Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Kouvolan jäähalli – Lumon Areena

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Everton, 23.07.2006 klo 10.11.

 1. Tico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Kiitos tästä palautteesta. Tosin tässäkin kohtaa on pakko sanoa, että kyseinen kappale on kyllä ollut jäähallin taukomusiikkilistalla ihan julkaisustaan lähtien ja soinut kyllä useamman kerran viime keväänäkin.

  Tähän liittyen on vielä painotettava sitä, että taukomusiikki ennen ja peliä ja erätauoilla on aivan eri asia kun pelikatkoilla kuultava musiikki. Taukomusiikkilista elää huomattavasti enemmän uuden musiikin mukana ja uutta soitettavaa tauoille tulee halliin ihan jatkuvasti sitä mukaa kun uusia kappleita julkaistaan. Toki sinne tulee välillä bongailtua myös vähän vanhempia sopivia kappaleita ja tämä taukomusiikki onkin enemmän sellainen koko perheen radiosekoitus. Toki näilläkin on merkityksensä ottelutapahtuman tunnelmaan ja esimerkiksi rauhallisemmat kappaleet pyrin sijoittamaan erätaukojen alkuun ja lisäämään tahtia kohti alkavaa uutta erää.

  Nyt tulikin avattua aika paljon tätä hallimusiikin filosofiaa, toivottavasti joku jaksoi vielä lukeakin.. :)
   
 2. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Mukava kuulla että äänentoistoa seurataan jatkuvasti ja sen mahdollisiin ongelmiin reagoidaan.

  Silti todettiin että äänentoistoa on säädetty ja alataajuuksia on saatu kuuluviin. Edelleen ihmettelen sitä, miksi balanssi on niin voimakkaasti bassotaajuuksilla. Jos tämä tehdään ( en tiedä ymmärsinkö oikein ) sen vuoksi, että äänenvoimakkuus voidaan pitää melko kovalle niin että katsojia ei häirittäisi tai heidän kuuloaan ei rasitettaisi vaan he tuntisivat musiikin koko kehollaan, niin en oikein ymmärrä missä tapahtumassa olen kun käyn katsomassa jääkiekkoa.

  Olen nähnyt Ramonesin läheltä (musiikkia ei juuri voinut kuullua vain pauhun), päässyt MUSEn mahtavaan äänimaailmaan, jossa kaikki soi tasapainossa, sekoillut Nirvanan keikalla, kuullut miten ZZ Top soitti 500m päässä oleville vanhainkotivanhuksille 105dB (Oulunkylän rokkikeikat loppuivat tähän) ja paljon muuta. Kaikilla näillä oli tarkoituksensa.

  Kysyn vielä äänenvoimakkuudesta ja diskantti / basso -säädöstä: Miksi näitä tehdään toistensa kustannuksella kuten arvoisa DJ kertoi? Siis: Miksei voimakkuutta lasketa hivenen, ylä-ääniä lisää ja alaääniä vähemmän. Miksei tehdä SOIVA kokonaisuus?

  Musiikkivalinnat ovat minulle ihan sama. Sieltä ei yleensäkään tule kuin yksi kiinnostava kappale. Mutta kun se musiikki on pakko (miksi muuten?) olla niin sen olisi oltava ainakin mahdollisimman vähän häiritsevää. Väitän että 90% katsojista ei välitä jäähallimusiikista vähääkään, kunhan se ei kuulosta pahalta.
   
 3. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  @Tico kiitos tiedosta. Tulee pääosin katsottua pelit telkkarista kun asuu vähän kauempana. Telkkarista ei tule niin hallimusaa kuultua
   
 4. Tico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Ei näitä tehdä toistensa kustannuksella, vaan haetaan parasta mahdollista suhdetta näiden välille. Ei basson lisääminen vähennä diskanttia tai päinvastoin vaan molemmat yritetään saada mahdollisimman hyvin kuuluville ja soimaan vielä keskenäänkin tasaisesti. Toki kova betoninen halli antaa oman haasteensa äänentoistolle ja ääni kaikuu korkeassa hallissa niin, että kokonaisuus on aina kompromissi varsinkin kun musiikkia soitetaan laidasta laitaan ja näin ollen jo alkuteokset ovat soinniltaan kovin erilaisia.

  Jäähallimusiikkiin pätee sama sääntö kuin kaikkeen muuhunkin taustamusiikkiin eli suuri osa ihmisistä ei tuohon kiinnitä juurikaan huomiota, mutta jos se jätettäisiin pois niin lähes kaikki huomaisivat sen puuttuvan.
   
 5. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Kun kerran kehun niin myös valitan ja kun kerran vikisen niin myös viserrän.

  KooKoo - Sport: Musiikki ja kaikki muukin äänentoisto oli miksattu erinomaisesti. Musiikki siis tosiaan soi.

  Tämä kuultuna B1 Yläriviltä. Toivottavasti korvissani ei ollut vikaa. Kiitoset kuitenkin asianosaisille.
   
 6. VTVH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Mikäs juttu tuo KooKoon avauskentällisen esittelyssä oleva pelaajakohtainen musiikkipätkä on? Periaatteessa ihan hyvä idea että joka pelaajalla on oma "sisääntulo" tai esittelymusiikki, mutta kun nuo avauskentän pelaajat esitellään kuitenkin aika nopeassa tahdissa niin eihän tuota musiikkia ehdi kuulua kuin muutama sekunti. Hyvä että ehtii biisiä tunnistaa vaikka olisi tuttukin kappale. Nykytoteutus kuulostaa aika töksähtelevältä ja sekavalta ja tuntuu ettei tuota musiikkipätkän kestoa tai leikkausta ole hiottu ihan loppuun asti. Hyvä idea, mutta ei oikein toimi. Ihan kuin kaikki muukin hallissa juokkueen peli mukaan lukien.
   
 7. Jaded Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Jep ja päätyyn alemmille riveille seisomakatsomoon tuo ns. esittely biisi kuuluu hiljaa tai ei juuri ollenkaa. Kompaten edellistä, idea hyvä,toteutus noh on mitä on.
   
 8. EagleEye Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KKP
  Lainaus:
  Oliskohan sillä jotain vaikutusta, että ei kuulla kun hakataan käsiä yhteen kun tulee biisit ja aloituskokoonpanot?
   
 9. Jaded Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Ei. Koska kaikki muu musiikki kyllä kuuluu,mutta tämä tulee niin tuhottoman hiljaisella. Toki tuskin sen on edes tarkoitus tulla äärettömän kovalla.
   
 10. Funky Duck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Onko muuten päätyjen suojaverkot olleet aiemmin valkoiset? Jotenkin tuntuu, että verkko osuu silmiin paljon pahemmin nyt kuin esim. viime kaudella. Eikö valkoinen olisi parempi, ei häiritsisi katsomista niin paljon?
   
 11. Jaded Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Kyllä ne aina on mustat ollut. Toinen asia mikä ehkä enemmän on haitaksi toiseksi alimmalla rivillä seistessä (ainakin tällä pituudella) on pleksin yläreuna joka häiritsee katsomista melkosen paljon,joten pari riviä ylempänä auttaa näkemään,mutta sit taas osa tilanteista jää katveeseen. Paikan valinta kysymys.
   
 12. Mneme Jäsen

  Lainaus:
  Pakko ottaa tästä kiinni, vaikka pieni nyanssi olikin. Viime kaudella verkot muuttuivat mustaksi, ollen sitä ennen ainakin koko Mestis-ajan valkoiset. Mutta onko verkon yläreuna nykyään paljon alempana kuin ennen? Nykyään tuntuu, että kaikki vähääkään korkeammat kiekot lentää yli verkosta katsomoon saakka. Valkoisten verkkojen aikana se oli todella harvinaista, että olisi tullut verkosta yli, vaikka sitäkin toki joskus kävi.
   
 13. Jaded Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Jaa, no kaikkea ei voi muistaa. Kun tämä turvakaukalo tuli niin kyllä se omasta mielestäni alemmas se yläreuna on tullut. Kyllähän se mukavasti siellä Orpe klubin seinissä kolisee kun tarpeeks ylös lähtee.
   
 14. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  Lainaus:
  Tästä muistan puhuneeni aiemmin ja verkoista vastannut henkilö sanoi verkkojen olevan tismalleen samalla korkeudella nyt kuin Mestis-aikaan, kun itsekin epäilin niiden olevan alempana kuin aiemmin. Ja tuo taisi olla mitattu vielä varmistukseksi.

  Ehkä kyseessä on vaikka verkon värin aiheuttama optinen harha tai vääristynyt muistikuva?
   
 15. Trapezoid Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Maalivahdit
  Ennen (valkoiset) verkot olivat kiinnitetty suoraan katon rakenteisiin. Nykyään muutaman kauden ajan verkko on roikkunut sellaisesta kaaresta, mitä on joka hallissa. Näin verkko tulee suht koht pystysuoraan. Ja tämän kaaren ja katon välissä on enemmän tilaa, kuin vanhalla valkoisella verkolla.
   
 16. KOOKOOBOY Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Olen samaa mieltä tästä. Avauskenttien esittelyssä pelaajilla omat biisit tuovat itselleni mieleen ensimmäiseksi kysymyksen: MIKSI? Ihmiset taputtavat kuitenkin käsiään, ääni peittyy, toteutus on heikko ja sekava. Toisaalta kuvastaa hyvin koko jäälletulon organisointia - Mestistasoa eikä hyvällä tavalla.

  Pelaajakortit ja uusi introvideo ovat hyviä. Samoin hienoa huomata vanhan ja toimivan Nightwishin paluu jäälletulobiisiksi. Mutta miksi kaikki on tehty "sinnepäin". Ajoitukset eivät toimi, savut, ne hassut vilkkuvalot vilkkuvat vielä kun peli on jo käynnissä jne.

  Tähän voisin tulla auttamaan ja ideoimaan kyllä mutta taitaa olla budjettia tarjolla näiden asioiden parantamiseen 0€.
   
 17. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  On se törkeää että meidän huippu-ulkomaalaishakumme joutuvat luistelemaan railoihin Sumulaaksossa ja loukkaavat itsensä. Jo on paska jää Sumulaakson pohjalla ja onhan se ymmärrettävää että ulkomailla jäät ovat parempia. Seruaaviin otteluihin jäät kuntoon tai KooKoon alkava nousukiito on todellisessa vaarassa.
   
 18. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Onkohan KooKoon taholta missään vaiheessa ollut harkinnassa yonoton-palvelun käyttöönotto vai onkohan tuosta palvelusta ylipäätään mitään hyötyä ja kuinka paljon tuo yonoton maksaa palvelun käyttäjälle? Muutamalla liigaseuralla yonoton näyttää olevan jo käytössä. Varsinkin KooKoon viikonloppupeleissä ratabaari ja parviravintola ovat kuin nuijalla lyötyjä pitkine jonoineen. Nopettaisiko tuo yonoton yhtään palvelua?

  Yonoton – Keskity peliin, älä jonottamiseen!
   
 19. VTVH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Kouvolan jäähallissahan on jo nyt sekä ratabaarissa, että A-puolen kioskilla jonottomat pikatiskit. Niitä kutsutaan nimellä keskimmäiset ostopisteet. Jostain syystä Kouvolassa tykätään jonottaa ja ihmiset menevät aina ensimmäiseen näkemäänsä jonoon. Yleensä olen aina saanut sekä ruokani, että juomani nopeasti kun ohitan ensimmäisen pitkän jonon ja menen suoraan seuraavaan tyhjään myyntipisteeseen.

  Toki uusia nopeampia maksutapoja aina tarvitaan.
   
 20. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Kiekkoareenassa toimittaja Pasi Peltola kirjoittelee, että Lumon Areenaan olisi suunnitelmat lisäaitioiden rakentamiseksi jo pitkällä. Tilaahan hallissa olisi lisäaitioille yllinkyllin B- tai D-katsomoiden yläpuolelle. Onko kenellekään enemmän tietoa näistä suunnitelmista?

  KooKoon rima oli jo liian korkealla - Kiekkoareena
   
  Viimeksi muokattu: 18.03.2017 klo 11.47
 21. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
 22. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
 23. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  KooKoo LIVE!:n esiintyjät marraskuussa ovat Jenni Vartiainen, Juha Tapio ja JVG. Eivät mitään halpoja artisteja, mutta toisaalta luulisi kiinnostusta löytyvän, jos lippujen hinnat pysyvät järkevinä.
   
 24. IceMaster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Trashers, Flyers
  Lainaus:
  Aika kova kattaus. JVG ei kyllä herätä positiivisia viboja, mutta taitaa olla omaa heikkouttani. Suosittu kaksikko kyseessä..

  Toivottavasti väki löytää paikalle kauempaakin.
   
 25. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Viitsiiköhän Märkä näyttää naamaansa enää Kouvolassa JVG keikalla.