Reds72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool
Naisystävä on talvet Keski-Portugalissa ja kesät töissä Suomessa. Minun piti jo pääsiäisenä lähteä häntä hakemaan, mutta tuli rajoitukset. Pitäisi saada hänet (ja kaksi isoa koiraa) takaisin, yhdessä olo, erittäin tärkeä osa työyhteisöä loma-aikaan ja muut seikat.
Etätyöt vielä sujuu, mutta alkaa tämä reittisuunnittelun päivittäminen eri uutislähteisiin vedoten tympäisemään todella raskaasti. Lissaboniin pääsee päivittäin Frankfurtin kautta, siihen pitää varmasti olla jotain vahvempaa perustetta ja naisen pitää hakea lentoasemalta. Mutta takaisin tulo Suomeen pakulla onkin "haastavampaa". Haavisto neuvottelee Viron virkaveljen kanssa viikonloppuna, jos raja aukeaa työmatkalaisille ja jos siihen saa firmalta todistuksen tälläisestä pakottavasta syystä, niin sitten voitaisiin päästä läpi Euroopan. Saksan lautta olisi kaikkein paras, 26 tuntia hytissä makoillen, mutta siihen en usko. 5245 kilsaa pakulla Tornion kautta tuntuu turhan karhealta.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Parin viikon päästä höllenee rajoitukset ja vaikuttaa siltä että osa höntäsporukoista palaa tauolta kehiin. Mikäs on palstatovereiden fiilis joukkuelajien harrastamisesta? Itseä kyllä mietityttää kovastikkin joukkuelajien tulevaisuus. Kyllä siellä kentällä varmaan pisarat lentää ja pukkarit nyt on muutenkin sellaisia pöpökeskuksia.
 
Requiescat in pace. Kiekko-Espoo 1984 - 2016 Espoo Blues
Suosikkijoukkue
Ne, joilta ei odoteta mitään ja JYP
Parturissa käynti... Mulla ihan hirveä pehko ja muutenkin surffitukka kasvaa kovaa vauhtia.

Miten olette hoitaneet? Jos ei kotiparturilla halua kaljuksi ajaa, en oikein ole kotiparturin kannalla kun hiusta on paljon.

Onko partureita pk-seudulla jotka ottavat asiakkaita maski päässä vastaan ja huomioi tilanteen?

Luulisi parturikäynnin olevan jonkin asteinen riski ilman varotoimia kun mamma hönkii siinä parin kymmenen sentin päässä puoli tuntia.
Sevillan parturi. Vahva suositus. Sieltä ei vie koronaa kotiin.
 
Kaikkea mitä sanon saa ja täytyy käyttää minua vastaan.

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠, Flyers, Giroux
Vanhassa duunissa työt väheni ja hain työttömäksi, jolloin löysin sattumalta oman alani ja vanhan firmani työpaikkailmoituksen ja pääsin töihin. Lisäksi hygieniatasoni noussut.
 
"Mene poika nukkumaan kun et kiekosta mitään ymmärrä."
Suosikkijoukkue
Ne, joilta ei odoteta mitään ja JYP
Parin viikon päästä höllenee rajoitukset ja vaikuttaa siltä että osa höntäsporukoista palaa tauolta kehiin. Mikäs on palstatovereiden fiilis joukkuelajien harrastamisesta? Itseä kyllä mietityttää kovastikkin joukkuelajien tulevaisuus. Kyllä siellä kentällä varmaan pisarat lentää ja pukkarit nyt on muutenkin sellaisia pöpökeskuksia.
Itse ilmoitin, että voin lähteä 2.6. alkaen säbävuorolle maaliin tai dumariksi, mutta en kenttäpelaajaksi. Ja kotiin suihkuun.
 
Kaikkea mitä sanon saa ja täytyy käyttää minua vastaan.

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo
Saksan lautta olisi kaikkein paras, 26 tuntia hytissä makoillen, mutta siihen en usko.
Saanko kysyä, mihin tässä et usko? Kauttakulkutarkoituksessa saa omalla tai vuokra-autolla EU-maiden läpi kulkea. Lautta Travemündesta Helsinkiin kulkee ja ottaa matkustajia, sekä ihmisiä että koiria. Vai et usko siihen, että jaksatte makoilla hytissä 27 tuntia? Suomen mahdollisia karanteenimääräyksiä ensi kesänä ei vielä ole tiedossa.
 
Ei muuta toivoa, kuin käydä kontillensa ja alkaa syödä ruohoa, sillä vihreä väri se kaiken ratkaisee!
Ei muuta keinoa, kuin myydä rekka-auto ja ostaa tila Kainuusta, ja toivoa, että halla kaiken viljan veis!

Vepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Mua on ainakin ruvennut rassaamaan tämä käsidesin käyttö ja turvavälien pitäminen. Olen muutenkin sellainen ihminen, etten jaksa neljän seinän sisällä pitkään olla. Näen jo unia 10 euron Tallinnan risteilyistä. Itseasiassa metromatka Matinkylästä Kamppiinkin olisi jo luksusta, mutta mitä helvettiä sielläkään tekisi, kun kaikki paikat on kiinni. Kiitosta vaan sinne Kiinan suuntaan.
 
Elämä on täynnä pettymyksiä.

Consumed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bill Kazmaier
Aika normaalisti jo kaverit ja velipojat käy puntilla ja grillaamassa/saunomassa jne. Mitä nyt muutenkin tehtäisiin. Tietysti alkuperäisen suunnitelman mukaan olisin ylihuomenna Sofiassa, mutta kerkeäähän sitä tuonnempanakin.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Parin viikon päästä höllenee rajoitukset ja vaikuttaa siltä että osa höntäsporukoista palaa tauolta kehiin. Mikäs on palstatovereiden fiilis joukkuelajien harrastamisesta?
Ihan vitun huikeaa, että pääsee pitkän tauon jälkeen taas jäälle. Koittanut pitää tässä välissä kunnosta huolta, joten jos vaikka se näkyisi (oletuksella että muut eivät ole jaksaneet). Kaksi viikkoa ja sitten mennään! päät ylhäällä nurkissa!
 
”En ole koskaan väittänyt, että kaikki konservatiivit olisivat typeryksiä. Sen sijaan kaikki typerykset ovat konservatiiveja.” - John Stuart Mill

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Kaksi kuukautta on mennyt aika helposti itse syrjäytymisen kannalta, mutta työmäärä oli kyllä pääsiäiseen saakka ihan vitullinen näin jälkikäteen arvioituna. Huomasi oikeastaan alkuviikosta sen, ettei enää pysynyt pää mukana, vaikka sinänsä pahin ruuhka oli jo takana, ja jotain perusduunia tuli tehtyä koneen äärellä fyysisesti virkeänä mutta pääkopan osalta ilmeisen vajaatehoisena, kun aika pitkään noita viimeisiä kirjoitelmia tuli arvioitua. Enkä edes juonut mitään siinä ohessa. Tai ehkä juuri siksi menikin niin pitkään.

Muutoin ei oikeastaan hirveästi ole mitään peruuttamatonta tapahtunut. Tosiaan joitain kaljoja olisin voinut juoda kavereiden kanssa ja pari keikkaa peruuntui, samoin alkukesän reissu Saksaan, mutta ehtiihän noita. Kertoo ehkä surullista kieltään minusta ja sosiaalisuudestani, mutta etenee tämä elämä näinkin ja ihan hyvin vieläpä. Kotisohva paras sohva.
 
”Niin paljon kuin internetiä halveksinkin, mun on myönnettävä, että internet pelastaa meidät uudelta vapaussodalta. Kuka viitsisi lähteä kaupungille osoittamaan mieltään tai edes kirjoittaa jotain vakavasti odotettavaa, kun voi sen saman työajan ja vapaa-ajan viettää vaikka pornografisilla sivustoilla? "
(Teemu Keskisarja)

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United
Jos ei kotona ole asiat ole olleet kunnossa, niin korona-aikana kylmä totuus on varmaan tullut monelle vasten kasvoja. Ei ole enää pystynyt pakoilemaan arjessa ongelmia.

Itsellä korona-aika on muuttanut elämää siltä osin, että rahaa säästyy päivässä melko paljon kun työlounaita ei ole etätyöskentelyn takia. Ruuvaan yleensä ehkä noin 5 eurolla itse lounaan ja siitä riittää myös päivälliseksi.

Syömisessä ja liikunnassa olen löytänyt melko selvän ja mukavan tasapainoisen rytmin. Etätöissä saan paljon enemmän aikaa kuin toimistolla, jossa avokonttorissa ei hullukaan pysty keskittymään.
Koronaa en juuri edes muista. Asiat tuntuu normaalilta. Tunnen voivani jopa paremmin kuin ennen koronaa
 

hege

Jäsen
Jaahas, työpaikan lääkäri totesi että olen ns. riskiryhmää eli omalta osalta työmatkoja ei sitten taida heti pukata mikä vähän alkaa ahdistamaan kun pientä tarvetta olisi käydä muutaman toimittajan luona. Onneksi tilanne ei ole ihan akuutti ja pitää katsoa mikä tilanne on kesäkuun puolessa välissä jos ennen lomakautta uskaltautuisi menemään.
Suositteli myös pysymään poissa konttorilla kesälomiin asti jos suinkin mahdollista. Vähän olen miettinyt, että pitäisikö sanoa esimiehelle että minut voisi lomauttaa ensimmäisenä jos meidän ryhmässä sellaiselle tarvetta.
Jotenkin kun oli itse ajatellut alkavansa käydä konttorilla kesäkuun alusta kahtena päivänä viikossa ja myös suunnitellut muutamaa toimittajien luona käymistä kesäkuuhun ja nyt kun ei homma onnistu niin meinasi alkaa tökkimään... No eteenpäin ohjeiden mukaan vaan.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Hyvin on pärjätty edelleen. Nyt kun epidemia on hiipumassa, uskaltaa jo hieman tehdä alustavia suunnitelmia kesäksi. Tai ainakin mökille meno on jo uskallettu sopia. Ja vieraitakin on jo uskallettu pyytää sinne kylään.

Kotona oleskelu ja etäily sujuu ihan ongelmitta. Rahaa ja aikaa säästyy, kun ei tarvitse bussin kuukausilippua, eikä päivästä mene yli tuntia edestakaisiin matkoihin. Rahaa menee muutenkin lähinnä ruokaan ja asumismenoihin, niin sitäkin on säästynyt. No, puutarhaa on nyt kunnostettu, niin siihen sitä on hieman kulunut.

Aika paljon on myös huomannut, kuinka vähän montaa asiaa kaipaa. Ei minulle ole tuottanut ongelmaa se, ettei pääse oluelle, elokuviin, ravintoloihin tai keikoille. Pihatyöt, fillarilenkit, lukeminen ja musiikin kuuntelu ovat olleet paljon tärkeämpiä, ja niihin eivät rajoitukset ole vaikuttaneet. On oikeastaan ollut jopa hyvin rentouttavaa toimia näin.

Sitä tässä vaan alkaa pohtia, että kun on tottunut tällaiseen, niin mitenhän pahasti sitä ahdistuu sitten kun yhteiskunta avataan? Kai sitä on muuttunut tyytyväiseksi mökkihöperöksi.
 
Hö.

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuvailemattomat linkit
En ole ollut missään vaiheessa kotiin lukittautuneena, se on tuntunut alusta saakka hullujen touhulta. Toki yrittänyt huomaavaisuutta ylläpitää silloin kun on ollut paljon jengiä samassa paikassa, mutta samalla jopa ihmetellyt sitä miksi itsensä täysin vuoranneet ihmiset (ruokakaupoissa kumihanskat, aurinkolasit ja maskit) ärsyttävät itseä niin paljon. En tiedä.

No, niin tai näin. Korona ei ole missään vaiheessa huolestuttanut, eikä huolestuta. Maailma on täynnä pöpöjä, paljon enemmän olen pelännyt matkustaessa malariaa ja dengueta kuin tätä koronaa.

Terassien avautumista odotellessa.
 
"Pelaajien lähteminen seurasta loppui tähän päivään. Pari pelaajaa voisi lähteä, mutta hekään eivät lähde. Ja kaikki nuoret pelaajat pysyvät meillä." -9.12.2015

Kiitos Blegi 2015-2016.

ADX_03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Tampa Bay Lightning
Kyllä meillä ainakin on käynyt väkeä ihan normaalisti kylässä ja minä olen käynyt muilla kylässä. Ei ole muutakuin ärsyttänyt tämä härdelli. Saisi jo paikat aueta, haluan ravintolaan syömään ja juomaan.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,SaPKo,Tappara,NY Rangers,Jokerit
Parin viikon päästä höllenee rajoitukset ja vaikuttaa siltä että osa höntäsporukoista palaa tauolta kehiin. Mikäs on palstatovereiden fiilis joukkuelajien harrastamisesta? Itseä kyllä mietityttää kovastikkin joukkuelajien tulevaisuus. Kyllä siellä kentällä varmaan pisarat lentää ja pukkarit nyt on muutenkin sellaisia pöpökeskuksia.
Käydään kerran viikossa kylänmies tyyppisessä futisvuorossa ja eilen tsekkailin että ens viikolla alkaa meillä. Itellä meni talven viimisellä säbävuorolla nivunen niin eipä tarvii potkupalloakaan mennä harrastelemaan.
Koko sairaanhoitopiirissä on reikuun viikkoon 1 todettu tartunta. Ei hirvemmin hirvitä kylällä jossa monelle etelä-savon rajan ylitys vastaa ulkomaan matkaa.
Kalassa on oltu paljon ja kun rahaa ei ole palanu taxiin ja viinaan ni olen ostanu varmaan lähemmäs kolmella tonnilla kaikenlaista kalastussälää aktiivipuolelle.
 
When you go out at night, try not to get too drunk. Because ugly women, they play on you, they take you home for fun.
Rajoittanut toki.
Mutta huonossakin on usein hyvää. Rahaa on säästynyt hieman, kun ei ravintoloita, baareja ja muita menojuttuja
Ja ehkäpä tää ennenkaikkea pysäyttää miettimään. Mitä? Moniakin asioita.
Moni elämän perusasia on hyvin, ja niitä tulee arvostaa, entistä enemmän.
 

Krepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, LA Kings
Itselläni ei ole rahaa todellakaan säästynyt. Lähinnä kitkutteluksi on mennyt, kun viikottainen työaika väheni kymmenellä tunnilla. Kalassa on tullut käytyä normaalia enemmän, mikä kohdallani tietää tankkaamista kohtuu usein, kun Lappeenrannasta ei jokia/ koskia löydy. Myös kalastus lupiin on rahaa mennyt normaalia enemmän. Vuokselle ja kyykoskelle on vuosiluvat, mutta kyllähän se mieli tekee välillä muuallakin pyörähtää.

Puutarhassa puuhastelua on tullut myös harrastettua normaalia enemmän.
 
Muutin sosiaalista käyttäytymistä koronan alkaessa niin, että töiden ulkopuolella näen korkeintaan yhtä ihmistä kerrallaan. Vaikka tautitapaukset ovat vähenemään päin, niin eikös sitä silti tullut altistuttua taudille ja sitä myöten jouduin karanteeniin ensi viikon sunnuntaihin asti. Altistumisesta on nyt kuusi vuorokautta, eikä mainittavia oireita ole ollut.
 

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Liverpool. Tool
RATM keikka Berliinissä peruttiin. Mökille tai töihin sitten vaan.
 
Väinö Tanner (SDP): Ei kannata lähteä huutokauppaan kommunistien kanssa. Ne tarjoavat aina enemmän.

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Juu, rahaa ei kyllä ole päässyt koronakotoilussa säästymään. Tai säästyi matkarahat alkukesästä, mutta ne löysivät kohteensa erinäisistä pihanmuokkausvälineistä ynnä -koneista. Iski ehkä pienimuotoinen kärpänen muutenkin tuon värkkäilyn suhteen ja tässä meneekin kivasti ainakin alkukesä puuhommissa sekä kaikenmaailman laavuja rakennellessa. No, niistähän on sitten iloa ja kaikenlaista hauskuutta.
 
”Niin paljon kuin internetiä halveksinkin, mun on myönnettävä, että internet pelastaa meidät uudelta vapaussodalta. Kuka viitsisi lähteä kaupungille osoittamaan mieltään tai edes kirjoittaa jotain vakavasti odotettavaa, kun voi sen saman työajan ja vapaa-ajan viettää vaikka pornografisilla sivustoilla? "
(Teemu Keskisarja)

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Rahaa ei varmasti ole säästynyt kun koululainen ja päiväkotilainen jäivät maaliskuussa kotiin pariksi kuukaudeksi, koko perheen jatkuva kotonaolo käy ihan arkisissa ostoksissa lompakon päälle.

Hermo ollut ajoittain melko kireänä kun töiden ohella saanut ylläpitää kotikoulua ja mainitun päiväkotilaisen viihtymistoimintaa, huolehtia riittävät ulkoilut ja safkat ja kuten lenkkiketjussa tullut mainittua, on se oma aika lenkin merkeissä tullut todella tarpeeseen ja lenkit senkuin pitenivät hiljalleen kevään ja etäilyn sekä kotoilun myötä.

Paikalliset festarit jää heinäkuussa väliin ja pääsiäisenä ei päästy mökille pitkän viikonlopun viettoon kun rajat suljettiin, siinä ne muuten mainittavimmat rajoitusten aiheuttamat muutokset suunnitelmiin.

Luultavasti aika monet uimahallikeikat ja varmaan stadissa tai ostoskeskuksissa pyörimiset viikonloppuisin jäänyt väliin, mutta eipä se kauheasti ole päätä pakottanut ja kohta saa taas suhata niissäkin.
 
Lennart Petrell - Aito IFK-ikoni.

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo
Ainakin roskis täyttyy nopeammin kuin normaalioloissa. Lienee seurausta lounasruokailun siirtymisestä kotioloihin. Pyykkiä tulee vähemmän, kun ei etäoloissa tarvitse vaihtaa niin usein. Matkakulut tietysti lähes nollassa. Lounaalla automaattisesti joka päivä ruokajuomana juotu kalja ei kotioloissa kuulu kattaukseen niin usein, joten alkoholinkulutus on vähentynyt.
 
Ei muuta toivoa, kuin käydä kontillensa ja alkaa syödä ruohoa, sillä vihreä väri se kaiken ratkaisee!
Ei muuta keinoa, kuin myydä rekka-auto ja ostaa tila Kainuusta, ja toivoa, että halla kaiken viljan veis!

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Ensimmäisen kuukauden ajan jaksoin vetää aika tiukkaa linjaa, mutta tämän toukokuun aikana elämä on mennyt takaisin normaaleihin uomiinsa. Töiden lisäksi käyn salilla ihan normaalisti, olen tavannut vanhempianikin useamman kerran ja oltiin ystäväporukalla mökkiviikonloppua viettämässä, jossa meitä oli 10 enimmillään samaan aikaan. Kaupassa nyt siinä kaupankassalla pidän vielä sitä väliä, mutta muuten en kyllä näitä rajoituksia enää mieti.

Tämä on pariinkin otteeseen tainnut tulla täällä jo sanottua, että kun duunissa joka päivä kohtaa kymmeniä ulkomailta tulevia ihmisiä ja on muutenkin kollegoiden kanssa samoissa tiloissa koko ajan, niin ei siinä kaupassa jaksa enää minkään verran miettiä sitä, että minkäslaisella välillä tässä nyt kanssaihmisiin mennään. Ja tämän näen siis pelkästään positiivisena juttuna. Uskon ihan oikeasti, että tuo on pitänyt tolkkua päässä, kun ei sieltä duunistakaan ole tätä saanut. Ja sieltä jos jostain se nyt tulee.
 
"Minulla on taskussani laite, jolla pääsen käsiksi koko ihmiskunnan keräämään tietoon. Käytän sitä kissakuvien katseluun ja riitelyyn tuntemattomien ihmisten kanssa."
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy