Kuinka pitkä on Ignore-listasi?

  • 17 347
  • 160

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
2 käyttäjää ja 56 ketjua. Pitääkin ignoorata vähän enemmän että pärjää näissä kisoissa.
 
K

Kiekkokatsoja

Eka kertaa tarkistin. 25 tyyppiä listalla. Joitakin jo ulos potkittu, osa jostain kumman syystä sai jäädä palstalle. Liekkö hyvät suhteet johonkin?
Aloitin laittelemaan, kun joitakin vuosia sitten, osa tyypeistä jatkuvasti *ittuilu tietyille kirjoittajille + mullekin. Nykyisin sitä kutsuttaneen maalittamiseksi. Käytän nyt heistä nimitystä ryhmä. Kävipä jopa niin, että joku/jotkut tästä ryhmästä kävivät jopa *ittulemassa joillekin, myös yksityis elämässä. Siksipä kannattaa olla anonyymi, ettei näin kävisi.
Vaikken tarkalleen tiedäkään, että ketkä kaikki näistä kävivätkään *ittuilemassa joidenkin yksityiselämässäkin, kutsun nykyisin tähän ryhmään kuuluvia *ulkuiksi. Nimi on heille oikein.
Lisäys. Asia tedoksi myös myös nimimerkille @Kari Runk joka aikonaan ihmetteli, että miksi käytän sanaa *ulkku jossakin yhteydessä.
(Hän ei kuulu ingore listaani)
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Suosikkijoukkue
Ässät
Yllätyksekseni listaltani löytyikin jopa 5 nimimerkkiä. Yhtä näistä en muista ollenkaan, niin päästin hänet nyt koevapauteen. Listalle jäi kolme patafania ja yksi vierasjoukkueen edustaja. Aika täysipäiväistä provosointia(ei siis pelkästään itseäni kohtaan) se vaatii, jos mielii minun ignore listalle päästä.
 
Viimeksi muokattu:

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Yksi nimi löytyy listalta, tosin kyseinen käyttäjä ei kuulu enää palstan muonavahvuuteen. Pidän kuitenkin varalla, koska eihän sitä koskaan tiedä, milloin kyseinen käyttäjä tekee comebackin palstalle. Jonain päivänä modejen röntgennäkö voi pettää.
 

pehtoori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, HPK
11 näköjään nimimerkkuloita, joista enää 2 palstalla. Hyvällä prosentilla siis!

Päästin viimeisetkin karsinasta!
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Kukaan ei ole listoilla. Kaikki me ollaan samoilla kalkkiviivoilla ja yhtä tärkeitä. Jollain keittää joskus yli, kuten mullakin, mutta ei tää nyt niin vakavaa ole. Modet sitten hoitelee ylilyönnit.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Mulla taitaa olla pari ketjua ignoressa, muttei yhtään nimimerkkiä.
"Missä kunnioitus, my God!" sanoisi joku... aika monikin ja juuri siksi....
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
Luulin aiemmin jo tänne vastanneen, vaan en ollut. No, se sama nolla, mitä on aina ollut. Jätän vain lukematta, jos ei miellytä.
 

Kampitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Wild, Avalanche
Ei yhtään. Olenkin miettinyt miltä keskustelupalsta näyttäisi jos sieltä täältä puuttuisi viestejä.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Raipe
Jossain kohtaa oli järkyttävän paljon, kun se oli täynnä kaikenlaisia korona-ajan foliohattua ja putinisteja. Mutta suurin osa lähtenyt ilmeisesti niska/perse-otteella ulos Jatkoajasta, joten tuli kesällä tyhjennettyä koko lista. Nyt siellä on enää muutama Putin-henkinen ”urheilua ja politiikkaa ei saa sekoittaa”-tyyppi.

Ketjuja on sitten senkin edestä.
 
Viimeksi muokattu:

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joskus oli joku käyttäjä, joka spoilaili TV-sarjoja, mutta tämäkin on ilmeisesti jonkun palstapäivityksen myötä hävinnyt.

Tuota ketju-ignorea voisi käyttää enemmänkin näiden tyhjänpäiväisten Suomirap- ja koiraketjujen kanssa mitkä eivät aiheena kiinnosta pätkääkään.
 

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, CAR, HIFK (salaa)
Ei ainuttakaan. Jos ei kiinnosta, en lue.
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
24 näytti olevan. Kaikkia en edes muistanut, osalla ihan mittava määrä viestejä. Banhammeri heilunut nyt vähemmän kun löylyhuone tuli taloon eli suurin osa vapaan lietteestä valui sinne. Yleensä tärkein syy poistoon on huono käytös. Suurin osa päätöksistä tehty vapaan tai otteluseurannan suorituksista. Pari aktiivia on vielä liipasimella, toisaalta yksittäistapaukset on helppo ohittaa.
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
0 nimimerkkiä, 0 viestiketjua. Sama täällä, ohitan viestit ja ketjut jos eivät miellytä. En anna kenenkään mennä niin pahasti ihon alle että ignoreen laittaisin.
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
En ole käyttänyt ja tuskin tulen ikinä käyttämään. En oikein ymmärrä mitä asioiden piilottaminen auttaa.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC
Mulle siis turhien ketjujen piilottaminen on vain oman kokemuksen parantamista. Kun on näkyvillä vain ketjuja joita kiinnostaa edes välillä lukea, niin mukavampi selata palstaa ja näkee helpommin uudet viestit.
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Ei yhtään nimimerkkiä eikä myöskään yhtään ketjua. Ne ketjut, jotka eivät kiinnosta jätän lukematta. Sen sijaan, jos olisin yhtään "ilkeämpi" persoona, niin varsinkin politiikkaa käsittelevissä ketjuissa on tullut vastaan useita nimimerkkejä, ketkä voisi laittaa piiloon, kun yhteistä säveltä ei ole, eikä tule varmasti olemaankaan, mutta aika turhaa se olisi, kun en oikein lämpene, yleensä, käydä inttämään jonkun eri mieltä olevan kanssa. Antaa kaikkien kukkien kukkia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös