Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 912 098
  • 21 791

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings

septi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tämä Kainuun maakuntalaulu kolahti todella kovaa kun pari vuotta sitten ensi kertaa kuulin. Nyt sattumalta kohdalle osui tuore versio, jossa mukana mm. Hyrde ja Noora Louhimo. Aivan käsittämättömän upea teos! Kaikkien laulajien osiot kolahtivat heti kovaa, mutta taustoihin piti hetki totutella, tuntui että siinä paikoin yritettiin vähän liikaa ja simppelimpi sovitus olisi toiminut paremmin. Mutta nyt useamman kuuntelun jälkeen avautuu paremmin ja tänään tämä onkin ämyreistä soinut kauan, kovaa ja korkealta. Videokin on kerrassaan upea!

Nälkämaan laulu
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Jo lapsena alkanut kymmenien tuhansien tuntien harjoittelu, yliopisto-opinnot, lukemattomat esiintymiset, loppumattomilta tuntuneet kiertueet ja tien päällä olo, liki shamanistiseen viisauteen verrattavissa oleva oman instrumentin ja musiikinlajin ymmärtäminen, täydellinen taiteilijan ja tulkitsijan vaativalle polulle heittäytyminen ja lahjakkuus, joka harvoin tässä mitassa löytyy yhdestä ihmisestä saati, että näin lahjakkaat ihmiset kuin johdatuksesta olisivat löytäneet tiensä samaan kokoonpanoon. Kaikki tämä on valmistanut yhtyettä tätä yhtä hetkeä ja esitystä varten. Tuskin koskaan on ihmiskunnan historiassa soinut musiikki yhtä kirkkaana, mukaansatempaavana, samaistuttavana ja koskettavana. (Mukana pientä ja keskisuurta sarkasmia. Onhan nää nyt kovia seppiä.))


 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös