Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 906 316
  • 21 751

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kertokaa joku viisas mikä on biisin nimi. Siinä lauletaan: "Ensin on bassoa bumtsibum ja sitten on kitaraa rämälämädingdong"

En muista biisin nimeä kuollaksenikaan mutta jos en ihan väärin muista niin esittäjä on Pirkko Mannola.

EDIT: Biisin nimi oli Maailman paras levy ja esittäjä tosiaan Pirkko Mannola.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Dead Can Dance, nyt on chakrat auki ja orkesterin kokoelma tilauksessa. Balanssia haetaan sitten hieman eri genren puolelta ja tänään aamulla Radio Rockissa soitettu Metallican Eye Of The Beholder pitkästä aikaa kuultuna sai ihokarvat seisomaan ojennuksessa tämän komennuksessa: @youtube
 

Cube

Jäsen
Olen aina pitänyt Moonsorrow'ta vähän sellaisena larppaajien, wowittajien ja muiden sosiaaliselta älykkyydeltään hieman epämääräisten ihmisten bändinä ja sitä se varmaan todellisuudessa onkin, mutta tässä vaiheessa minun on yksinkertaisesti pakko myöntää, että yhtye on onnistunut tekemään erittäin laadukasta musiikkia tästä vähän ikävästä sivujuonteesta (johon en itse koskaan haluaisi samaistua) huolimatta.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Täällä soi nyt Dropkick Murphysin koko tuotanto, yllättävän toimivaa rockia!
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
The Grammersin uutukainen Electra Magic. Todella hyvältä kuulostaa!
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Cranberriesin tuotantoa on tullut kuunneltua todella aktiivisesti. Hyvä juttu, että vanhimmat bändin levyt ovat nykyään saatavilla bokseina, joissa on muutama extrabiisi mukana.

Dolores O'Riordan, mikä ääni ja mikä nainen. Hui!
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Juutuubista ensin Bon Scottin juttuja ennen AC/DC:tä (Fraternity, Mount Lofty Rangers) ja sitä kautta muuta 70-luvun aussirockia (Buster Brown, Billy Thorpe & The Aztecs...). Aika kovaa kamaa.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Bändin uutukaista odotellessa tämäkin taas vaihteeksi:

Opeth - Blackwater Park

Eka Opethin levy, johon tosissani syvennyin. Kyllähän kimara Leper Affinity-Bleak-Harvest-The Drapery Falls on melkoisen lyhyt 40-minuuttinen. Ja kruununa hienolle levylle tietysti nimikkobiisi:

Blackwater Park
...The sun sets forever over Blackwater park...

Tylyä ja kaunista.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Placebon Meds on muuten loistava levy. Aina tasaisin väliajoin tulee tuota kuunneltua ja niin vaan yhä toimii. Tänään taas levyä kuuntelin ja Drag kappaleen kohdalla kävi Jatkoajan keskustelupalsta ja eräs nimimerkki mielessä. Eikun youtubeen arvuuttelemaan kenestä mahtaapi olla kysymys?
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Uutukaista odotellessa:
The Gathering - Nighttime Birds
On Most Surfaces
New Moon Different Day
Nighttime Birds
Shrink

Semituttu bändi ollut jo vuosia. Varsinainen kolahdus tähän hienoon hollantilaispoppooseen tapahtui sitten jokunen vuosi sitten. Vaikeaahan tätä bändiä on kategorioida, mutta olkoon vain hyvää musiikkia. Ja vaikka Silje ei Anneke olekaan, niin onpahan tuonkin pehmoinen ääni toisaalta mukavaa kuunneltavaa.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ysärifiilistelyä Jussin kunniaksi:
Wilma - Suuri Valkea

Anna "jukan tytär" Kuoppamäki oli yksi ysäreiden überhottiksia musiikin saralla. Leppoisaa poppia shoegazing-triphop vaikutteilla. AW Yrjänä nappuloissa kiinni. Suomen Garbage.

Wilma:Kuu
Toimii edelleen. Playback vissiin, mutta who cares. Se on Anna Kuoppamäki. :)
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Spotifysta kuuntelen Arttu Wiskarin debyyttialbumia. Tää levyhän on ihan rautaa! Mitä nyt vähän liian lyhyt (10 biisiä).
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kuuntelussa Remun soolotuotantoa. On nämä vaan perkeleen loistavia biisejä. Ketähän tässä Remun Allstars -bändissä muuten soitti? Helvetin hyvin nimittäin toimii homma.

Viittä vaille kaks
Täysikuu

Ja vielä homma toimii tänäkin päivänä:

Hämähäkkimies
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Nyt kuuntelussa suomalaista melankoliaa sieltä parhaasta päästä, eli Kaseva. Esimerkkinä vaikkapa Kun maailma elää ja Tyhjää (live). Tuo Asko Raivion ääni kuulostaa vaan yksinkertaisesti ihan perkeleen hienolta, erityisesti tuossa livevideossa.
 

Ignoramus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden Pallo
In Flamesin uusin lätty, eli Sounds of a Playground Fading pauhaa kuulokkeissa tällä hetkellä. Hyvin samanoloinen levy kuin edellinenkin, ehkä astetta raskaampi. Ei välttämättä Claymanin veroinen, mutta mielelläänhän tätäkin kuuntelee.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös