Ilmoitukset

Nimimerkki Guru kirjoitti provosoivan viestin TPS-osioon. Koska kyseisellä nimimerkillä on jo nyt pitkä historia vastaavista rikkeistä, annoimme hänelle tällä kertaa kahden kuukauden pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Kurinpitoa vaativat teot ja kurinpitopäätökset

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Murkula, 14.08.2012 klo 15.22.

 1. dexter__35 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
  Mitäköhän näistä perusteluista sakoille sanoisin :D turha lähteä sarjan puolesta tunnetta tappamaan sarjasta, kun ei mitään vakavempaa edes tapahtunut.

  Lainaus:
  Levokarin kakku oli odotettavissa, kun sentteri pystyssä heiluttaa katsomoon niin mitään muuta ei oikein tehtävissä ole kuin antaa kakkua.
  E: ja näköjään edes siitä ei saanutkaan sitä.
   
 2. Steus Jäsen

  Lainaus:
  Tätä samaa käy kentällä. Nimellä saa enempi rangaistuksia kuin teoilla.
   
 3. EagleEye Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KKP
  Ei hyvää päivää. 4 ukkoa sai 10min ja 1 vain pelikieltoa ja miten sattui et selässä lukee Levokari.
   
 4. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Kyllähän Pate nimellään saa kakkua mutta toisaalta eipä tuo KooKoolle mikään suuri menetys ole
   
 5. dexter__35 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
  Ansaitsi kyllä pelikieltoa, mutta ei todellakaan tuosta syystä. Olisi mieluummin jätetty nyt rankaisematta, jos tuo lopun mähinä oli syynä
   
 6. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Pelikielto on ilmeisesti aiheutunut tästä:

  Lainaus:
  Perusteluissa vielä lisää:

  Lainaus:
  Eli olisi sieltä penkiltä sitten lähtenyt Levokari tai Möttönen niin kakkua olisi tullut. Paulin poissaolo ei suuri menetys ole, jos vain Kärmeniemi saadaan kursittua pelikuntoon.
   
 7. Kiekkokatsoja Jäsen

  Videon perusteella vaihtopenkiltä loppukahinaan lähti suurin osa molempien joukkueiden pelaajia. Kakkua kaikille?
  Lopulta tuo tuomio oli vähäinen, melko oikeinkin, ja tuskin on KooKoolta mitään pois. Kakkua taisi saada pahin riitapukari, vaikutti siihen nimi, tai ei.
   
 8. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Tämä 500 euron sakkopäätös Jukurit - KooKoo -finaaliottelun sopimattomasta käytöksestä on kyllä hienosti raapustettu.

  Linkki kurinpitopäätökseen Mestiksen sivuilla:

  http://mestis.fi/index.php/mestis/uutisarkisto/item/1843-jukureille-ja-kookoolle-sakot-sopimattomasta-käytöksestä.html

  Lainaus:
  Jos hassutella halutaan niin pitäisikö tästä eteenpäin laittaa valmentaja jäähyboksiin istumaan koukkaus-, kampitus- yms jäähyt? Pelaajat eivät tee mitään ilman valmentajan hyväksyntää. Käskytti kamppaamaan, perkema.
   
 9. Isaskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, KooKoo
  Lainaus:
  Mitähän se sopimaton käytös on ollut. Toki jotain siitä tiedän, vaikka en videota olekaan nähnyt. Ei kuitenkaan haittaisi, vaikka se kävisi edes jollain tavalla kurinpitopäätöksestä ilmi.
   
 10. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Ei nyt varsinaisesti tähän tapaukseen liittyen, mutta eikös näissä kurinpitopäätöksissä ollut joskus videoklippi tilanteesta mukana?
   
 11. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Levokarin pelikielto ok, mutta sakot pienestä torikokouksesta täysi vitsi. No summakin on aika vitsi jopa Mestis-seuralle ja toivotaan, että tuo toimisi ilmaisena mainoksena ja joku kaukalopugilismin ystävä tulisi ihan vaan tuosta kuultuaan hallille. Jokunen uusi katsoja, niin sillähän se on kuitattu.
   
 12. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Oli aikanaan, kun tämä sarja kiinnosti päättäjiään edes vähän alusta. Mitäpä sitä nykyisin turhaan panostaa.
   
 13. Canis Lupus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki, LuPo
  Hermeksen Ossi Ikoselle siis 2 ottelua pelikieltoa kyynerpäätaklauksesta, joka osui Markus Korkiakoskea päähän. Mielestäni selvä tapaus, ja hyvät
  perustelut myös Kruusilla päätöksen tueksi.

  Ei-spontaanin nyrkkitappelun aloittajalle (Jukureiden Kalliola) kaksi peliä, Juutiselle (K-Vantaa) yksi kun intoutui mukaan. Tämäkin minusta ihan mukiinmenevä linjaus.
   
 14. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Ikonen kävi kyllä lämpimänä pelissä. Harmi että tämä tilanne jäi tuomareilta täysin tajuamatta.

  Ei ole vieläkään kuulunut mitään lisää eilisestä keihästystuomiosta, että oliko aiheellinen alunperinkään ja jos oli niin tuleeko lisää?
   
 15. A.P.Järvi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TLF (Toimiston luottofanit)
  Hei, mites tämä nyt menee: Markus Kojo lensi TuTon paidassa ulos ilman lisäpelikieltoa 10.10. ja otti viikkoa myöhemmin käytöskympin. SaPKoon siirryttyään hän otti kympit sekä 11.11. että 13.11. käydyissä peleissä. Kasassa on siis kolme kymmenen minuutin ja yksi 20 minuutin tuomio. Kun nyt ei ihan suoraan muistettu rangaistusskaalaa, niin kauanko tämä sankari saa vielä heilua ilman, että pelikielto tulee? Itse olin nimittäin siinä käsityksessä, että kolmesta isosta rangaistuksesta joutuu jo sivuun. En myöskään löytänyt mainintaa, että Kojo olisi jo ollut pelikiellossa.
   
 16. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Tuon perusteellahan Kojo on ollut edustuskelvoton pelaaja 21.10 KeuPa-TUTO, 23.10 RoKi-TUTO ja 24.10 Hermes-TUTO-ottelussa, sillä kymppitilin täyttymisestä johtuva pelikielto täytyy kärsiä heti tilaston täyttymistä seuraavassa ottelussa.

  Kojon on kuitenkin jossain välissä tarvinnut kärsiä tuo pelikieltonsa, sillä muuten hän ei olisi voinut siirtyä toiseen joukkueeseen, koska kymppitilistä johtuva pelikielto pitää kärsiä siinä joukkueessa, jossa se on saatu.

  Tuosta kymppitilistä huolehtiminenhan puolestaan on joukkueenjohtajan tehtävä ja hänen pitää huolehtia, ettei pelikieltoisia pelaajia ole kokoonpanossa.
   
 17. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  Painokelvoton, itse sensuroitu viesti.
   
  Viimeksi muokattu: 16.11.2015 klo 00.45
 18. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Liiton säännöissä mainitaan käytösrangaistuksista myös:

  "Mestiksessä noudatetaan kausittain samaa käytäntöä Jääkiekon SM-liigan kanssa."

  Ja Liigan sääntö kuuluu:

  "Kaikista 10 min. rangaistuksista pidetään yllä ns. Kymppilistaa. Kolme 10 min. rangaistusta johtaa automaattisesti yhden (1) ottelun pelikieltoon. Jokaisesta seuraavasta kolmesta 10 min. rangaistuksesta automaattisen pelikiellon määrä kaksinkertaistuu. Runkosarjan Kymppilista ei ole voimassa runkosarjan päättymisen jälkeisissä karsinta- tai playoff-otteluissa. Runkosarjan otteluiden perusteella määrätyt pelikiellot kuitenkin kärsitään tarvittaessa myös karsinta- tai playoff-otteluissa."

  Eli itse päättelisin, että on ollut pelikiellossa vasta tuossa 13.11 pelatussa SaPKo - Hokki ottelussa.
   
 19. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  Just. Itse en oo ollu jj-tehtävissä enää muutamaan kauteen niin oletin kilpailusääntöjen perusteella, että myös Mestiksessä on siirrytty junnuista tuttuun sääntöön eli kahden täplän kymppitiliin. Pahoittelut.
   
 20. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  Lainaus:
  Itse asiassa nyt tää kääntyi niin, että mahdollisesti SaPKo on mokannut. Koska Kojo otti 11.11. TUTOa vastaan kympin ja tuon jälkeen kymppitilillä oli kolme merkintää = yhden ottelun automaattinen pelikielto. Kuitenkin Kojo on pelannut seuraavassa ottelussa 13.11. Hokkia vastaan. Tosin Hokki tuon ottelun voitti eli mikäli tämä kotisohvalta harrastettu kyylääminen on oikeassa, SaPKolle lienee sakot luvassa ja Kojo ei pelaa seuraavassa ottelussa.
   
 21. Canis Lupus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki, LuPo
  Jotta tästä jotakin opittaisiin, TUTOlle sakkoa vähintään tiedottamisen laiminlyönnistä, SaPKolle heikosta laskutaidosta ja asioiden selvittämättä jättämisestä, ja Kojolle pelikieltoa kovennettuna. Pelaajalla itselläänkin pitää olla tieto, missä mennään. Loppukaneetti: käsittämätöntä puuhastelua.
   
 22. minarc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Boston Bruins
  Seuralta oli ensimmäinen 10 jäänyt huomioimatta joten Hokki pelin tulos 0-4 muuttuu 0-5. Kojo sivussa 2 seuraavaa peliä, seuralle 200e ja urheilutoimenjohtaja Lindenille 2 pelin toimintakielto.
   
 23. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Lainaus:
  Ounou! 200 egee. Ja siinä on sitten SaPKo samalla konkassa. No ei vaineskaan.

  Se voi olla hyvä vaan että Kojo popsii revanssipelien ajan popparia katsomossa. Olisi kuitenkin telonut jonkun Jukurien päätä lyhemmän Mikki Hiiren päreiksi ja joukkue turhaan alivoimalle tärkeissä matseissa.
   
 24. haepis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Detroit Red Wings
  On tuo Nemo kyllä aivan jäätävä jätkä :D Todella rauhallinen puheenvuoro KeuPa - Hokki -pelin lehdistössä.

  Ihan oikeutettu toimitsijakielto tosin.

  Tuli siis tästä: Ville avautuu lehdistössä - YouTube
   
 25. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Avautuukohan Ville tänäänkin. Ainakin Pälven ulosajon jälkeen oli kovasti tuomareille asiaa. Toivottavasti Pälve huilaa useamman pelin, sen verran raa'asti veti Patrosta päähän.