AaTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
lunettes couleurs
Ja näin se pitäisikin olla. Turhat "koodistot" ja pelletappelut pois, säännöt sekä rangaistukset niiden rikkomisesta on olemassa joka hoitaa "jos sikailet joudut vastaamaan teoistasi" homman. Jäähy /jätkä pihalle / pelikieltoa, teon mukaan rankkua, muuten pelataan lätkää eikä mitään turhia kahinoita kentälle. Jos nyrkkeilyä haluaa nähdä niin eikun nyrkkeilyä tai potku/thai nyrkkeilyä katsomaan tai vaparia. Jääkkiekkopelissä on tarjolla jääkiekkoa.

Joku kysyi jo aiemmin, ihan oikeasti miten eroaa; miksei koripallo, jalkapallo ym. peleissä vaadita tai ole välillä tappeluita?

Säännöt ja rankut olemassa, kysymys vain miten hyvin tuomaroidaan ja rangaistaan. Juuri jotkut kukkoslasse puhtaasti päähän kolaamiset vain yksi peli - rangaistukset on ihan naurettavaa. "Kyllä me halutaan näistä oikeasti eroon" Yeah right. Ainoastaan silloin kun se on joku "turhake" tai silmätikku. Jos se on pyhälasse tai Kallio jne. niin eihän sitä nyt voi..

Liiga ampuu tälläisellä paskalla vaan itseään jalkaan ja pahasti.
 
Mikä ihmeen apukoulun kokoontumisajo tämä on? -palle fontän 13.10.2017

Tämä ei ole mikään vesisänky, jossa saa yhdellä työnnöllä kuusi vapaata. - Ville Nieminen 2.11.2019

mv1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kyllä mä diggaan tosta Pohjois-Amerikan koodistosta. Jos sikailet niin joudut vastaamaan teoistasi. Ja vastaamisen jälkeen homma on käsitelty. Niitä puhtaita gooneja tuskin monikaan meistä kaipaa.
Oletko siis sitä mieltä, että sikailun jälkeen ei tarvita pelikieltoja tai muita kunhan tappelee tilanteen jälkeen vastustajan kanssa?
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Oletko siis sitä mieltä, että sikailun jälkeen ei tarvita pelikieltoja tai muita kunhan tappelee tilanteen jälkeen vastustajan kanssa?
Olen sitä mieltä että en jaksa keskustella ihmisten kanssa, jotka rupeaa laittamaan sanoja minun suuhuni tai ajatuksia päähäni.
 
"Minulla on taskussani laite, jolla pääsen käsiksi koko ihmiskunnan keräämään tietoon. Käytän sitä kissakuvien katseluun ja riitelyyn tuntemattomien ihmisten kanssa."

AaTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
lunettes couleurs
Olen sitä mieltä että en jaksa keskustella ihmisten kanssa, jotka rupeaa laittamaan sanoja minun suuhuni tai ajatuksia päähäni.
MItä mieltä olet siitä jos sanon ja kysyn, että se näytti kyllä ihan selvältä ja suoralta kysymykseltä vain, oikein kysymysmerkilläkin oikeaoppisesti varustettuna?
 
Mikä ihmeen apukoulun kokoontumisajo tämä on? -palle fontän 13.10.2017

Tämä ei ole mikään vesisänky, jossa saa yhdellä työnnöllä kuusi vapaata. - Ville Nieminen 2.11.2019

mv1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Olen sitä mieltä että en jaksa keskustella ihmisten kanssa, jotka rupeaa laittamaan sanoja minun suuhuni tai ajatuksia päähäni.
En tehnyt niin, omasta mielestäni viestisi sanoma oli vaan erittäin selkeä. Annoin kuitenkin kysymyksellä mahdollisuuden selventää kantaasi, mutta jos et halua keskustelua, niin ei sitten mitään. Ihmettelen vaan kovasti, miksi olet sitten ylipäätään tullut keskustelupalstalle.
 
Suosikkijoukkue
Ässät, SaiPa, Ketterä
Spontaanit myllyt kuuluvat jääkiekkoon yhtälailla kuin kovat taklaukset. Kumpaakaan ei tahdo enään kukkahattuliigasta löytyä. Aina täällä joku Pekka Perusjätkä pahoittaa mielensä, kun tullaan kovaa, mutta oikeaoppisesti. Kunnioitusta toista kohtaan pitää kuitenkin löytyä!

Vaikka yleisö tykkää tappeluista niin niistä ei saa ääneen tykätä. Niistä ollaan heti kurinpidossa jakamassa 2ottelua pelikieltoa vaikka kumpikaan osapuoli ei itse sellaista vaatisi! Järjetöntä.
Nykyaikana on niin tärkeää esittää pyhää lehmää "en kyllä suosi moista" ja silti samat ihmiset hakkaa innostuneesti käsiä yhteen, kun tulee mylly hallilla. Jälkikäteen taas kauhistellaan miten kamalaa ja huonoa mainosta moinen käytös oli.

Olen sitä mieltä, että lisää vain tappeluita liigaan. Yleisökin aina innostuu niiden jälkeen kunnon kannustukseen. Sama pätee kunnon pommiin, jokainen innostuu niistä. Mutta taklaukset on jo lähes sukupuuttoon kuollut, kun eivät nuo reppanat osaa ottaa niitä vastaan ja pelkäävät. Se johtaa loukkaantumisiin ja taas paheksutaan.

Että näin. Jään odottelemaan kukkahattujen ja mielensäpahoittajien pommilähetyksiä innolla. Räjähtelemisiin.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
Taklauksista

Miksihän miltei joka kierroksen jälkeen on kurinpidon pöydällä joku päähän sattunut kolaaminen? Tai tutkitaan, että osuttiinko taas nuppiin. Ihanko vain sen takia, että taklattava ei osaa enää ottaa niitä taklauksia vastaan? Siitäkö johtuu? Jos pelaajat ovat isompia kuin ennen ja pelissä vauhtia enemmän kuin ennen, niin sille taklaajalleko ei voida sälyttää yhtään vastuuta? Jotenkin tuntuu olevan vallalla käsitys, että jos et saa taklata päähän, niin laji on pilalla ja ringeteksi muuttuu koko hieno urheilu. Mä kääntäisin asian niin, että milloin viimeksi on nähty kunnon perstaklaus, jossa kohde jää keräilemään itseään hetkeksi jään pintaan, mutta ketään ei tarvitse kantaa paareilla ulos? Tai onhan niitä, meidän Denisov tarjoilee muutamia "valkovenäläisiä" per ottelu ilman possuiluja. Toki kopsahtihan sitä yhtä hieman jalkaan joku peli sitten.

Toisaalta taas jääkiekkotappelut eivät ole koskaan tuntuneet vastenmielisiltä, pikemminkin huvittavilta. Ehkä toivoisi pieniä pelotteita Liigaan, että ne joukkueiden harvat taitopelaajat pystyisivät harjoittamaan ammattiaan rauhassa.
 

Last Night a DJ Saved My Life
Je suis koronasika

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Aivan urbaania legendaa joku pelotevaikutus kiekkotappeluilla. Liigassa on niin tiukat suitset tappelijoille, että taktisena aseena sitä on täysin mahdoton käyttää. Ja vaikka olisi NHL-tyyliin löysempää, se ei poistaisi yhtään päätaklausta, koska nekin ovat suurennuslasin alla ja silti niitä sattuu jatkuvasti.
 
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.

AaTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
lunettes couleurs
Tuossa kun pihaa kolailin niin funtsailin tätä juttua. Ja juuri tuossa edellä jo mainittu sama asia; jos tappelut ehkäisee sikailut/luja, niin miksi niitä sitten aina on ollut, vaikka on tappeluitakin ollut. Esim. NHLssäkin vaikka tapeltiin niin helvetisti, niin silti. Minusta perustelu ontuu aika pahasti. Parempi tuomarointi = aletaan puhaltamaan sääntöjen mukaan ja napakammat rankut sääntöjen vastaisuudesta. Se karsii kyllä ajastaan paremmin ne pois.

Toisekseen; halutaan esim. pääosumia pois, pääosumilla eli tappeluilla ? Halutaan sääntöjen vastaisuuksia pois, sääntöjen vastaisuudella ? Nerokasta, etten sanoisi.

Muutenkin periaate on ihan sama siellä ja täällä, ei ylinopeuttakaan saa ajaa. Jos/kun joku ajaa niin ajetaan se kiinni ja vedetään turpaan, sillä siitä selviää?

Ei tappelut kuulu jääkiekkoon yhtään enempään kuin mihinkään muuhunkaan. Ei niitä siellä tarvitse, vaikkakin tavallaan on ymmärrettävää se, että jos kiehahtaa tunteet niin silloin spontaanisti sellainen tulee. Muttei se ole hyväksyttävää muuallakaan, siellä nakkarin jonossa, baarissa, kadulla tms. Ihan sama asia periaatteen tasolla, että vaikka kiehahtaa niin pitäis pystyä handlaamaan ittensä ja olla lähtemättä siihen.

Mielestäni se, että yleisö hurraa (suurin osa) kun tulee tappelu, on myös kämäinen perustelu - nykyään suurin osa alkaa vaan kuvaamaan vierestä ja somettamaan kun/jos esim. linja-auto ajaa motarin rampista läpi ja vetää sillalta alas, tai joku pappa saa sydärin kadulla tms. Ihan yhtä järkevää.

Asia ei ole, etteikö niistä vain pitäisi eli mielipideasia ainakaan omalta kohdalta. Asialla on vain kiistämättömiä perusteluja miksi ne on "pahasta" miksi niitä ei tarvitse vrt. puolustukset "mutta kun ne kuuluu" "kun kansa hurraa" "kun muka siistii peliä" jne.

Tosiaan esim. ne kansainväliset pelit, ei juuri koskaan tappeluita, muista ainakaan yhtäkään, ja kyllä niissä ihan siistiä ja aitoa vauhdikasta kiekkoa on pelattu. Parempaa ja viihdyttävämpääkin ilman turhia tappeluita. Keskitytty vain siihen mistä lajissa on kysymys muutenkin. Ja tosiaan jos sitä päähän lyömistä haluaa nähdä niin lajeja joissa se oikeasti kuuluu asiaan on vaikka kuinka, miksi ihmeessä se pitää väen vängällä nähdä siellä kaukalossa, jossa se ei kuulu asiaan.
Kovatkin, mutta puhtaat! taklaukset tosiaan kyllä kuuluu lajiin ja onkin surku, että taklauspeli on lauhtunut. Siihen toki auttanut se, että porukka ei osaa taklata, eikä välitä vittuakaan toisista/seurauksista. JOS kunnioittaa vastustajaa ja haluaa ajaa puhtaasti, se onnistuu kyllä ja voi jakaa kovia taklauksia niin paljon kuin sielu sietää. Taasen tämä nykytyyli jossa kädet on aina ylhäällä ja edessä ja hypitään ja ajetaan vastustajia numeroihin ja sellaisia jotka on todella haavoittuvassa asennossa sillä hetkellä ja suunnataan ne taklaukset yleensäkin ylöspäin tyyliin Kukkosen nouseva olkapää - suoraan päähän vielä kaupan päälle - on hyvä syy miksi "taklaamisesta" tulee niin usein sanktioita. Taklatkaa puhtaasti! niin takaan, että ei tule sanomista ja saa taklata kyllä!

Montaakaan väistöä saati kyykkyä laidan lähellä ei ole nähty, joissa oikeasti pitäisi taklattavan vastuun perään enemmän kysellä. Peli on niin nopeaa, ettei enää tämän tason pelurit kestä mukana. Onko tämä suuntaus muuallakin, vai vain Liigassa? Joku on pielessä, onko tuomarointilinja oikea? Onko rangaistukset riittävät? Sallitaanko liikaa sormien läpi? Kaikki tuo mailalla hakkaaminenkin sallitaan, kiekottomien estäminen jne. Kovalla kädellä vaan nekin pois, kyllä ne pelaajat sitten pelaa sen linjan mukaan.
 
Mikä ihmeen apukoulun kokoontumisajo tämä on? -palle fontän 13.10.2017

Tämä ei ole mikään vesisänky, jossa saa yhdellä työnnöllä kuusi vapaata. - Ville Nieminen 2.11.2019

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Jos se väkivallalla kuittaaminen on joku viesti sikailijalle, miksei vedetä sitten kunnolla mailalla ranteille tai vaikka päähän? Varmasti sattuisi enemmän kuin joku poikapaini. Luistimen terälläkin saisi aika pahaa jälkeä aikaan. Jos kuitataan, niin kuitataan sitten viimeisen päälle.
 
Acupuncture? It's hard to see the point of all the needles.

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Aivan urbaania legendaa joku pelotevaikutus kiekkotappeluilla. Liigassa on niin tiukat suitset tappelijoille, että taktisena aseena sitä on täysin mahdoton käyttää. Ja vaikka olisi NHL-tyyliin löysempää, se ei poistaisi yhtään päätaklausta, koska nekin ovat suurennuslasin alla ja silti niitä sattuu jatkuvasti.
Netflixillä on ihan katsomisen arvoinen dokumentti "Ice Guardians", missä eri aikakausien tappelijat kertovat näkemyksiään. On varmasti totta, että joskus tällainen pelotevaikutus on ollut olemassa ja että Hullin, Gretzkyn, Lemieuxin ym. kaltaiset taitopelaajat ovat tästä hyötyneet.

Tänä päivänä tällä ei enää ole mitään merkitystä, ja tuskin olisi ollut oikeasti tuolloinkaan, jos liiga olisi oikeasti halunnut suojella pelaajia kovien rangaistusten ym. muodossa. Pelaajat ovat kehittyneet, eikä millään joukkueella ole ylipäätään varaa pitää riveissään yhtään sellaista pelaajaa, joka ei ole riittävän tasokas - huolimatta joukkuemäärän kasvusta.

Aikanaan olin Nashvillessa ottelussa paikan päällä, missä edesmennyt Belak ja Shelley ottivat yhteen kahteen kertaan saman ottelun aikana. Mitään tekemistä tällä ei ollut itse ottelun kanssa. Sillä ei saatu hormonaalisen tason kiihdykettä omalle joukkueelle tai kostettu mitään sikailua - kunhan vain järjestettiin faneille tylsään otteluun vähän lisäviihdettä. Tätä en kaipaa. Luulisin oman käden kautta lähteneen Belakin omaistenkin ajattelevan näin.

Hyvä huomio yllämainitussa dokumentissa on myös se, että paitsi pelin nopeuden lisääntyminen, mutta myös varusteiden kehittyminen, on tuonut lisää riskejä päävammoille. "You can go to a fucking war with these things". Vanhoilla varusteilla ei olisi ilman kipua pystynyt ajelemaan vastaavia taklauksia kuin tänä päivänä ilman kipua tai loukkaantumisriskiä taklaajalle.
 
Viimeksi muokattu:
(1)
  • Tykkää
Reactions: Leon

Tollanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Harva jättää hurraamatta kun kiihkeässä pelissä tulee mylly — vaikka paperilla myllyjä vastustaisikin.
Kun lukee tätäkin ketjua, niin syynä hurraamisen ei tosiaan ole se että rahvas vaan yksinkertaisesti rakastaa tappelemista. Kukaanhan ei täälläkään tunnusta nauttivansa sen kateselmisesta, kun miehet lyö toisiaan showmielessä. Hurraus siis ilmeisesti kumpuaa siitä moraalisesta helpotuksesta, että ainakin toinen lyöjistä oikoo jotain kentällä tapahtunutta vääryyttä, Toki se porukka on suunniltaan innosta showtappeluissakin, mutta jostain muusta urheilulle ominaisesta rehdistä ja jalosta syystä, koska mitään vääryyttä ei tässä oiota. Tappeluita enemmän hurraamista saa aikaan ehkä vain tuomarin kaatuminen. Silloin hurraajien mielessä on taatusti kaikki ne väärät vihellykset, joita tälläkin on kontollaan.

Jos jäähallissa järjestettäisiin tapahtumia hurraamisen määrän perusteella, riittäisi pelkät tappelut ihan mainiosti. No ehkä kaljaa ja tanssityttöjä olisi hyvä olla. ja se kaatuileva tuomari.
 
Suosikkijoukkue
Ässät ja Ärrät
Jos jäähallissa järjestettäisiin tapahtumia hurraamisen määrän perusteella, riittäisi pelkät tappelut ihan mainiosti. No ehkä kaljaa ja tanssityttöjä olisi hyvä olla. ja se kaatuileva tuomari.
Eikös Pasi Nielikäinen joskus aikanaan tällaisia tilaisuuksia järjestänyt? Siis jääkiekkotappelushow ilman jääkiekkoa. Ei tainnut olla menestys.
 
Ässät: Mielikuvitukseton ja muistuttaa lähinnä ydinpommista nousevaa sienipilveä.

Tollanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Eikös Pasi Nielikäinen joskus aikanaan tällaisia tilaisuuksia järjestänyt? Siis jääkiekkotappelushow ilman jääkiekkoa. Ei tainnut olla menestys.
Jaa, niinpä tosiaan taisi tehdä.

Tulee väistämättä mieleen sellainen toive (kuten aina tulee nykäsmatista), että tällainen jääkiekkotappelushow on harkittua parodian tekemistä omasta elämästä tai pikemminkin alter egosta, jossa tarkoituksena on osallistaa parodiaan myös ne hurraajat ja sitten elää niiden kustannuksella. Odotan edelleen sitä päivää kun Matti ilmoittaa, että kaikki on hänen osaltaan ollut vaan harkittua vedätystä ja bluffia, olympiavoittoja myöten. Ja että Pasi hihittää seiskassa, että herkän runopojon osassa ei pesää tullut odotetulla tavalla ja niinpä piti järjestää siihen tarkoitukseen toimivampi rooli. Varmaan odotan turhaan ja kaikki onkin vaan totta.

Mutta, miksi ei Pasin Show sitten kelvannut? En nyt keksi syytä kun en oikein tiedä miten tuo oli järjestetty. Oletettavaa siis kuitenkin on että olen voinut olla väärässä: Pelkästään "Pasi ja Sami tappelee jäähallissa" ei saa rahvaan adrenalliinitasoja sittenkään riittävään nousuun, jotta suurin joukoin lähdettäisiin paikalle. Tai sitten siellä ei ollut näkyvillä riittävästi nuorten tyttöjen paljasta pintaa eikä haravaan astuvaa tuomaria.
 

Rusty44

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Eikös Pasi Nielikäinen joskus aikanaan tällaisia tilaisuuksia järjestänyt? Siis jääkiekkotappelushow ilman jääkiekkoa. Ei tainnut olla menestys.
Olin paikalla, vuosi oli 2010. Aika vaisu kuva jäi tapahtumasta. Taisi olla ensimmäinen ja viimeinen kerta kun se järjestettiin, hyvä niin. Muistaakseni oli tarkoitus, että Nielikäinenkin olisi otellut mutta oli kai jotain vammaa ja mies olikin vain katsojana.
En muista oliko Pasi järjestäjänä, saattoi olla. Tuomareina oli Sami Helenius, Esa Tikkanen ja Jan Tilles.
Jätkät mätki toisiaan karsinassa vapaaotteluhanskoilla.

Tässä tapahtuman wikipedialinkki: https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Ice_Warriors

Mielummin nimenomaan spontaaneja ja peliin kuuluvia nyrkkitalkoita ihan oikeassa jääkiekkopelissä katselee.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Jääkiekossa on valuttu alas, kun nyrkkihippasilta saatavien rangaistusten takia on siirrytty nyrkkikyllikkiin. Harmi vaan, että siitäkin tulee pelikieltoa.
70-luvulla me teinit luettiin nyrkkipostia.
 
Isis naiset radikalisoituvat Suomessa niin paljon että lähtivät Syyriaan.
Nyt ne halutaan takaisin etteivät radikalisoituisi siellä leirillä.

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
En täyskieltoon olis vielä valmis ja toki joukkuekovuutta täytyy löytyä ettei fyysisempi vastustaja viskele kuin räsynukkea.

Tästäkin huolimatta, kaikki puheet pelotteista ja sikailujen estelyistä pistää hymyilemään. Lähes repeilemään. Ihan kivoja juttuja oli vielä noin 2008.
 

Rusty44

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
En täyskieltoon olis vielä valmis ja toki joukkuekovuutta täytyy löytyä ettei fyysisempi vastustaja viskele kuin räsynukkea.

Tästäkin huolimatta, kaikki puheet pelotteista ja sikailujen estelyistä pistää hymyilemään. Lähes repeilemään. Ihan kivoja juttuja oli vielä noin 2008.
Toissakaudelta muistuu mieleen Hämeenlinnasta ottelu HPK-HIFK. IFK:n Joe Finley antoi ensimmäisessä erässä pari kovaa, joskin puhdasta taklausta ja jälkimmäisen taklauksen seurauksena muistaakseni Otto Paajanen kävi tutustumassa omaan vaihtoaitioonsa avustettuna naama edellä (hieno taklaus oli kyllä Joelta). Tuon Finleyn Paajaseen kohdistuneen taklauksen jälkeen kentälle pelikatkolla tullut HPK:n Shane O’Brien kävi kuiskimassa jotain Finleyn korvaan ennen aloitusta, jonka jälkeen kyseisen pelin loppuajan Finley oli kuin kuoropoika, ei maistunutkaan enään taklaaminen.


Itseäni kyseinen tapaus hymyilytti, lähes repeilytti. Joe Finley ei hymyillyt.
Ei se pelotevaikutus täysin tuulesta temmattua ole.
 

Rusty44

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Eli siis pelotevaikutuksella poistetaan kaukalosta puhtaat taklaukset? No mutta sehän on kaikkien kovien lätkäjätkien toivelistalla.
Jos tuollaisella psykologisella toiminnalla saadaan lisätilaa oman joukkueen pelaajille kentällä, niin sehän on vaan hyvä juttu, osaltaan kuuluu peliin.

Ei kukaan kovia taklauksia halua pois tietenkään, mutta se on selvää, että jos noin helpolla saadaan vastustajan kovan pelaajan fyysinen uhka kaukalossa pienemmäksi ja täten saadaan helpotettua oman joukkueen peliä, niin miksi niin ei tehtäisi.

Tämä siis pelotevaikutuksesta, ei liittynyt kyllä tappeluihin mitenkään. Toki O’Brien on hieman meritoituneempi, tai ainakin kokeneempi nyrkkitalkoissa kuin Finley, joten ehkä Joe tiesi että kovaa kyytiä voi tulla jos Hämeenlinnan Nalle Puh hermostuu.
 

Tollanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tämä siis pelotevaikutuksesta, ei liittynyt kyllä tappeluihin mitenkään..
Meinaatko siis että Puh ei uhannut turpasaunalla? Mtäköhän tämä "nyrkkitalkoissa meritoitunut" miekonen sitten mahtoi jutella? Voisikohan se olla jotain sellaista, että vaikkapa Jan-Mikael Järvinen voisi eliminoida Finleyn fyysisen uhan sillä samalla "psykologisella toiminnalla"? Enpä usko.

Ei kukaan kovia taklauksia halua pois tietenkään,..
Haluaapas. Esim. tuossa sinun esimerkissäsi Kerho halusi, että Finleyn puhtaat taklaukset loppuvat ja pani Puhin ns. suorittamaan "psykologista toimintaa", jonka seurauksena ne sitten loppuivatkin. Näin siis sääntöjenvastaisen turpasaunan uhalla estettiin sääntöjen mukainen puhdas taklauspeli, jota kukaan ei halua pois. Toivottavasti kaikkia repeilytti.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Ei kukaan oikeasti hakua rotista ja sikailijoista eroon, kun nehän ovat juuri niitä omiensa rakastamia ja toisten vihaamia. Sikaili loppuu vasta silloin kun sikailijaa ei kukaan enää palkkaa. Ei tämä naurettava koodisto näitä saa poistettua.
 
Sinettiseuravalmentaja Sihvonen: Päätoimittaja Antti Wennströmin pitää terästäytyä ja laittaa pihalle moderaattoreista kaiken maailman nörttipojat ja ottaa tilalle tormakoita lätkäjätkiä ja medialogiikan vastavuoroisuuden ymmärtäjiä
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy