Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 906 147
  • 21 751

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
The Sounds - No One Sleeps When I'm Awake.

Uuden levyn ensimmäinen biisi, Carson Dalyssa vetivät tuon.
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Possessed: Seven Churches
Voivod: Killing Technology
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Soilworkin levyistä minulle se vähiten tuttu, Sworn To A Great Divide kuuntelussa tällä hetkellä. Hyvää settiä, joskaan ei niin hyvää kuin vanhemmilla levyillä.

TJEU: Soilwork - Exile
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Eilisen Opethin keikan koko settilista kuuntelussa. Mahtava keikka, mukava fiilistellä näin jälkikäteenkin.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viikonloppureissulta tuliaisena Morrisseyn uusi Years Of Refusal. Kovasti kyllä vaikuttaa kehnoimmalta näistä kolmesta comebackin jälkeisestä albumista.

Mielijohteesta lähti mukaan vielä kassalla tyrkyllä ollut boksi, jossa on samoissa kansissa Primal Screamin Screamadelica ja Give Out But Don't Give Up. Hintaa 59 ruotsin kruunua. Hinta/laatusuhde ainakin kohdallaan.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
The Beatles - When I'm Sixty-Four

Hämmentävä levy koko Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band. Eikä tämä kyseinen kappale ole poikkeus, samalla huoleton ja jotenkin vakava. Saavutus sekin.
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Wildhearts

Tällä viikolla on tullut pyöriteltyä The Wildheartsin tuotantoa. Yhtye oli eilen pistokeikalla Tavastialla ja täytyy vain kehua että hemmetin kova oli. Edellisen kerran näin/koin bändin surullisen kuuluisalla Joensuun keikalla yli kymmenen vuotta sitten. Bändi olisi ollut Tavastialla viime syksynäkin, mutta se jäi ikävä kyllä matkan takia väliin. Nyt sitten onnistui keikka paremmin, toki jotain välikohtauksia tuollakin sattui, mutta ei onneksi mitään Ilosaarirockin tasoista. Parhaillaan soi yhtyeen uusin "oikea" albumi, nimetön levy parin vuoden takaa. Suosittelen orkesteriin tutustumista kaikille rankan rockin tyyliin Backyard Babies ystäville!
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Primordial - To the Nameless Dead

Jumittui jotenkin soittimeen, melkein pari viikkoa mennyt tätä kuunnellessa. Olen aika varmasti sitä mieltä, että tämä on parhaita levyjä joita olen vuosiin kuullut, ja Gallow's Hymn on parhaita kappaleita joita on ikinä metallin parissa tehty. Tosin Traitors Gate on myös loistava kaikessa raivossaan.

Timanttinen levy.
 

Paul Kemp

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Beatles 1965-1970
Joy Division - Unknown Pleasures

Vastaa tuntemuksia parhaiten juuri nyt.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Hammerfallia, ilmakitara-heviä ja liisterihittejä, eli toimii näin lievissä krapuloissa. Yöllä kotona päissäni kuuntelin Mana Manaa, erinomaista itsesäälipoppia.
 

Red Devil

Jäsen
Suosikkijoukkue
NJ Devils, TPS, HC Boners
The Best of Pantera -Reinventing Hell
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös