Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

KooKoon näkyvyys mediassa

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Dynamite, 05.08.2006 klo 09.22.

 1. Dynamite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Tulipa tänä aamuna mieleen aihe "KooKoon näkyvyys mediassa", kun aloin lukemaan aamun Kouvolan Sanomia. KooKoo pelasi eilen ensimmäisen harjoitusottelun Mikkelissä. Lopputuloksella ei sikäli ole kovin suurta merkitystä harjoituspelissä, KooKoo kuitenkin aloitti harjoituspelit lupaavasti ja voitti pelin 4-0, mutta Kouvolan Sanomista urheilusivulta ei löytynyt edes ottelun lopputulosta puhumattakaan edes pienestä raportista. Usein sanotaan, että suomalaiset ovat urheiluhullua kansaa. Jos näin on, niin ei tuo ainakaan näy paikallisessa mediassa millään tavoin. Monissa maissa sikäläisistä joukkueista väännetään juttua sivutolkulla, mutta meillä ei vaivauduta kertomaan lehdessä edes ottelun lopputulosta. Monet paikalliset eivät edes tiedä, että KooKoo on aloittanut harjoituspelit, koska niistä ei ole mitään kerrottu paikallisessa mediassa.

  Kouvolan Sanomille voi toki jokainen jättää asiasta palautetta. http://www.kouvolansanomat.fi/
   
 2. Pelicans81 Jäsen

  Itse ihmettelin aivan samaa. Kyllä on muuttunut paikallislehden toiminta paskaan suuntaan. Turhanpäiväsäsiä juttuja täynnä urheilusivut nykyään. Kookoon media näkyvyys Kouvolan Sanomissa tänä kesänä on ollut surkeaa.
   
 3. John Lidgett Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kouvolan Paska
  Kirjoitinpahan palautetta.

  Kysyin miksi Jukurit - KooKoo pelistä ei tullut minkäänlaista raporttia Kouvolan sanomiin. Minulle vastattiin näin:

  "Eri palloilulajien harjoituspeleistä teemme pätkiä, mikäli valmentaja/joukkueenjohtaja soittaa siihen tarvittavat tiedot. KooKoossa tieto tästä ei ollut ehtinyt Kolekille ja Kotrolle saakka, onhan parivaljakko uusi. Mansikan aikana eli viime vuosina harjoituspeleistä oli lyhyet jutut, vaikka olisi tullut turpiinkin. Sarjaotteluista ostamme jutut kulloisenkin vieraspaikkakunnan toimittajilta, mutta harjoituspelejä on siksi paljon, ettei budjetti kestäisi sellaista."
   
 4. Afan Jäsen

  Lainaus:
  Olisikohan budjetti kestänyt sitä, että olisivat Kouvolan Sanomissa itse tarttuneet eilisiltana puhelimeen...

  Kunhan juolahti mieleen.
   
 5. cock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Aivan oikeutettu kysymys Afan. Kyllähän taas tänä aamuna tuli miettineeksi miksi ylipäätään tilaan kyseistä lehteä, jos urheilujututkin on siitä kiinni ilmoittaako joukkueen valmentaja ottelun tuloksen? Ei voi olla totta. Eletäänkö nyt 2000-lukua. Esimerkiksi otelutuloksen Kouvolan Sanomien urheilutoimitus olisi löytänyt täältä jatkoajasta, jos heille tuo puhelimen käyttö on jotenkin vaikeaa.
   
 6. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Älkääs nyt, voin itse todistaa, että siellä toimituksessa osataan käyttää kyllä puhelinta. Viimekin talvena soittelivat Savitaipaleelle asti Kouvolan Susien naisten sabapelien tuloksien perässä, vaikka turnaus pelattiin Kouvolassa. :D Senkin jälkeen pariin kertaan tuli tuloskyselysoittoihin vastattua samasta suunnasta eli taitaa vaan olla lajista kiinni... ;)
   
 7. Putte Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
  Lainaus:
  Juuri näin. Se taitaa olla vain lajista kiinni mitä kirjoitetaan. Kyllä Kouvolan Sanomien urhelupalstalla on isoja juttua jostain piirikunnallisista kisoista jotka eivät todennäköisesti kiinnosta juurikaan ketään muuta kuin itse KS:n urheilutoimittajaa. Tänäänkin puolen sivun juttu Kouvolan Sanomissa miten Iitin Soutajien naisjoukkue oli pärjännyt kirkkovenesoudussa Sulkavalla :)

  Tosin tänään jo kerrottiin lehdessä perjantaina pelatun Jukurit-KooKoo ottelun lopputulossa samassa pienessä jutussa missä kerrottiin KooKoon voittaneen Karhulan jääkiekkoturnauksen.

  Millähän konstilla saisi tuota KS:n urheilutoimituksen juttujen tasoa nostettua?
   
 8. koukou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Lainaus:
  Vaihtamalla toimitusta? Kyllähän tuo KooKoon osalta aika ala-arvoista on ollut siihen nähden, että kyse on alueen talvilajien suosituimman joukkueen edesottamuksista.
  Tuntuu, että mikä tahansa laji menee edelle jos joku toimittajan sukulainen on missään tekemisissä lajin kanssa..
   
 9. Isaskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, KooKoo
  Näinhän se on. Ei tuo Kouvolan Sanomien toiminta millään lailla vakuuta ja siksi en kyseistä lehteä enää tilaakaan.
   
 10. cock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Itse en kyseisestä aviisista juurikaan muuta lue kuin urheilusivut. Olen päättänyt katsoa tilannetta joulutauolle asti. Jos KooKoota ja mestistä koskevien juttujen taso ja määrä ei oleellisesti parane niin myöskin minun osaltani Kouvolan Sanomat menettää yhden tilaajan vuoden 2007 alusta. Toivotaan nyt vielä, että Kouvolan Sanomien urheilutoimitus onnistuu petraamaan ja alkaa kirjoittamaan juttuja KooKoosta, koska kuitenkin kyseessä on selkeästi Kouvolan seudun seuratuin joukkue talvikaudella.
   
 11. cock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kouvolan Sanomat ei suinkaan ole ainoa media Kymenlaaksossa, jonka urheilujournalismi on luvalla sanottuna heikkoa.

  Kymenlaakson Radio laittaa joskus silloin tällöin jonkun muutaman minuutin haastattelun radioon haastateltavana joko Jokkeri tai Motti mutta siinä kaikki.

  Kyllä sitä kaiholla muistelee, kun Kouvolassa olivat itsenäinen radioasema SBC-Radio, joka lähetti KooKoon vieraspeleistä otteluselostuksia.

  Nyt Eero Tauru selostaa Iskelmäradiossa Saipan pelejä ja kaiken kukkaraksi nuo selostukset lähetetään eetteriin myös Kymenlaaksossa. Ketä Kymenlaaksolaista kiinnostaa kuunnella Saipan peliselostuksia kysynpähän vaan???
   
 12. koukou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Hyvän kuuloista tekstiä oli nyt paljon parjatusta kouvolan sanomissa. Rahoitus alkaa olemaan kunnossa, halli on kunnossa ja lehtijutun perusteella vielä jo sinällään nähtävyys.
  Myytyjen kausikorttien määrä on kyllä järkyttävän pieni, mutta eiköhän siihen jonkun verran lisäystä tule kunhan kausi alkaa.
   
 13. cock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Jep, Kouvolan Sanomat kiilloitti hieman kilpeään tämän päiväisellä jutullaan Kouvolan jäähallista ja KooKoosta.

  Juttu luettavissa kokonaisuudessaan Kouvolan Sanomien nettiversiosta:

  http://www.kouvolansanomat.fi/arkisto/vanhat/2006/08/08/index.html

  Poimintoja jutusta:
  - KooKoon puheenjohtaja Jouko Leppänen ja Suomen jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Heikki Hietanen tutustuivat eilen Kouvolan jäähallin uuteen ilmeeseen tyytyväisinä. Hietanen esitti, että Kouvolassa pelattaisiin ensi vuoden huhtikuussa A-maaottelu Suomen ja Latvian välillä.

  - KooKoon menoarvio tulevalle kaudella on 620.000 euroa. Kasassa on 590.000 euroa ja näin ollen menoarviosta uupuu vielä 30.000 euroa, mutta tuo summa ei Leppästä heilauta.

  - Viime vuonna KooKoo myi 420 kausikorttia ja kesäkuussa kausikortteja oli myyty jo parisataa. Tällä hetkellä kausikortteja on myyty vain 110. Tosin tuossa lukemassa ei ole mukana vielä yritysten ostamat kausikortit. Nyt kaikki ostamaan niitä kausikortteja!!!

  - Remontti on nyt valmis ja uutena tietona jutussa oli, että halliin on hankittu taulutelevisioita, joista voi seurata muiden paikkakuntien ottelutuloksia.
   
  Viimeksi muokattu: 08.08.2006 klo 09.45
 14. Koupa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:

  Mielestäni viime vuonna Kookoo oli aika hyvin esillä Kouvolan Sanomissa sekä kesällä että talvella. Viime vuonna lähes jokaista kotiottelua ennen oli aina joku artikkeli Kookoon tulevasta ottelusta / jostakin pelaajasta. Kun mennään muutama vuosi taaksepäin hyvä kun oli pelipäivänä edes ilmoitus, että tänään hallilla on mestisottelu, joten eteenpäin on menty huomattavasti.
  Kookoon on itse oltava aktiivinen tiedottamisessa. Koko pajatsoa ei tarvitse heti tyhjentää, vaan tiedottaminen on jaettava pieniin palasiin pitemmälle aikavälille siten, että suht koht tiheään Kookoo olisi esillä mediassa varsinkin kesällä jolloin jääkiekkorintamalla on muuten niin vähän uutisoitavaa.
  Viime vuonna tiedottaminen kesän osalta oli mielestäni paremmin harkittua kuin mitä se on ollut tänä kesänä.

  Harvemmin työtä haluavakaan töitä saa jollei itse tuo sitä halukkuuttan esille.
   
 15. cock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Olen vahvasti samaa mieltä kanssasi. Yksi asia jossa tuo KooKoon näkymisen romahtaminen Kouvolan Sanomissa näkyy viime kauteen verrattuna on tuo kausikorttimyynti. Viime kesäkuussa myytiin jo parisataa kausikorttia ja koko kautena lähes 500 kausikortti kun nyt kausikortteja on myyty vain 110 kpl! Kouvolan Sanomilta kyllä toivoisi jatkossakin viikoittain juttua KooKoosta, pelaajaesittelyä ym. juttuja.

  Toki Kouvolan Sanomien urheilutoimittajien aktiivisuus tuntien KooKoon kannattaa olla mahdollisimman aktiivinen myös itse Kouvolan Sanomiin päin ja tarjota juttuja ja pelaaesittelyjä lehteen. Kouvolan Sanomien urheilutoimittajat tuskin itse saavat ahteriaan penkistä irti, että lähtisivät itse tekemään juttuja, mutta jos heille toimittaisi valmiita juttupohjia saattaisivat he jopa jaksaa julkaista niitä vaikka kesähelteet toki vievät parhaan terän työinnosta.
   
 16. Hescu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, KooKoo
  Lainaus:
  Viime kaudella Kymenlaakson Radiossa oli koko runkosarjan keston ajan kuultavissa KooKoo-aiheista pakinointia. Tästä yhteistyöstä uutisoitiin aikoinaan myös KooKoon nettisivuilla. Myös juttuja KooKoosta on kauden kuluessa tehty tasaiseen tahtiin.

  Mitä muuta tulisi enää vaatia paikallisradiolta? Kyseessä ei ole kuitenkaan mikään urheiluaiheinen kanava, vaan juttuja tehdään laajasti eri aiheista.

  Eli eipäs parjata liikaa paikallisia medioita. Esimerkiksi Kouvolan Sanomien tasostahan voi olla montaa mieltä, ne ovat makukysymyksiä, mutta kyllä vastuu tiedottamisesta on myös KooKoolla. Aloite täytyy lähteä myös KooKoon suunnalta, sieltä päin on tehtävä aktiivista markkinointityötä.

  Paikalliset mediat, eli kärkipäässä KS ja Kymenlaakson Radio tarjoavat KooKoolle laajalevikkistä ja _ilmaista_ mainosta. Tämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää ja muistaa, että paikallistoimitukset toimivat rajallisilla budjeteilla ja rajallisella ajalla. Ei kannata odotella, että koska sieltä radiosta tai lehdestä nyt soitellaan ja ehdotetaan jutun tekoa. Vastuu on myös seuralla.
   
 17. Fordél Jäsen

  Vastuu näkymisestähän on aina ensisijaisesti seuralla. Siitähän koko homma lähtee. Siitä seura ei voi pakoilla ja voi vain syyttää itseään jos se ei näy. Mitä tulee juttujen tasoon niin se onkin aivan eriasia ja sillä rintamalla kyllä pitää aina tarvittaessa antaa kritiikkiäkin.

  Joka tapauksessa esim. viime kaudella oli viikottain monta juttua KS:ssa, Kymenlaakson Radio teki pakinoita ja haastatteluita, kertoi uutisia yms. Lisäksi Iskelmässä ja NRJ:llä pyöri ottelumainokset ja nettisivuilla oli otteluraportteja sekä haastatteluita. Vielä kun tähän lisätään Kaakkois-Suomen uutisten haastattelut töllössä, Jatkoajan ja Kuudennen Kenttäpelaajan hienot sivustot niin en kyllä ymmärrä, että mitä väki oikein odottaa enää?

  Eikö tuossa nyt ole jo aivan tarpeeksi näkyvyyttä seuralle, jonka toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön ja joka pelaa Mestistä? Koko Mestiksen näkyvyys on muutenkin vähän sitä sun tätä niin mielestäni KooKoo on siihen nähden pitänyt ihan tarpeeksi paljon hälyä itsestään. En usko, että silloin kun yleisömäärä oli Kouvolassa aivan toista luokkaa niin KooKoo näkyi yhtään sen enempää mediassa. Homma vaan menee niin, että Kouvolassa katsotaan menestyvää seuraa ja ennen sitä siellä hallissa on aina vain se 900-1200 kaveria illasta toiseen. Sitten kun menestystä tulee tai hallilta saa ilmaista rokkaa niin voidaan haaveilla jostain suuremmista yleisömassoista.

  Summa summarum; informaation saatavuuden kannalta näen, että KooKoossa tehdään asiat hyvin. Sen sijaan markkinoinnillisesti homma voi kusta. Tosin kuten em. niin en tiedä onko edes mahdollistakaan saada ilman menestystä jotain yli 2000 silmäparia hallille.
   
 18. Putte Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
  Lainaus:
  Aina voi odottaa parempaa. Kouvolan Sanomien kritisointi alkoi mielestäni täysin aiheellisesti ja nostettiin pöydälle tuo Jukurit-KooKoo ottelun jälkeen, josta ei ollut lehdessä edes lopputulosta. En lisäksi voi ymmärtää, miten vastuu voi olla seuralla, että ottelusta tehtäisiin juttu lehteen puhumattakaan, että kerrottaisiin lopputulos.
  Ei kai nyt Kouvolan Sanomien urheilutoimituksessa sentään voida niin ulkona olla kuvioista, ettei tiedetty kyseisestä pelistä. Otteluohjelma löytyy monesta eri lähteestä jos osaa käyttää esimerkiksi nettiä ja kai urheilutoimittajat ovat jo hyvissä ajoissa laittaneet puhelimeensa KooKoon valmentajien Kolekin ja Kotron puhelinnumerot muistiin että voivat kysyä vaikka heiltä ottelutapahtumista jos eivät itse viitsi vaivautua seuraamaan ottelua.

  Viime kaudella juttuja oli kaikissa medioissa huomattavasti enemmän, tässä kritisoidaankin selvää tason laskua viime kauteen verrattuna. Ei kai voi olla niin, että kun menee huonosti, niin vain silloin kirjoitetaan?

  Radioista sen verran, että niidenkin kohdalla pitää voida vaatia parempaa. Eihän näissä paikallisissa radioissa tule nykyään enää mitään paikallista ohjelmaa. Ymmärtääkseni ainakin Vaasan Sportin vieraspelit selostetaan radiossa vaikka joukkue pelaakin vain mestistä. Aikanaan SBC-radio selosti KooKoon pelit ja samaa toivoisi nykyisiltä radioasemilta tänäkin päivänä. Tietysti jos henkilökuntaa ei ole muuta kuin pari henkilöä soittamassa musiikkia niin eihän niiltä tietysti voi toivoakaan profiilin nostoa. Ihmetyttää vain miten tuollaiset radioasemat kuin NRJ ja Iskelmä ovat yleensä saaneet toimiluvat, koska käsittääkseni niiltä vaadittasiin jotakin muutakin ohjelmaa kuin pelkkää musiikkia.


  Lainaus:
  EI, en ymmärrä miksi KooKoon pitäisi näkyä mediassa vähemmän kun sen toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön ja pelaa "vain" mestistä verrattuna siihen, että toimintaa pyörittäisi vaikka 20 palkkatyöläistä. Kylmä totuus vain on, että KooKoo on talvilajeista yleisömäärillä mitattuna selvä ykkönen Kymenlaaksossa ja toki lehden tilaajista monet käyvät KooKoon peleissä ja haluavat lukea laadukkaita juttuja KooKoosta.
   
 19. Fordél Jäsen

  Lueppas vähän tarkemmin eli en tarkoittanut, että pitäisi näkyä vähemmän vaan mielestäni nyt informaation kannalta KooKoo näkyy tarpeeksi hyvin. Sitten markkinoinnillisesti näkyvyys mediassa onkin eri juttu, mutta toisaalta se taas aina maksaa kun laitellaan mainoksia yms.

  Ja kuten kirjoitin niin sisältöä voidaan kritisoida, mutta muistetaan nyt, että siellä peleissä käy se 1000 ihmistä, joten sen mukaan niitä juttujakin sinne radioo yms. tehdään.

  Ja toki KS pitää itse pitää hankkia juttunsa kuten otteluraportinsa, mutta tarkoitin vähän muuta näkymistä, joka on joukkueen itsensä vastuulla.
   
 20. Hescu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, KooKoo
  Lainaus:

  Se nyt vaan menee niin, että mediaan päin pitää olla yhteydessä, mikäli halutaan näkyvyyttä. Eri asia ovat otteluraportit ja vaikkapa tärkeät pelaajakaupat ym. joiden kohdalla toimittajien pitää olla itse hereillä, mutta jos tehdään juttua vaikka kausikorttimyynnistä niin silloin se on seuran vastuulla otta yhteyttä radioon tai lehteen ja tarjota jutun aihetta. Näin se menee urheilujutuissa ja myös muilla aloilla. Toimituksissa otetaan sitä paitsi varmasti mielellään jutun aiheita vastaan.
   
 21. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Pitää muistaa vielä sekin, että noista noin tuhannesta katsojasta vain murto-osa kuuluu "meikäläisiin". Tällä viittaan siis siihen, että sanomalehden jutut joudutaan kohdistamaan massoille. Esimerkiksi KS ilmoittaa lukijamääräkseen 75.000, joista ehkä vähän yli puolet lukee urheilusivut.

  Esimerkiksi otteluraportin lukijoista murto-osa, eli kiinnostuneimmat, ovat usein nähneet (ainakin kotipelin itse), jutelleet siitä kavereineen ja lukeneet jo edellisiltana netistä. Heille KS:n juttu ei ehkä tarjoa mitään uutta, toisin kuin niille muille. Heille lehden raportti on varmasti ihan hyvä peruskattaus ottelusta.

  Ainakin minun mielestäni KS:n jutut ovat ihan hyvää sanomalehtien urheiluosaston tasoa. Ei ehkä mennä pintaa syvemmälle, eikä P.Sihvonen tykkää, mutta jutut ovatkin suunnattu massoille. Tietysti aina voi parantaa, enkä itse pahastuisi asiantuntevista analysoinneista, mutta joku aamukahvin juoja saattaisi lopettaa kyllä jutun lukemisen ensimmäiseen ohjauspelin merkityksen puhkianalysoimiseen...

  Lisäksi, kun mietitään toimittajien asiantuntemusta. Helppoahan se olisi kenen tahansa meistäkin kirjoitella lehteen jääkiekosta, mutta kun se ei ole ainoa laji... Meikäläiseltä jäisi kyllä jääspeedwayt selostamatta. Eikä tartte olla edes niin erikoinen laji: varmaan lento- ja pesäpallokin jäisi ilman juttujani.


  Jukurit-pelin jättäminen huomioitta oli kyllä selvä moka toimitukselta, siitä ei pääse mitenkään yli. Samoin Kotkan turnauksesta olisin kaivannut kattavampaa settiä. Siihen ei kelpaa selitykseksi edes kustannusasiat, kun kerran omasta talosta (Kymen Sanomat) saadaan juttua. No, eiköhän toimitus skarppaa kesälomat pidettyään kotimatsien alkaessa.
   
 22. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Tiedottamisesta tuli mieleen vielä sekin, että ainakin OY-seurojen (TuTo, Sport) uutisia voi bongata valtakunnallisistakin medioista, kuten esimerkiksi maikkarin teksti-tv. On siellä tainnut Jukureidenkin juttuja olla. STT:n kautta on muiden Mestis-seurojen pikku-uutisia ollut Kouvolan Sanomissakin toisinaan.

  En tiedä, lähetteleekö KooKoo tiedotteita STT:lle, mutta epäilen ettei koska koskaan ei ole silmiini sattunut. Näkyvyyttä se on pieni ja epävarmakin näkyvyys, joten ainakin merkittävimmistä pelaajahankinnoista yms kannattaisi yrittää saada juttuja laajempaankin jakoon. Saattaisi hiljaisina uutispäivinä kelvata yllättävänkin monille.
   
 23. KooPee Jäsen

  HPK peli on jo ovella, mutta edes sitä yksinkertaisinta mediaa ei käytetä. Missä on KooKoon peleistä tiedottavat tienvarsitaulut? Voisi ehkä houkutella muutaman sellaisen katsojan halliin, joille ei tule Kouvolan Sanomia.
   
 24. Ice Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:

  Täysin samaa mieltä. Tuntuu tosiaan olevan Sportin Jukureiden ja TuTon uutisia ainoastaan esimerkiksi teksti-tv:llä. KooKoon olisi hyvä panostaa noihin juttuihin myös.
   
 25. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Kuuleman mukaan kumpa vaan julkasisivat...