Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 895 112
  • 21 692

hooceebruins

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, Janette Lepistö

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK




Lähes 20 vuoden ajan tämä biisi on ollut minulle yksi niistä biiseistä, joita kuuntelen aina, kun vitutus nousee maksimaaliselle tasolle. Take a look in the mirror oli ensimmäinen Kornin albumi, jonka ostin ja seuraava oli sitten heidän muutamaa vuotta myöhemmin ilmestynyt kokoelmansa.

Uudempi Kornin musiikki ei oikein sytytä, kun taas heidän vanhempi tuotantonsa sitäkin enemmän, joten ostolistallani on jo vuosien ajan ollut heidän uransa alkutaipaleen julkaisut. Jostain syystä nuo hankinnat eivät ole ainakaan toistaiseksi konkretisoituneet.
 

Patarouva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Yksi Tapsan parhaimmista biiseistä, ehdottomasti. Jos tämän kappaleen olisi tulkinnut vaikkapa M.A. Numminen tai Frederik, olisi biisin tunnelma ollut ihan toisenlainen.
Rautavaaralla noita on.

Jos haluaa vielä lisää saada sieluunsa koskettavia tunteita niin tuon jälkeen voisivat kuunteluvuorossa olla Ontuva Eriksson ja Peltoniemen Hintriikan surumarssi. Silmäkulmat kostuvat väkisinkin.
 

lemponen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Sedät jaksaa heilua. Vierivä kivi ei sammaloidu. Vanhassa vara parempi.

Pate Mustajärvi, Hei äijä
Rolling Stones, Angry
 

lemponen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tuohon ylle sopisi vielä Gunnareiden Perhaps - mutta Axl, Duff, Slash &co. on nuoria miehiä jaggereihin ja mustajärviin verrattuna :-P
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tamara Luonnosta tuttu Kristiina Tuhkanen julkaisi juuri soolonsa, ja se onkin mainio kiekko. Todella maukasta 70-lukua, iskelmää ja power poppia. Ja nuo kannet ovat ihan täysi kymppi, niin upeaa 70-lukularppausta.

On kyllä niin ilahduttavaa, että tällaiset nuoremmat artistit löytävät noita retrohelmiä ja alkavat tehdä niistä innostuneena omaa musiikkia. Siinä aina sydän pakahtuu onnesta.

Julkkarit muuten Lepiksessä pe 8.9. Be there!





Koko levy:



Nyt odotan kuumeisesti, lähteekö nainen mukaan. Kristiinan levyjulkkarit on kyllä sellainen juttu, josta ei voi kieltäytyä.

Toki jos nainen haluaa jonnekin muualle, niin naisen toiveen mukaan mennään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös