La 23.2.2013 HIFK-Jokerit

  • 142 605
  • 481

OlviTenu

Jäsen
Suosikkijoukkue
AVS
Mutta puhutaan nyt muutama sana matsistakin :D

Kyllähän kaiken rehellisyyden nimissä tuosta olisi pitänyt pitkävetoon ykkönen osua, mutta jäätävän surkea viimeistely ja Kilpparin huippupeli takasivat kaksi tärkeää pistettä Jokereille. Vielä on runkosarjan voitto siis omissa käsissä, eikä tarvitse toivoa JYPin puppeloivan rästipelejään. Toki Jyväskylässä tuo runkkarin voitto todennäköisesti ratkaistaan 9.3.

Suoraan sanoen vähämaalisista otteluista huolimatta olen erittäin luottavainen Jokereiden playoff-kuntoa silmällä pitäen. Vaikeat ottelut on käännetty voitoiksi, joka lopulta tässä tulosurheilussa on ainoa asia, millä on merkitystä. Jos kannu tulee, kukaan ei muista pelattiinko kaksi erää kilpparia vai ei.

Moseksen tilanne on ikävä juttu, nyt on sitten ilmeisesti tosiaan ykköskentällinen ukkoja pihalla. Aika perinteinen tilanne, nyt enää puuttuu että Kilpeläinen tekee Markkaset, ja pleikkareihin lähdetään Puurul.....Tuohimaalla.
 

joceri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Aika hellyyttävää tämä HIFK:n brändin mukainen kovuus, kauas on tultu niistä ajoista kun joukkueessa pelasi esim. Halkidis...ja muuan Jarkko Ruutu. Valmentaja huutaa pää punaisena yläaste-tason juttuja Lämsälle, Märkä-Simon "mä tiedän missä sä asut" -huutelut ja junnuhyökkääjän twitter-avautumiset.

Järventielle 1-2 peliä pelikieltoa selkääntaklaamisesta. Nordlundin tapauksessa ei jatkotoimenpiteitä. Summaselle 3 peliä toimitsijakieltoa ja sakot idioottimaisuuksista. Nykoppin kännykkä takavarikoidaan loppukaudeksi.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Ja miten ihmeessä Lämsän ja Summasen riitoihin saatiin yhdistettyä Ruutu? Siis teki se sitten mitä tahansa tai ei tehnyt, niin aina istuu syytetyn penkillä, vaikka ei edes pelannu koko ottelussa!!?! Jotain rajaa

Ruutu on kussut Summasen muroihin kauan kauan sitten ja Ramihan ei ole pitkävihainen. Kysykää vaikka Janne "homo" Niinimaalta.
Jännää muuten että Summasen on pakko homotella. Hmm homofobiaa?
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
- mikä ihme lällätys ämyreistä soi juuri ennen kiekon pudotusta? Todellinen antikliimaksi

Urhosta kuultuna joku Pink Floydin biisi, minkä nimeä en nyt muista. Ei oikein sopinut minustakaan tunnelmaan. Mutta alussa soi myös Metallican "Seek and Destroy", millä Uuge(tai kuka siellä deejiinä onkaan) haki varmaankin kostomentaliteetin nostetta ifk-pelaajissa ja kotiyleisössä. Ja pian tuon jälkeenhän Mosekselta paukkui olkapää. En siis vinoile, vaan tyylikäs biisivalinta tuo S&D ja alussahan IFK oli niskan päällä pelissä myös fyysisesti. Jokerit siten diselmäisesti otti pelin myöhemmin haltuun jokaisella osa-alueella.

Kauden vika paikallismatsi oli myös tasokkain, jos pelin viihdearvoa katsoo ei-jokerilasein. Eli kyllä se Summanen on oikeitakin asioita naapurissa odotetusti tehnyt. Hänen päänsä ei vain oikein kestä painetilanteita, mikä nyt ei pitäisi olla yllätys sekään.
 

snowman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kaikki Summasen toiminnassa keskittyy pleijareihin. Vedetään riskirajoilla treenejä. Eiliset kommentit matsin jälkeen kohdistuu tähän eli pyritään saamaan Jokerit pleijareissa tarkkailun alle eli samaa mallia kuin Westerlundin "HIFK on rikollislauma". Summanen tuo sekä hulluutta että viisautta - molempia nähtiin eilen. Summanen is back!

Eilen Summanen hienosti kiteytti:
"- Todennäköisesti on käynyt niin, että maineekkaalla seuralla Jokereilla on niin kova paine voittaa mestaruus, kun sitä ei ole tullut aikoihin. Se on ihan ymmärrettävää. Mutta se tapa, millä yksi pelaaja on tätä tehnyt, on tarttunut seuraan. Ei sitä voi selittää millään. Pahinta on se, että ne selitykset jatkuu vaan koko ajan."

Yllä oleva lausuma henkilöltä, joka viimeksi narreille valmensi Suomen mestaruuden.
 

jussi_j

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
....

Yllä oleva lausuma henkilöltä, joka viimeksi narreille valmensi Suomen mestaruuden.

Ja lausuman totuuspohja ja todistusarvo on pyöreä nolla. Amis tason juttuja Raadolta ja tämä "mä tiedän missä sä asut" oli kyllä tosi hieno. Jos haluaa tulla vakavasti otetuksi kommentoijaksi pitäisi itse osata käyttäytyä.
 

ss74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Jokerit FC
Linkataas tähän parin pelaajan Twitter-päivitykset myös:

Eiköhän tilanteen näe kaikki, paitsi sokea HIFK-leiri mistä tulee ihan käsittämättömiä huuteluja ottelun aikana, lehdistötilaisuudessa ja kirsikkana kakun päälle twitterissä.

Myös osan HIFK-kannatajista on päästellyt niin käsittämättömiä komenntteja, että myötähäpeän määrää ei pysty enään millään asteikolla mittaamaan.
 

Fist of God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charleston Chiefs
Ja jos kerrotaan koko tapahtumaketjun kulku, eikä vain yhtä osaa siitä väritettynä. Tilannehan lähti Ben-Amorin puhtaasta taklauksesta, josta Ville hermostui ja jakoi muutaman iskun mailallaan Ben-Amoriin. Nämä iskut ne kai lähimpänä keihästämistä olivat. Tästä sitten jatkui molemminpuolinen pieni iskujen vaihto mailoilla ja miehet vaihtoon.

Tästä avoin kirje Tom Nybondagelle: Miksi joukkueen kapteenin pitää jaksaa keskittyä tällaiseen pelleilyyn kun jokerien nelosketjun laituri käy koputtelemassa vähän väliä? Eikö tähän pitäisi olla olemassa "erikoismiehet" jotka liukuvat seuraavassa vaihdossa ilmoittamaan että jos tässä koputellaan niin se tapahtuu hänen kanssaan. Ei ymmärrä, että tähän on IFK:ssa tultu. Kauanko luulisit, että Valtonen katselisi jos Liivik seuraisi pari vaihtoa Filppulaa ja koputtelisi ja taklaisi jatkuvalla syötöllä?

Nordlundin taklaus on puhdas mutta kokoero aivan järkyttävä. Jos taklattavana olisi ollut vaikka Melart niin mitään ei olisi käynyt. On kuitenkin herttaisen yhdentekevää oliko taklaus puhdas jos kapteeni talutetaan jäältä. Muutama "line brawl" olisi vähintään pitänyt järjestää. Kyllä tässä varmaan olisi kestetty jos pari ketjua olisi pelikiellossa...
 

snowman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Amis tason juttuja Raadolta ja tämä "mä tiedän missä sä asut" oli kyllä tosi hieno. Jos haluaa tulla vakavasti otetuksi kommentoijaksi pitäisi itse osata käyttäytyä.

tähän viittasin tuolla, että myös hulluutta oli mukana eilen. Luultiin, että Summanen on muuttunut, mutta ei se ole. Näin on menestystä tullut ennenkin niin SM-liigassa, KHL:ssä kuin maajoukkueessa.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ja lausuman totuuspohja ja todistusarvo on pyöreä nolla. Amis tason juttuja Raadolta ja tämä "mä tiedän missä sä asut" oli kyllä tosi hieno. Jos haluaa tulla vakavasti otetuksi kommentoijaksi pitäisi itse osata käyttäytyä.

Ainakin tuo ensimmäinen lause pitää paikkaansa täysin.

Taklauksista kummatkin olivat sinällään puhtaita (toista ei edes taklaukseksi voi kutsua), luonnollisesti loukkaantumiset vituttavat ja sen myötä objektiivisuus on joillekin hankalaa. Maston niitti näyttää pahalle, mutta teknisesti se ainakin minun silmiini tuosta lähikuva-pätkästä katsottuna näyttää sille, ettei osu päähän. Pikaisia paranemisia kummallekin loukkaantuneelle.

Raadon mediapeli on obvious bullshit-osaston kamaa, mutta jos tuolla pääsee ihon alle, niinkuin Lämsän "missä menee raja"-kommenteista voisi ehkä päätellä, niin mikäs siinä. Ainoat lampaanperseet eilisen osalta menevät Nykoppille, jonka pitäisi kyetä suodattelemaan hetken ennen kuin twiittaa tuollaista scheissea, sekä sille YouTuben narrifanille, joka videonsa lopussa nillittää jotain että Ramia kohtaan voisi nostaa kunnianloukkaus-syytteen.
 

joceri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En tiedä onko kukaan linkittänyt tätä vielä foorumille mutta linkissä videot Mosesin sekä Peltosen loukkaantumisista. Lisäksi videolla kuuluu selvästi psyko-summasen kuuluisat poskeenotot tekstityksillä. Kirsikkana kakun päällä videossa näkyy märkä-simo, jonka huulilta pystyy lukemaan huudon "mä tiiän mis sä asut", myös tekstityksillä.

On kyllä komeasti kasattu video ja osoittaa hyvin millainen ämmälauma HIFK on nykyään. Tuleeko muuten nuo Nordlundin taklauksen alun "Kai Nordlund sä tiedät mitä nyt tapahtuu?" ja "Joku päivä ku kävelet Töölössä" kommentit myös tuolta Eestin dosentilta? ...Kovia pikkupoikia koko joukkue valmentajansa johdolla.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Katsoin koko matsin ja tilanteet jälkikäteen pikakelauksella, ei meinaan paljon nappaa HIFK ja lätkä tällä hetkellä. En nyt oikein ymmärrä mitä tästä kohistaan? Molemmilta joukkueilta lähti yksi pelaaja aivotärähdyksen saattelemana kentältä. Mediasta saa sen käsityksen, että pelkästään Peltonen loukkaantui. Mun rehellinen mielipiteeni on, että mitään sikailua ei nähty kummankaan loukkaantumisen tiimoilta. Vedettiin taklaukset loppuun ja Moses & Peltonen kärsivät eniten siitä, että pleksit eivät taivu. Koettakaa tajuta hyvät kanssafanit, että ei tässä voida yhtä aikaa kitistä tällaisista ja samalla vaatia, että kukkahattutädit pysyvät pois lajista ja taklaukset säilyvät. Ylilyönnit ja mailalla hakkaamiset pois, taklata saa ja toisinaan taklaukset päättyvät taklattavan loukkaantumiseen. Kaiken lisäksi Nordlund on profiililitaan kaikkea muuta kuin sikailija. Järventiellä on enemmän ylilyöntitaustaa.

Se noista. Miksikö Summanen ei reagoinut? Ensinnäkin siksi, että pohjimmiltaan kyse on lätkäjätkästä, joka käsitti että kyseessä oli pelitilanne ja tuomari antoi siitä jo 5+20. Mitä siitä tulee, jos vastustajan taklaukset kuitataan muina kuin omina taklauksina? Koska kentältä lähti kapteeni, olisi syksyisessä runkosarjaottelussa kyllä lähtenyt pari myllyä käyntiin. Nyt toiminta on niin ammattimaista, että molemmissa joukkueissa tiedostetaan ajankohta. Kautta on enää muutama ottelu jäljellä ja Summasen osalta kausi olisi käytännössä loppunut eiliseen, jos hän olisi suorittanut näkyvän kuittauksen. Puhutaan nimittäin useiden otteluiden valmennuskiellosta ja paljonko niitä otteluja on jäljellä? Etikettivirhehän se teknisesti on, että ei kuitata kapteenin kaatumista, mutta oltaisiinko nyt iloisia siitä, että Summanen ja kuittaaja ottaisivat 5-8 ottelun pelikiellot?

Itse ottelu oli tylsä, siksi pikakelailin sen. 0-0!
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Onko IFK:n hallissa edelleenkään turvakaukaloa ? Villen päähän osuu pleksiin ja jos turvakaukaloon ei ole panostettu niin seura voi syyttää myös itseään

Tässä asiassahan ei HIFK:llä ole osaa ei arpaa, vaan pallo on ollut Jäähallisäätiöllä. Näillä näkymin turvakaukalo tullee ensi kaudeksi.

- - -

Peliin jos mennään, niin IFK esitti juuri sellaista peliä kuin toivoinkin, aggressiivista, kovaa luistelua, peräänantamattomuutta ja yritystä. Ainoa mikä jäi puuttumaan, oli maalit.

Jo ekassa erässä oli runsaasti paikkoja, mutta niitä sohittiin Kilpeläisen syliin, pakkeihin ja ohi maalin, taisipa joku tolppakin siellä olla. Ortio pelasi hyvin.

Toki Jokerit pelasi myös hyvin ja viisaasti. Kun olivat Kilpeläisen ansiosta selvinneet ekasta erästä, alkoivat ottaa tarkemmin IFKoolta tilaa pois ja peli tasoittui. Kolmas erä oli sitten mitä oli tuon ikävän tapuksen johdosta. Meni vähän molempien peli sekaisin ja alettiin odotella voittolaukauksia.

Sen verran vielä Kilpeläisestä, joka siis torjui lähes tuplasti enemmän kuin Ortio, että kyllä ne kiekot sieltä putoilivat jatkuvasti eteen. Kilpparin onneksi kuitenkin vain n. metrin päähän jolloin hän ehti yleensä ekana kiekkoon. Ja silloinkin kun hyökkääjä ehti kiekkoon, meni laukaus suupaisuksi jäätä pitkin joka perhostyylillä on helpohko torjua.

Peltos-episodista vain sen verran että tällä kaudella on aika paljon annettu pelikieltoja loukkaantumisista sinänsä puhtaan näköisten avojään pommien tai laitakahinoiden seurauksena. Siksipä veikkaan että Nordlundille tulee tästä peli tai kaksi kakkua. Samaten toivon, ettei Villen kiekkoura päättynyt tähän otteluun. Kuitenkin jo toinen aivotärähdys tällä kaudella.
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
JHag kirjoitti:
Koettakaa tajuta hyvät kanssafanit, että ei tässä voida yhtä aikaa kitistä tällaisista ja samalla vaatia, että kukkahattutädit pysyvät pois lajista ja taklaukset säilyvät. Ylilyönnit ja mailalla hakkaamiset pois, taklata saa ja toisinaan taklaukset päättyvät taklattavan loukkaantumiseen

Kun vielä liigjohdoltakin löytyisi samaa miehekästä näkemystä kuin yllä. Ja kyllä myös osa kiekkoväestä (esim. Raimo Summanen, Jukka Koivu) saa mennä itse peilin eteen lajin sabotoinnin takia. Ymmärrän, että kalpatyyliin haetaan itkuilla jotain lisäsanktioita Jokereille ja yritetään pelata psykologista peliä, mutta tuollainen kolahtaa myös omaan nilkkaan pitkällä tähtäimellä. Selitä nyt lajin ulkopuolisille, että taklaukset olivat puhtaita kun osa ns. "lätkäjätkistäkin" suu vaahdossa yrittää tehdä normitööteistä julkisuudessa rikollisia.

Ei sen puoleen samoin Valtonen/Lämsä olivat vastuussa Ben-Amorin 1.9 ylilyönnin kautta huonosta laji-imagosta, mutta se tapaus on jo sanktioitu ja paketoitu, ainakin IFK:n ulkopuolella.
 

OlviTenu

Jäsen
Suosikkijoukkue
AVS
Peltos-episodista vain sen verran että tällä kaudella on aika paljon annettu pelikieltoja loukkaantumisista sinänsä puhtaan näköisten avojään pommien tai laitakahinoiden seurauksena. Siksipä veikkaan että Nordlundille tulee tästä peli tai kaksi kakkua.

Olisi kyllä kaikkien aikojen farssi mikäli tästä tulee sanktioita jollekin muulle kuin Summaselle. Siis aikuisten oikeasti, ei voi olla mahdollista. Ei edes Suomessa. Ei.
 

zaluun

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tanska
En oikein ymmärrä tätä kohua taas. Mielestäni oli hyvä paikallismatsi ja HIFK hallitsi peliä sarjajohtajaa vastaan. Peli olisi edes kohtuullisella viimeistelyllä voinut hyvin olla 4-0 ekan erän jälkeen, niin paljon todella hyviä maalipaikkoja HIFK tuhlasi. Jalka on nyt alkanut liikkumaan muutaman vaikeamman pelin jälkeen ja loppukaudesta voi odottaa ihan mitä vaan, sekä hyvässä, että pahassa. Ja mitä illan puhutuimpin tapauksiin tulee:

- Kaksi puhdasta taklausta, pari harmittavaa loukkaantumista. Varskin Peltosen osalta pelottaa, että ura oli tässä. Kokoero, paska betonikaukalo ja huono tuuri.

- Summanen on nero ja hullu. Kyllähän sen aina huomaa kun Summanen suunsa avaa, ettei kaikki inkkarit ole kanootissa. Tekee Summasesta toisaalta pellen, mutta myös pelottavan. Peruskoululaisen naurettavaa uhittelua, mutta ei mitään mitä kukaan joukkuelajeja itse pelanut, ei olis kuullut kentillä satoja kertoja aikaisemminkin. Tunteet kuuluvat peliin, välillä keittää yli ja sille saa nauraa.

- Nykopp on lapsi vielä, tunteet pinnassa ja kapteeni loukkaantuu taas. Ihan normaalia touhua, ei nyt kuitenkaan ehkä Twitterissä pitäisi avautua. Toisaalta aivan sama.

- Mielenkiintoista olis kyllä nähdä pleijarisarja taas näiden välillä. Ei voisi vähempää kiinnostaa mitä jotkut teinit ja kylähullut päästelee suustaan pelin tiimellyksessä. Se kiinnostaa miltä peli näyttää kentällä, ja pelillisesti HIFK ei kovin sekaisin ollut vaan samalla tasolla sarjaykkösen kanssa.
 

Renegade

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Diego Padres
En muuten kommentoi, mutta Tomek olisi hakannut eläkeläiselle paskat housuun. Onneksi ei suuttunut kunnolla. Lähellä oli.

-duud-

Priceless. Allekirjoituskamaa. Huikeeta.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Hyvä vain että muiltakin tippuu "tähtipelaajia" ennen playoffeja niin ymmärrätte vähän paremmin miksi veri kiehuu täällä savon maalla.
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Hyvä vain että muiltakin tippuu "tähtipelaajia" ennen playoffeja niin ymmärrätte vähän paremmin miksi veri kiehuu täällä savon maalla.

Jokereilla on ollut koko kausi hieman karrikoiden puoli juokkuetta lasaretissa, ml "tähtipelaajia". Osa voi ymmärtää, että sitä vasten ei jaksa hirveästi kiinnostua muiden loukkaantumishuolista. Kuuluvat lajiin, kunhan eivät ole tahallisesti aiheutettuja.
 

profiler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sellainen peliin liittyvä huomio/kysymys, että kiinnittikö joku muu huomiota muuttiko Jokerit alivoiman pelitapaansa ottelun aikana.

Näytti siltä, että alussa Jokerit pelasi alivoiman selkästi kahden hyökkääjän ja kahden pakin neliöllä, jolloin IFK:n maila laidan puolella pelanneet YV-pakit (pääasiassa Söderholm ja Hannula) pääsivät pidettyään kiekkoa syöttämään laitaa pitkin ylös hyökkääjälle, josta seurasi 3vs.2 tilanne Jokereiden maalin edustalle - esimerkkinä Hannula-Peltonen-Somervuori syöttöketju, jonka Kilpeläinen pelasti hienolla sivuttaisliikkeellä. Myöhemmin - erityisesti Maston viitosen aikana - Jokerit pudotti toisen hyökkääjän alemmas ja pelasi kolmen pelaajan rintamalla IFK:n hyökkääjiä vastaan, jättäen IFK:n pakeille 2vs.1 ylivoiman omaa kärkihyökkääjää vastaan. Tämä oli selkästi turvallisempi tapa, koska IFK-pakit eivät pystyneet ampumaan suoraan poikittaissyötöstä ja kärkipelaaja ehti aina poikittaissyötön jälkeen peittämään laukaisulinjaa.

Ainakin tilanteellisesti IFK:n ylivoima oli loppua kohden paljon vaarattomampaa. Mikäli tämä oli seurausta ylläkuvatusta ja tarkoituksellisesta muutoksesta Jokeri-AV:ssä, ansaitsee Lämsä & co pisteet hyvästä reagoinnista.

Niin, Teuvo on huikea. Tänäänkin lähes kaikki vaarallisemmat jokeritilanteet sisälsivät Teräväisen kosketuksen kiekkoon - ja loput sitten Pulkkisen... Ko. kavereiden rankkaritkin oli varsin laadukkaita.
 

OlviTenu

Jäsen
Suosikkijoukkue
AVS
Jokereilla on ollut koko kausi hieman karrikoiden puoli juokkuetta lasaretissa, ml "tähtipelaajia". Osa voi ymmärtää, että sitä vasten ei jaksa hirveästi kiinnostua muiden loukkaantumishuolista.

Jep, tälläkin hetkellä meillä on Moseksen loukkaantumisen myötä melkeinpä ykkösketjullinen ukkoja sivussa (Moses - Winchester - Eaves, Dehner - ...). Enää puuttuu Maston pelikielto niin viisikko kasassa :)

Noh, ei maalailla piruja seinille. Jokerit muuten twiittasi, että Moses lähtee käymään magneetissa, jonka jälkeen selviää notta kauanko ukko on sivussa. Toivotaan parasta, pelätään pahinta.
 

Sakkoliha

Jäsen
Hirveä poru puhtaasta taklauksesta, josta valitettavasti Peltonen lähti lasarettiin. Hatunnosto kuitenkin Villelle, että meni ensimmäisenä kiekon perään, vaikka näki, että nyt on isolta kaverilta taklaus tulossa. Fiksuna pelaajana Ville olisi kyykistynyt, koska se olisi todennäköisesti ollut eilen oikeutettua.

Itse ottelu oli hyvin viihdyttävä ja tasainen vääntö. IFK olisi ansainnut voittaa jo varsinaisella, mutta tämän kauden Kuhta ei saa enää kiekkoja häkkiin, kuten ennen. Olisin halunnut kylläkin muutamat torikokoukset ja hässäkät nähdä, joita ei yllättäen ollut ainuttakaan.

Vituttaa, ettei Peltosen loukkaantumiseen reagoitu kentällä välittömästi. Kapteenia saa teloa toistamiseen ilman seuraamuksia. Toivottavasti ensi kaudella joukkueessa on Melartin lisäksi pari muutakin kolossia, jotka voidaan näissä tilanteissa uhrata. Kuitti olisi täytynyt suorittaa heti, koska myöhemmin ottelussa se olisi asettunut outoon valoon Raivon kasetin hajottua, joten hyvä ettei sille linjalle lähdetty. Myös Jokereilta tippui tähtipelaaja, joten siinä mielessä tasoissa ollaan.
 

OlviTenu

Jäsen
Suosikkijoukkue
AVS
Fiksuna pelaajana Ville olisi kyykistynyt, koska se olisi todennäköisesti ollut eilen oikeutettua.

Vituttaa, ettei Peltosen loukkaantumiseen reagoitu kentällä välittömästi. Kapteenia saa teloa toistamiseen ilman seuraamuksia. Toivottavasti ensi kaudella joukkueessa on Melartin lisäksi pari muutakin kolossia, jotka voidaan näissä tilanteissa uhrata.

Tämä kertoo aika paljon. Voi olla, että trollaat, mutta pakko silti vähän tarttua. Nostan hattua mikäli tätä haetkin :)

Miksi kyykistyminen olisi ollut oikeutettua, kun varsinainen herrasmiespelaaja Masto tulee taklaamaan?

Miksi Peltosta ei saa taklata? Semirin tilanne oli mitä oli, ja kuitti olisi ollut järkevää. Mitä vittua, miksi pitää lähetää joku jämäliivikki viskomaan hanskat kenttään kun kapteenia taklataan puhtaasti? Onko tämä se brändi?

Voi olla että astelin aika lujasti miinaan, mutta ei pysty pokkana kattelemaan tommosta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös