La Liga 2006/7

  • 38 587
  • 362

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
hermosillo kirjoitti:
Korjataan sen verran, että urheilukanavan ottelu on Villarreal-Valencia.

Eipä tuo pahenna asiaa. Onkohan Vicente jo kunnossa, kun en ole talvitauolla niin kauheasti seurannut. Olisi kiva katsella ja muutenkin onko Valencia saanut nostettua tasoaan.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Ottelu itsessään oli varmaan tämän kaudein huonoimpia La Liga matseja mitä UK'lta tullut, mutta eipä pettänyt oman hehkutuksen kohteena ollut Fernandez kuitenkaan. Jo heti ensimmäisistä kosketuksista näkee, että kaverilla on poikkeuksellinen(ja pehmeä) kosketus palloon. Aivan fantastinen tulevaisuus edessä ja olisin ottanut ilomieliin Realiin ennen Higuaineja.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
eagle kirjoitti:
Ottelu itsessään oli varmaan tämän kaudein huonoimpia La Liga matseja mitä UK'lta tullut, mutta eipä pettänyt oman hehkutuksen kohteena ollut Fernandez kuitenkaan.
Colo Colon kassimaakari Matias Fernandez esiintyi debyytissään kyllä edukseen, mutta kuten jo vihjailitkin, ottelu oli laadultaan suoranaista paskaa. Suomi-futista jatkuvasti polkevat varmaan hämmästelivät hiljaa itsekseen, kun La Ligassakin pelataan kauden puolessavälissä tuollaista potkupalloa.

Arviolta 80% niin valkoisten kuin kusenkeltaistenkin syötöistä menivät suoraan vastustajalle, lisäksi kuulemani mukaan laadukkaat pelaajat kuten Villa, Forlan, Morientes, Baraja, Senna ja viitisentoista muutakin todennäköisesti ihan kelpo futaajaa näyttivät siltä, kuin eivät olisi kuuteen vuoteen palloon koskenutkaan.

Matsin taso oli totta vie pettymys, mutta näin köyhänä tv-futisviikonloppuna se ei liikaa stressiä aiheuttanut. Pääasia, että sai valvoa futiksen äärellä.

Ensi sunnuntain tv-pelinä näköjään Real Madrid vs. Zaragoza. Kiva nähdä Capellon sikermä taas kehissä.
 

Tifu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, HSV
Otteluliput

La ligaa koskee tämä asia mutta periaatteessa myös matkailun puolelle menis, mutta kysytään nyt täältä, josko tietoa löytyis.


Eli ensi huhtikuulle on suunnitteilla kaveriporukalla reissu Espanjaan ja kohdekaupunkina on Barcelona. Tarkoituksena olis käydä kattomassa pari La Liga matsia, sillä Barcelona-Mallorca ja Valencia - Sevilla matsit osuvat ainakin reissun ajankohtaan. Miten näihin matseihin on kätevin,varmin ja mielellään halvin tapa saada liput? Onko esim. Valencian peli loppuumyyty?
Barcelona - Mallorca matsiin luulis saavan lippuja jopa paikan päältä?

Koskaan aikaisemmin en oo ulkomaan matseihin lippuja varannut niin jos joltain löytyy tietoa asiasta niin sais tähänkin asiaan vähän varmistusta.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Tifu kirjoitti:
La ligaa koskee tämä asia mutta periaatteessa myös matkailun puolelle menis, mutta kysytään nyt täältä, josko tietoa löytyis.


Eli ensi huhtikuulle on suunnitteilla kaveriporukalla reissu Espanjaan ja kohdekaupunkina on Barcelona. Tarkoituksena olis käydä kattomassa pari La Liga matsia, sillä Barcelona-Mallorca ja Valencia - Sevilla matsit osuvat ainakin reissun ajankohtaan. Miten näihin matseihin on kätevin,varmin ja mielellään halvin tapa saada liput? Onko esim. Valencian peli loppuumyyty?
Barcelona - Mallorca matsiin luulis saavan lippuja jopa paikan päältä?

Barca-Mallorcaan saa varmasti lippuja vielä luukultakin, vaikka ennen matsia. Tietenkin parasta jos pääsee etukäteen käymään hakemassa liput. Jos menoa olisi muuten sitten Valencian suunnalle, niin suosittelisin samaa, mutta jos ei niin sitten voi olla vähän siinä ja siinä. Tosin uskoisin että siihenkin irtoaisi lippuja, riippuu toki vähän mm. liigatilanteesta, jne.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Tifu kirjoitti:
Miten näihin matseihin on kätevin,varmin ja mielellään halvin tapa saada liput?

Ylivoimaisesti halvin tapa hakea liput Camp Noulta. Varsinkin jos olet paikan päällä esimerkiksi kolmea päivää ennen H-Hetkeä. Säästänet noin sata euroa per piletti kun et ala netin kautta niitä ostamaan visaa vinguttaen.

Selailet tätä ketjua taaksepäin niin löydät ohjeetkin kuinka Camp Noulle on kätevin mennä. Tosin ennen ottelun alkua löydät niinkin että hyppää siihen metroon mihin kaikki tungeksivat. Ainakin muistaakseni tähän ketjuun taannoin kirjoittelin aiheesta kun karkasi tunturi käsistä vähän off topicin puolelle.
 

mice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Flames, Juventus, Parma
Juu, kyllä viime keväänäkin pääsiäisen tienoilla sai vielä Barca-Villarreal matsiin liput edellisenä päivänä paikallisen pankkiketjun la Caixan automaatista. Tosin paikat olivat huonot ja liput kalliit, mutta Villarreal oli silloin kova sana päästyään juuri 4 parhaan joukkoon Mestareiden liigassa. Ottelu olikin sitten loppuunmyyty käsittääkseni.

Ja tänään taas Barcelonaa UK:lta.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
mice kirjoitti:
Juu, kyllä viime keväänäkin pääsiäisen tienoilla sai vielä Barca-Villarreal matsiin liput edellisenä päivänä paikallisen pankkiketjun la Caixan automaatista. Tosin paikat olivat huonot ja liput kalliit, mutta Villarreal oli silloin kova sana päästyään juuri 4 parhaan joukkoon Mestareiden liigassa.


Siis kumman kotipeli tuo oli? Ihan vaan sillä utelen ( jos tosiaan Barcelonan ) että miten Camp Noulta voi saada huonot paikat? Jos ei umpisurkeasta näöstä kärsi niin kyllä sieltä piippuhyllyltäkin hyvin näkee varsinkin kun nuo katsomot nousevat melko jyrkästi. Eli ylimmätkään paikat eivät ole "kilometrien päässä" kentästä. Jos Camp Noulla olisi yhtä huonoja keskihintaisia paikkoja kuin osa esimerkiksi Helsingin jäähallin vähän päälle kahdenkympin paikoista niin luulisi päiden putoilevan.

Toki voi olla että moni saattaa nuo ylimmät katsomonosat mieltää huonoiksi koska ovat niin korkealla. Mulle nekin on kelvannut hyvin sillä on ollut aika erikoinen fiilis kun kentän ja pelaajien sijainnin hahmottaa koko kentän alueelta koko ajan.
 
Viimeksi muokattu:
Täytyy sanoa, että Barcan pelissä Eto'on kanssa ja ilman on kyllä valovuoden ero. Huikea paluu Eto'olta ja nyt Barcelona näyttää taas joukkueelta. Jopa taikuri Ronaldinho näyttää taas huippupelaajalta. Muutenkin jokainen jätkä on kasvanut parikymmentä senttiä lisää kamerunilaisen paluun myötä. Kiire tulee vielä Liverpoolillekin.

Nyt viimeistään kaikki tajuaa miten huima merkitys Eto'olla on tälle joukkueelle.
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Kuka tämä Eto'o on? Rijkaard kaivanut jostain yli-ikäisen junnun sähläämään ja sotkemaan Blaugaranan pelin? Nyt se Pibito kehiin ja sassiin, ei tuosta muuten tule mitään!

Tosiaan, huikea mies - vartin pelikunnossa tuommoista jälkeä. Saa taikurin nauramaan ja lopunkin joukkueen itsetunnon kohdalleen.

Virkkusen sanoin, Eidur ei koskaan riitä, El Conejo on väläytellyt satunnaisesti. Eto'o on model professional.
 

scholl

Jäsen
Viihdyttävä peli ja tuolla nyt herkutellaan hieman tehottomasti. Ihan kiva kyllä katsoa sunnuntai-iltana.

Yksi asia mikä minua on hieman askarruttanut jo pidemmän aikaa. En tiedä onko Xavi katalaaninkielinen vai ei. Tiedän, että hän on Kataloniasta. Kun en sitä tiedä ja kun en itse osaa katalaania, enkä tiedä aina miten se kuuluu lausua, joten en ole varma, että onko tuo pelaaja "ksavi" vai "havi". Siis asiaahan voi lähestyä siitä, että jos oletetaan, että kun katalaanissa on hyvin paljon ranskaa mitä tulee ääntämykseen niin se voisi tosiaan olla "ksavi". Espanjan kielessähän se olisi "havi" on sitten kirjoitettuna Javi tai Xavi. No joka tapauksessa kun en kerran tiedä, että onko pelaaja edes katalaaninkielinen niin vaikea sanoa mitään. Pelaajalle huudetaan kentällä "havi" ja selostaja sanoo "ksavi". Tiedä tuosta sitten
 

Kiena

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hymy on palannut taikurin kasvoille... Olipahan hienoa peliä Barcalta, varsinkin ensimmäisellä puoliajalla Eto'on ollessa kentällä joukkue pelasi melkovakuuttavasti. Tosin pakko myöntää, että Athletic Bilbao ei ehkä ole se paras mahdollinen mittari mittaamaan Barcelonan todellisen tason. Parin viikon päästä El Classicossa, sekä Liverpoolia vastaan käytävässä Mestareiden liigan kamppailussa saadaan jo parempia viitteitä Barcan oikeasta tasosta Eto'on ollessa mukana.
Oli muuten Dinholta upeita yksilösuorituksia pelissä, mm. maaginen soolo joka päättyi ylärimavetoon, läpisyöttö Eto'on maaliin sekä muutamia yksittäisiä harhautuksia. Jaa on taikuri läski..? Jos tuolla kropalla on läski niin en edes uskalla miettiä miksi esimerkiksi minua kutsuttaisiin. :) Toki on herra joskus päällepäin kovemmassakin tikissä ollut, se myönnettäköön...
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lihavat on leppoisia.

Kiena kirjoitti:
Jos tuolla kropalla on läski niin en edes uskalla miettiä miksi esimerkiksi minua kutsuttaisiin. :) Toki on herra joskus päällepäin kovemmassakin tikissä ollut, se myönnettäköön...
Läskiksi Ronaldinhoa ei sentään tohdi haukkua, mutta on sitä tosiaan taikurille joskus kovempikin treeni maistunut. Ero parin vuoden takaiseen (katso kuva) on melkoinen, alkaa ikä näköjään tuomaan kiloja huippu-urheilijallekin.

Peli kuitenkin kulkee ja La Ligan maalipörssissä Ronaldinho kolkuttelee kärkisijoja, hymy palailee pärstään ja jengikin voittaa, eli tuskin tuo lisämassa minkään suuremman katastrofin alku ja juuri on. Tai no, jos on, niin sitähän emme vielä voi tietää.
 

Liitteet

  • El Hevosrotta.jpg
    El Hevosrotta.jpg
    12,4 KB · kertaa luettu: 675

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Mielenkiintoinen peli taas urheilukanavalla menossa, itse kerkesin mukaan vasta ~25 minuutin kohdalla, mutta silti kentällä riittänyt tapahtumia paljon.

Barcalla mielenkiintoinen kokoonpano, "piikissä" Dinho, laitaairueinaan Messi ja Giuly. Eli käytännössä mennään kahdella laitahyökkääjällä ja "piilokärjellä". Ei ehkä ihan omimalla paikalla Taikuri, mutta tehnyt maalin (en nähnyt mimmoinen oli) ja hienolla harhautuksella vei Ocion kahville ja aiheutti rankin + punaisen. Itse rankkari oli sitten täysin luokaton.

Muutenkin mielenkiintoinen tuo kokoonpano, Barcalla viiden linja puolustuksessa. Tosin laitapakit nousevat taas todella paljon. Keskikentällä sitten Iniesta ja Xavi.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Tpip kirjoitti:
Mielenkiintoinen peli taas urheilukanavalla menossa, itse kerkesin mukaan vasta ~25 minuutin kohdalla, mutta silti kentällä riittänyt tapahtumia paljon.

Barcalla mielenkiintoinen kokoonpano, "piikissä" Dinho, laitaairueinaan Messi ja Giuly. Eli käytännössä mennään kahdella laitahyökkääjällä ja "piilokärjellä". Ei ehkä ihan omimalla paikalla Taikuri, mutta tehnyt maalin (en nähnyt mimmoinen oli) ja hienolla harhautuksella vei Ocion kahville ja aiheutti rankin + punaisen. Itse rankkari oli sitten täysin luokaton.

Muutenkin mielenkiintoinen tuo kokoonpano, Barcalla viiden linja puolustuksessa. Tosin laitapakit nousevat taas todella paljon. Keskikentällä sitten Iniesta ja Xavi.

Kyllä Barcan yllättävästä joukkueen kapeudesta(omassa päässä ja ylhäällä) tämä kokoonpano kuitenkin viestii. Kärjessä Rijkaardilta eväät aika syöty ilman Eto'o. Rankkarihan oli kuitenkin täysin Sevillan kämitys, eikä niinkään Ronaldinhon hyvyyttä.

Puolustus on yksin Puyolin varassa(ilman Puyolia Barcan puolustus olisi ihan kuutamolla)ja ihmettelen miten Thuram ei mahdu useammin pelaamaan...
 

Cube

Jäsen
Hetkinen, mitäs tuossa punaisessa nyt oikein tapahtui? Tilanne meni meikäläiseltä puolittain ohi, mutta näytetyn perusteella en oikein ymmärtäisi edes keltaista, punaisesta puhumattakaan. Tapahtuiko tuossa nyt Giulyn toimesta jotain, mikä jäi kameroilta (hidastukselta) huomaamatta vai oliko puhdas paikkaus?
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Cube kirjoitti:
Hetkinen, mitäs tuossa punaisessa nyt oikein tapahtui? Tilanne meni meikäläiseltä puolittain ohi, mutta näytetyn perusteella en oikein ymmärtäisi edes keltaista, punaisesta puhumattakaan. Tapahtuiko tuossa nyt Giulyn toimesta jotain, mikä jäi kameroilta (hidastukselta) huomaamatta vai oliko puhdas paikkaus?

Ainoa mikä voisi selittää, mitä ei näkynyt hidastuksesta olisi ollut käsi esim. perhekalleuksilla tai naamalla/kaulalla. Itse kyllä en tälläistä nähnyt, joten taisi tuomari nähdä harhoja. Muutama aiempi keltainen viheltämättä, mutta sitten suoraan punaista.
 

Slowhand

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, Falcons, George Parrosin pelkät
eagle kirjoitti:
Ainoa mikä voisi selittää, mitä ei näkynyt hidastuksesta olisi ollut käsi esim. perhekalleuksilla tai naamalla/kaulalla. Itse kyllä en tälläistä nähnyt, joten taisi tuomari nähdä harhoja. Muutama aiempi keltainen viheltämättä, mutta sitten suoraan punaista.

Oli muuten todella outo tilanne. Toisaalta Barcan pelaajat eivät edes IHAN hirveästi protestoineet (paitsi tietysti Ronaldinho), joten kai siinä joitain tapahtui.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Olipas Fredillä tänään sihti ihan päin peetä. Onneksi Sevilla sentään kesti. Barca pelasi ottelussa varmaan enemmän alaspäin, kun ylöspäin.
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
eagle kirjoitti:
Kärjessä Rijkaardilta eväät aika syöty ilman Eto'o. Rankkarihan oli kuitenkin täysin Sevillan kämitys, eikä niinkään Ronaldinhon hyvyyttä.

Puolustus on yksin Puyolin varassa(ilman Puyolia Barcan puolustus olisi ihan kuutamolla)ja ihmettelen miten Thuram ei mahdu useammin pelaamaan...

Juu, taitaa olla muutenkin Rijkaardin eväät syöty. Ei ole persoonana koskaan kuulunut suosikkeihini ja tämä perseilykin alkaa olla jo aika hienoa. Rankkari tosiaan oli Poulsenin moka totaalisesti. Emännän sanoin, "Ton rumatukan vois poistaa tuolta kentän laidalta".

Huikea matsi kyllä taas, espanjalaiset dumarit osaavat ottaa kyllä pelin haltuun. Mahtavaa viihdettä, Barcalta kyllä todella luokatonta peliä miehen ylivoimalla ja Sevillalle täydet propsit pelaamisesta.

"Puolustuksesta" annan puhtaat paperit myös Zambrottalle, tekee kumpaankin suuntaan helvetisti duunia, puolustuksen keskustaan tosiaan voisi kyllä Tarzanille hankkia arvoista seuraa. Oleguer on ihan ok reservimies, Marquez ei vaan topparina oikeasti toimi (Pivotena imo parhaimmillaan maailman parhaita) ja Thuramille ei näytä luottoa Frankiltä tippuvan.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Tpip kirjoitti:
"Puolustuksesta" annan puhtaat paperit myös Zambrottalle, tekee kumpaankin suuntaan helvetisti duunia, puolustuksen keskustaan tosiaan voisi kyllä Tarzanille hankkia arvoista seuraa. Oleguer on ihan ok reservimies, Marquez ei vaan topparina oikeasti toimi (Pivotena imo parhaimmillaan maailman parhaita) ja Thuramille ei näytä luottoa Frankiltä tippuvan.

Zambrotta tosiaan kyllä yleensä pelaa kumpaankiin suuntaan hyvin, mutta Barcassa jotenkin ei ole homma vain toiminut niin hyvin kuin esim. Juvessa, veikkaan että suurin syy siinä että puolustus ympärillä ei toimi niin hyvin ja keskikentän puolustus voi olla usein puutteellista. Mutta ehkä Zambrotalle antaisin 7-8 arvosanan ja Puyolille sitten 9,5. Lopuille sitten alle 7:aa. Giokin alkaa vain olemaan liian vanha ja huomaa että kaveri on aina ollut parempi ylöspäin, kun omiin vaikka nöyrästi hoitaakin paikkaansa.

Ihmettelen lähinnä sitä että juuri Rafa&Edmilson ovat saaneet Olequerin lisäksi niin paljon peliaikaa suhteessa Thuramiin. Ei voi olla ajattelematta että jonkunlaista henkilöskismaa olisi Frankin ja Thuramin välillä.
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
eagle kirjoitti:
Ihmettelen lähinnä sitä että juuri Rafa&Edmilson ovat saaneet Olequerin lisäksi niin paljon peliaikaa suhteessa Thuramiin. Ei voi olla ajattelematta että jonkunlaista henkilöskismaa olisi Frankin ja Thuramin välillä.

Eihän tuohon kovin loogista selitystä löydy, varsinkaan Rafan ja Edmilsonin kohdalta, jotka molemmat ovat imo huomattavasti enemmän puolustavia keskikenttämiehiä kuin toppareita. Oleguerkaan ei ole mikään ratkaisu ja tasoltaan Thuramia astetta paria heikompi, vaikka oma poika onkin.
 

sixtus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Barcelona
Ehkä historian heikoimpia tuomareita, heikoin ainakin tämän kauden osalta. Giulylle punainen ei mistään(ei edes rikettä) ja kohtuu helposti Zambrottakin lensi pihalle, enpä ole ennen nähnyt että jo vajaalla pelaava joukkue toisen keltaisen protestoinnista hetio ekan perään. Zambrottahan ei edes kerennyt kunnolla protestoimaan kun Tarzan riensi väliin.

Todella heikkoa peliä miehen ylivoimalla blaugranalta. Kaikki avaimet voittoon oli, mutta kun ei maistu niin ei maistu.

Rafan vois siirtää lopullisesti helvettiin sieltä keskuspuolustuksesta ja siirtää Thuram tilalle. Rafa, Xavi, Deco ja Iniesta vuorottelevat sitten keskikentällä aina vastustajan mukaan.
 

mice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Flames, Juventus, Parma
Neely kirjoitti:
Siis kumman kotipeli tuo oli? Ihan vaan sillä utelen ( jos tosiaan Barcelonan ) että miten Camp Noulta voi saada huonot paikat? Jos ei umpisurkeasta näöstä kärsi niin kyllä sieltä piippuhyllyltäkin hyvin näkee varsinkin kun nuo katsomot nousevat melko jyrkästi. Eli ylimmätkään paikat eivät ole "kilometrien päässä" kentästä. Jos Camp Noulla olisi yhtä huonoja keskihintaisia paikkoja kuin osa esimerkiksi Helsingin jäähallin vähän päälle kahdenkympin paikoista niin luulisi päiden putoilevan.

Toki voi olla että moni saattaa nuo ylimmät katsomonosat mieltää huonoiksi koska ovat niin korkealla. Mulle nekin on kelvannut hyvin sillä on ollut aika erikoinen fiilis kun kentän ja pelaajien sijainnin hahmottaa koko kentän alueelta koko ajan.
Ohhoh, jäänyt näköjään huomaamatta tämä.

Barcan kotipeli oli kyseessä Camp Noulla. Paikka oli toisessa päädyssä, alakatsomossa takimmaisella rivillä, jolloin ylemmän katsomon kattorakennelma esti näkemästä koko stadionia. Kentälle toki näki, mutta tunnelman puolesta olisi ollut hieno nähdä stadion koko komeudessaan. Sanoisin siis huonoiksi paikoiksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös