Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 894 959
  • 21 691

M10

Jäsen
Anatheman uusin. On kyllä jo omaan makuun liian kevyt ja maalaileva ÄMMIEN LEVY. Corrsilla nämä

No joo, laadukasta musaahan tuo, mutta ei sytytä tama uusin kyllä. WS oli vielä erinomainen.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Anatheman uusin. On kyllä jo omaan makuun liian kevyt ja maalaileva ÄMMIEN LEVY. Corrsilla nämä
Hienoinen pettymys oli itsellenikin. Särmä puuttuu nyt täysin. Kahdella edellisellä on sitäkin ollut, vaikka nykytyyli sillä tapaa softi ja tunnelmoiva pääosin onkin. Tuntuu, ettei uusin albumi oikein lähde käynttiin missään kohtaa ja melodiatkin aika tylsiä ja jostain syystä Vincentin laulukin on jotenki pakotetun oloista. Oikeastaan albumin viimeiset raidat hieman elektronisemmalla otteellaan alkavat toimia ja sitten levy loppuukin. Olisivat lähteneet enemmän sille linjalle koko teoksen suhteen. Muuten mennään tyhjäkäynnillä ja keskitytään "värittämään", vähän post rockin tapaan jopa ja omasta mielestäni post rock joitain poikkeuksia lukuunottamatta on aika loppuunkaluttu tyyli ja ainakaan Anatheman en haluaisi lähtevän siihen suuntaan ilman kunnollisia kappalerakenteita musisoimaan.

JMA:ssa langetinkin tälle Distant Satellitesille vuoden pettymyksen viitan. Olkoonkin, että nimikkokappale on hieno ja ehkä edustaa juuri sitä mitä tältä albumilta olisi voinut odottaa enemmänkin.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Äsken soi Opeth - Deliverance, nyt soi Kingston Wallin Stuldt Håjt, musiikki on välillä orgastista kuultavaa.
 

Kumielvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paltamon Pantterit
Asa foetida III, etenkin Murheen musta mieli, Säteet ja säkeet ja Harhat. Täydellistä. Juurikin nyt laskuhumalassa tippa linssissä on melkoisen huikeaa settiä. On kyllä myös täysissä ruumiin ja sielun voimissa, herkistyneenä kuuntelemaan. Murheen musta mieli on mulla just nyt se ykkösbiisi koskaan ikinä (vaihtelee abaut koko ajan)
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Sylosis-Dormant Heart (To Build a Tomb). Joskus olen tähän bändiin törmännyt, mutta jostain syystä pintaraapaisun asteelle on jäänyt. Valitettavasti, sillä oikein mukavaa trashin ja melodeathin ristisiitosta tämä brittibändi pistelee menemään. Oikein tanakalla levyllä lähti kyllä tämä vuosi meikäläisen kohdalla liikkeelle.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Tällä hetkellä menee:

Electric Six - fire

Toimii!
Oho, tämä on löydetty jo kymmenen vuotta sitten. No, minä löysin bändin juuri äsken. Aika hilpeää menoa. Ihan kuin Captain Beefheart olisi liittynyt vanhoilla päivillään huumoripitoiseen garage rock -bändiin.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Janos Valmusen Bussipysäkillä soi tällä hetkellä. Mitenkä tämä kappale on voinut olla joskus niinkin suosittu? Eikun hitto, Radio City päätti testata radion voiman ja niinhän siinä kävi, että Valmusesta tulikin yht'äkkiä iso nimi.
 

turo-urpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Happee
Arjen Anthony Lucassenin uusin projekti The Gentle Storm on julkaissut ensimmäisen biisin maaliskuussa julkaistavalta levyltä. Tällä kertaa mukana ei ole kuin yksi laulaja, mutta kun se on Anneke van Giersbergen niin on lupa odottaa laadukasta materiaalia. Lucassenin pienemmät projektit eivät ole nousseet ihan Ayreonin tasolle, mutta siinä rima on niin korkealla, ettei voi moittia. Ilmeisesti kaksi levyllistä musiikkia luvassa. Toisessa on akustisia ja toisessa metallisempia biisejä.

Siinä on ensimmäinen biisi Endless Sea

https://www.youtube.com/watch?v=iPE3j6Gg_r4
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Arjen Anthony Lucassenin uusin projekti The Gentle Storm on julkaissut ensimmäisen biisin maaliskuussa julkaistavalta levyltä. Tällä kertaa mukana ei ole kuin yksi laulaja, mutta kun se on Anneke van Giersbergen niin on lupa odottaa laadukasta materiaalia.

Kyllähän siitä tekijöidensä kädenjäljen tunnistaa. Ilmeisemmin sillä toisella levyllisellä on samat biisit pehmeämpinä versioina. Ja mikäs sen mukavampaa, Annikki kun mielestäni on tätä nykyä parhaimmillaan noissa akustishenkisissä tunnelmoinneissa. Helmikuun lopussa pitäisikin mennä parin yhteiskeikka vilkaisemaan.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Demis Roussoksen muistoksi piti kaivaa levyhyllystä kreikkalaisen progebändi Aphrodite's Childin tupla-cd 666.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Varjotuuli
Kotimaisen black metalin (ja oikeastaan kaiken kotimaisen äärimetallin) ensimmäisiin, tärkeimpiin ja armottomimpiin bändeihin kuuluva Archgoat julkaisi tänään pitkän odotuksen jälkeen uuden pitkäsoittonsa The Apocalyptic Triumphator. Tutuissa sfääreissä mennään, eli Archgoat tulee 12 raidan ajan kaiuttimista kimppuun ja hakkaa kirveellä naamaan.

Levy tuli poimittua työmatkalla ja kirjoitan tähän ketjuun, koska kuuntelen sitä parhaillaan. Kiva.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
CMX:n uusin sekä Matti Johannes Koivun uusin soivat vuoronperään Spotifyssä. Oikein hyvältä kuulostavat molemmat, kun CMX:ää on takana noin viisi kuuntelukertaa ja Koivua jo viikon verran.

Kyllä hyvää musiikkia tehdään edelleenkin, vaikka sanotaankin, että kaikki on jo tehty.
 

cheap_shot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, Jokerit, KäPa, Liverpool
On taas hyvä aika muistuttaa itseään miltä oikea musiikki kuullostaa, jonka takia kaijuttimista soi tällä hetkellä:

John Lennon - Imagine

On kyllä taivaallisen hyvä kappale jokaikinen kerta.
 

jkm

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata ja Pool
Ruotsalaisen Grand Magusin toiseksi uusin levy eli muutaman vuoden takainen Hunt soimassa. Useamman kerran pyöräyttänyt viime päivien aikana läpi ja kyllähän tämä bändi saa yhä helkkarin laadukasta kamaa aikaiseksi.

Ns: Grand Magus - Silver Moon
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Uudempaa Overkillia on pyörinyt pitkin iltaa eetterissä ja nyt Panteran the teoksen kimpussa eli Cowboys From Hell. Varsin tanakkaa luutimista siis.
 

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Mokoman uusin albumi Elävien kirjoihin. Kyllä on loistava levy. Viimeksi kun tuli innostutta uudesta Mokoman levystä yhtäpaljon oli kun Sydänjuuret ilmeistyi. Hienoa työtä Mokomalta!
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Yo La Tengo - The Room Got Heavy

Aivan sairaan hypnoottinen biisi. Muutenkin kannattaa tutustua bändiin, jos tykkää 60-luvulta vaikutteita nappaavasta indiestä. Oheinen versio on rupinen kännykällä tms. kuvattu live-veto, jossa vierailevina tähtinä The Feelies. Siihenkin kannattaa tutustua. Olisin laittanut "virallisen albumiversion", mutta tuo on ihan hauska pätkä kaikessa rupisuudessaan. Sopii jotenkin tunnelmaan. Ääni on kyllä riittävän hyvällä tasolla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös