Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 894 031
  • 21 677

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings




Levyn muutaman ensimmäisen kappaleen aikana alkaa miettimään löytyykö sitä jyräävää Swansia tältä levyltä. Sitten nimikkokappale lähtee liikkeelle ja painostava tunnelma iskee päälle kuin myrkypilvet horisontissa. Enkelten kuiskinta vaihtuu taivaalliseksi kuoroksi joka ei jätä juuri mitään jäljelle.
 
Suosikkijoukkue
Häviää viimeistään finaaleissa
Tonight Aliven 'Underworld'in jota kuuntelen taas, voi laskea mulle jo nostalgia-albumiksi. Huh kun aika menee nopeesti. Vastahan mä olin opiskelemassa merkonomiksi ja kuuntelin tätä vasta julkaistua levyä talviaamuna matkalla kouluun... 5,5 vuotta sitten. Aika lentää



Corey Taylor muuten esiintyy tän albumin lopetusbiisissä My Underworld. Kertakaikkisen kaunis duetto. Linkataas nyt sekin tähän:



 

redpecka

Jäsen
Onko kukaan noteerannut valencialaista rumpalia? Tulee youtubessa vastaan kokoajan kun jätti bändinsa (Saratoga) ja alkoi tekee omaa rumpukontenttia eetteriin. Vetää mm. yhdellä kädellä raskasmetallimusakovereita toisella kädellä poltellen röökiä tai juoden kahvia. El Estepario Siberiano nimellä vetää. Että huh!
 

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Yövuorossa on mukava seikkailla Youtubessa ja etsiä uusia hyviä bändejä. Harvoin mitään erikoista tulee vastaan, mutta nyt löytyi todellinen helmi. Kahden minuutin kuuntelu riitti ja oli pakko suunnata levykauppaäxän sivuille ostoksille. Eiköhän tämän bändin seurassa mene tämä yö varsin nopeasti. Uskomaton bändi. Ja se fiilis kun löytää jotain uutta, ihan kuin pikkupoikana kun tuli Megadethin Rust in Peacen kanssa kotiin ja laittoi sen ensimmäistä kertaa soimaan. Kyynel miltei vierähtää silmäkulmasta.



 

Hööty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Penguins

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Nyt menee jo vähän yli tuo hehkutus. Maan paras rumpali. Tuohan on samanlainen vitsi kuin se "Meg White on maailman paras rumpali".
Ei millään pahalla, mutta minäkin soitan paremmin rumpuja kuin tämä Anni. Ja en oo soittanu yli 20 vuoteen.
Tervemenoa sitten vaan tuuraamaan Anni Kososta, jos joskus tilaisuus tulee. Sen keikan haluan varmasti nähdä.
 

Hööty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Penguins
Tervemenoa sitten vaan tuuraamaan Anni Kososta, jos joskus tilaisuus tulee. Sen keikan haluan varmasti nähdä.
Piti oikein mielenkiinnosta katsoa vielä parit tuoreet livevideot tuon Made in Chinan lisäksi. Bändihän on ihan piristävä musiikillisesti, sitä en kiistä. Mutta jos tuosta saman beat-kompin takomisesta joka biisissä voi sanoa, että siinä on maan paras rumpali, niin kyllä jossain on vikaa. Joko se on minussa tai sitten Suomen rumpalien tasossa.

MUOKKAUS: Tämähän menee hauskaksi. Jollain nimimerkillä oli tuossa alla vastaus tähän viestiini, joka meni suurin piirtein niin että livenä oli vaikeuksia pysyä edes tahdissa ja tuollaisia rumpaleita löytyy jokaisesta musiikinluokasta. En tiedä miksi käyttäjä on sen poistanut, mutta olen täysin samaa mieltä sen viestin kanssa.
 
Viimeksi muokattu:

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Katselin tuossa männäviikolla dokumentin Motown Record Corporationista. Siinä vilahteli 60-70-lukujen tähtiä vino pino ja kävi myös ilmi, kuinka artistien taustalla soittava the Funk Brothers muotoutui ajan vaatimusten mukaan.
Sittemmin tuosta taustayhtyeen historiasta on tehty oma dokkarinsa: Standing in the Shadows of Motown.
Ohessa alunperin Jimmy Ruffinille -66 tehty kappale, jonka esittää Joan Osborne mainitun dokkarin teon yhteydessä pidetyssä sessiossa, jossa soitti mukana vielä vanhoja Funk Brothers-yhtyeen jäseniä

 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK




Eminem on edelleen se ainoa rap -artisti, jonka (vanhempaa) tuotantoa jaksan kuunnella päivittäin, vaikka pidänkin itseäni musiikin suhteen kaikkiruokaisena. Hyllystäni kyllä löytyy Fugeesia, tosin vain kokoelman muodossa, mutta muuten rap ja hip hop -musiikki ei vaan iske.
Tämä kappale on vuodesta toiseen ollut se biisi, jota olen soittanut, kun maailma on potkinut päähän ja vitutuskäyrä on näyttänyt punaista.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK




Cranberries on jo vuosien ajan ollut niitä kaikkein rakkaimpia bändejä minulle ja tärkeimmät syyt tähän ovat aina olleet musiikki, Dolores O'Riordan sekä sanoitukset. O'Riordan ei ole enää vuosiin ollut keskuudessamme, mutta onneksi hän ehätti jättämään lukuisia muistijälkiä ihmisten mieliin hienolla ja omalla tavallaan uniikilla äänellään. To the Faithful Departed on yksi bändin parhaimpia levyjä ja tämä kappale taitaa olla kyseisen levyn koskettavin ja kaunein, ainakin omasta mielestäni.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös