiden persoonien varaan voidaan lähteä rakentamaan tarinaa ja luomaan brandia. Niistä löytyy juuri sitä aitoa lahtelaisuutta; on ylämäkiä ja voittoja, mutta myös alamäkiä ja katkeria tappioita. Ilmentävät kuitenkin juuri sitä elävää ja värikästä lahtelaista kiekkoilua, josta on saatu nauttia jo vuosikymmeniä. Tulevina vuosina tarinan jatkoksi saadaan uusia persoonia kuten Latvala. Se, että nostetaan esiin muualta roudattuja yhden kauden ihmeitä, luo juuri päinvastaista tarinaa.

Ja käytännön toteutuksesta niin ei se haittaa vaikka olisi vain viisi nimeä, nekin olisi voinut tuoda pidemmillä välähdyksillä esiin. Näyttää vaikka jokaiselta joku hieno yksittäinen suoritus uran varrelta.
Olen toki samaa mieltä kanssasi tästä mitä kirjoitat, mutta jos puhutaan tuosta videosta vain, niin siinä tulivat nämä ikonit esille, eivätkä nuo mainitut "yhden kauden ihmeet" sen arvoa mielestäni alentaneet. Ei heitä tietenkään pidemmän tähtäimen markkinoinnissa kannata käyttää, mutta tuollaisessa lyhyessä tunnelman nostattajassa menevät ihan hyvin, koska luovat positiivista mielikuvaa ja uskoa ennen ottelun alkua. Nuo Lahtelaiset ikonit ovat sitten ne kenen naamoilla ratsastetaan pidemmällä tähtäimellä.
 

Fordél

Jäsen
Olen toki samaa mieltä kanssasi tästä mitä kirjoitat, mutta jos puhutaan tuosta videosta vain, niin siinä tulivat nämä ikonit esille, eivätkä nuo mainitut "yhden kauden ihmeet" sen arvoa mielestäni alentaneet. Ei heitä tietenkään pidemmän tähtäimen markkinoinnissa kannata käyttää, mutta tuollaisessa lyhyessä tunnelman nostattajassa menevät ihan hyvin, koska luovat positiivista mielikuvaa ja uskoa ennen ottelun alkua. Nuo Lahtelaiset ikonit ovat sitten ne kenen naamoilla ratsastetaan pidemmällä tähtäimellä.

Tottakai ne luo hyvää fiilistä ja positiivista mielikuvaa hienosti menneestä viime kaudesta eikä asiaa ole varmasti videota tehdessä ajateltu näin perinjuurisesti.

Itse lähtisin kuitenkin juuri tällaisessa paikassa korostamaan perinteitä ja lahtelaisuutta. Osoitetaan, että jostain tämänkin kauden jengi on tullut ja se on osa jatkumoa. Pelicansin vahvuus ei ole perinteissä, mutta joskus niitäkin on alettava luomaan. Mikä olisikaan sen parempaa kuin että nuorisokin ymmärtää, että jostain on tähän päivään tultu ja osaa arvostaa näitä persoonia. Olisi hienoa kun unnelma nousisi siitä kun taululle lävähtää Nurmisen hienoja koppeja, Jantusen hienoja maaleja jne.

Mutta tämä tästä. Näillä mennään ja ihan hieno videoa, ei siinä mitään.
 

jth1976

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat
Toi historia osuus on kyllä varmasti hyvin haastava koota, että se tyydyttäisi kaikkia. Ehkä rakentaisin itse vähän erilaisiksi tuollaiseen juuri pitkän päivätyön tehneet lahtelaiset kuin sitten yhden kauden tien tähtiin Pelsuissa lunastaneet. Jollakin tavalla nuo jo pelaajauran lopettaneet voisi olla enemmän "betonoituja" kun taas vielä aktiivisesti pelaavien kanssa on se ongelma, että saattavat luistella vastujan paidassa jäälle tai olla aitiossa, kuten Aran kohdalla. Tällaisia ei varmasti haluta näkyvän taululla.

En tiedä onko riittävästi aikaa jokaisen kohdalla kulunut pelaamisesta, mutta olisi todella mukavaa saada esim. herroja Koivunen, Kakko mukaan jollakin tavalla. Jantunen radiossa on mielestäni aivan loistava veto ja tiedän, että kaikki eivät näe siinä mitään lisäarvoa, mutta itselle se on ainakin vaikuttanut niin, että täytyy olla radio napissa auki hallissa ollessa. Ei sinällään että siitä mitään sen enempää saisi, mutta tulee sieltä välillä ihan järkeviä huomioita pelaajan näkökulmasta.

Koivusesta ja Kakostakin löytyy ne toiset puolet, kun eivät istu ihan niin hartaasti "huomaamattomina" kuten nyt aika monessa pelissä ovat tehneet. Se toinen minä, jota ko. herroista löytyy, olisi mukava saada esille. Ei heidän arvoaan voi toimisto tai kukaan mukaan kyseenalaistaa, vaikka arvostelisivat joukkuetta; ei heidän tarvitse olla ilman omaa mielipidettä.

Voisi olla ideaa Voimalle houkutella nämä kaksi pelin jälkeen Jantusen kanssa vaihtamaan ajatuksia pelistä. Vois olla aikas maukasta, kuten Jantusen muutamat "hieman venähtäneet" pelin jälkeiset kommentit.
 

Iggy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Lauantaina Kalpaa vastaan oli palattu vanhaan videoon. Tai ehkä tämä on tapahtunut jo aiemmin, itse tiedostin sen vasta nyt. Kohta jossa esitellään pelaajia, oli kuitenkin tuosta uudesta versiosta.

Onko kenelläkään tietoa miksi näin toimittiin? Eikö uusi video sittenkään saanut niin hyvää vastaanottoa? Itse en ainakaan usko, että tuo uusi video olisi ollut alunalkujaankin vain muutaman ottelun tempaus.
 

Dvozak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Laitetaan nyt vaihteeksi vaikka tähän ketjuun, kun tuossa kausiketjussa riittää aiheita muutenkin. Yleisömäärä oli HIFK:ta vastaan 4200. Mielenkiintoista on nähdä seuraavien kolmen pelin yleisökeskiarvo. Lahteenhan saapuu huomenna Tappara, joka nyt on semi-kiinnostava joukkue täällä. Ilves-pelit sen sijaan ovat olleet aivan karmeata kuraa ainakin Lahdessa viime vuosina ja eivät ne ole hirveästi glory-hunttereitakaan kiinnostaneet.

Ilvestä vastaanhan pelataan ensin lauantaina 19. päivä ja heti perään 22. päivä. Tottakai karsintapaikan välttäminen tuo vähän mielenkiintoa, mutta en ihmettelisi, jos tuossa tiistain pelissä tehtäisiin kunnon rimanalitus katsojaluvuissa.

Pelsun olisi saatava nyt seuraavista kolmesta pelistä voitot, jotta gh:t eivät jäisi kotiin loppukaudeksi.
 

Voltti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Hetken jo korjatuksi luultu pääkatsomon äänentoistokin taas taantunut samaan vanhaan paskaan. Mun puolesta ne ykkössentterirahat vois laittaa vaikka ämyreihin. Kun ei markkinoilta ole ketään saatu napattua niin luultavasti varattu budjetti on jotain ämyrin luokkaa.

Kuvaa hyvin kyllä tilannetta, kun mieluumin olisi siellä hallissa täysin ilman äänentoistoa kuin kuuntelisi ritinää ja rätinää.
 

Dvozak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kuvaa hyvin kyllä tilannetta, kun mieluumin olisi siellä hallissa täysin ilman äänentoistoa kuin kuuntelisi ritinää ja rätinää.

Pitääkö tästä tehdä oikein adressi toimistolle, ennen kuin asia tulee korjatuksi? Vai senkö vuoksi näitä pelaajia ei nyt hankitakaan, kun Kaarnalla & corp. on suunnitteilla vuosikymmenen kaappaus laiteosastolle?

Kummasti tuon paskan äänentoiston sieti viime kaudella paremmin. Ehkä toimistolla ajatellaan, että kaikkeen tottuu.
 

Liito

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kyllähän toi äänentoisto on jotain luokkaa Neuvostoliitto ja 3 ruplaa. Jo itse peli on välillä niin kiduttavaa katseltavaa niin onko pakko vielä lisätä vettä myllyyn äänentoistolla. Kajarit ritisee ja rätisee, välillä ei saa puheesta/musiikista mitään selvää ja äänenvolyymi saattaa vaihdella hetkessä nollasta sataan. En tiedä sitten löytyykö vikaa myös sieltä käyttäjien puolelta.
 

lihaani

Jäsen
Onhan tämä naurettavaa pelleilyä. Päättäjät voisivat oikeasti myöntää, että äänentoisto näillä ufoilla män vituiks.

Nelosketjun jyrän hinnalla saisi huippuluokan äänentoistoa vaikkapa Geneleciin ämyreillä. Kaikilla olisi kivaa jos kuulutuksista saisi selvän ja ei tarvitsisi arvuutella mikä biisi toi tauoilla.
 

Moonchild

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Kraken
Tuossa äänentoistossa eniten ihmetyttää ettei vieläkään useamman kauden jälkeen ole löydetty sellaisia asetuksia joilla se toimisi edes vähiten huonosti. Tuntuu niinkuin siellä olisi voimakkuudensäätö namiska sillälailla rikki, että tietyillä asetuksilla ei kuulu mitään. Ja sitten joku veivaisi äänen voimakkuutta edes takaisin kaikilla pelikatkoilla ja kesken kappaleiden ja mainostenkin. Välillä liian lujalla, välillä liian hiljaa ja välillä ei kuulu mitään. Tältä osin osoittaisin käyttäjiä syyttävällä sormella. Vai onko tuo järjestelmä NIIN surkea ettei sillä voi kahta eri kappaletta soittaa samoilla asetuksilla mitenkään siedettävästi? Vaikea kuvitella.
 

tsei

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahtelaiset, LFC
Nyt kun on alkanut miehiä tippumaan areenalla näiden betonipleksien takia niin alettaiskohan lahessakin miettimään pikku hiljaa näitä turvakaukaloita? Jossain vaiheessa on kuitenkin pakko hankkia niin olisihan se parempi mitä nopeammin ja säästyisi ehkä pari äijää aivotärähdyksiltä. Ymmärrän sen että tässä pitäisi paljon muutakin hankkia eikä rahaa ole tarpeeksi, mutta ehkäpä olisi mahdollista saada joitain yhteistyökumppaneita mukaan 'turvallisuustalkoisiin' ja sitä kautta paalua. Näinkin pienellä, mutta kalliilla teolla olisi aikas suuri vaikutus pelaajien turvallisuuteen.
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Ei oikein löytynyt sopivaa ketjua niin laitetaan nyt tänne.. Eli 2.3 Pelicans-JYP otteluun tulossa viiden hengen porukalla ja vieraskannattajana tiedustelisinkin, että onko A1-A2 katsomoista miten paljon näköesteitä riveiltä 2-4? Paikat on varauksessa rivillä kolme A1 katsomosta ja jostain syystä ei muistu juurikaan mieleen aikaisemmilta reissuilta tällaiset asiat Isku Areenalta..
Hakutoiminnollahan näitä ketjuja löytyy.

Tuosta voi pyöritellä animaatiota hallin sisällä, rivi 3. taitaa olla alin, jossa on noita taittuvia penkkejä.
Isku Areena 360'
 

Tempestas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hakutoiminnollahan näitä ketjuja löytyy.

Tuosta voi pyöritellä animaatiota hallin sisällä, rivi 3. taitaa olla alin, jossa on noita taittuvia penkkejä.
Isku Areena 360'

No niinpä löytyikin. Kiitoksia vain, erittäin näppärä animaatio joka pitäisi kyllä olla jokaisesta hallista seurojen sivuilla.

Onhan tuolla Isku Areenalla tullut käytyä useamman kerran, mutta tarjoilu on pelannut sen verran hyvin Areenan ravintoloissa jonottomatta että sillä on ollut suoraa vaikutusta myös näihin paikkatietojen muistikuviin..
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
No niinpä löytyikin. Kiitoksia vain, erittäin näppärä animaatio joka pitäisi kyllä olla jokaisesta hallista seurojen sivuilla.

Onhan tuolla Isku Areenalla tullut käytyä useamman kerran, mutta tarjoilu on pelannut sen verran hyvin Areenan ravintoloissa jonottomatta että sillä on ollut suoraa vaikutusta myös näihin paikkatietojen muistikuviin..
Hyvät animaatiot kyllä. Nyt kun hiffasin vielä mistä ne kaikki kootusti löytää, eli tuolta:

Tutustu Isku Areenaan | Pelicans
 
Suosikkijoukkue
Häviää viimeistään finaaleissa
Sinänsä vanha aihe mut vitutti taas eilen tuo äänentoisto... Tuntuu paskovan lähes joka kerta tuon Pelicansin ylivoiman alkaessa soitettavan kipaleen (en muista nimee) kohalla. Ärsyttää että juuri kyseisen biisin kohalla on äänentoisto-ongelmia kun puhutaan kuitenki biisistä jonka ensisijanen tarkotus on saada yleisön fiilis kattoon.

Sellanen pieni ehdotus vielä että niin paljon ku mä tuosta halli DJ:stämme tykkäänkin ni toivosin silti tulevina kausina soittolistalle lisättävän hieman tuoreempia kipaleita. Ysäri oli ja meni, aika siirtyä hallimusiikinkin osalta nykyaikaan vai mitäs tuumitte..?
 
Viimeksi muokattu:

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Voittohumppa sentään kuuluu niistä kajareista ottelun päätyttyä:
Pelicans - Kärpät voittohumppa - YouTube

Äänentoistoasiaa puidessa pitää ymmärtää suomalaista urheilurakentamista. Enemmän tai vähemmän julkisen investoinnin ollessa kyseessä tarkoituksena on tarjouksia kilpailuttamalla hankkia halvinta mahdollista paskaa, joka olevinaan sopii käyttötarkoitukseensa, mutta käytännössä aiheuttaa vain helvetinmoista vaivaa käyttäjälleen.

Toisekseen tilaajana on todennäköisesti joku täysi ummikko, joka ei ole koskaan kyseisen lajin ottelutapahtumissa käynytkään. On siellä voinut jokin muukin kusta, mutta tässä ovat ne kaksi todennäköisintä syytä.

Kuten moneen kertaan on mainittu, niin perimätiedon mukaanhan nuo Boschin(?) uforinkulat olivat alunperinkin jotain lentokenttien kuulutusvehkeitä. Tietääkseni lentokenttien auloissa ei juurikaan musiikkia täysillä jumputeta. Musiikkivehkeinä täyttä sontaa ja varsinkin basso puuttuu aivan täysin. Voisikohan ylivoimabiisin kohdalla ääni paskoa senkin takia, että systeemissä on joku varotoimi joka estää liian kovassa soitossa vehkeitä hajoamasta, en tiedä.

Mutta uusiksihan itseään kunnioittavan organisaation nuo on laitettava lähitulevaisuudessa. Heinolan halliin nuo saattaisivat riittää.

- - -

Mitä tulee musiikkilinjaan, niin kyllähän tuossa vähän näkee, että tausta on vissiin enemmän jostain Seduloista kuin jäähalleista. Skrätsäykset ja muut DJ-hifistelyt ovat totaalisen turhaa lätkämatsissa, ja joissain matseissa uppoudutaan semisti liikaa sinne räppi-limudisko-maailmaan, josta suuri yleisö ei saa mitään otetta tässä ympäristössä. Kaiken huipuksi DJ on eristetyssä kopissa, josta on puolimahdotonta yleisön vireystilaa ja meininkiä aistia.

Vaikka soittaisi ammatikseen klubeilla, niin lätkämatsikin vaatii perehtymistä ja opettelua. Ylivoimien taputusbiisit ja muut perussetit tulee kyllä pääsääntöisesti ihan ok, mutta tietynlainen pelisilmä puuttuu siihen milloin yleisö on kuumana ja milloin voisi heittää vaikka jotain nasevaa huomoristisempaa jäähybiisiä tai hienovaraista kuittailua vastustajalle. Toki mainoksetkin vähän kahlitsevat käsiä.

Kyllä nää jotkut Jyväskylän ja Tampereen "junttikollegat" vaan kepittää toistaiseksi tilannetajullaan Lahen, kun ovat ikänsä hallissa pyörineet ja siten valmiiksi alan miehiä. IFK:n vankkumattomasta tyylistä puhumattakaan. Pelicansinkin pitäisi löytää joku melko selkeä musiikkilinja, eikä yrittää miellyttää kaikkia. Sinne sitten sekaan piristysruiskeiksi hyvällä tilannetajulla vähän maustetta silloin tällöin. Ysäriltä nyt on pari hittiä kannattajien keskuudessa, sen verran siltä vuosikymmeneltä voi mukana pitää.

Ei millään pahalla ja pienoista kehittymistä on ollut tässä parin vuoden aikana havaittavissa, mutta odotan kyllä myös kovaa sitoutumista ja ammattiylpeyttä tuossa hommassa, kun tähän klubiin mahtuu yleisöä 5000 päätä kerrallaan ja vastuulla on hyvin paljon ottelutapahtuman onnistumista ja jopa lahtelaista katsomokulttuuria.

Menipäs avautumiseksi, suodattakaa siitä pahimmat rosot pois. Tällä hetkellä tuntuu että pääasia kun maalibiisi ja voittohumppa tulevat ajallaan, sen verran hieno meininki oli hallissa eilen kaikesta huolimatta.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Häviää viimeistään finaaleissa
Kappas, näyn näköjään tuolla videolla. Kiitti linkistä :D

Hyvä ja sisältörikas viesti sulta. Kokemushan näissä halli DJ:n hommissa puhuu puolestaan. Ja oikeanlainen musa on omiaan tuomaan tunnelmaa hallin lehtereille sekä myös edistämään katsomokulttuuria.

Maalibiisi ja voitonhumppa on ne pyhät joissa tulee pysyä jotta luodaan perinteitä jotka vielä 30 vuodenkin päästä yhdistetään lahtelaiseen ylpeyteen. Pieniä asioita joilla on pitkässä juoksussa valtaisa vaikutus.

Eiköhän tässä tulla vielä oppimaan kiekkokulttuurista moniakin juttuja vuosien varrella ja oikeanlainen hallimusiikki on yksi näistä. Loppujen lopuksi Pelicans on lahtelaisen kiekon "uusi tuleminen" jonka perinteet ovat täysin vertailukelvottomia legendaaristen Ilveksen, TPS:n, HIFK:n tai Lukon vastaavien kanssa. Tulevaisuus on kuitenkin valoisa ja Lahessakin on menty Nupen ja Kaarnan ammattitaidolla kohti ammattimaisemmin toimivaa liigaorganisaatiota.

Pelitapahtuman viihdearvoa on jo ajettu täksi kaudeksi eteenpäin (lahtelaisten yritysten välinen rankkarikisa), seuraavaksi pitäisi sitten siirtää hallimusiikki muistuttamaan enemmän kiekkomatsia ja hommata uudet äänentoistolaitteet. Junioritoimintaahan lähettiin jo kehittämään ja tästä tuoreimpia näyttöjä ovat nykyisten A-junnujen komeetat Elimäki ja Kiiski.

Kaikki hyvä aikanaan ja uskon että äänentoistokin tullaan uudimaan seuraavan 5 vuoden sisällä. Jos me oikeasti vaadimme sitä seurajohdolta niin seuranhan tehtävä on palvella fanejaan.

Lärpyttimet ja viime keväänä jaetut "Lahti pukeutuu turkoosiin"-paidat olivat jo loistohanke ja osoitus siitä että Lahesta halutaan tehä aidosti kiekkokaupunki. Siitä syntyi myös tämä seuran uusi slogan.

Ainiin. En tiiä kenen idea oli maalata "Turkoosi nurkkaus" turkoosiksi mut diggaan saatanasti. Juuri tällaisilla teoilla luodaan sitä kiekkokulttuuria. Loistavaa!
 
Viimeksi muokattu:

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Kokemushan näissä halli DJ:n hommissa puhuu puolestaan. Ja oikeanlainen musa on omiaan tuomaan tunnelmaa hallin lehtereille sekä myös edistämään katsomokulttuuria.
Ja jottei jäisi epäselvyyksiä, niin eihän tuo jobi sieltä helpoimmasta päästä ole, kun pelikatko määrittää valittavaa biisiä ja pelikatko voi syntyä kymmenistä eri syistä. Päälle vielä mainokset sekoittamaan pakkaa.

Ehdottomasti on mainittava myös hyvää palautetta siitä, että kannattajien lauluille on raivattu tilaa jättämällä jollakin pelikatkolla musiikki soittamatta.

Äänentoisto ja se, että DJ joutuu operoimaan "eristetyssä" kopissa (vaikka tunnelman aistiminen niitä tärkeimpiä tekijöitä tuossa hommassa!), eivät tällä hetkellä oikein yllä organisaation laadukkaan toiminnan tasolle. Kehittämisen nimissä nuo epäkohdat pitää jollain aikavälillä hoitaa kuntoon.

Maalibiisi ja voitonhumppa on ne pyhät joissa tulee pysyä jotta luodaan perinteitä jotka vielä 30 vuodenkin päästä yhdistetään lahtelaiseen ylpeyteen. Pieniä asioita joilla on pitkässä juoksussa valtaisa vaikutus.
Juuri näin. Yksinkertaisuudessaan ottelutapahtuman toimivimpia asioita molemmat. Sellaisia asioita joiden asema pitää betonoida, ettei väistämättömien henkilövaihdosten yhteydessä tule joku propellipää "uudistamaan".

Ainiin. En tiiä kenen idea oli maalata "Turkoosi nurkkaus" turkoosiksi mut diggaan saatanasti. Juuri tällaisilla teoilla luodaan sitä kiekkokulttuuria. Loistavaa!
Kannattajien keskuudesta idea lähti ja pinnat seurajohdolle, joka oli asialle todella myötämielinen. Tulevaisuudessa saadaan ehkä lisääkin väriä katsomoon ja halliin.
 

Iggy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kaiken huipuksi DJ on eristetyssä kopissa, josta on puolimahdotonta yleisön vireystilaa ja meininkiä aistia.

Ehdottomasti on mainittava myös hyvää palautetta siitä, että kannattajien lauluille on raivattu tilaa jättämällä jollakin pelikatkolla musiikki soittamatta.

Äänentoisto ja se, että DJ joutuu operoimaan "eristetyssä" kopissa (vaikka tunnelman aistiminen niitä tärkeimpiä tekijöitä tuossa hommassa!), eivät tällä hetkellä oikein yllä organisaation laadukkaan toiminnan tasolle. Kehittämisen nimissä nuo epäkohdat pitää jollain aikavälillä hoitaa kuntoon.

Ymmärtääkseni DJ ei vastaa siitä, milloin musiikkia soitetaan. Myös kommenttisi puoltavat tätä. Käsittääkseni musiikin voimakkuutta säädellään Ilin pisteestä.

Yhtä kaikki, olen monesti seurueelleni maininnut kuinka hienoa tilannelukua on osoitettu, kun kannattajien on annettu laulaa loppuun ennen musiikkiin siirtymistä. Tästä siis annettava positiivista palautetta ja toivottavasti kehitys jatkuu.
 

Jari66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ukraina
Toisaalta jos haluaa laadukasta äänentoistoa ja mieleistään musiikkia kuunnella jääkiekko-ottelu ei ehkä ole se oikea paikka. Itse käyn harrastamassa sitä osastoa jossain toisaalla.

Lätkäpeleissä keskityn pelitapahtumien seuraamiseen. Ihan sama säriseekö joku taukomusiikki.
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Toisaalta jos haluaa laadukasta äänentoistoa ja mieleistään musiikkia kuunnella jääkiekko-ottelu ei ehkä ole se oikea paikka. Itse käyn harrastamassa sitä osastoa jossain toisaalla.

Lätkäpeleissä keskityn pelitapahtumien seuraamiseen. Ihan sama säriseekö joku taukomusiikki.
Joo ja SM-liiga ei ole mitään pikaluistelua, joten jään laadulla ei ole mitään väliä.

Ei ole mikään kohtuuton vaade, että maksava yleisö odottaa äänentoiston pelaavan nykystandardin mukaisesti. Joku Hakametsäkin on dinosaurusten ajalta, silti siellä on liki paras äänentoisto liigahalleista. Hämeenlinnassa vehkeet ilmeisesti uudistettiin täksi kaudeksi, odotan mielenkiinnolla perjantaita senkin suhteen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös