Kivi olisi varmasti kelvannut SaiPalle. Todennäköisempää on, ettei Kivelle kelvannut SaiPan tarjoama tilipussi.Kivi tiputti TPS:n! Hienoa ettei kelvannut tänne. Hämäläinen varmasti onnistuu helvetin hyvin ensi kaudella tsemppi kiekolla.
Kivi tiputti TPS:n! Hienoa ettei kelvannut tänne.
Joo ei tässä mitään Kiviä tarvita kun ei ole edes kokemusta organisaatiosta ennestään.
Eli Kivi se ei ole ainakaan?Kivi olisi varmasti kelvannut SaiPalle. Todennäköisempää on, ettei Kivelle kelvannut SaiPan tarjoama tilipussi.
Hämäläisen jatkon olisi voinut kertoa milloin vain. Kai sieltä tulee yksi uusi apukoutsi ja siksi näin.Mielestäni jos SaiPa noin ilmotti niin päävalmentajan nimi pitää kertoa maanantaina. Jos sillä kausi jatkuu niin sitten pitäs laittaa tiedotus eteenpäin. Näin katastrofikauden jälkeen ei tarvita mitään "teasereita". Ei kyllä muutenkaan mutta niin hämärää touhu on ollu että nimet vasta sitten kun voi ilmoittaa.
Tämän kauden SaiPa/Ketterä u18 päävalmentajaa, slovenialaista Lovro Bacjia huhuillaan apuvalmentajaksi. Täydentäisi siten Hämäläinen, Immonen ja Ore porukan.
Millon SaiPalla on ollut oikeasti joku johtaja pukukopissa? Onhan siellä toki C -kirjain on ollut jollakin..Kiven kanssa tarvii johtavia pelaajia kun haastattelussa kertoi ettei erätauolla paljoa kopissa käy vaan pelaajat hoitaa. Ässissä toiminut ihan hyvin että Joensuu ollut vähän kuin apuvalmentaja
Helppo vastaus. Kohon jälkeen ei oikein ketään. Zabo oli sitä osittain ja esimerkillään, mutta liekö slaavilaisuus sen verran vierasta etteivät kaikki syttyneet. Viime kaudella Petman yritti ja onnistuikin, mutta kaikki eivät silti uskoneet tarinaan. Koskiranta saattaa olla hyvä ryhmänjohtaja, mutta joukkueelle se ei riitä. Sama pätenee esim. Vainikaiseen.Millon SaiPalla on ollut oikeasti joku johtaja pukukopissa? Onhan siellä toki C -kirjain on ollut jollakin..
Taitaa olla niin, että Markkasen lopetettua pelaajauransa niin hiiret alkoivat hyppiä pöydillä ja kuppikuntia alkoi syntyä. Johtavassa roolissa oli pelaajia, joille oman uran noste oli tärkeämpää kuin SaiPan menestys.Millon SaiPalla on ollut oikeasti joku johtaja pukukopissa? Onhan siellä toki C -kirjain on ollut jollakin..
Ville Kohon jälkeen on ollut varmasti johtajuusvajetta kopissa. Sen jälkeiset kapteenit eivät ole nousseet lähellekään sitä tasoa. Se vaatii tinkimätöntä ja pitkäjänteistä työntekoa seuran ja joukkueen eteen ja pitäisi saada myös nämä ulkomaanhankinnat saman vaatimustasoon. Kohon jälkeen tuossa ei varmaan ole kukaan suuremmin onnistunut ja tämä viimeinen Ville Vainikaisen jakso jäi niin lyhyeksi että sitä ei oikein vielä pysty luotettavasti arvioimaan vaikka Ville hyvin homman aloittikin ja lieneeko etunimi Ville sitten jonkinlainen enne jostakin.Taitaa olla niin, että Markkasen lopetettua pelaajauransa niin hiiret alkoivat hyppiä pöydillä ja kuppikuntia alkoi syntyä. Johtavassa roolissa oli pelaajia, joille oman uran noste oli tärkeämpää kuin SaiPan menestys.
Villethän tuntuvat SaiPassa aina esimerkillisesti pelaavan periksiantamatta. Koho, Hämäläinen, Petman ja Vainikainen. Ja nimenomaan kaukalossa tapahtuvista otteista puhuttaessa. Valmennuksen tehtävähän se on saattaa koko joukkue pelaajasta ja lähtökohdista riippumatta tekemään sitä duunia yhtä lailla, kapteeniston pitäisi taas pyrkiä estämään se kuppikuntaistuminen joukkueen sisällä.Ville Kohon jälkeen on ollut varmasti johtajuusvajetta kopissa. Sen jälkeiset kapteenit eivät ole nousseet lähellekään sitä tasoa. Se vaatii tinkimätöntä ja pitkäjänteistä työntekoa seuran ja joukkueen eteen ja pitäisi saada myös nämä ulkomaanhankinnat saman vaatimustasoon. Kohon jälkeen tuossa ei varmaan ole kukaan suuremmin onnistunut ja tämä viimeinen Ville Vainikaisen jakso jäi niin lyhyeksi että sitä ei oikein vielä pysty luotettavasti arvioimaan vaikka Ville hyvin homman aloittikin ja lieneeko etunimi Ville sitten jonkinlainen enne jostakin.
Juttelin Vainikaisen kanssa pitkän tovin SaiPan perhe tapahtuman yhteydessä ja jätti kyllä itsestään todella fiksun ja nöyrän kuvan.Villethän tuntuvat SaiPassa aina esimerkillisesti pelaavan periksiantamatta. Koho, Hämäläinen, Petman ja Vainikainen. Ja nimenomaan kaukalossa tapahtuvista otteista puhuttaessa. Valmennuksen tehtävähän se on saattaa koko joukkue pelaajasta ja lähtökohdista riippumatta tekemään sitä duunia yhtä lailla, kapteeniston pitäisi taas pyrkiä estämään se kuppikuntaistuminen joukkueen sisällä.
Valmentajat pelkäävät auktoriteetin menetystä, koska sen jälkeen pelaajilta alkaa tulemaan kommentteja ”haista sinä vittu, me kyllä tiedetään miten pitää pelata”. Tämä varsinkin sellaisessa toiminnassa missä pelaamisesta ei makseta, kuten junnu urheilu. Usein valmentajan auktoriteetin luomisessa auttaa aikaisempi menestys, ja jos sitä ei ole niin vaikeaa voi olla uskottava.Jääkiekossa seurataan hyvin myös nykyajan työelämää. Kokemuksesta voin sanoa ettei autoritäärinen vittuileva johtaja ole enää nykyaikana se paras motivoija vaikka tuonkaltainen johtaja saakin paljon aikaan. Mutta työntekijät nostavat kytkintä hyvin äkkiä ja lähtevät muualle jos homma on tuollaista vuodesta toiseen ja pahimmillaan tuollainen auktoriteetti aiheuttaa pahaa oloa ympärillään. ”Pelolla” johtamisesta en ainakaan itse tykkää. Olen huomannut että itsellä ainakin helposti lähestyttävä ihmisläheinen johtaja on paljon parempi, nostaa omaa itseluottamusta ja saa paljon parempia tuloksia kun ei tarvitse pelätä ja välttää virheitä pahimmillaan jopa työpaikan menettämisen pelossa. Helposti lähestyttävä esimerkillään johtava johtaja saa paljon enemmän aikaan ja kun ihmisillä on hyvä olla niin hommatkin sujuvat. Voisi kuvitella ettei myöskään tuollaisesta parikymppisestä pelaajasta ole niin mukavaa katsella tuollaista autoritääristä valmentajaa joka vittuilee ja on ehdoton auktoriteetti.
Se johtamisvaje näkyi Markkasen lähtemisen jälkeen ja silloin nimenomaan Koho oli edelleen kapteenina. Eli johtamisvaje näkyi Kohon aikana. Joukkueessa oli vahvoja persoonia (Ramstedt, Persson, Zaborski jne.). Silloin nimenomaan olisi tarvinnut johtajuutta, mutta ulospäin näytti, että Koho ei todellakaan ollut se joka johti joukkoja. Seuraavana kautena Koho ei sitten enää aloittanutkaan kautta C rinnassaan. Tuolloin olisi tarvittu nimenomaan "kukkoslassea". Aikaisemmin joukkueessa kuskin paikalla oli "omat pojat" (Markkanen, Hämäläinen, Koho jne.). Silloin nämä SaiPa-ikonit saivat myös muualta tulleet pelaamaan logolle. Kun Koho jäi "yksin" niin homma ei enää (kauniisti sanoen) toiminut samaan malliin.Ville Kohon jälkeen on ollut varmasti johtajuusvajetta kopissa. Sen jälkeiset kapteenit eivät ole nousseet lähellekään sitä tasoa. Se vaatii tinkimätöntä ja pitkäjänteistä työntekoa seuran ja joukkueen eteen ja pitäisi saada myös nämä ulkomaanhankinnat saman vaatimustasoon. Kohon jälkeen tuossa ei varmaan ole kukaan suuremmin onnistunut ja tämä viimeinen Ville Vainikaisen jakso jäi niin lyhyeksi että sitä ei oikein vielä pysty luotettavasti arvioimaan vaikka Ville hyvin homman aloittikin ja lieneeko etunimi Ville sitten jonkinlainen enne jostakin.
Ei saa unohtaa Paalasta!Villethän tuntuvat SaiPassa aina esimerkillisesti pelaavan periksiantamatta. Koho, Hämäläinen, Petman ja Vainikainen. Ja nimenomaan kaukalossa tapahtuvista otteista puhuttaessa.
Tuli väkisin mieleen Järveläisen "blokkaus"/ohi liukuminen.Villethän tuntuvat SaiPassa aina esimerkillisesti pelaavan periksiantamatta.
Hyvä johtaja johtaa esimerkillään. Tää on erittäin hyvä muistisääntö.Jääkiekossa seurataan hyvin myös nykyajan työelämää. Kokemuksesta voin sanoa ettei autoritäärinen vittuileva johtaja ole enää nykyaikana se paras motivoija vaikka tuonkaltainen johtaja saakin paljon aikaan. Mutta työntekijät nostavat kytkintä hyvin äkkiä ja lähtevät muualle jos homma on tuollaista vuodesta toiseen ja pahimmillaan tuollainen auktoriteetti aiheuttaa pahaa oloa ympärillään. ”Pelolla” johtamisesta en ainakaan itse tykkää. Olen huomannut että itsellä ainakin helposti lähestyttävä ihmisläheinen johtaja on paljon parempi, nostaa omaa itseluottamusta ja saa paljon parempia tuloksia kun ei tarvitse pelätä ja välttää virheitä pahimmillaan jopa työpaikan menettämisen pelossa. Helposti lähestyttävä esimerkillään johtava johtaja saa paljon enemmän aikaan ja kun ihmisillä on hyvä olla niin hommatkin sujuvat. Voisi kuvitella ettei myöskään tuollaisesta parikymppisestä pelaajasta ole niin mukavaa katsella tuollaista autoritääristä valmentajaa joka vittuilee ja on ehdoton auktoriteetti.
Tertsi ei ollut kyllä hyvä johtaja kun hän meni tappion jälkeen peiton alle piiloon, sinne varmaan meni ne pelaajatkin jotka eivät lähteneet baariinHyvä johtaja johtaa esimerkillään. Tää on erittäin hyvä muistisääntö.