Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 906 183
  • 21 751

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Enää kuukausi U.D.O.n keikkaan, lämmittelyä Heart of goldin kera.
 
Suosikkijoukkue
Ilves, Sahtiankat
Pekka Pohjola - Keesojen Lehto
Loistavan tunnelmallinen albumi, tursuu hienoja melodioita, hienoja biisejä. Ja kiitosta täytyy antaa myös soundeille, kaikki instrumentit kuuluu kirkkaasti ja on tasapainossa.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Taas laadukasta turpaanmättö-matskua, eli hollantilainen Legion Of The Damned soi ja lujaa, latausta iltavuoroon!
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Rekku Rechardt - Snakecharm 8

Snakecharm -nimiseltä albumilta siis. Ihan mallikasta, jos nyt hiukan yllätyksetöntä progea toisaalta. Naislaulajat ei ole minulle ihan niin tuttuja tapauksia progressiivisen rockin parissa, aika miesvaltainen juttu kun tuntuu olevan, mutta tässä tapauksessa toimii ihan siedettävästi. Varsin erikoinen ääni tuolla naisella joka tällä levyllä vokaaleista on vastuussa.

Instrumentaaliselta puolelta tämä toimii kyllä päällisin puolin varsin mainiosti. Toivottavasti Rekku julkaisee lisää omaa matskua tulevaisuudessa, kyllä tässä potentiaalia on ja soittajan nyt miehen ei tarvitse mitään kellekään todistaa.
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Mastodon: Crack The Skye

Kiitos Spotifyn nyt tämän kuuntelu onnistuu, ja onkin perkeleen hyvä levy. Taidan hakea sen oikein kaupasta omaan hyllyyni.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Itsekin innostuin/löysin Mastodonin vasta Crack The Skyen kautta. No tässä päivänä eräänä sitten surffailin siellä täällä ja bändi josta en ollut kuullut aiemmin, siis niin yhtään mitään tuli eteeni. Hyvät naiset ja herrat, ehkä teille joillekin jo tuttu, mutta silti: Kylesa! Nyt keuliii:

Kylesa - Running Red

Kylesa - Unknown Awareness

Kylesa - Insomnia For Months

Että siitä vaan kaikki Pirkot ja Paavot tutustumaan youtuben kautta, jos nimi ei vielä sano mitään. Vai elänkö tynnyrissä? Mastodonista pitäville luulisi uppoavan?
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Acceptin "Balls To The Walls". Todella kova hevilevy tältä pitkän linjan hevibändiltä. Dirkschneideri käskyttää vihaisella äänellä, tässä on asennetta!
 

Laakamato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers (Jokerit)
Kuolleet Intiaanit: Absinttilapset.

Laitoin soittolistalle Lyijykomppaniaa ja Inkkareita ja pistin shuflen päälle. Neroutta! Vielä kun olisi koneella ManaManaa...
 

Hilmanuutti

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Therapy?n vuoden 1995 klassikko Infernal Love. A Moment Of Clarity ja Bad Mother ovat itselleni hyvin tärkeitä biisejä. Muut viisut eivät jää hirveän paljon jälkeen. Surinat ja kilkauttelut biisien välillä vituttivat aikanaan rankasti. Nyt noita surinoita ei juuri edes huomaa...

...ja vielä ennen enterin painamista pitää sanoa, että kyllähän tuo versio Hüsker Dü:n Dianesta on järkyttävän huikea!
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kalle Virtasen hittitehdas tarjoaa: Jani & Jetsetters - Unta ja hopeaa

Hölmö video mutta hieno biisi, josta on kyllä Viikate-vaikutteet aika selvästi kuultavissa. Erityisesti tuo hieno baritonikitaran(?) soundi toimii helvetin hienosti.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Nyt soi Wishbone Ash sekä myös Saxonia ollut tänään kuuntelussa.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Dropkick Murphys - The Warrior's Code
Theatre of Tragedy - Musique

Uutena tuttavuutena kuunteluna on eksynyt venäläinen(!) death/doom-orkesteri Forest Stream, joka on julkaissut juuri albuminsa The Crown Winter.

Vaikea tätä on kuvailla, kukin joka kiinnostuu, testatkoon itse, Imperiumin arvostelusta voi arvailla voisiko toimia:

http://www.imperiumi.net/index.php?act=albums&id=9846
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Karnivoolin Themata ja Sound Awake ovat olleet tehokuuntelussa lähiajat. Itselle bändi oli tuntematon suuruus, kunnes sitten törmäsin kehuihin tuosta uudesta lätystä. Olisi ehdottomasti omalla kohdallani ollut vuoden levyjä, mutta myöhässä kun löysin bändin niin jäi tällä kertaa.

Maistiaisiksi Thematalta Roquefort
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös