Ilmoitukset

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Fancy Jasper huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella.

Sulje ilmoitus

KooKoon näkyvyys mediassa

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Dynamite, 05.08.2006 klo 09.22.

 1. Isaskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, KooKoo
  Urheilusanomissa Juha Hiitelän kirjoittama muutaman aukeaman juttu KooKoosta ja Kouvolasta laajemminkin. "Savuttomat piiput, suurtyöttömyys, kuihtuva maakunta ja puolivahingossa liigaan päässyt joukkue". Siinä on jo otsikkosivulla kuvattu jutun sisältö pääpiirteittäin. Kovin montaa positiivista asiaa ei löydy ja kuulemma "Kouvolassa ei ole koskaan näkynyt samanlaista intohimoa tai suoranaista pakkomiellettä päästä liigaan kuin esimerkiksi Vaasassa oli...Paljon suuremmilla äänenpainoilla liigatavoitteista on puhuttu esimerkiksi Mikkelissä".
   
 2. Skeletor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, urheilullisesti avoin sarja
  Hiitelän jutuista nyt ei kannata kauheasti välittää. Mies on ajanut suljettu sarja-fetissiänsä siitä lähtien, kun tuli esille toimittajana. Jokainen juttu hänellä pitää olla max 12 joukkueen suljettua sarjaa puolustava. Nyt kun sarjaan on nostettu joukkueita, joilla ei sinne Hiitelän mukaan ollut mitään asiaa vuosia sitten tehdyissä jutuissa, niin pitäähän sama valitussessio jatkua tämänhetkisen työnantajan leivissä....
   
 3. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Miltä mahtaa maistua?
   
 4. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Lainaus:
  No, ei se maistu kun sillä jantterilla ei sitä oikeaa hattua ole. Ja tuskin se uskaltaa pyyttää isoisän ullakolta sitä perintöborsaa tähän tarkoitukseen.

  Ei helvetti! Nyt pommittamaan sitä jätkää palautteella niin että sen on pakko julkaista video jossa se tosiaankin syö HATUN.
   
 5. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Ja minähän seison sanojeni takana ja omalla nimelläni. Tässä Ilta-Sanomille lähettämäni palaute:

  "Ilta-Sanomat julkaisi 22.9.2016 Verkkolehdessään artikkelin sekä videon.

  Kyseessä on VIDEOTUOMARIT -osio otsikolla "Täällä kirjoitetaan SM-Liigan synkintä tarinaa".

  Videoklipissä kohdassa 1:38 Tuomas Nyholm toteaa: "...Seuraavaksi KooKoo kohtaa Tapparan, Kärpät ja Jypin ja jos noista otteluista KooKoo ottaa pisteitä niin sitten MINÄ lupaan SYÖDÄ HATTUNI..."

  Tänään KooKoo otti mainitulta Tapparalta PISTEEN.

  Siispä on Tuomas Nyholmin aika seisoa sanojensa takana.

  Lienee parasta että hän syö sen hattunsa tässä VIDEOTUOMARIT -osiossa julkisesti eikä mitään tuulihattua vaan kunnon BORSALIINON.

  Pankaahan tämä palaute Tuomas Nyholmin luettavaksi niin loppuu ne turhat mukatietäjän viisastelut.

  Kiitos ja Hemmetin Hyvä KooKoo!"
   
 6. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Jos nyt aletaan saivartelemaan niin tuossa puhutaan monikossa: "pisteitä". Tosin äänensävy oli senlainen, että hattu suuhun!
   
 7. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Kysyin.. Odotan mielenkiinnolla vastausta. =)
   
 8. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Tarkasti siinä sanotaankin: ..." jos noista peleistä alkaa tulla pisteitä niin..."

  Eiköhän tuosta syömisestä tuollainen liero pääse kiemurtelemaan irti vaikka lopuista tulisi se 6pistettä. Hänhän varmaan tarkoitti että jos tulee 3 kolmen pisteen voittoa niin...
   
 9. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  No joo, tuskinpa kukaan syö mitään, mutta hauskahan tuota "kiakkoviisasta" on vähän hiillostaa. Sen verran tyhjäpäistä tuon ohjelman anti on.
   
 10. Isaskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, KooKoo
  IS:llä on nyt freelancerina riveissään myös jatkoajasta tuttu Anni Saarela, jonka kynästä lähtee ilmeisesti valtaosa KooKoon Kouvolassa pelattujen otteluiden raporteista. Muutama aika omaperäisen näkemyksen voisi laittaa tännekin:

  Kouvolalaisten avausmaali oli lähes identtinen TPS-ottelun voittomaalin kanssa. Viime kaudella Tapparaa edustanut Jarkko Malinen laukoi kiekon takatolpalle ja Ryan O´Connor iski kiekon verkkoon.

  Tappara oli läpi ottelun sähäkämpi, mistä suuri ero maalipaikkojen määrissä kertoo...Kouvolalaiset väsyivät lopulta Tapparan perässä luisteluun...KooKoon päässä Järvenpää sai puolestaan venyä kiekkojen tielle ja pitää joukkuettaan pystyssä läpi ottelun.
   
  Viimeksi muokattu: 25.09.2015 klo 12.05
 11. Pipo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Olen myös huomannut ja hämmentyneenä seurannut kun jonkun peruskoululaisen muistiinpanoja on ryhdytty julkaisemaan iltasanomissa asti. Yrittävät kuitenkin olla jonkin sortin uskottava kiekkomedia niin ei voi kun ihmetellä miten noita myötähäpeäpommeja julkaistaan.
   
 12. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Samat ajatukset.. Kun tuota otteluraporttia lukee niin heräsi epäilys, että olenko ollut kirjoittajan kanssa samassa kiekkopelissä.. Mitähän kaikkea sieltä on vielä tulossa.
   
 13. koukou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Lainaus:
  Samaa itsekin mielessäni nauroin, kun lounaalla lehdestä tuon raportin luin.
  Tosin eihän se Annin vika ole, että lehti joutuu ottamaan pelistä mitään ymmärtämättömän toimittajan oksennuksen painoon asti. Ehkä tuossa syynä on ollut ajatus siitä, että ei sitä kukaan ajatuksella kuitenkaan lue.
   
 14. Oskupoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KHL Jokerit
  Mikä tän Annin ymmärrys on kiekosta? Onko joskus pelannut vai miten on oppinut pelistä?
   
 15. Isaskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, KooKoo
  Kehuja tällä kertaa Urheilusanomille. Marko Lempisen analyysi KooKoon pelitavasta ja materiaalista osuu mielestäni oikeaan.
   
 16. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Harmi kun Anni Saarela sai Jatkoaika.com -verkkolehdestä kenkää. Seuraava askel on aina valitettavasti alaspäin Iltapäivälehtien toimitukseen toimitusharjoittelijaksi.
   
 17. Mneme Jäsen

  Lainaus:
  No nyt on kyllä melkosta huhua liikkeellä. Kyllähän Saarela on Jatkoajalle edelleen tehnyt juttuja.
   
 18. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Olenko ainoa, jota hieman häiritsee tuo Ruudun KooKoo-matsien selostaja Marko Koskinen? Toimii siis myös mm. SaiPan faniyhdistyksen, Keltamustien, varapuheenjohtaja ja käsittääkseni myös vastaa/vastasi SaiPan nettisivujen sisällöstä ainakin jossain määrin. En todellakaan halua rakentaa mitään turhaa negatiivista vastakkainasettelua, mutta kyllä mieluummin kuuntelisin esimerkiksi viimeisten vuosien KooKoo-ääntä eli Matti Lindholmia. Toki miehellä on jo iso rooli KooKoo-toimistolla eli ehkä liikaa venymistä vaadittaisiin. Mitään uutta askotaurua en halua ja katsellaan muutoinkin. Voihan tähän tottua.
   
 19. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Lainaus:
  No, minä jo pelästyi että menetämme lopullisesti tämän ihanaisen Anni Saarelan. Toivottavasti saamme nauttia mehevistä kolumneista tälläkin kaudella.
   
 20. yaremchuk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo,Josh Green,Kouvolalainen pääsarjapalloilu
 21. KPL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Q
  Lainaus:
  Mielestäni selosti esim tänään ihan ok. Itse en ainakaan kaipaa Taurua tai Lindholmia, vaikka ovatkin ns. KooKoon miehiä. Neutraali selostus riittää. Varmaan myös helpompi neloselle/selostajalle, että voivat tarjota enemmän duunia kuin vain yhden jengin kotimatsit. Toki periaatteen tasolla vastustan sitä, että saipalainen selostaa KooKoon matseja, mutta eiköhän organisaatio ole jo myynyt muutenkin persettä siinä määrin lappeenrannan suuntaan, että selostajan tausta on mitätön detalji kokonaiskuvassa.
   
 22. SgtMarkov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Washington Capitals
  Lainaus:
  Palautteesi on ilmeisesti luettu: Twitter - Tuomas Nyholm
   
 23. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
 24. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
 25. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo