Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Kurinpitoa vaativat teot ja kurinpitopäätökset

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Murkula, 14.08.2012 klo 15.22.

 1. paraspelaaja Jäsen

 2. Toveri -82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, HPK, ManU & #42 Antti Virtanen
  Lainaus:
  Jeps, 2 ottelun kakku oli kyllä paikallaan. Huvittavinta tässä on kuitenkin tuomarikaksikon toiminta. Raportissa sanotaan että tuomaristo on toiminut ohjeistuksen mukaisesti ja antanut Karhulle 5 minuutin rangaistus + ottelurangaistus. Eikös Pendo sanonut ottelun pressissä että tuomari tuli sanomaan hänelle että ei pysty antamaan vitosta?! Ja kenenkään tuomarin käsi ei noussut pystyyn tilanteessa. Vasta kun Palveen vuotava naama tuli vastaan annettiin rangaistus. Eli ihan ohjeistuksen mukaan mentiin ;-)
   
 3. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Kumpikaan päätuomareista ei tosiaan reagoinut tilanteeseen millään lailla, ennen kuin Palve liukui naama veressä vaihtoaitioon. Siinä kohtaa sitten pyysivät linjadumarit palaveriin, ja käsittääkseni juuri heidän näkemyksillään tuomio annettiin. Sinänsä kyllä huvittavaa, kun ainakin toinen päätuomareista oli todellisella aitiopaikalla Karhun jysäyttäessä.

  Mutta, kuten jo toissapäivänä otteluketjussa mainitsin, niin en lainkaan panisi pahakseni vaikka pari matsia extrajäähyä tulisi. Ja nyt tuli. Hyvä niin!
   
 4. hokihoki Jäsen

  Lainaus:
  Juu ei tuo Karhun taklaus mitenkään erityisen törkeä ollut, mutta onhan se vain idioottimaista takalta kyseisellä tavalla tilanteessa jossa kaveri ei aiheuta minkäänlaista välitöntä maalinteon uhkaakaan.

  Dumareille voisi myös laittaa pari peliä rankkua, kyllä se niin päätöntä touhua taas on ollut.
   
 5. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  Lainaus:
  Ei yllätä yhtään, että tuomarit olivat alussa pihalla tilanteesta. Sääntöjen vastaisiin laitataklauksiin pitäisi puuttua siitä riippumatta sattuuko naamasta tulemaan verta tai ei, koska niissä on usein riski pahempiin seurauksiin.
   
 6. Accompagnato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, Pelicans, HPK
  Saas nähdä tuleeko Miiko Hintzille jotain lisäkakkua. Taklaus oli ainakin taas kovin älytön tilanteeseen nähden. Toivottavasti Kristofille ei käynyt pahemmin. Tulee melkolailla ikävä miestä, vaikka Peliitat ottelun lopulta voittikin.
   
 7. Accompagnato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, Pelicans, HPK
 8. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
 9. Jukule Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Kurinpitäjille töitä tämän iltaisesta K-Vantaa - Jukurit mittelöstä. 1x2 lottokone arponee Lukalle ja Laineelle illan tanssista sen perus kolme peliä bannia molemmille. Hokkasen taklauksesta voikin sitten tulla ihan mitä vaan. Toivottavasti saadaan viideo materiaalia ihmeteltäväksi.
   
 10. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Tuossa linkkiä eiliseen Hokkasen taklaukseen ja Lukka&Laine-nujakkaan.

  Omasta mielestäni aika kevyesti Hokkanen kyllä lähti pihalle ja samaa mieltä oli myös päävalmentaja Pennanen kommenteissaan. Tosin kun Kangasniemi loukkasi itseään, niin eipä siinä nykysäännöillä muuta vaihtoehtoa jää kuin ajaa suihkuun.
   
 11. Linnankundi Jäsen

  Ei tuossa taklauksessa näyttänyt olevan mitään väärää, kädet alhaalla ja ei hurjasti vauhtiakaan, vain iso kokoero. Pahemman näköinen tilanne minusta oli Lukan ja Laineen nujakointi, jossa Laineen kypärätön pää iskeytyy jäähän. Ilmeisen kovapäinen kaveri, kun ei ottanut enempää siipeensä tilanteessa.
   
 12. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Ja nythän tuomiotkin on jo jaettu eli Lukka ja Laine kuittasivat nahistelustaan yhden pelin pelikiellot.
   
 13. Jukule Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Nopeaan tahtiin tuli kakkua. Hokkanen ei tuomiota, oikein. Laine/Lukka yhdet matsit kakkua ok. Perinteinen kolme olisi ollut tuollaisesta spontaanista nujakasta aika paljon.
   
 14. Steus Jäsen

  Hokkasen ulosajo oli kyllä paskaa. Ei se ole Iivon syy, että hänen lantionsa on Hobitin pään korkeudella.
   
 15. Linnankundi Jäsen

  JyP Akatemian Aleksi Honka sai kolmen ottelun pelikiellon taklauksestaan Teemu Suhoseen. Kyynärpäällä päähän hypyllä tehostaen. Onneksi Suhonen ei loukkaantunut, eväät pahempaankin olivat ja SaPKon kannalta erittäin tärkeä pelaaja. videolla taklaus näkyy kohdassa 1:05.SaPKo kasvatti voittoputkeaan - katso videot! | Itä-Savo
   
 16. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
 17. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Olis voinu luulla, että Kettukangas saisi enemmän PK:ta, kun miten sattuikaan, että heti perään napsahti Kettukankaan jalka Virtaseen, kun oli ensin Tiilikainen taluteltu pukukoppiin.

  Mitenhän sitten kävi näille "uhreille"?

  Edit: Olkapää ja puujalka.
   
  Viimeksi muokattu: 16.02.2015 klo 16.12
 18. Magnesia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Onhan tää nyt ihan vitun farssi että Rinkinen saa penalttia tuosta tilanteesta. Ja syynä ryntäys, huh huh.
   
 19. Steus Jäsen

  Polvitaklaus -> 2 ottelua
  Taklaus -> 2 ottelua

  Jokin meni pieleen. Otetaan vaan avojään pommit pois, niin matseissa on entistä vähemmän kohahduttavia hetkiä. Pääseepähän paremmin laskemaan hidastettuja, puolinopeita ja syöttöketjuja. Vittu mitä paskaa.
   
 20. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Eikös tuolla otteluketjussa toivottu puolueettomampaa näkemystä tilnateista ja nyt ne tuli. Vieläpä varsin kelvollisin perustein ja sanankääntein muotoiltuna.

  Korjaan Steus sinua.

  Polvitaklaus -> 2 ottelua
  Ryntäys -> 2 ottelua
   
 21. ruupertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Vielä jos halutaan korjata, niin lähinnä ohi mennyt taklaus. Näitä kuolevia joutsenia (en tarkoita Tiilikaista! ) nähtiinkin illan aikana huomattavasti normaalia enemmän- ikävää että sukeltelu ja neiteily tuntuu olevan kovassa nousussa. SaPKo- pelin fyysisyys oli kumminkin huomattavasti laimeampaa kuin esim. KooKoon otteet edellisessä Hokki-pelissä. Ja se oli juuri sitä, mitä haluan katsojana nähdä!

  edit. nimi korjattu
   
  Viimeksi muokattu: 16.02.2015 klo 17.40
 22. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Korjataan vielä, että et varmaan tarkoita Tiilikaista. Joo, minä en peliä nähnyt, joten kuoleviin joutseniin en voi muuten kantaa ottaa, kuin sen etten todellakaan pidä sellaisesta itsekään.
   
 23. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  Toisaalta perustelut ovat hyvät.

  Tiilikainen luistelee aika liki laidan suuntaisesti ja Rajala ahdistaa kiekollista Tiilikaista. Tiilikainen ottaa juuri ennen kontaktia yhden hieman suuntaansa keskemmälle kääntävän luistelupotkun. Taklaus tulee sivusta ja täyttää kyllä selvästi ryntäyksen tunnusmerkit. Eipä tuota tullut ajateltua, kun täällä huudeltiin lähinnä polvitaklauksen perään. Mitä tuo ei tosin todellakaan ollut, koska polvet eivät osuneet yhteen, kuten muutama ansiokas nimimerkki on jo kertonut.

  Jos verrataan tätä esim. Tommy Wingelsin taklaukseen Sami Kauttoon, niin Wingelsin täysin puhdas taklaus tuli loivasta etuviistosta osuen kiekollisen Kauton rintaan. Kautto oli laidan vieressä, joten tuossa ei voinut taklata juuri mitenkään muuten.

  Wingels tosin on tällä kaudella koko NHL:n taklaustilastossa sijalla 4., joka kertoo hänen tasostaan taklaajana riittävästi. Tuossa konkretisoitui NHL:n huipputaklaajan taklaustaito ja Mestiksen peruspakin taklauksen vastaanottokyky. Wingelsin kolmen ottelun pelikielto tuosta oli täysin naurettava. Mutta hyväksyn Rinkisen pelikiellon tuota nyt hetken mietittyäni.
   
 24. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Aika holtittomasti Rinkinen kyllä tuli tilanteeseen ja ihmettelin jo tuolloin, että ei lähtenyt ulos. Kaksi peliä on siinä ja tässä, mutta kieltämättä erikoista, että Kettukangasta ei muistettu pidemmällä muikkarilla, koska rike oli selvä ja sattui "ihan yllättäen" napsahtamaan heti Rinkisen tilanteen jälkeen. Värilaseilla laittaisin 1-3, mutta ei tämä 2-2 nyt oikeusmurha ole.
   
 25. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Levokarille perjantai kakkua ja molemmille joukkueille 500€.