La 4.1.2014 Tappara-Ilves

  • 21 856
  • 136

hardflip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Alexander Barkov Jr.
Kaveri pomppaa irti jäästä päivänselvästi ennen kuin kropat kohtaavat. Tämä vitutti itseänikin kun kaveri munaa hienon taklauksen kun ei malta pysyä jäässä kiinni vaikka pääsee vetämään ns. puun takaa. Kyllä tältä Sawadalta koiruuksia näyttää löytyvän, työnsi mm. Gysbersille mailan lavan naamaan lopun maalineduskähinässä. Epäilemättä hieno pelaaja pleijareissa, ottaisin Ipaan koska vaan.

Höpöhöpö, käy korjaamassa aivospasmasi. Ipan kääpiöpakki päättää tökätä kiekkoa vielä ja ei voi mitenkään olla näkemättä että juna tulee jo.

Kuten Ringbom sanoin, ryntäysjäähy ei olisi ollut suuri vääryys mutta siitäkin huolimatta yksi kauden parhaista taklauksista ja luistimet irtoavat jäästä kontaktissa. Eiköhän tuo teidän kääpiö nyt muista pitää päänsä ylhäällä.
 

Babbel85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Arsenal, Juventus
Tuokkolan teemalla

Tulipa mieleeni että kun Tuokkola sanoi että lähdettiin peliin hieman eri taktiikalla kuin muihin, jos tuo taktiikka olikin pelata Jukan kiekkoa?

Mutta tuo aktiivinen karvaus ja kova taklauspeli kyllä tepsii Tapparaan. Tapparan pakit kun eivät mitään vikkeläjalkaisimpia ole ja ei, en puhunut Bailenista, sillä riittää.

Ilves oli ahnaampi ja halusi voittoa enemmän. Ilves oli rotta ja pelasi rotan lailla. Rotta koulutti hiirtä.
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Jossain vaiheessa tämä pieni herpaantuminen oli tulossa. Alkukauden kankeus aiheutti ns. pakkovoittosarjan, jotta saatiin huono kierre poikki ja tukevat asemat ajoissa kuuden joukkoon, joka on joukkueen tavoite runkosarjassa. Jormakan poissaolo vaikuttaa maalipaikkojen syntymiseen paljon, mutta myös puolustussuuntaan, sillä niin paljon kiekko on vastustajalta pois, kun nämä teletapit on yhessä koossa. M. Keräselle pitää nostaa hattua, hyvästä pelaamisesta, mutta myös pelinjälkeisestä kommentoinnista, kun toimittaja kysyi vaisuhkosta tuulettamisesta: "pitää kunnioittaa vastustajaa, varsinkin kun vastassa oli kasvattajaseura". Tervetuloa tulevaisuudessa Tapparaan!
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
M. Keräselle pitää nostaa hattua, hyvästä pelaamisesta, mutta myös pelinjälkeisestä kommentoinnista, kun toimittaja kysyi vaisuhkosta tuulettamisesta: "pitää kunnioittaa vastustajaa, varsinkin kun vastassa oli kasvattajaseura". Tervetuloa tulevaisuudessa Tapparaan!

Mutta ekassa maalissa tulikin tuuletusta sitten ihan toisen edestä.

Keränen muistaa tulleensa syrjityksi. Muistaa sen nyt ja aina.
 

ftr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Huuhkajat, Borussia Dortmund
Onnittelut Ipalle! On Tappara tällä kaudella huonomminkin pelannut. Tampereen mestaruus vedetään tänä vuonna viimeiseen peliin.
 

Luke72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva mestari
Ihan komea ottelu oli, oli hieman tapahtumaa ja tunnettakin. Kympit oli vähän turhat siitä Aten ja Villen väännöstä, Attehan oli halukas viemään mukanaan Greeniä ym. Onneksi eivät sortuneet moiseen. Greenin proput kyllä näyttää kestävän tosiaan ja Sawadan myös. Kunnon sotureita.
Kolppanen oli aivan jäätävä taas ja hoiti pisteet Ilvekselle. Ilves oli muutenkin toki hyvä, mutta Tappara on joulun jälkeen ollut jumissa kuin alkukaudella konsanaan. Ei mitään Ilvekseltä pois silti.
Komea niitti Sawadalta.
 
Videolta näkee, että Mäkinen näki kaksi sekuntia ennen taklausta, että sieltä se Sawada tulee. Silti jäi riplailemaan ja kyyryilemään, kun olisi pitänyt laittaa kiekko eteenpäin ja ottaa taklaus vastaan pää pystyssä. Hienoa toki, että nousi heti ylös ja jatkoi pelaamista.
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Sawadalta komee pommi. Tosin liigassa komeeseen pommiin tarvitaan kaksi: osaava taklaaja sekä taklattava, joka ei jää taklauksen jälkeen jäälle pötkölleen.
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Hallissa oli oikein hyvä meininki mutta valitettavasti kotijoukkue ei päässyt ihan tapahtuman vaatimalle tasolle. Tämä viikko oli nyt sitten tällainen, paljon virheitä omassa päässä ja päätöntä puskemista kiekon kanssa.

Ilves voitti tämän ottelun periaatteesssa keskialueella. Vaikka Tappara hallitsi kiekkoa pitkät pätkät niin se pelin avaaminen oli minun mielestäni huonon ja todella huonon välillä, esimerkiksi senttereitä ei hyödynnetty lainkaan. Tyypillinen "hyökkäys" olikin Nick Bailen/Pasi Puistolan kuskailu hyökkäyssiniselle ja siitä ristikulmaan tai yritettiin avata laitaan siihen sinisen päälle (tämän Ilves luki helposti pois lopussa).

Oikeastaan kaikkea leimasi kiire, alussa oli kiire Ilveksen paineistaessa ja sen jälkeen oli kiire hyökkäysalueella. Ylivoimilla roiskittiin toivotaan-ranteita viivasta maalille, ainoastaan yksi hieno ja pelattu tilanne (Järvinen syötti Palolalle 3.erässä).

Ilves antoi kyllä kaikki mahdolliset avaimet ottelun kääntämiseen ja kolmannessa erässä parempi joukkue olisi ne käyttänyt mutta Tappara ei kyennyt esimerkiksi pitkiin hyökkäyksiin lainkaan, ja jos vähän orastavaa tulikin niin se yleensä ratkesi johonkin älyttömään syöttöön. Toisessa erässä Tappara sai käännettyä sen kuuluisan pelin virtauksen puolelleen mutta loppuun tullut 1-3-maali oli kyllä totaalista myrkkyä.

Eli matsin voisi summata niin, että taktisesti Ilves vei ottelun alussa eikä Tappara missään vaiheessa löytänyt lääkkeitä ohjauspelin rikkomiseksi (mikähän vitun idea muutenkaan sentterin on hakea vastustajan ykkösen takaa punaviivalle sitä kiekkoa, Rautakorpi, häh?).

Kolppanen torjui erinomaisesti ja oli Ilveksen paras pelaaja, Tommi Välimaa yllätti vaihteeksi pelaamalla ihan hyvää riistopeliä ja Simon Gysbers on edelleen pelimies. Muuten joukkue oli tasainen, eihän Ilves juurikaan hyökkäyspäässä vieraillut koko iltana niin vaikea siltä puolelta on ketään nimetä, ellei itsestäänselvyyksiä lasketa (Keränen).

Tapparasta on vähän hankala löytää onnistujia, kun tuo peli oli mitä oli. Oikeastaan, en pysty nimeämään ketään :) Sanotaan Josh Green, koska hän on Josh Green. Sawadan niitti oli sellainen, että oli suoranainen ihme kun jäähyä ei tullut. Siinähän oli paikka vielä koittaa kääntää peliä ja Ilves vähän hermostuikin siitä ja Kivistö oli ottaa sen jäähyn mutta siinä kohtaa poikittaiset kuuluivat peliin.

Oli kuntokuureja tai ei, niin kyllä kiekon kanssa pitää olla parempi, etenkin kun nyt sitä sai pitää oikein ajan kanssa ja kolmannessa erässä päästään puoli-ilmaiseksi hyökkäysalueelle vastustajan pitkien kiekkojen vuoksi. Huono, huono suoritus Tapparalta sillä puolella.
 
Sawadalta komee pommi. Tosin liigassa komeeseen pommiin tarvitaan kaksi: osaava taklaaja sekä taklattava, joka ei jää taklauksen jälkeen jäälle pötkölleen.
Mielestäni molemmille täydet pisteet tästä. Sawadalle puhtaasta taklauksesta ja Mäkiselle huonosta vastaanotosta huolimatta nopeasti ylös nousemisesta. Osoittaa luonnetta pojalta.
 

sivurauta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat ylipäätään tamperelaiselle jääkie
Sawadan pommi oli komea ja onneksi tuomarit eivät noudattaneet SM- liigan yleistä linjaa ja poistaneet häntä kentältä. Paljon vähemmästäkin on meinaan tissiposkiliigan säännöillä miehiä heitetty pois kentältä.

Toisena kommenttina voisin sanoa, että aina kun Tappara häviää ja Rautakorpi avaa suunsa niin arvostukseni (tamperelaista) jääkiekkoa kohtaan laskee. En muista onko Tappara koskaan hävinnyt niin ettei se olisi Jukan mielestä ollut tuomareiden syy.
 
...
Toisena kommenttina voisin sanoa, että aina kun Tappara häviää ja Rautakorpi avaa suunsa niin arvostukseni (tamperelaista) jääkiekkoa kohtaan laskee. En muista onko Tappara koskaan hävinnyt niin ettei se olisi Jukan mielestä ollut tuomareiden syy.
Tällä kaudella muistaakseni on kommentoinut medialle aika harvoin tuomaritoimintaa. Vaikka siitä olisi kysyttykin, on vastaus ollut luokkaa "sen kanssa täytyy oppia elämään".
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Toisena kommenttina voisin sanoa, että aina kun Tappara häviää ja Rautakorpi avaa suunsa niin arvostukseni (tamperelaista) jääkiekkoa kohtaan laskee. En muista onko Tappara koskaan hävinnyt niin ettei se olisi Jukan mielestä ollut tuomareiden syy.

Onhan se useinkin hävinnyt ja kyllähän Rautakorpi usein juuri lisää, että joukkueen on vain opittava elämään niiden asioiden kanssa. Hurskasta on antaa se kuva, että Rautakorpi olisi jotenkin yksin tai poikkeuksellisen hanakas kommentoimaan tuomareiden tekemisiä. Kyllähän tuota harrastaa aivan jokainen koutsi tässä sarjassa. Toiset ottavat rivien välistä kantaa yleiseen tuomarilinjaan, vaikka se "hienosti" naamioidaan koskemaan yhtä peliä ja sitten tietenkin toisinpäin myös.

Minä en silti tajua miksei tuomareista sitten saisi puhua tappiopelin jälkeen, jos näkee aihetta? Tämä perinteinen suomalainen kulttuuri jossa siinä aina selitellään jotain yhtä runkosarjapelin tappiota ja ollaan huonoja häviäjiä on kyllä naurettavaa paskaa.

Tässäkin pelissä oli puolin ja toisin tilanteita joista joissain muissa peleissä olisi lähtenyt äijää boksiin, esim. susikättä sai käyttää aivan surutta Ilveksen alueella siinä loppupuolella. Pentikäisen tilanne on täällä jo käsiteltykin ja Tuokkola olisi puuttunut esimerkiksi tuohon aivan pomminvarmasti jos tulos olisi ollut toinen, tai siihen Sawadan taklaukseen, joka on 95% Liigan tapauksista vähintään nyt ryntäys, koska toinen pelaaja kaatui.

Kyllä voittaneet koutsitkin tietävät aina mitä on vihelletty ja mitä ei, mutta pitävät aina vain mölyt mahassa, joskushan ne tuomiot tulevat sitten aina itseä vastaan kuitenkin.

PS. Olen koko kauden aikana kiinnittänyt huomiota yhteen tiettyyn pelitilanteeseen. Eli hyökkäävä pelaaja pelaa kiekon vaikka päätyyn ja pyrkii perään mutta puolustava estää tuon ajamalla runkoon kiinni. Mitä mieltä olette, onko tuo estäminen vai ei? Liigan linjan mukaan ei ole.
 
En tiedä mitä hävinneen osapuolen valmentaja voi nykyään pelin jälkeen sanoa, ettei sitä tuomita itkemiseksi. Kuulin vain RadioCityn kautta lähetetyt Rautakorven kommentit ja niissä mies oli itse tyyneys. Jopa yllättävissä määrin kun paikallispeli oli juuri hävitty ihan pystyyn.

Rautakorven itkut:

- Mainitsi muutaman tuomareiden tilannetulkinnan menneen Ilvekselle. Pystyn allekirjoittamaan tämän.
- Sanoi linjan suosineen puolustavan joukkueen rikkovaa peliä ja kiekon hallinnan olleen Tapparalla 70-30. Samaa mieltä, joskin hallintaprosentit aika dramaattiset. Tappara ei kuitenkaan pystynyt kiekonhallintaansa muuttamaan selkeäksi pelin hallinnaksi, vaan yritykset johtivat kiekon menetyksiin.
- Ei mennyt tuomarilinjan taakse tappion syynä, vaan sanoi että tällaisetkin olosuhteet on pystyttävä voittamaan. Tämä tulee olemaan erityisen totta taas playoff-peleissä.

Ja loppuun vielä yksi kohta Rautakorpi - Suomi sanakirjasta: Jukan "Oho-maali", tarkoitaa maaleja jotka eivät varsinaisesti tule rakennetun hyökkäystilanteen seurauksina, vaan niitä edesauttaa joku yllätävä tapahtuma. Joko onnekas pomppu tai omien normaalista poikkeava tunarointi.

Mutta se tästä pelistä. Illassa parasta oli se, että paikallisottelu oli kunnon paikalliskamppailu hyvällä tunnelatauksella. Tällä kaudella Ilves on mielestäni omalla panoksellaan onnistunut virkistämään tätä derbya ja tästäkin pelistä jäi hyvät pohjat seuraavaan paikalliseen.
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Ja loppuun vielä yksi kohta Rautakorpi - Suomi sanakirjasta: Jukan "Oho-maali", tarkoitaa maaleja jotka eivät varsinaisesti tule rakennetun hyökkäystilanteen seurauksina, vaan niitä edesauttaa joku yllätävä tapahtuma. Joko onnekas pomppu tai omien normaalista poikkeava tunarointi.

Joo, ja siis ne ovat "oho"-maaleja oman joukkueen kannalta. Esimerkiksi Ilveksen ensimmäinen maali, niin kyllähän se luvattoman helposti tuli. Maalinedustalla ei saisi missään nimessä pelata noin huonosti. Yksi puolustaa huonosti, toinen paikkaa ja "oho", kiekko onkin jo maalissa.

Mutta tavallaan siis juuri tuo, että Tappara ei niissä tilanteissa pysty pakottamaan vastustajaa tekemään töitä maaliensa eteen, vaan ne tulevat liian helpolla.

Mutta se tästä pelistä. Illassa parasta oli se, että paikallisottelu oli kunnon paikalliskamppailu hyvällä tunnelatauksella. Tällä kaudella Ilves on mielestäni omalla panoksellaan onnistunut virkistämään tätä derbya ja tästäkin pelistä jäi hyvät pohjat seuraavaan paikalliseen.

Täytyy kiittää vielä molempia päätyjä, oli oikeasti tosi hieno meininki hallissa, mukava katsella peliä parvelta. C-päätykin oli herännyt ja komeaa vihellyskonserttia tuli välillä! Ipan fanit vetivät sitä yhtä tuttua chantia, en vaan nyt millään muista sen nimeä (ei tainnut Horto Magiko olla kuitenkaan).

Olisi komeaa kun Ipa vielä nousisi tuonne kuuden sakkiin pysyvästi, niin hallissa voisi oikeasti taas alkaa käymään näissä paikallisissa.
 

Mace

Jäsen
Kannattaa tosiaan mennä sinne silmälääkäriin. Kaveri pomppaa irti jäästä päivänselvästi ennen kuin kropat kohtaavat. Tämä vitutti itseänikin kun kaveri munaa hienon taklauksen kun ei malta pysyä jäässä kiinni vaikka pääsee vetämään ns. puun takaa.

Eipä tuota kontaktia olisi Sawada enää voinut oikein puhtaammin ja oikeaoppisemmin tehdä. Kova, mutta erittäin hallittu ja puhdas osuma, jossa ei todellakaan ole puhettakaan mistään hypystä. On kyllä oikeasti suorastaan turhauttavan surkuhupaisaa, että vaikka taklaat miten onnistuneesti, niin AINA on joku saatanan puusilmä väittämässä valkoista mustaksi, vaikka tarjolla on erittäin laadukasta videokuvaakin tapahtumasta. Onneksi suurin osa Ilves-kannattajistakin näkyy kykenevän tuon taklauksen suhteen objektiivisuuteen ja ovat todenneet sen olleen upea ja puhdas pommi.
 

Edustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, CFC, Bayern, BVB
Olisi komeaa kun Ipa vielä nousisi tuonne kuuden sakkiin pysyvästi, niin hallissa voisi oikeasti taas alkaa käymään näissä paikallisissa.

Ilves-organisaation uskottavuus palautuu vasta omistajavaihdoksen myötä ja vanhojen rakenteiden purkauduttua tämän jälkeen. Esimakua tästä saatiin Sjöblomin nostattaman buumin aikana. Yleisö, sponsorit ja yhteistyökumppanit on karkoitettu setämiehen ja Jössen toimesta. Jo vuosikymmeniä johtoportaassa on jatkunut sama meininki: tyhjät lupaukset, kähmintä ja oman edun tavoittelu.
 
Suosikkijoukkue
Ilves, Edmonton
Hyvä paikallisvääntö, jossa oli tunnettakin. Ensimmäinen erä melko tasaista, mutta toisen erän alun jälkeen Tappara otti ohjat. Melko odotettua, kun katsoo noita rostereita. Noilla jaoilla kun vedettäisiin 10 peliä, niin Ilves voittaisi puolet vain, jos Kolppanen seisoisi päällään jokaisessa. Lisäksi Ilves pelasi eilen yhden kympin viidellä pakilla Pentikäisen huilatessa boksissa, joten en nyt kauheasti itke, vaikka joukkue esitti todellista pleijarikiekkoa tappioasemassa. Repi, raastoi ja rikkoikin. Noin niitä tärkeitä pelejä voitetaan. Edellisillä kausilla juuri näitä pelejä on hävitty ihme neppailuun ja liian "kilttiin" pelaamiseen.

Kolppanen ja Keränen illan ehdottomat hahmot. Myös Kivistö pelaa varmaa puolustuspeliä. Eilen isko vielä maalinkin. Palola erottuu joka vaihdossa Tapparalta. Huikeassa lennossa hänkin.

Sawadan niitti Mäkiseen puhutti/puhuttaa. Mielestäni täysin puhdas taklaus. Nämä vain ovat normaalisti kiellettyjä Liigassa. Pisteet Sawadalle sekä Mäkiselle, joka aika mikkihiiren kokoisena ei jäänyt itkemään jään pintaan. Toinen palstavääntöä aiheuttanut tilanne, Tapparan hyvältty maali, meni tuomiona täysin oikein. Maali oli pois paikaltaan ennen kuin kiekko ylitti maaliviivan (tämän varmaan parhaiten näkee sieltä videotarkkailija). Lisäksi oikea tuomio olisi ollut kakkonen Tapparalle huitomisesta.
 

Baloun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
Tappara olisi jäänyt siis nollille mikäli "oho" maaleja ei olisi laskettu. Ilvekseltä huonosti puolustettu Tapparan kavennusmaalissa ja "oho", kiekko oli maalissa. Lisäksi Keränen ja Sandell oli lähimmät jotka puolusti.

Rautakorpi, huono häviäjä.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Erityispoiminta: Lauantain piristys, Rautakorven itkut kahvaamisesta kun hänen joukkueensa on hävinnyt pelin joukkueelle joka kahvasi sääntöjen puitteissa kerrankin "paremmin". Tuntuu Jukka varmaan pahalta hävitä omassa pelissä?

Olen tässä nyt odotellut missä on ne kirjoittelijat, jotka kovaan ääneen mainostivat etteivät hyväksy Rautakorven tyylillä tulevia oma joukkueen voittoja. Niin se voitto muuttaa ajatusmaailmaa. Hämeenlinnassakin Rautakorven siirtyminen sylkykupista messiaaksi tapahtui vasta hänen siirryttyään Kerhon valmentajaksi. Ennen tätä Hämeenlinnaankin kelpasi mieluummin tappio hyvällä pelillä kuin voitto Rautakorven kanssa.

Kiekottoman pelaajan estämisen lisäksi olen ollut havaitsevinani mailasta kiinnipitämisen lisääntyneen huomattavasti tällä kaudella, eilenkin oli hankala tehdä maalia, kun maila oli vastustajan kädessä.
 

Jip Pii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Mikä ihmeen kuntokuuri?

Paljon on ollut kummastakin leiristä tarjolla hyviä selityksiä Ilveksen voitolle ja Tapparan tappiolle. Yksi kliseinen selitys kuitenkin oudoksuttaa: Tapparan muka vetämä kova kuntokuuri on vienyt joukkueen jumiin. Missä ihmeen välissä Rautakorpi olisi tämän rääkin vetäissyt? Jouluna oli pelaajayhdistyksen ja liigan välisiin sopimuksiin perustuen viiden päivän täydellinen huili, sitten Tapparalla pelit 27., 28. ja 30. päivä. Sitten oli taas sopimuksiin perustuva uudenvuodenhuili, minkä jälkeen Tapparalla seuraavat pelit 3. ja 4. päivä. Ei tuohon vallan paljon reenipäiviä jää.

Taisi sittenkin toteutua toinen perinteisistä ja kuluneista kiekkokliseistä: toinen vaan halusi juuri tänä lauantai-iltana voittoa enemmän ja oli valmis halunsa kääntämään käytännön teoiksi, raatamiseksi ja raastamiseksi. Toinen valmentaja oli pystynyt virittämään joukkonsa paremmin. Jos tänään sitten pelattaisiin uudestaan, tulos voisi olla jotain ihan muuta. Ilveksen voitto ei olisikaan kirkossa kuulutettu, ellei tapparalaisilta sitten jo ala kunto loppua... ;)
 

Edustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, CFC, Bayern, BVB
Sawadan niitti Mäkiseen puhutti/puhuttaa. Mielestäni täysin puhdas taklaus. Nämä vain ovat normaalisti kiellettyjä Liigassa. Pisteet Sawadalle sekä Mäkiselle, joka aika mikkihiiren kokoisena ei jäänyt itkemään jään pintaan. Toinen palstavääntöä aiheuttanut tilanne, Tapparan hyvältty maali, meni tuomiona täysin oikein. Maali oli pois paikaltaan ennen kuin kiekko ylitti maaliviivan (tämän varmaan parhaiten näkee sieltä videotarkkailija). Lisäksi oikea tuomio olisi ollut kakkonen Tapparalle huitomisesta.

Sawadan niitti oli puhdas, melkein yhtä komea kuin takavuosina kohua herättänyt Marjamäen pommi Krepsiin.

Mitä tulee hylättyyn maaliin, niin usein varsin tarkkasilmäinen Tapparafani-kaverini sanoi nähneensä tilanteen hyvin vakipaikaltaan. Tuomarin käsi oli pystyssä jo aiemman tilanteen takia ennen kuin Pentikäinen koski kiekkoon ja siis ennen kuin Green huitaisi Penaa. Kun Green tämän jälkeen sai kiekon, niin samalla Atte kaatoi Niemisen Ilves-maalin päälle joka siirtyi pois paikaltaan. Tuosta hetken päästä syntyi se kiistanalainen tasoitusmaali.

Oikea tuomio olisi siis tämän perusteella ollut Atte 2min huitominen, Green 2min huitominen ja maalin hylkääminen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös