Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 906 102
  • 21 751

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Iso sininen palli pyörii, eli siis Peter Gabrielin ja moninaisten yhteistyökumppanien kimppa-albumi Big Blue Ball. Tässä siltä näyte, Burn You Up, Burn You Down. Bassossa itse Jah Wobble!
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Olen antanut anteeksi Stam1nalle nimessä olevan numeron viimeistään uuden levyn myötä. Varsinkin Valtiaan uudet vaateet on hyvin kelvollinen viisu, ja siinä on hieno, väkivaltainen, itseironinen sekä parodinen video.

http://www.youtube.com/watch?v=3Bk7EjFDsIY

Linkissä on Valtiaan uudet vaateet -kappaleen video YouTubessa.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Rinksulle propsit erityisesti Tiamatin erinomaisen albumin kuuntelusta. Ei se tuo Swallow the Sunikaan paskaa ole, en minä sillä...itselläni tuutista tulvii Soenia. Savia on kyllä justiinsa niin paljon A Perfect Circlen tuotantoa kuin vain mahdollista, mutta hyvä se on silti. Minä tykkään.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Deep Purplen Who Do We Think We Are. Levyä tehtäessä heinäkuussa 1972 bändin kemiat olivat jo aika viileät ja keidenpä muidenkaan kuin Riku Blackmoren ja Gillanin välillä oli isoimmat kärhämät. Gillan väittikin, että bändi olisi kuin jämähtänyt paikalleen.

Silti, pidän tätä levyä mainettaan paremana Purple-kiekkona. Hyvin groovaava Woman From Tokyo lienee tunnetuin veto tältä levyltä, mutta Mary Long kuuluu myös mielestäni Purplen parhaisiin. Super Trouper edustaa ehkä hieman erilaista Purplea kuin myös Smooth Dancerkin, mutta tässäpä ehkä levyn mukava erilaisuus tulee esille, kyllä tästä Syvän Purppuran joka tapauksessa kuulee.

Tätä levyä seuraava kiekko olikin täysosuma uudella kokoonpanolla, mutta se onkin eri tarina se...
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tiamatin erinomainen albumi

On. Loistava yhdistelmä doomia, psykedeelista rockia ja tuolla kosketinpuolella aikas lailla 80-luvullekin viittailevaa musiikkia. Tunnelmametallia parhaimmillaan.

Lisää tunnelmointia tänäänkin:
The Gathering - Nighttime Birds
Jos sitä joutuisi autiolle saarelle ja pitäis valita 10 levyä mukaan olisi tämä yksi niistä, samoin kuin tuo Tiamatkin.
On Most Surfaces
Komea kylmän talvipäivän biisi tämä. Tuo "I am the snow, falling down on you"-kohta aiheuttaa aina kylmät väreet allekirjoittaneessa.

Anathema - Were Here Because Were Here
Sinne Villihunajan ja Yönajan Lintujen seuraksi lähtisi tämäkin. Sen kummemmin Eternityä, Alternative 4:a tai Judgementia dissaamatta, hienoja levyjä ovat nuokin, mutta WHBWH:sta on tullut se henk.koht lemppari tämän bändin tuotannossa. Positiivisemalla vireellä varustettu levy, josta voi halutessaan tietysti ottaa vain sen Gwyneth Paltrowin ukon bändin vaikutteet ja huutaa sellouttia, tai sitten löytää sen pintakuoren alta oikein upean, lämpimän ja ennen kaikkea kypsemmän levyn kuin nuo aikaisemmat. Ja vieläpä niin, että ei ota noilta aikaisemmilta mitään pois, vaan pikemminkin päinvastoin.
A Simple Mistake
Lyhyesti ja ytimekkäästi, yksi parhaista biiseistä, jonka olen koskaan kuullut.
 

peruna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK
Justice - Planisphere

17 minuuttia täydellisyyttä. Huikea huikea venytys elektroniisen musiikin saralla ja lopun täysin synteettiset kitarariffit... huh huh.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Oli Udoa tai ei, niin Accept on aina taattua Acceptia...

Kaikken mieluiten Acceptin näkisi Udon kanssa, mutta todella hyvin tuo Mark Tornillokin bändiin sopii karhean viskisellä vokalisoinnillaan. Blood Of The Nations todella kova levy, jossa oli tarttumapintaa, yksinkertaisuutta, raskaampaa biisiä sekä myös kunnon junttakööri-meininkiä laulun suhteen, mitä Acceptin musiikissa pitää ollakin. Samaa odotan tältä levyltä ja tuon biisin perusteella oikein hyvää lupailee.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Esimakua Acceptin tulevalta Stalingrad-levyltä

ACCEPT - Stalingrad

Oli Udoa tai ei, niin Accept on aina taattua Acceptia...

No perkele. Viime kesänä tämä tuli livenä todistettua ja oikein mukavaa, taattua räimettähän se oli. Tekis mieli sanoa, että aivan vitun hienon kuuloiset "vanhan kansan" soundit ja muutenkaan biisi ei petä. Accept on Accept. Tämä lähtee kyllä hankintaan.
 

Bäcks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Washington Capitals
Esimakua Acceptin tulevalta Stalingrad-levyltä

ACCEPT - Stalingrad

Oli Udoa tai ei, niin Accept on aina taattua Acceptia...

Tuli eilen tosiaan tykitettyä tätä ja on pirun kova biisi. Itse pidän kyllä Tornillon(kin) äänestä todella paljon. Blood Of The Nations oli jo kova lätty ja viime kesän Saunan keikka oli myös tiukkaa settiä bändiltä. Ehdottomasti siis menee levy hankintaan!
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Ei tule yleensä kuunneltua, mutta nyt kuuntelen Rammsteinia.

Rammstein - Mutter on biisin nimi.
 

mice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Flames, Juventus, Parma

Fernando

Jäsen
Suosikkijoukkue
los serranos
Hugh "Dr. House" Laurien levy Let Them Talk, ihan jepaa bluussia. Hiyh soittaa itse levyllä pianoa sekä kitaraa ja vetää vokaaliosuudet.
 

Bourque#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LA Kings|Big Bad Bruins |NUFC |FC Barcelona|KTP
Stonen debyyttilevy tuli ostettua paikallisesta Prismasta kuuden euron midpricehintaan. Olisin kyllä ollut hyvin valmis maksamaan tästä sen parikymppiäkin mitä uutuuslevyistä pyydetään.

Ihan käsittämätöntä oikeasti että täällä takapajulassa ja hevonkuusessa on tehty näin loistavaa metallimusiikkia jo lähes neljännesvuosisata sitten. Ja jätkät olivat hädintuskin täysi-ikäisiä. Menee ehdottomasti kotimaisten metallilevyjen kymmenen parhaimman joukkoon ja mulla se on ihan siellä kärkisijoilla Mokoman, Stam1nan, Amorphiksen, Sentencedin ja Nightwishin parhaimmiston seuratessa perästä.

Metallicakin taisi tykätä tästä, jos siis avausbiisiä kuuntelee...

Uskomattoman timantin levyn olet kyllä löytänyt alelaarista!Stone on aivan järjettömän HYVÄÄ PASKAA.Niin "aikaansa edellä" ainakin omasta mielestäni.Tai nykyinen vastaava genre hyvin samanlaista edelleen.Timanttisen kovaa niittiä.

Iso litipeukku täältä!
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Hugh "Dr. House" Laurien levy Let Them Talk, ihan jepaa bluussia. Hiyh soittaa itse levyllä pianoa sekä kitaraa ja vetää vokaaliosuudet.
Tämän ostin vaimolle, kun tykkää ukosta näyttelijänä. Ihan mukavaa New Orleans -kamaa. Joka diggaa, ottakoon ehdottomasti kuunteluun Dr.Johnin.

Goin' Back To New Orleans
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Insomniumia kuuntelen tuassiinsa. Uutta Staminaa kokeilin, mutta vaikka musa itsessään iskee, niin jostain syystä koen bändiä kohtaan suurta vastenmielisyyttä. En oikein osaa sanoa, mistä johtuu. Esim. Mokoma taas miellyttää kaikin tavoin, sekä musiikin että bändin puolesta. Jänniä juttuja.

Tässä samalla taitan lehteä, joten joku inspiroiva polkka sopii taustalle oikein hyvin. Lähden Youtubeen surffailemaan uutuuksia.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Koska käymme läpi Slovakialaista suruaikaa porilaisittain, kuunnelkaamme tämän vuonna 1993 uudelleen itsenäistyneen maan moderneja säveliä

Horkyze Slize

Joku sais muuten selvittää, onko tämä loistava bändi Kudrocin ja Zaborskyn suosiossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös