Overdoze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärppien ykkös- ja kakkosketjut nyt siinä kuosissa kuin olen tuolla Kärppien foorumin puolella jo ehtinytkin pitkään ruinata. Kiitos Late! Tänään rokataan! Usko omiin ei nyt kovempi voisi olla.

Kova, mutta rohkea ja varmasti myös oikea päätös jättää neljä nimipelaajaa ulos. Eihän toki voi tietää mitä väsymystä tai pikkuvaivaa taustalla on. Tuosta vilttiketjusta kuitenkin saisi pätevän ykkösketjun melkein mihin vaan jengiin.

Hyvältä näyttää kyllä turkulaistenkin koostumukset. Hienoa, että tällaista herkkua tarjoillaan heti näin varhaisessa vaiheessa pleijareita.
 
This is where heroes and cowards part ways

Hoitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tuomareita siihen tarvinneekin, koska ei taida pelaajistosta niitä poissapitäjiä löytyä.

Kärpillä siis pieni paniikki päällä ja koko paletti uusiksi. Selkeästi koitetaan hakea vauhdilla voittoa, mutta eihän tuo sentterinelikko kaikkein timanttisin ole. TPS tosin antaa aika paljon tasoitusta poissaoloillaan.

Toivotaan tänään lämmintä ja intensiivistä, fyysistä kamppailupeliä, jossa otetaan miehistä ja pojista mittaa tosissaan. Toivotaan myös luonnollisesti samanlaista, suht linjakasta tuomarointia kuin edellispelissäkin.
Kyllä niitä sieltä löytyis, mutta tehokkaampaa on antaa närppiä, välttää omat nahistelujäähyt, pelata YV:tä ja antaa niiden kolmen muun ketjun hoitaa tarvittaessa maalinteko. Näinhän tämä on oikeastaan ollu aina ja siksi Kärppiä ei fyysisellä pelaamisella merkittävästi horjuteta. Karvauspeli onkin sitten myrkkyä, mutta siihen löytyy avaimet nopeudesta, jota noilla muutoksilla yritetään saada aikaiseksi.

Ei se paletin uusiksi pistäminen paniikkia ole, vaan reagointia huonosti menneeseen peliin. Pelottavampaa olisi, jos mitää ei edellisen pelin jälkeen olisi tehty vaan mentäis ihan samoilla eväillä
 
Viimeksi muokattu:
"Kärpät on kyllä rehellisesti sanoen suorastaan vittumaisen hyvä. Kannun vois jo jakaa." -bozik 4.4.2014
Muut tekee mitä pystyy, Kärpät mitä haluaa. Liigan kultapossukerhossa jo vuodesta 2000
"Jumalauta, tämä teidän pumppu on vitsi, saatana !" - Antti Pennanen 12.9.2019

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
TPS:n pitää pelata tänään kauden paras ottelunsa ja joka jätkälle tulee osua myös henk.koht tasolla kauden paras peli, jotta tästä saataisiin voitto revittyä. Joukkue jyräsi vasten rajoitinta ihan maksimissa edellisessä pelissä, joten voi olla jo kohtuutonta odotaakin tästä voittoa ja realismi voi tulla vastaan, kun vastustaja vahvistuu ja TPS sen kuin heikentyy.

Asetelma on taas sama eli Kärpät haluaa lyödä Tepsin maanrakoon mahdollisimman nopeasti ja jos Tepsin double decker ei tähän ole valmis, niin homma on heti taputeltu. Kärpät saa varmasti virtaa puolen Suomen Jessestä ja muutenkin kotiyleisöstä, joten prässiä malmeihin ja kaijomaihin sekä muihin kampurajalkoihin kohdistetaan surutta. Nyt koko viisikon pitää auttaa kaveria ja puolustaa, jotta Kärpät ei saa hetkittäisiä ylivoimia Tepsin alueelle, jotka johtavat pyöritykseen/jäähyyn. Muutenkin nuo pyöritykset ovat Tepsille myrkkyä, joten peliväline tulee toimittaa helvetin vauhtia vaikka pitkänä pois omista, jos paniikki iskee. Mahdollista on, että Kärpillä lataus meneekin yli ja joukkue näyttää jo tuskastumista, kuten torstaina, mutta tämä lienee epätodennäköistä.

Takavuosien taitojoukkue TPS tulee pelaamaan tänään yksinkertaisen törkeää vieraskiekkoa eli roikutaan mukana, minkä jaksetaan, jätetään Lassilan kontolle loput ja heitetään Rajaniemeä kohti vittumaisia propellikiekkoja ja ollaan kasitietä myöten sormet ristissä, että joku sinne uppoaa. Se vain ei taida riittää tänään ja Turkuun siirrytään, niin että TPS on veitsi kurkulla. Saas nähdä syttyykö Pulju todelliseksi Tepsin tappajaksi vai onko ihan peura ajovaloissa tänään.

5-1.
 
"En seuraa pallopelejä, seuraan urheilua" - Seppo Räty

Kaspo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onhan se nyt mahtavaa, että on tällaisia tasaisia ja hieman räjähdysalttiitakin ottelusarjoja vielä olemassa. Eipä meinaa malttaa odottaa peliä.

Rohkeita muutoksia tehnyt Marjamäki kokoonpanoon. Selvästi on pyritty reagoimaan edellisen ottelun ongelmakohtiin. Mielenkiintoista nähdä, miten ykkösketju pärjää todennäköisesti melko fyysisessä ottelussa. Puljujärvi suoraan telakalta ykkösketjuun ja varmaan -ylivoimaankin, mikähän on päivän kunto? Meneekö vedot seinille vai verkot tötterölle? [fantasia] Itse toivon, että Jesse pistäisi useamman kaapin ja nousisi kevään kuumimmaksi puheenaiheeksi johdattaen lopulta Kärppälauman kolmanteen peräkkäiseen mestaruuteen. Minun puolestani Jesse saisi tehdä näissä pudotuspeleissä vaikka 20 maalia, ei haittais yhtään. Sitten siitä MM-kisojen ja ykkösvarauksen kautta World Cup-joukkueeseen :) [/fantasia]
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura
Nummelin tänään TPS:llä kakkosketjun laidassa? Nyt on melkoinen ässä kaivettu hihasta. Eipä sillä, eihän tuo hyökkääjän paikka ole Nummelinille mitenkään tuntematon, onhan se tainnut hyökkääjänä pelata jonkin verran aiemminkin. Sen Lukossa pelatun kauden aikana taisi vielä tekaista hattutempunkin kun pelasi yhden matsin sentterinä? :D
 
Pedon rinnassa on sydän ikiroutainen

BANZAI!

Kendo26

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Vegas Golden Knights
Taklasi Kukkosta päähän ja loukkasi kyynärpäätään?
Kukkosen hammas jäi kyynärpäähän? Kojo vissiin pudonnut pois kokoonpanosta ja Berger noussut tilalle. Tulosvetoon 1-1.
 
Nyt kaikki negapetterit käymään kylmässä suihkussa. Me pelaamme mestaruudesta ja sitä tosiasiaa kannattaa tulla paikalle katsomaan.

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Silli menee jos on leftejä!
Radio Cityn lähetyksessä yrittivät haastatella Ilkka Pikkaraista mutta sanaakaan ei ollut kommentoinu :-)
Saas nähdä miten saa Ilkkaa saadaan hiillostettua tänään?
 
"His 14 goal effort in a 23-2 victory over the Yukon Team from Dawson City, on 7 February 1905 for the Stanley Cup, the most lopsided playoff game in Stanley Cup history."

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Nummelin tänään TPS:llä kakkosketjun laidassa? Nyt on melkoinen ässä kaivettu hihasta. Eipä sillä, eihän tuo hyökkääjän paikka ole Nummelinille mitenkään tuntematon, onhan se tainnut hyökkääjänä pelata jonkin verran aiemminkin. Sen Lukossa pelatun kauden aikana taisi vielä tekaista hattutempunkin kun pelasi yhden matsin sentterinä? :D
Pelasi jo torstain pelissä kakkosen laidassa. Jotenkin epäilen, että tänään pelaisi kakkosessa kun Kojokin tippui kokoonpanosta. On Nummelin kuitenkin Bergeriä parempi omassa päässä, joten toivottavasti pelaa tänään pakkina.
 
Petteri Nummelin sääntömuutoksista:"Omaan peliin ei vaikuta. Puolustaa ei osaa kuitenkaan, joten hyökätään minkä keritään."

vanukas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
Tepsin kerroin houkutteli pistämään panoksia vihulaisen voitolle, mutta olkoon se tänään hinta siitä, että Kärpät voittaa.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Onpahan se vaan upeaa seurata tuon Ahon pelaamista. Moneskohan kerta on tällä kaudella kun tämän sanon? 18-vuotias jätkä on jo ihan selkeä joukkueen pelillinen liideri. Puljujärvi on myös pelannut hyvin.
 
"Minulla on taskussani laite, jolla pääsen käsiksi koko ihmiskunnan keräämään tietoon. Käytän sitä kissakuvien katseluun ja riitelyyn tuntemattomien ihmisten kanssa."

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kärpät parempi tänään, ei kahta kysymystä. TPS vielä kairasi itsensä 2-0 tilanteesta 2-2 tilanteeseen, jonka jälkeen sitten täysi pelleily päälle.

En ymmärrä miten voi olla joukkue niin hallitsematon että samassa pelissä (TAAS) pari 5-3 ylivoimaa, sekä tukku muitakin idioottimaisia jäähyjä, ja tänään peli ratkesi näihin. Tuomareista voi olla mitä mieltä tahansa, mutta niihin tämä peli ei kaatunut, TPS teki sen ihan itse (älä anna syytä viheltää).

Malmivaaralle eritysimaininta, Kärppien MVP tänään. Pelasi loistavan pelin.

Berger taisi pelata tasan yhden vaihdon ensimmäisessä erässä? Penkitettiinköhän tarkoituksella vai osuiko Kärppäpelaajan taklaus osittain päähän (tämä on muuten ainoa tilanne joka tuomareiden osalta hiertää, Pare kuitenkin sai vastaavasta tilanteesta jäähyn kolmannessa erässä tilanteessa jossa Tepsille oli jo tulossa jäähy).
 

Neitikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Marjamäki on loistava valmentaja, kun laittaa parhaat pelaamaan. Ei kovin monella olisi pokkaa jättää noin kovia pelaajia ulos. Mielestäni tekee ihan oikein.. Jos joku haluu ottaa kiinni, niin peli päättyy 5-2
Juuh, ottiko kukaan kiinni? Kiittäkää vain ;) Itse en laittanu tulosvetoo, ehkä ens kerralla sitte?
 
"Muut alako pellaa naisia, mää alloin pellaa lätkää" -Juhamatti Aaltonen

DarkTower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pool, NHL, UFC, Kärpät, Anna Veith
Voitto oli tietenkin tärkeä, mutta vähintään yhtä tärkeää oli Kärppien kannalta se, ettei Aho loukkaantunut tämän yhden klovnin taklauksesta.
 
Ujcik, Pesonen zwei, Boumedienne..... Was? NEIN!! AUS!!! -Die Kühe

Hoitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Sehän meni just niin kuin täällä aikaisemmin veikkailin. Pikkaraisesta ei ollu hämmentäjäksi, joten Aho ja Pulju sai operoida suht rauhassa, tulokset näkyy tilastoissa.
Pelinopeus oli se, mikä tämän pelin ratkaisi, Kärpät oli paremmalla jalalla liikkeellä ja pakotti TPS:n ottamaan jäähyjä. Oli siellä seassa turhiakin ja Keräsen edesvastuuton ryntäys ei onneksi osunut, olis se silti ollu paikka pistää se kakkonen vaikkapa siitä kuuluisasta "tarpeettoman kovasta pelistä".

Ylivoimilla homma pistettiin pakettiin ja ratkaisijoina tuttu joukko, eli Spede-Aho-Pulju, ketjun tehot tänään 3+3.

Pelinopeus teki sen minkä veikkasin ja TPS ei pystynyt sumputtamaan keskialuetta toivomallaan tavalla, kulmistakin päästiin kivasti pyörittämään, mikä ei kahdessa hävityssä pelissä onnistunu oikein millään. Lassila pelasi tuloksesta huolimatta huikean pelin ja on ainoa syy siihen miksi numerot on noinkin maltilliset, Lassilalle merkityt torjunnat 35 kappaletta kertoo kaiken olennaisen, Rajaniemellä vastaavasti oli "vain" 14 torjuntaa koko pelissä.

Toisen erän salamamaalit meinasivat siirtää momentumin TPS:lle, mutta Junttilan upea rannelaukaus heti kolmannen alkuun lopetti kasvavan hurmoksen kuin seinään. Tutusti TPS:n pelaajat turhautuivat lopussa, vaikka mitää törkeyksiä ei nähtykään enää, takaa-ajo vain kuivui täysin kasaan noiden jäähyjen ansiosta.

Myöhemmässä viestissäni veikkaama lopputulos 5-2,1 piti kutinsa ja Kärpät johtaa 3-2 ottelusarjaa.

Pistetään homma pakettiin maanantaina Turussa niin ei ole niin pitkä matka lomille Pikkaraisellakaan.
 
"Kärpät on kyllä rehellisesti sanoen suorastaan vittumaisen hyvä. Kannun vois jo jakaa." -bozik 4.4.2014
Muut tekee mitä pystyy, Kärpät mitä haluaa. Liigan kultapossukerhossa jo vuodesta 2000
"Jumalauta, tämä teidän pumppu on vitsi, saatana !" - Antti Pennanen 12.9.2019

mailman-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Se unohtui, että olihan Kärppien yv todella paskaa ~ensimmäinen puolisko pelistä.
 
Been there, done that: St. Petersburg; Super Six 2005, 2006, 2008. Berlin; CHL 2008.
"Seppis; EtäKärpät: Oulusta karkuun muuttaneita pitkätukka-it-työttömiä."

foligno

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Oli siellä seassa turhiakin ja Keräsen edesvastuuton ryntäys ei onneksi osunut, olis se silti ollu paikka pistää se kakkonen vaikkapa siitä kuuluisasta "tarpeettoman kovasta pelistä".
Kyllähän se osui päähän, ei kahta kysymystäkään. Ulosajon paikka. Tepsi töppäili toki ja ansaitsi ison osan jäähyistään, mutta ei tässä sarjassa tasapuolisesta kohtelusta ole silti ollut tietoakaan. Eikä ollut tänäänkään. Nuo Pare/Keränen -tapaukset sen parhaana esimerkkinä osoittavat.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Se unohtui, että olihan Kärppien yv todella paskaa ~ensimmäinen puolisko pelistä.
Ei se huonoa ollut, Tepsi vain pelasi hyvin nuo AV tilanteet. Toistunut useammassa pelissä. Loppua kohden, kun Tepsin avainpelaajat alkavat väsymään, tulee Kärpillä myös tulosta. Tämän takia on anteeksiantamatonta että Tepsin valmennus antaa joukkueen koheltaa kolmannessa erässä tuohon malliin mitä tänään tehtiin.
 

Hoitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kyllähän se osui päähän, ei kahta kysymystäkään. Ulosajon paikka. Tepsi töppäili toki ja ansaitsi ison osan jäähyistään, mutta ei tässä sarjassa tasapuolisesta kohtelusta ole silti ollut tietoakaan. Eikä ollut tänäänkään. Nuo Pare/Keränen -tapaukset sen parhaana esimerkkinä osoittavat.
Minusta näytti että Berger olis ehtiny väistää, ja siit tuo efekti siihen päähän osumiseen olis syntyny, mutta en varmaksi pysty sanomaan kun en nähnyt kun sen yhden hidastuksen tilanteen jälkeen. Oli miten oli, paikka se olis ollu puhaltaa ja se jäi nyt tekemättä.
 
"Kärpät on kyllä rehellisesti sanoen suorastaan vittumaisen hyvä. Kannun vois jo jakaa." -bozik 4.4.2014
Muut tekee mitä pystyy, Kärpät mitä haluaa. Liigan kultapossukerhossa jo vuodesta 2000
"Jumalauta, tämä teidän pumppu on vitsi, saatana !" - Antti Pennanen 12.9.2019

khufu

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Peliitat
Illan tulos oli ihan ottelutapahtumien mukainen ja sarja on tuloksellisesti "oikeudenmukaisessa" tilanteessa.

Sanoin joskus parin pelin jälkeen, että tuomarit eivät ole tehneet isoja virheitä ja alussa Kärpille kääntyneet rajatapausten vihellykset menevät pitkässä juoksussa tasan. Ensimmäinen väite pitää edelleen paikkansa (suuret yksittäiset virheet puuttuvat), mutta toinen arvio saattoi olla ennenaikainen. Eipä näytä rajatapusten vihellykset tasoittuvan ja linja on muutenkin melko outo ja epäjohdonmukainen. En yhtään ihmettele, että pelaajilla ja valmennusjohdolla alkaa asian suhteen keittää.

No, näillä mennään. Tuosta rosterista ei ole juuri enempää irti revittävissä, toivottavasti Kume ja Spina tekisivät yllätyspaluun kokoonpanoon sarjan viimeisiin otteluihin. Pakkejakin olisi mukava saada takaisin sen verran, että Malmin voisi heittää vilttiin.
 

ale

Jäsen
Mielenkiinnolla tätä paria kun on seurannut, niin miten Turkulaisten mielestä tuomarit nyt työskenteli? Tässähän parissa on jääkiekkojoukkue ja TPS. Kammo ero, mutta maalithan ratkaisee. Molemmille joukkueille tsemppiä!
 

Judge Dredd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kyllähän tuo on harmi. että noita jäähyjä tulee näin paljon. Toivoisi kuitenkin, että ratkaisut nähtäisiin tasakentällisin. Vaikka siellä Tepsille on ehkä enemmän niitä kyseenalaisia tullut, niin on niitä tullut Kärpillekkin. Ja viheltämättä jättämisiä molemmille joukkueille. Kärppiähän tuo arpominen palvelee, kun sekä alivoima että ylivoima on hyvässä kuosissa. Kärpät on ehkä paremmin vaan sopeutunut tähän linjaan/linjattomuuteen ja antaa vähemmän paikkoja vihellyksiin.

Tänään Kärpät oli pelillisesti aika paljon parempi. Siitä ei liene epäselvyyttä. Hienosti vaan Tps taistelee ja on vähän harmittavaa, että peli kaatuu lopulta jäähyihin.

Maanantaina Turussa edessä kova peli, johon Tps lataa kaikki peliin. Toivottavasti hermokontrolli pitää ja nähdään hieno kamppailu. Kaikki mahdollisuudet Tepsillä on omissa käsissä, vaikka kova vastustaja onkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy