KooKoon näkyvyys mediassa

  • 375 935
  • 1 382
(OT: Ei oo kyllä tippaakaan sellaista fiilistä kuin tässä kohtaa normaalisti pitäisi olla, vitun sarjajärjestelmät! Potkupallon puolella taas äärimmäisen kova putoamistaistelukiima vaikka laji ja Suomen taso siinä onkin lätkään verrattuna ihan paska.)
Ai. Itselläni ainakin on ollut ihan turha tällä viikolla haaveilla edes hyvistä yöunista, kun olen pelannut pelejä ja katsomomeininkejä päässä läpi. Tämä Mestis-miehelle käsittämätön Liiga-markkinoinnin määrä on ollut ylitsepursuavaa. Ennen kautta ennakoitua täällä vanhoille pohjille kirjoitetuissa ennakoissa ja about PK-lehden tokavikalla sivulla Popsiksen mainoksen vieressä.

Nyt on taas sellainen harvinainen olotila, että yksi unelmista on toteutumassa ja kyllä sitä euforian määrää tässä jo odottelee, kun perjantaina avauskiekko tippuu jäähän.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viimeksi muokattu:

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mattilasta oli parin sivun juttu urheilulehdessä. Sitä en tiennytkään että mm. Granlund on ollut Mattilan valmennuksessa.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Pakko tulla kommentoimaan sen verran, että ainakin Ari Vallinin Kameran takana-pätkä oli loistava! Tällaista toivoisi näkevän omaltakin seuralta, vaikka jotain pieniä hassutteluja näkeekin välillä. Lisää samanlaisia, kiitos!
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Yle areenasta löytyy yle puheen perjantain kiekkokierros ja siinä ainakin ensimmäinen tunti ihan mielenkiintoista asiaa KooKoosta. Haastatteluissa mm. Välimaa, Kultanen Räisänen ja Nurmberg. Voi olla erätauoilla ja pelin jälkeenkin jotain. Linkkiä en jaksa puhelimella vääntää.
 

Rademoottori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liigan tippumuspelit

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Toivottavasti Nyholm myös syö sen hattunsa, jos pisteitä revitään Tapparalta ja Kärpiltä.

Olipas jotenkin naureskeleva asenne. Kukaan ei mitään odottanut ja sitten jos onkin alkanut odotuksiin nähden paremmin niin pitää tulla kertomaan itsestään selvyyksiä että vastassa on Tappara ja Kärpät eikä niiltä varmaan pisteitä tule, no shit... No KooKoon ukot saa varmaan näistä naureskeluista lisää virtaa.
 
Huvittavaa on myös se että KooKoo on rankattu ylivoimaisesti paskimmaksi sakiksi koko Liigassa, ja kun joukkue männäviikolla ottaa 5/6 pistettä päävastusajiltaan ynnä päälle vielä 2 pinnaa Turusta se ei ole mitään, koska tulette vielä luisumaan jne. Nyholmille kelpasi esimerkiksi vain kotiavaus SaiPaa vastaan, koska siinä tuli agendan mukainen lopputulos.

Varmasti pitkän kauden aikana tulee lunta tupaan ja jäitä porstupaan ja KooKoo ei ole 30 kiekan kohdalla sijalla kuusi. Mutta eikös jo kolmen kierroksen jälkeen pitänyt sijoituksen olla betonoitu viidestoista?
 
Suomalaiset ja media varsinkin nykypäivän kurjuudessa janoaa negatiivisia uutisia, jotka keräävät helposti massaa taakseen. Tällä hetkellä pyöritellään Liigan yleisömääriä myllyssä, vaikka loppujenlopuksi ne ovat alle 200 katsojaa takana viime kautta ja mennään sateista syksyä vielä.

KooKoota ei haluta kehua, koska siitä yritetään tehdä syntipukki ja sylkykuppi tähän asiaan. Joukkuetta ja organisaatiota vähätellään, vaikka puolet Liiga-seuroista ovat täysin amatöörimäisesti johdettuja puljuja joidenka turskan määrästä norjalaisetkin olisivat kateellisia.

Voitte olla varmoja, että nämä samaiset "journalistit" ovat jo uudet kolumnit kirjoittaneet ja ne tulevat luultavasti heti tämän viikon jälkeen eetteriin, kun oletettavasti pisteitä ei heru.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Toivottavasti Nyholm myös syö sen hattunsa, jos pisteitä revitään Tapparalta ja Kärpiltä.
No, ei tuollainen jantteri omista yhden yhtä hattua. Käyttää vertausta, jota ei edes ymmärrä. Ne hatut joihin tämä vertaus viittaa ovat joko nahkaisia tai villasta huovutettuja eli hemmetin sitkeitä paloja vaikka niitä miten kypsennettäsiin. Ehkä tuolla tyypillä joku pipo on tai uimalakki ja ne nyt on helppoa popsia.
 

Ansa Paitsio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
No ettei Ilta-Sanomat poikkeaisi linjastaan, on tänään sitten saatu junioritkin mukaan. Saatiin taas leimaava otsikko. Tosin nämä tarinat taitavat olla tuttuja lähes kaikilla paikkakunnilla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös