Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

KooKoo kaudella 2019–2020

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Old Tom, 23.12.2018 klo 13.39.

 1. Larry David Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Kiitos. Juu, eli DD=puolustava p. ja OD=hyökkäävä puolustaja.

  Berger oli niin pitkään poissa, että kevättalvesta kun palasi takaisin meidän valmiiksi kulahtaneeseen ja hapoilla olleeseen puolustukseen, niin mulla varmaan on jäänyt vaan vääränlainen muistikuva muutaman vauhdikkaan keskialueen ylityksen johdosta. Jos nämä luokkaantumisuutiset pitävät paikkansa, niin harmin paikka hänen osaltaan. Veeti Vainio tulee mieleen, tosin Berger on vähän (paljon) enemmän pelannut meillä tähän mennessä.

  Mutta, mutta...Seppälää ja Salmelaa vaan siihen tontille sitten syksyllä :)
   
 2. Riksa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko ja Kuparikiekko
  Näin ulkopuolisen silmin katsottuna KK:n joukkue vaikuttaa todella iskukykyiseltä ja mielenkiintoiselta. Odotan innolla KK:n ensimäistä vierailua Raumalla.
   
  Old Tom tykkää tästä.
 3. HogiBoi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, HIFK
  Lainaus:
  Minäkin muistelisin Bergerin nousseen useasti vauhdikkaasti keskialueen yli, mutta sitten se kiekon liikkeelle pistäminen on pienoinen heikkous. Etenkin laukaus. Laukoo suht hanakasti/haluaa laukoa paljon, mutta laukauksen laatu on niin kauhea, että ehkäpä ainut pelaaja, jonka toivoisin ennemmin syöttävän kuin laukovan. En siis kiekolliseksi luokittelisi.
   
  Larry David tykkää tästä.
 4. Epätietoinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
  Kova hankinta tämä Bucek! Tulee ihan varmasti painamaan sen +40p, tuskin on älyttömän kalliskaan. Mahtava haku! Muutenkin KooKoon joukkue näyttää hyvältä, joko vihdoin riittää pleijareihin?
   
  Old Tom tykkää tästä.
 5. Isaskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Bergerillä on ihan hyviä ominaisuuksia, mutta pelikäsitys ei vaikuttaisi kuuluvan niihin. Painaa menemään laput silmillä ja vedot paukkuu sinne tänne. Mutta tosiaan, on niitä hyviäkin puolia.
   
 6. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Harmi, ettei Turun kiekkohautomoiden laboratorioissa aikanaan muottiin puristettu Kaltin Bergtolaa, vaan nyt joudumme peluuttamaan erikseen koohottaja Bergeriä ja hidasta Valtolaa.
   
  Isaskar, Pajicz & Jaded tykkäävät tästä.
 7. Eipou Jäsen

  Minulla on Bergeristä taas enemmänkin sellainen trappaavan, oman pään luudan ja osittain karvaavankin puolustajan kuva. Voimaa eittämättä löytyy ja ehdottomasti tykkää taklata, sekä muutenkin pelata fyysisesti. Pelaa fyysisenä puolustajana kyseiselle pelitavalle tyypillisellä intensiteetillä, mikä ei ole huono asia, vaikka välillä Bergerin vahva temperamentti vaikuttaa olevan koetuksella. Soittaa myös suutaan silloin tällöin. Kiekollisia avuja ei minunkaan mielestäni nyt ihan liikaa Bergerillä ole, mutta siihen rooliin on KooKoolla jo lähtökohtaisesti suunniteltuna muita puolustajia. Olemassaolevilla näytöillä en usko Bergerin saavan kovinkaan paljoa ylivoima-aikaa, ellei (kopkop) tule pahaa loukkaantumissumaa puolustuksen kohdalle.

  Jos pysyisi odotetun lokakuun paluun jälkeen kasassa, niin en epäilisi, etteikö tonttiaan pystyisi kunnialla hoitamaan. Napsun verran paremmalla hermokontrollilla Berger olisi kehityskäyrän jatkuessa samana sekä kasassa pysyessään tulevaisuudessa erittäin hyvä puolustaja roolissaan Liiga-tasolle.
   
 8. Nordle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, MYPA
  Paha tuosta Bergeristä sanoa, ainakin sai vastuuta terveenä ollessaan, mutta ei mitään ihmeitä vielä tehnyt. Nuo hankinnat taas ja vielä 2 vuoden soppareilla aika kultakimpaleita. Molemmat nuoria ja motivoituneita kehittymään. Luultavasti jo tällä kaudella iskevät hyviä tehoja tauluun. Hienoa kuulla myös, että se yksi sentteri vielä hakusessa ja toivottavasti tosiaan olisi suhteellisen hyvä sellainen. Kultanen ja Ahokas onnistuneet jo nyt naaraamaan kasan mielenkiintoisia pelaajia ensikaudeksi.
   
 9. Gennadi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, R.I.P M-juna
  Aika kovaa rosteria on KooKoo kasaamassa verrattuna naapuriin. Toivottavasti Hakulinen kestää kasassa niin taivas on auki miehelle. Kunhan kateellisena tulin kommentoimaan. Teillä on maalivahdit ja hyökkäys loistavalla pohjalla, eikä tuota puolustustakaan voi pahemmin morkata. Joku mitali kaakonkulmalle myös Mestis mestaruuksien lisäksi!
   
  mustaoranssi, John Lidgett, Coopperi ja yksi muu tykkäävät tästä.
 10. Patrick Star Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Täältä kanssa kiitosta toimiston suuntaan. Katkera kausi 2018-2019 on jo unohdettu ja tulevalle kaudelle kivasti kasattu joukkue saa ainakin meikäläisen odottamaan jo kauden alkua.
  Rosterista löytyy useita mielenkiintoisia uusia pelaajia vanhojen lisäksi. Saas nähdä kuinka käy syksyllä?!

  Timin hahmotelmat näyttävät ihan hyvältä, mutta mielestäni Oden ja Koivisto eivät ole sopivia pelaajia nelosen laitaan. Näistä siis minun papereissani toinen tipahtaa poppareille kaikkien ollessa (toivottavasti) kauden avauksessa pelikunnossa. KooKoonpanoon nousee Markus "Mare" Jokinen, jota JYPin osiossa on kehuttu logolle pelaavaksi luotettavaksi sotaratsuksi ja joka antaa illasta toiseen kaikkensa joukkueen eteen.
  Odenille kun sitä vastuuta ja onnistumisia toivoo, niin olkoon se 13. hyökkääjä toistaiseksi sitten Koivisto, joka paikkaa tarvittaessa jonkin kokoonpanosta pudonneen laiturin.

  Sentterikin on vielä hakusessa. Ai että..
   
  Jaded tykkää tästä.
 11. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Alkais jo kausi. Aluksi näytti että mitähän hittoa on tulossa mut sit toimisto pistelikin aika mielenkiintoisia ukkoja rosteriin. Vielä kun joku sentteri tuohon lyödään niin avot. Posia myös että SaiPan veljet alkaa olla kateellisia (hymiö)
  Milloin muuten viime kauden tilinpäätös tulee? Vähän tulossa miinusta mut ei paljoa?
   
 12. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport & Vegas Golden knights
  Tuo KooKoon Bucek aika mielenkiintoinen seurattava. Samaa ikäluokkaa mitä Sportin Aaro Vidgren ja pelasivat samassa joukkueessa USHL:ssä tehden suunnilleen samat tehot. Myös samantyyppisiä isokokoisia hyökkääjiä. Saas nähdä onko Bucek sitten tehoiltaan samanlainen mitä Vidgren ollut eli joku 15 pistettä oletettavissa, vai miten. Tai sitten molemmat nyt kun ensikaudella vastuuta luvassa niin tekevät läpimurrot.

  Sportisshan pelasi aikanaan Slovakian Liigassa hirmutehoja tehnyt Gabriel Spilar, mutta hän oli todellinen floppi. Toivotaan että Bucek saisi tehot Liigassakin realisoitumaan.
   
 13. Eipou Jäsen

  Lainaus:
  Jaa'a. Minusta nämä kaksi nimeä eivät ole kovinkaan suoraan verrannollisia. Buček ja Vidgren eivät ensinnäkään ole samaa ikäluokkaa, vaan Vidgren (s. 1997) on vuoden Bučekia (s. 1998) vanhempi. Tuossa iässä vuoden kehitysjakso on parhaimmillaan valtava. Bučekilla on sopimus Detroitin kanssa, joka on tunnettu laadukkaasta kykyjenetsinnästään, kun taas Vidgrenissä ei ole nähty riittämiin Pohjois-Amerikkan potentiaalia. Fyysisesti ovat kyllä suhteellisen saman kokoisia, mutta kehonkoostumukset yms. eivät käy noista mitoista ilmi. Lisäisin vielä, että kätisyyksiltään eroavat myös toisistaan Vidgrenin ollessa lefti ja Buček pelaa oikea käsi alhaalla.
   
  Raju Erkki tykkää tästä.
 14. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport & Vegas Golden knights
  Lainaus:
  Vidgren ehkä enemmän rouhija ja sellainen fyysisempi ja sitten Bucekilla taitoa enemmän. Saa nähdä kumpi lopulta paremman kauden pelaa, Bucekille varmaan isompaa roolia tarjolla.
   
 15. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Mistä löytyy tästä lisätietoa. Itse en löytänyt mistään juttua, että hänellä olisi NHL-sopimus.
   
 16. One-timer Jäsen

  Lainaus:
  En osaa sanoa mistä löytyisi lisätietoa, mutta Bucekin sopimuksen yhteydessä puhuttiin, että Detroit olisi siirron Kouvolaan järjestänyt.
   
 17. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Onhan se mahdollista, että Red Wings on KooKoota suositellut. Mutta sopimusta ei ole julkaistuna ja Bucek on kesällä vielä varattavissa NHL:ään. Vähän hassulta kuulostaa, jos Red Wings haluaa Bucekin Kouvolaan, mutta sitten vaikkapa Sharks varaa Bucekin ja Red Wings jää tyhjin käsin.
   
 18. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Niin missäänhän ei varsinaisesti taideta puhua Bučekin ja Detroit Red Wingsin välisestä sopimuksesta. Jonkinlainen kytköshän hänellä luulisi olen Red Wingsiin, koska siirto Kouvolaan oli Bučekin mukaan NHL-seura Detroit Red Wingsin järjestämä. Erikoista sikäli, että KooKoon päävalmentaja Jussi Ahokas toimii NHL-joukkue Chicago Blackhawksin konsulttina eli tarkkailee ja antaa heille tietoa pelaajista. Homma on toiminut myös toisin päin, eli Ahokas on saanut sieltä päin vinkkejä pelaajien kartoittamiseen. No oli miten oli niin Buček teki KooKoon kanssa kahden vuoden sopimuksen. Pelaako Kouvolassa sitten yhden vai kaksi kautta sen aika näyttää. Oheisena Kouvolan Sanomien jutut aiheesta.

  https://kouvolansanomat.fi/uutiset/urheilu/5ce409de-8d55-4a47-883c-4548ee0e5157

  https://kouvolansanomat.fi/uutiset/urheilu/84412c95-d019-409e-9feb-f2ba0c481193
   
 19. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Kultasen haastattelussa mainitaan, että KooKoo hakee vielä sentteriä ennen Pitsiturnausta ja tämä tulee todennäköisesti ulkomailta. KooKoolla on jo nyt kuutta eri kansalaisuutta rosterissa, saa nähdä tuleeko sieltä vielä seitsemäs....
   
 20. HogiBoi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, HIFK
  Lainaus:
  Samassa maininta siitä, että Haukeland näki KooKoossa eniten peliaikaa ja se oli ykkösprioriteetti tulla Kouvolaan Ruotsin sijaan.

  Myöskin Salmelalta, Seppälältä ja Odenilta odotetaan paljon. Kultasen kertoman sisältö muistaakseni oli jotakuinkin, että "heidän onnistuminen vaikuttaa paljon ensi kauden onnistumiseen joukkueena".
   
 21. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Ed Wittchow ei pelaa ensi kaudella KooKoossa. KooKoolla oli optio jatkosta, mutta sitä ei käytetty. Kultasen mukaan jos KooKoo pitäisi kaikki pelaajat ketkä haluavat, kopissa pyörisi 50 pelaajaa. Aina joudutaan tekemään kompromisseja.

  Samuel Bucekilla ei ole NHL-varausta, mutta hän on menossa kesällä Detroit Red Wingsin leirille.
  Detroit on ollut hänestä erittäin kiinnostunut. On tietysti olemassa riski, että Red Wings haluaa viedä hänet heti Pohjois-Amerikkaan. Tällä hetkellä kaikki osapuolet ovat kuitenkin sitä mieltä, että kausi Liigassa olisi hyvä välisteppi Bucekille ennen NHL-kuvioihin siirtymistä. Tosin Samuel Bucek teki KooKoon kanssa kahden vuoden sopimuksen, mutta nyt tämän päivän haastattelussa siis todettiin, että yksi kausi liigassa olisi hyvä välisteppi Bucekille. Tietysti, jos hän ei saa NHL-sopimusta niin siinä tapauksessa pelaa KooKoossa sopimuksen mukaisesti.
   
  Viimeksi muokattu: 12.06.2019 klo 16.40
 22. HogiBoi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, HIFK
  Laskeskelin huvikseen viime kauden pisteitä. Huomasin, että KooKoosta lähti vähemmän pisteitä, kuin jäi. Laskin vielä mukaan Keskitalon ajatuksissani, mutta ilman häntä erotus olisi vieläkin suurempi.

  KooKoossa jatkavat puolustajat tekivät 52 pistettä, kun lähtevät tekivät 35. Ilman Keskitaloa 22. Ja jos ei lasketa Wittchow'n hyökkääjänä tehtyjä pisteitä, niin vielä vähemmän. Mutta lasketaan nyt.

  KooKoossa jatkavat hyökkääjät tekivät 229 pistettä, kun lähtevät tekivät 184. Yllätyksekseni huomasin, ettei sieltä edes lähtenyt kärkiosaamista, kuin Malten, Pitkäsen ja Kähkösen muodossa.

  Bucek, Gallo ja Mingoia pystynevät täyttämään tuon lähtevän kolmikon saappaat. Sisäisen kasvun kautta tullee myös tehoja, Odenin muodossa. Koiviston pysyessä kasassa, häneltäkin voi odottaa pisteitä. Kuitenkin pelasi vain kolmanneksen kaudesta. Korhonenkin voi nostaa helposti omia tehojaan tuosta neljästä.

  Pisteiden osalta vaikuttaa lupaavalta. Saas nähdä.
   
 23. Liikkuva Maski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Strömwall, Pitkänen ja Kähkönen tekivät yhteensä 129 pistettä. Tokihan tuo uusi kolmikko voi yllättää, mutta tosissasiko uskot, että tekevät keskiarvona 43 pistettä mieheen? Pitäisin 90:tä pistettäkin tosi optimistisena, vaikka jokainen (erityisesti Keski-Euroopan kaiffarit) on mielestäni hyvä hankinta.
   
 24. HogiBoi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, HIFK
  Lainaus:
  Ei suoraan tuota määrää, mutta mainitsemani sisäisen kasvun (Oden, Koivisto, Korhonen) takia ei tarvita noin kovaa pistekeskiarvoa tuolle kolmikolle.
   
 25. Tussukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Mikähän mahtaa olla viime kaudella A-nuorissa pelanneen Aleksi Honkasen tilanne? Kaveri kuitenkin reenannut edustuksen mukana viime kauden lopusta tähän päivään asti, mutta sopimusta ei kuitenkaan taida olla tulossa?