Kuuntelussa juuri nyt

  • 1 899 070
  • 21 711

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Joo, aika lailla tiettyyn hetkeen ja henkilöihin sidottu meikällä kombo Ne Luumäet, Klamydia ja Raptori. Luumäet ainoana jäänyt näistä minulla kuunteluun. Livenä kerran nähty uran ehtoopuolella. Klamydia nähty myös joku 20v sitten, tulee nyt vastaan talvella Popedan lämppärinä, mutta tuskin ne enää mitään ÄlPeen biisejä soittaa.
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Tuupi arpoi Ramonesin Poison Heartin. Videon ohjanneen Samuelin Bayerin vyöltä löytyy koko 90-luku ja sen ajan MTV:n estetiikka. Smells like teen spirit, Zombie, Only happy when it rains, American Idiot, Bullet with butterfly wings... Hitto, tuosta listasta saisi jo aika pätevän kokoelman aikaan.



















 

Gorbatjovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils, JPS, Dream Theater. Ja #28
Children Of Bodom -Blooddrunk (2007) siis koko albumi.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Tänään kuntosalilla kun oli tauko menossa niin radiosta rupesi soimaan Alphavillen "Forever Young". Muistin että biisi on tehty 80-luvulla kun edellisen kerran ydinsodan uhka oli korkeimillaan. Nyt jäin kuuntelemaan sanoja ja kyllähän ne kolahti. Varsinkin kun ikää on tulee mittariin ja eikä tässä enää nuoria olla.


 

Fiftie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku
Wintersun - Wintersun(2004)

Siis aivan jäätävän kova levy edelleen! Muistan hyvin kun tämä tuli ja kuinka silloin iski sieluun ja tajuntaan. Jari Mäenpää on ihan uskomattoman kova vokalisti ja kitaristina nyt tietysti ihan mielipuolinen. Ennen kaikkea kuitenkin upea säveltäjä ja tämä on kotimaisen metallimusiikin merkkiteos! Varmaan kaikkien aikonen toisiksi/kolmanneksi paras kotimainen metallialbumi.



 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo




Viime yönä baarista tultuamme kuuntelimme Pumpkinsin Silverfuckia useamman kertaa. Se oli kestävyyskoe, fanius- ja humalakoe.

Molempien mielestä Siamese Dream on yksi parhaita levyjä ikinä. Ja molempien mielestä Silverfuck on sen levyn huonoin biisi, ja helvetin pitkäkin vielä.

Tämä on kuitenkin suhteellinen käsite. Silverfuck on hieno biisi. Maailmassa on miljoonia bändejä, jotka eivät pysty tekemään koskaan mitään tuollaista. Siamese Dream on vain niin kova levy, että sillä on yli kymmenen parempaa biisiä.

Kaksi kertaa sen kuuntelimme. Kolmas kerta oli jo liikaa. Mutta on tuo saatanan kova lätty.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Nyt on tehokuuntelussa Public Service Broadcasting. Britti-trio, joka käyttää usein jotain julkista äänimateriaalia musiikin päällä, tyylilajina ehkä selvimmin electronic. Hiukan siis kuin Saimaan Urheilu-Suomi selostuspätkineen. Ja muutenkin samantyylistä tavaraa, paitsi että minusta laadukkaampaa. Jos kiinnostaa, The Race for Space tuskin tuottaa pettymystä.

TJEU:


 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös