Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 900 779
  • 21 723
K

Kiekkokatsoja

Tostahan se alkuperänen hajosi. mut 2 seuraavaa levyy oli ok ja kehitystä.
Nää osas kehittää, mitä oivalsi.
Loppu on historiaa, joka kehittyi 80 luvulla.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings

Tämä on kyllä levytys jota voi suositella kaikille ja ei kellekään. Suosittelen kuuntelemaan mahdollisimman halvoilla korvalappustereoilla tai autossa jonka äänentoisto on heikko. Myös vanha mankka käy.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Keikkatauko on parasta mitä CMX on ikinä tehnyt.

E: Anteeksi negatiivinen offtopic. Monien bändien keikkatauko on vuosien varrella vituttanut, mutta CMX:n ei niinkään. Ei pysty kuuntelemaan sitä tekotaiteellista ja ylimielistä (haastattelujen osalta lähinnä) tuubaa ollenkaan. YUP kuuluu samaan sarjaan.

Tällä hetkellä suurin osa bändeistä pitää pakon sanelemana keikkataukoa, mutta kuuntelussa parhaat niistä ovat säännöllisesti.
Minä en kyllä vieläkään ymmärrä termiä tekotaiteellinen. Tekotaiteellisuushan olisi Suomessa kaupallinen itsemurha, ja CMX kuitenkin on parhaimmillaan myynyt ihan saatanasti levyjä. Omilla ehdoillaan. Yrjänä on todennut, että hän kirjoittaa lauluja maailmasta sellaisena kuin hän sen näkee ja asioista joita ajattelee, joista lukee ja jotka hänelle ovat tärkeitä. Jos keskivertokuulija haluaa mieluummin biisejä viinasta, naisista ja Taunuksella ajelusta, se on heidän asiansa. Hän tekee sitä mikä on hänelle luontevaa. Minusta miehellä on terve asenne. Perseitä ei nuolla, biisejä ei tehdä pienimmän yhteisen nimittäjän mukaan. Pidetään selkä suorana, ei huorata. Montaa tällaista artistia/bändiä ei Suomessa ole. CMX, Nurmio, Radiopuhelimet, Ismo useimmiten. Onko muita?
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Tekotaiteellista taidetta ei taida olla olemassa. Tai ainakaan sitä ei voi määritellä mitenkään mielekkäästi. Jos ainoa peruste tekotaiteellisuudelle on: "Musta tuntuu tältä" niin se ei ole riittävä asia. Itsehän toisaalta diggailen kaikkea tekotaiteellista paskaa kuten jotkut asian ilmaisevat. Sitten samalla voi tykätä jostain latteastakin musiikista, jossa ei ole kulmaa.
 

redpecka

Jäsen
Taas tuo joku kerrostaloni ukkeli, Vaikea paikantaa betoniviidakossa että mistä ääni tulee, ehkä huutaa omalta partsiltaan tai kadulta tai viereisestä rakennuksesta.. Harmiton, jatkunut silti sitkeesti kolme vuotta, öisin pääasiassa. Viikonpäiviä en ole pannut merkille että onko vkl-huutaja. Mutta ääni on tunnistettava ja sitä huutoasiaa tulee.. :) Roska-autojen ja tuon ukon huuto.. Aijjai, sitä tuntee olevansa kotona, turvallisessa omassa kodissa..
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Ei ole koskaan tämä Amaranthe iskenyt sillä tavalla, että jaksaisin koko levyllistä kuunnella saati yhtään heidän albumiaan kotiin ostaa, vaan se on juuri sellainen yhtye, että best of -kokoelman ostaminen sitten joskus riittää. Ongelma on aika pitkälle se, etten millään jaksa kuunnella levyllisen verran tämäntyylistä kamaa, ja toisena se että Amaranthen biisit tuntuvat aina loppuvan ennen kuin ne kunnolla edes alkavat (periaatteessa allaolevalla on myös se sama vika). Mutta nyt tämän tulevan levyn kaksi ensimmäistä näytebiisiä ovat aivan poikkeuksellisen kovia, menevät sinne ihan bändin kaikkien aikojen kärkibiisien joukkoon, joten taas on bändillä uusi mahdollisuus yrittää vakuuttaa minut albumikokonaisuudella, kun vielä ei ole onnistunut. Täytyy muuten sanoa, että bändin uusi ns. clean vocalist Nils Molin on yksi aivan ehdottomia suosikkejani nykyajan kaikista rock/metalli vokalisteista, aivan uskomattoman kova ukko laulamaan

Ja kuvittelenko ihan, vai muuttuuko kuukauden päästä 36v täyttävä Elize Ryd vain koko ajan kuumemmaksi ja kuumemmaksi?


 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Siinä missä Pintandwefallin Ringa Manner, Sanna Komi ja Ninni Luhtasaari pyörivät ties kuin monien muiden yhtyeiden parissa ja tekevät soolouraakin, Iiti Yli-Harja on ollut ainakin musiikin suhteen aika hiljaa... tähän asti. RULESin ensilevy (tai kasetti fyysisesti) toimii ihan hyvin. Sopivan retroa melodista syntetisaattorimusiikkia ja onpa siellä Nirvana-coverkin seassa. Duon toinen puolisko on Sarra Keppola - Pinttien Hong Kong, Baby-levyn päätösraidan innoittaja.

Pitääpä ottaa testiin. Viikonloppuna hommasin juuri tuon Ringan levyjä, Ruusut-yhtyeen kaksi levyä ja The Hearingin Demianin. Nyt menossa uusi Linkopii. Nämä darn kids nykyään ei julkaise sedille enää cd-levyjä, vaihtoehtoina ovat lp, c-kasetti tai digi.

 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Ajattelin kokeilla hieman vanhempaa hc-punkkia Dropdeadin muodossa. Huomasin oikeastaan Bullshit Tradition kappaleen kohdalla, että tämähän kuulostaa kovin paljon samanlaiselta kuin Nasum Inhale/Exhale levyllä. Ja löytyihän sitä miltei samantien Nasumin tekemä coveri kyseisestä kappaleesta.








Heitetäänpäs vielä Time to Act kappaleeseen linkki kun se on niin kaunis biisi.


 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös