KooKoo kaudella 2019–2020

  • 532 618
  • 2 253

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Suuronen tosiaan palaa tämän kuun aikana ja jos Koiviston tilalle on heittää stunttaamaan U20-kisojen kuumin kaveri, niin ihan jees on pullat uunissa.

On toki Oden kova kaveri, mutta on vähän paljon erilainen pelaaja kun Suuronen ja Koivisto. Koivosto tosin on kävellyt hiljalleen erittäin kiekolliseen rooliin ja onnistunut siinä hyvin. Kiekko pysyy mukana kovassa luistelussa ja tiukoissa käännöksissä. Eli Odenin ja Koiviston pelillisesti ole niin suurta kuin aiemmin.

Mutta ei Odenista vielä ole raatamaan alivoimaa, syömään kiekkoja ja jopa pelaamaan alivoimalla riistopeliä vastustajan puolustusalueella. Eli Oden ei korvaa Koivostoa kuin pienellä osa-alueella. Koivisto on roolissaan täysin ylivoimainen Odeniin nähden.

Kirjoitinkin suruni tuonne sairastuvan puolelle, mutta kerrataan vielä: Kovasti kaipaan Suuronen - Koivosto - Jokinen -kolmikkoa, jonka peli oli juuri syttymäisillään ilmiliekkeihin.
 
Kirjoitinkin suruni tuonne sairastuvan puolelle, mutta kerrataan vielä: Kovasti kaipaan Suuronen - Koivosto - Jokinen -kolmikkoa, jonka peli oli juuri syttymäisillään ilmiliekkeihin.
Tänään ainakin KooKoon nelonen oli mainio ja Oden avasi ehkä hieman myös hyökkäyssuunnan peliä. Friberg pelaa hyvin myös, joten harmi että kaveri ehkä tippuu rotaatiossa 13. hyökkääjäksi, kun Kimi ja Toni palaavat. Friberg tänään aloitukset 78%! Kova statement.

Toisaalta tässä kyllä tällä menolla katsomossa istuvat Friberg, Oden ja Korhonen. Tamminen toki myös käytettävissä. Turha tuohon ketään ulkopuolista on roudata.
 
Viimeksi muokattu:

Larry David

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viime kausina kun ollaan väännetty ja kynnetty, niin (minun itseni) on ollut helppoa yrittää tsempata ja pysyä positiivisena. Heitellä joitakin parannusehdotuksia pelitapaan, yms.

Nyt kun pelataan paremmin kuin missään haaveissani ikinä, suorastaan jumalaisesti, niin huomaan pelkääväni sitä, että tämä jotenkin romahtaa. Outo tunne.

Runkosarjaa on on vielä rapiat 20 peliä jäljellä. On realismia funtsia vahvistuksia varmuuden vuoksi. Ohuella mennään. Puhe Riskoista on rienausta. Sika-Markku, jopa Asplund ja Ainalikin menee käytännössä samaan osastoon. Parasta olisi, että mennään näillä mitä on, mut jotain saatetaan hyökkäyspäähän tarvita. Koivisto tosin pystyy stunttaamaan ylempänä. Kai ne Topinkujalla näitä on jo miettiny, ei mun onneks tarvi. Pysykää nyt saatana terveinä!

Mut kyllä tästä pitää nauttia. Keväällä on tippa linssissä kävi miten kävi!
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Koivisto tosin pystyy stunttaamaan ylempänä. Kai ne Topinkujalla näitä on jo miettiny, ei mun onneks tarvi. Pysykää nyt saatana terveinä!

Mut kyllä tästä pitää nauttia. Keväällä on tippa linssissä kävi miten kävi!
Pikku vinkki toimiston suuntaan.

Malte Strömwall tai Tommy Wingels.

Heitä paremmat ovat NHL:ssä ja huonompia ei kannata ottaa.
 
Jos tuohon saataisiin Strömwall niin kuin jotkut vääräleuat huhuilevat, niin jengistämme löytyisi sarjan kovin kiekollinen pakki, sarjan paras puolustaja ja paras hyökkääjä.

En näe muuta järkeä vahvistuksella kuin se 1+1-soppari tai sitten Malten kaltainen ylikylän megastara. Raha vs. tunne?
 

t.m.a.l

Jäsen
Suosikkijoukkue
SPORT
Pitää tulla heittämään tänne tsempit hienosti menneestä kaudesta tähän asti! Toivottavasti menisitte mahdollisimman pitkälle keväällä, vaikka päätyyn asti. Tulisi uutta mielenkiintoa loppukahinoihin. Hienoa peliä siellä pelataan, nauttikaa täysin rinnoin!
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Ei me tarvita mittään Malteja. Meil on Kuoreveden vapahtaja, Markus Jokinen.

No eihän kukaan Maltea Jokisen paikalle ole viemässä, mutta varalle jos sattuu loukkaantumaan.
 

Larry David

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
* Niko Kuiri (Voi olla, että Sport haluaa pitää kiinni ja käyttää option, vaikka tulokaskausi onkin ollut aika vaisu. Ahokkaalle tuttu junnumaajoukkueesta, eikä ole varmasti nääyttänyt kaikkea potentiaaliaan. Voi pelata monessa roolissa.)

Jos Riskat olisi rienausta, niin Kuiri kyllä olisi puolestani tervetullut, edes vaikka loppukaudeksi. Pystyisi pelaamaan esim. loukkaantumisten sattuessa missä tahansa ketjussa. Ja on sentteri. Sopisi meidän pelitapaan + muut yllä mainitut perusteet.

Oma toive olisi siis, että joku Kuirin tapainen perusvarma leveyspelaaja mukaan varmuuden vuoksi tai överiratkaisu-Malte, mutta muuten mennään mielellään näillä jätkillä, jotka ovat myös vastuunsa ansainneet.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jos Riskat olisi rienausta, niin Kuiri kyllä olisi puolestani tervetullut, edes vaikka loppukaudeksi. Pystyisi pelaamaan esim. loukkaantumisten sattuessa missä tahansa ketjussa. Ja on sentteri. Sopisi meidän pelitapaan + muut yllä mainitut perusteet.

Aloitusprosentti 41,4% eli siltäkin osin ihan KooKoon näköinen pelaaja :-)
 
Brutaalilla tavalla kyllä käännetään nämä "voitettavat" pelit itsellemme ja vielä kolmen pisteen arvoisesti. Vähän ehkä pelissä näkyy pientä oireilua, mikä on normaalia, kun voittoja vain tulee, jolloin ehkä yritetään vähän olla kustannustehokkaampia.

Toivotaan, että Kähkönen selviää säikähdyksellä, kun ilmeisesti treeneissä ottanut osumaa kiekosta (?)...

Malte-watch:

13 peliä jäljellä - Sotshi 8 pistettä viivasta - Strömwall edelleen loukkaantunut
 

Kurt

Jäsen
Suosikkiaiheeni, joukkueen vahvistaminen...

Huikea täyden kuuden pisteen takana ja lento jatkuu. Itse toivon, kuten kaikki muutkin, lennon jatkuvan puolivälieriin ja edelleen toivon suuresti, että homma ei siellä ratkeaisi loukkaantumisiin tai rosterin kapeuteen. Mahdollisuudet ovat hyvät edetä vaikka välieriinkin.

Liigassa taistelu 10-sijasta on vielä pahasti auki ja tyhjennyskaupat ei ihan vielä ehkä aukea.

Hyökkäykseen toivon hankittavan vielä lisää voimaa, siellä menemme hyvin kapealla.Sentteri olisi ihan huikeutta, mutta en pahastuisi laituristakaan. Pelsuista kävisi Jesse Ylönen erittäin hyvin 1,5 vuoden sopparilla. Ylösellä tosin luulisi kyllä olevan jo ensi kausi sovittuna.

Jesse Mankinen voisi olla myös hyvä haku. Hän on aiemmin ollut aika varma suorittaja. Miksiköhän hänellä ei ole kulkenut tällä kaudella?

Hienosti kyllä vältytty loukkaantumisilta tällä kaudella.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jesse Mankinen voisi olla myös hyvä haku. Hän on aiemmin ollut aika varma suorittaja. Miksiköhän hänellä ei ole kulkenut tällä kaudella?
Jos ei mitään erityistä syytä heikkoon kauteen ole, niin Mankinen olisi ainakin ensi kautta ajatellen hyvä haku. Ahokkaan valmennuksessa ei juuri kukaan epäonnistu ja voisi palata täällä +30 pinnan tasolle.
 

Incorrect

Jäsen
Suosikkijoukkue
Olli Salo Sexy Hockey
Mankista itsekkin miettinyt. Loppukausi + ensikausi kelpaisi kyllä.
Mikään kiire KooKoolla ei kyllä mielestäni ole ketään hankkia, ainakaan niin kauaa kun kärkiäijät pysyvät kunnossa. Lisäksi Liigan tyhjennysmyynnit tuskin vielä hetkeen alkavat kun taisto 10.sijasta käy edelleen kuumana.
Joten mennään näillä kun kerran kulkee, paikataan loukkaantumisia mahdollisuuksien mukaan jos sellaisia tulee. Malten toki saa kotiuttaa vaikka seuraavalla lennolla.
 

Kuuskasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Malte-watch:13 peliä jäljellä - Sotshi 8 pistettä viivasta - Strömwall edelleen loukkaantunut

Olen pohtinut, että mihin tämä kovin aktiivinen Malten paluukeskustelu oikein pohjautuu. Tuntuu vähän samalta, kuin Tepsin foorumilla pidettäisiin yllä ajatusta, että Kaapo Kakko palaisi Tepsiin heti, tai viimeistään ensi kaudella. Paitsi että Malte oli loukkaannuttuaan pistepörssin seiska sarjassa, jossa palkat ovat about kymmenkertaiset verratuna Liigaan, puhumattakaan KooKoosta. Eiköhän nää jätkät tee tätä hommaa myös aika paljon rahasta ja kunnianhimosta. En tule mieleen ketään, joka olisi palannut Liigaan uransa nousuvaiheessa, kun miehittää sijaa 7 maailman toiseksi kovimmassa sarjassa. Toki olisin todella mielelläni väärässä, mutta samalla todella ihmeissäni, jos Malte palaisi Liigaan tässä vaiheessa uraa noilla näytöillä. Eiköhän Liiga ja KooKoo ole valitettavasti vain ponnahduslauta kirkkaampiin valoihin. Sitä taustaa vasten Malte on varmaankin saanut KooKoosta sen mitä on hakenutkin. Toki mehustella ja uneksia aina voi.
 
Viimeksi muokattu:
Olen pohtinut, että mihin tämä kovin aktiivinen Malten paluukeskustelu oikein pohjautuu. Tuntuu vähän samalta, kuin Tepsin foorumilla pidettäisiin yllä ajatusta, että Kaapo Kakko palaisi Tepsiin heti, tai viimeistään ensi kaudella. Paitsi että Malte oli loukkaannuttuaan pistepörssin seiska sarjassa, jossa palkat ovat about kymmenkertaiset verratuna Liigaan, puhumattakaan KooKoosta. Eiköhän nää jätkät tee tätä hommaa myös aika paljon rahasta ja kunnianhimosta. En tule mieleen ketään, joka olisi palannut Liigaan uransa nousuvaiheessa, kun miehittää sijaa 7 maailman toiseksi kovimmassa sarjassa. Toki olisin todella mielelläni väärässä, mutta samalla todella ihmeissäni, jos Malte palaisi Liigaan tässä vaiheessa uraa noilla näytöillä. Eiköhän Liiga ja KooKoo ole valitettavasti vain ponnahduslauta kirkkaampiin valoihin. Toki mehustella ja uneksia aina voi.
Uskon täysin samaan kuin sinä, mutta huhut on huhuja ja tälläkin palstalla asiasta on mainittu. Ehkäpä se on enemmänkin vitsi kuin totuus.

KooKoon pitäisi maksaa Strömwallille loppukauden palkka, joka lienee helmikuusta n. 100 000-150 000€.
 

One-timer

Jäsen
Malten kannaltahan pointti on siinä että kumpi on omalla uralle parempi läpsytellä 2 viikkoa KHLää helmikuun 15. päivän jälkeen vai pelata pelejä joilla on merkitystä koko loppukausi. Esim Atlantin toisella puolella playoff otteet ovat aika merkittävä asia sopimuksia tehtäessä, Malte on tehnyt urallaan miesten playoff peleissä tehot 1+2 ja pelejä kertymyt vyölle 22 kappaletta(jos en nyt iha väärin näitä laskenut). Ja en tiedä mihin saakka KHL:n palkan maksu on merkitty soppareissa mutta jos menee runkosarjan loppuun nii siinä on tosiaan kaksi viikkoa liigan siirtorajan jälkeen, en usko, että se palkka nyt nii huikea siltä ajalta on.

Loppuun kuitenkin vielä, EN missään nimessä usko myöskään että Kung ihan hetkeen Oranssimustaa paitaa sumulaaksossa päällen vetäisi, pointtina vaan että kyllä siinä Malten uran kannalta pieni idea olisi kuitenkin.
 

Incorrect

Jäsen
Suosikkijoukkue
Olli Salo Sexy Hockey
Joo en kyllä itsekään usko että Malte Kouvolaan palaisi, jossain aiemmassa viestissäni taisinkin asiaa perustellakin. Mutta ainahan sitä saa unelmoida :)
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Olisihan se kaunis tarina, jos Malte tulisi kevääksi mukaan tälle KooKoon historian parhaalle kaudelle. Mutta hintalappu olisi tosiaan varmaan melkoinen. Ja jos Malte on vielä nyt telakalla, niin kyllähän hommaan kysymysmerkkejäkin liittyisi. Silti tuo pleijareiden pelaaminen on @One-timer :ilta ihan hyvä pointti, eli ei kevät täällä olisi Maltenkaan kannalta ihan turha keikka. Eikä yksi tehokas viimeistelijä tuolle joukkeelle pahaa tekisi.
 

yaremchuk

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo,Green,Strömwall, Caito, JP Haataja
Olisihan se kaunis tarina, jos Malte tulisi kevääksi mukaan tälle KooKoon historian parhaalle kaudelle. Mutta hintalappu olisi tosiaan varmaan melkoinen. Ja jos Malte on vielä nyt telakalla, niin kyllähän hommaan kysymysmerkkejäkin liittyisi. Silti tuo pleijareiden pelaaminen on @One-timer :ilta ihan hyvä pointti, eli ei kevät täällä olisi Maltenkaan kannalta ihan turha keikka. Eikä yksi tehokas viimeistelijä tuolle joukkeelle pahaa tekisi.

Palkan lisäksi vakuutusmaksu saattaisi olla melkoinen kustannuserä. No,saahan näitä pähkäillä.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Teemu Eirtovaara on taas laskeskellut runkosarjasijoitusten todennäköisyyksiä:


Laskujensa mukaan KooKoolla on 83% todennäköisyys sijoittua runkosarjassa viiden parhaan joukkoon ja 93% todennäköisyys kuuden parhaan joukkoon. Todennäköisimpiä sijoituksia ovat 4. (29%) ja 3. (24%).
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Maalivahtikaupoille on mentävä, kuten otteluseurantaketjussakin puhuttiin. Hauke on todistanut olevansa hyvä ykkönen, mutta riittävää kakkosta meillä ei ole. Halonen ei kevään peleissä valitettavasti riitä, jos Hauke syystä tai toisesta tarvitsee lepoa. Ja tilannehan olisi katastrofi, jos Hauke pamahtaisi rikki.

Löytyisikö jotain muutakin kuin virallinen keikkamies Niko Hovinen? Saisko vaikka Leland Irvingin?
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Maalivahtikaupoille on mentävä, kuten otteluseurantaketjussakin puhuttiin. Hauke on todistanut olevansa hyvä ykkönen, mutta riittävää kakkosta meillä ei ole. Halonen ei kevään peleissä valitettavasti riitä, jos Hauke syystä tai toisesta tarvitsee lepoa. Ja tilannehan olisi katastrofi, jos Hauke pamahtaisi rikki.

Löytyisikö jotain muutakin kuin virallinen keikkamies Niko Hovinen? Saisko vaikka Leland Irvingin?
Tästähän olen jo kiukutellut riittämiin ja etenkin siitä, että pelaamattomalla 2. maalivahdilla ei tee mitään. Onhan siellä muutama hyväkin ottelu Halosella taskussa, mutta huonoja sitäkin enemmän. Tai eipäs ole kun niitä otteluita ei juuri Halosella ole.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tästähän olen jo kiukutellut riittämiin ja etenkin siitä, että pelaamattomalla 2. maalivahdilla ei tee mitään. Onhan siellä muutama hyväkin ottelu Halosella taskussa, mutta huonoja sitäkin enemmän. Tai eipäs ole kun niitä otteluita ei juuri Halosella ole.

No tässä tilanteessa tarvitaankin kakkoseksi juuri joku kokenut, varmaotteinen kassari. Sellainen, jonka voi heittää kaukaloon koska vain. Tässä vaiheessa kautta ei ole aikaa käydä kypsyttämään kenestäkään hyvää kakkosta. Tämä on selvästi koodinimi Niko Hovinen, mutta olisko muita?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös