Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

KooKoo kaudella 2019–2020

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Old Tom, 23.12.2018 klo 13.39.

 1. Popi Orri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Jos nyt oletetaan Gallo ja Bucek varmoiksi saapujoiksi, niin kieltämättä alkaa olla jo ihan tekijämiehiä tarjolla kolmen ensimmäisen hyökkäysketjun laidoille: Mingoia, Hakulinen, Haataja, Bucek, Gallo, Oden, Koivisto... Keskikaista sitten taas vähän vaatimattomampi, vai pystyisiköhän vaikkapa joku edellämainituista pelaamaan myös keskellä? Kaikki kolme hyökkäyksen ulkkarivahvistusta ovat kyllä hyvin mielenkiintoisia ja potentiaalisia tapauksia. Katsotaan jos tulisi jopa se neljäs vielä tuohon ykkössentterin tontille.

  E. Ja Gallohan sieltä tuli ja kaksivuotisella sopimuksella!
   
 2. Isaskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Eiköhän sieltä jo ihan nimen perusteella tuo (pää)Galló tule.

  Hyvältä näyttää muuten, mutta jo sataan kertaa todettuna tuo keskikaista on jäämässä heikoksi. Kaikkea ei KooKoon budjetilla saa, mutta harmi jos tuo osa-alue jää taas vajaaksi.
   
 3. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Näinköhän jollekin on tosiaan keskikaistaa tarjolla ko. porukasta? Koska keskikaista on auttamattoman kepeä ja omaa hyvin rajallisen potentiaalinkin, ainakin lähtökohtaisesti.

  Noin muuten runko on todella todella mielenkiintoinen! Iso nippu pelaajia joita tulee seurattua innolla. Kerrassaan loistavaa, näin sitä kiinnostusta ja myös odotusarvoa uutta kautta kohtaan nostatetaan.
   
  Warthog ja Popi Orri tykkäävät tästä.
 4. HogiBoi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, HIFK
  Lainaus:
  Tuo Kultasen kommentti miehestä on todella hyvä kuvailu.
  Lainaus:
  En voi olla pitämättä tästä siirrosta. Vielä kaksivuotinen sopimuskin.

  Itse asiassa nettiscouttailua paljon harrastaneena ajattelin keväällä aikaisin laittaa pohdintaa tästä miehestä, mutta nuo 18 pistettä jättivät sitten suuremmat haaveilut haaveilematta.
   
 5. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Hienoja hankintoja, joten propsit toimiston suuntaan. Hyökkäyksessä tosiaan sentteri-osasto jää kärkiosaamisen kohdalta erittäin heikoksi, mutta laidoilta löytyy tulivoimaa.

  Hakulinen - Karlsson - Mingoia
  Bucek - Strömberg - Haataja
  Gallo - Ojantakanen - Oden/Koivisto
  Suuronen - Friberg - Koivisto/Oden
  Jokinen

  Caito - Valtola
  Berger - Bonsaksen
  Manninen - Rautanen
  Pelli - Seppälä - Salmela

  Haukeland
  Halonen

  Eiköhän Bucekin julkaisun jälkeen jengi ole kasassa ja siitä lähdetään kohti kautta. Kilpailua näyttäisi tulevan mukavasti, mutta sentteriosastolla katseet kiinnittyy Erikin ja Kasperin tasonnostoon.
   
 6. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Fogadtatás, Vilmos Galló!
  Tervetuloa, Vilmos Galló!

  Kouvolan Sanomissa juttua Vilmos Gallón tuloon liittyen:

  https://kouvolansanomat.fi/uutiset/urheilu/2e68d426-b6de-4c9f-8016-f3fcdae03e0a

  https://kookoo.fi/fi-fi/article/uutinen/kookoo-vahvistuu-maajoukkuehyokkaaja-gallolla/1591/

  Samoin kuin Samuel Bučekista. KooKoo ei hänen siirtoaan ole vielä julkaissut, mutta eiköhän tuokin ole jo saletti, koska hän itse puhuu Kouvolaan tulosta.

  https://kouvolansanomat.fi/uutiset/urheilu/84412c95-d019-409e-9feb-f2ba0c481193
   
  Viimeksi muokattu: 20.05.2019 klo 13.48
 7. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Vilmos Galló voi tosiaan olla kovakin tekijä liigassa. Viime kaudella siis SHL:ssä kelpo maalimäärä 9 maalia.
  Vähemmän maaleja SHL:ssä viime kaudella teki mm. Jere Sallinen (8), Patrik Virta (7), Jesse Virtanen (6), Kristian Näkyvä (6), Michael Keränen (6), Julius Junttila (6), Mikko Lehtonen (5) ja Tomi Sallinen (4). Sanoisin, että Gallón kohdallakin joku 15-18 maalia liigassa miksei jopa enemmän tuntuu ihan realistiselta.
   
  Viimeksi muokattu: 20.05.2019 klo 12.52
 8. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Patrik Laine ilman partaa. Ja vieläpä unkarilainen. Erittäin mielenkiintoinen hankinta KooKoolta.
   
 9. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Jos Friberg saa treenata kesän terveenä, niin mulla on ainakin sellainen tuntuma että tulee olemaan yksi Liigan hinta/laatu suhteeltaan parhaista siirroista. Ja jos jatkaa "vain" vanhaan maalliin, niin KooKoolla on erittäin monikäyttöinen pelimies rosterissaan, kuten aikaisemmin kirjoitin. Kaiken kuitenkin natsatessa, veikkaan että Friberg pelaa vähintään toisessa ylivoima koostumuksessa, pelaa paljon alivoimaa ja tekee sen 0,4 - 0,55 pinnaa per peli ensi kaudella. Aika näyttää sitten miten käy näiden tuntemusten kanssa.
   
 10. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Jaakko Lantta meni huhuista poiketen Ketterään. Toki eihän miehestä nyt kärkiruutuihin olisi ollut, mutta KooKoon kasvatti, sentteri, 41 pojoa Mestiksessä ja ura tasaisessa nousussa; olisi kannattanut poimia kehittymään. Nimittäin jos meillä ei ole varaa senttereihin, niin jostain aihioista niitä pitäisi sitten kasvattaa ja mikäpä parempi lähtökohta kuin oma kasvatti. Uskoisin että olisi ollut paljon valmiimpi aihio kuin Virtsi tai nyt sitten Tamminen, joka meillä on "omista" jäljellä sentterinä.

  Pakeista vielä, en millään usko että kolmikko Salmela, Pelli ja Seppälä tulevat olemaan nokkimisjärjestyksessä pakit 7, 8 ja 9. Katsokaas vain niin kaksi näistä kellottaa jossain 15min hujakoilla olevat keskiarvot ja pelaa vähintään 2/3 peleistä. Saa ottaa talteen. Seppälä/Salmela haastaa kärkiparin paikkaa Caiton rinnalla, eihän sinne Valtolaa voi millään ilveellä tarjota ainakaan viime kauden puolustuksellisilla näytöillä. Pelli taas haastaa kolmosparista paikkaa, Manninen taas liipasimella pudota 7. pakiksi.

  Salmelan viime kausi oli vaikea, Seppälä taas teki todella upean nousun. Molemmat ovat kuitenkin taas mukana 2000 syntyneiden maajoukkuerungossa ja Salmelaa ei sovi yhden haastavan kauden jälkeen unohtaa yhtälöstä.
   
  Larry David, John Lidgett, Eipou ja yksi muu tykkäävät tästä.
 11. HogiBoi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, HIFK
  Lainaus:
  En tiedä kuinka innoissaan olisi ollut, jos olisi tarjottu vaikka kahden vuoden sopimusta, joista ensimmäisen olisi sitten juuri Ketterässä lainalla. Tarkempaan syyniin mies olisi päässyt ja heikkoudet olisivat paremmin tiedossa. Tätä kautta harjoitteleminen seuraavaa kautta ajatellen olisi varmasti helpompaa, kun alan ammattilaiset voisivat miehelle antaa täsmällisiä ohjeita. Tiedä sitten olisiko Lantta itse ollut innokas tällaiseen kuvioon.
   
 12. Eipou Jäsen

  Lainaus:
  Niin no, tässä on useampi näkökanta. Lantta olisi toki minunkin mielestäni ollut mielenkiintoinen kokeilu Liiga-tasolla, mutta olisiko KooKoon kannattanut ottaa sopimusta edes osittain maksettavakseen, jos ensimmäinen kausi olisi kuitenkin mennyt suurilta osin esimerkiksi Ketterässä tai rotaatiossa? Puhumattakaan häneen käytetyistä ammattilaisten työtunneista ja niin edelleen, kun nuo resurssit voi käyttää esimerkiksi jo olemassaoleviin pelaajiin muualla kiekkoilevan pelaajan sijaan.

  Lantta ei vakuuttanut seurajohtoa riittämiin harjoitusringissä saadakseen sopimuksen KooKoohon, ja minun näkemykseni mukaan Fribergin hankinta eittämättä hieman sivuuttaa Jaakko Lantan kaltaisen pelaajan hankintatarvetta, kun molemmat ovat lähtökohtaisesti bottom six-senttereitä. Jos Friberg ei olisi Kouvolaan tullut, niin sitten Lantta olisi ollut nappihankinta näillä resursseilla vieläpä melko maltillisin odotuksin. Mikäli Lantta oikeasti haluaa joskus tulevaisuudessa nimenomaan KooKoossa pelata, niin uskon hänen ja Kultasen pitävän yhteyttä kehityksestä, urasuunnitelmista ja niin edelleen.

  Uskon tämän ratkaisun palvelevan parhaiten kaikkia osapuolia tässä vaiheessa.
   
  HogiBoi tykkää tästä.
 13. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Timrå IK kaudelta 2017-18 alkaa olla hyvin edustettuna Kouvolassa:
  Henrik Haukeland, Erik Karlsson, Vilmos Galló
   
 14. Larry David Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Minä ostan tämän ja olen ihan samaa mieltä. Jotenkin tämä puolustuksen tilanne kutkuttelee, vaikka tosi hienoja uutisia kuulunut nyt viime päivinä. Lähestyn pakistoa omien junnujen näkökulmasta.

  Siellä on nyt kolme omaa luutimassa, joista tosiaankin kaksi vielä niin nuoria, että ovat U20:ssä vielä todennäköisesti mukana. Valmentaja on tuttu. Motivaatiota ja rentoutta tekemiseen tuo se, että Ahokas on heidät aikanaan junnumaajoukkeisiin halunnut ottaa. Tämä luo kehitykselle todella hyvät puitteet. Loput on kiinni sitten yksilöiden omista ominaisuuksista + jostain sattumanvaraisista tekijöistä kuten luokkantumisista.

  Kouvolalaiset odottavat urheiluseuroiltaan aika paljon, ollaan vaativia siis menestyksen suhteen. Tunnen ihmisiä, jotka voivat tulla hallille ainoastaan silloin, kun KooKoo voittaa. Pitäisi koko ajan olla vähintään kuuden sakissa, muuten katsotaan kotimatsit telialta ja haukutaan joukkue seuraavana päivänä duunissa. Toisaalta hommalla on kääntöpuoli: minulle mieleenpainuvin juttu viime kaudelta oli se, kun homma oli jo räjähtänyt käsille säälien suhteen, mutta ei myyty pelaajia ja voitettiin Kärpät 6-1. Yleisössä oli hullun katse silmissä muuallakin kuin päädyssä. Ihmiset arvosti sitä ja sitkeimmät n.3000 kävi silti loppukauden ajan hallilla. Samaan osastoon siis miellän tämän ”meidän omat pojat” -jutun. Ja jos nyt (suur-)Kouvolan urheiluhistoriaa miettii esim. Kouvojen ja MyPan osalta, niin siellä on olleet omat paikalliset pojat ajoittain aika isoissakin rooleissa. Siitä porukka tykkää, ja siitä ollaan ylpeitä. Siksi on hienoa, että ollaan nyt näinkin hyvässä tilanteessa Salmelan, Pellin ja Seppälän suhteen.

  Seppälä - oli kyllä yllätys, miten kehittyi viime kauden aikana ja mihin suuntaan. Luulin, että kyseessä on pelaajatyypiltään peruspakki, mutta kaverihan käsitteli kiekkoa pehmeästi ja avasi peliä vakuuttavasti. Loppuvaiheessa kautta vielä ylivoiman viivamiehen hommia. Jos jatkaa samaan malliin, niin on meidän top 4-pakeissa helposti. Muistaakseni osaa luistellakin aika hyvin. Oletin, että tulisi olemaan tasoa ok-mestispakki, mutta viime kauden perusteella taso voisi ollakin jotain ihan muuta.

  Salmelan puolesta taas harmitti, kun homma ei lähtenyt viime kaudella käyntiin oikein missään vaiheessa. Siis miesten peleissä. A:n pelejä en käynyt katsomassa. Sitä ennen sitten taas nuorten mm-hommat ja mallikkaat pelit Liigassa. Ihmettelin kun ei tullut varatuksi änäriin, kun loisti finaalissa ja pelasi muutenkin hyvät kisat. Salmela on kuitenkin enemmän puolustava puolustaja kuin Seppälä. Jos nyt vaan pitää ottaa rennosti ja palauttaa itseluottamus. Kovuutta ja lihaa luiden ympärille. Mitä Salmelan statseja muistelee junnuvuosilta, niin ei se ole mikään pistelinko ollut silloinkaan. On myös tosi nuori EDELLEEN, eli jos pelaisi lopullisen läpimurtokautensa Liigassa esim. 21-vuotiaana, niin se olisi noin kahden tai 2,5 vuoden päästä. Nyt meillä on Rautanen samantyyppisenä pelaajana siinä tilanteessa. Tässä Salmelan casessa erityisesti näkisin Ahokkaan tulon erittäin hyvänä asiana (koska Ahokkaan junnumaajoukkueen ”A”). Veikkaan, että 7.pakki tai 3. pariin, alivoimalle laittaisin myös.

  No sit on viel Pelli. Nyt pitää huokaista syvään ja sanoa vaan lyhyesti jotain. En ole ollut suurin fani koskaan, koska niitä hazardeja käy aivan helvetin usein. Ja ne on sellaisia, että en tiedä voiko niiden tapahtumisista koskaan kehittyä pois. Jos joku pelaaja kompastuu vaihtoaitiossa kaverin mailaan, niin se on tässä. Mutta, niin kuin joku täällä on aiemmin joskus kirjoittanut: mikäli Pelli ei joutuisi pelaamaan ensi kaudella niin paljon kuin aikaisemmin, niin ehkä hän ei olisi niin kuormittunut jolloin saataisiin ne oikeasti hyvät ominaisuudet kustannustehokkaaseen käyttöön. Mielenkiintoinen tilasto olisikin, että miten niitä Artun hazardeja tapahtuu, eli tulevatko vakiona, ryppäissä vai sattumanvaraisesti. Ja kuten tiedetään, Pelli on pelaajatyypiltään hyökkäävä puolustaja, eli 2. ylivoimalle ja täsmäiskuna 7.pakiksi tai 3.pariin. Osaa pisteidenteon ja se on fakta. Tarvii vierelleen Joe Finleyn.

  En tiedä osaanko tässä vaiheessa vielä miettiä kuinka pakkiparit tulevat menemään. Voin kuitenkin heittää ilmoille tällaisen karkean setin:


  DD/alivoimalle:
  Salmela
  Bonsaksen
  Rautanen
  Berger
  Caito?
  Manninen?

  OD/ylivoima:
  Berger
  Valtola
  Caito
  Seppälä
  Pelli

  Käyttökelpoisia joka tilanteeseen:
  Berger
  Caito?
  Seppälä
  Manninen?


  Jos kaikki ehjinä, niin Berger, Caito, Rautanen ja Bonsaksen varmaankin ne eniten pelaavat top 4. Omille sitten vastuuta kehityksen ja onnistumisten mukaan. Manninenkin voi murtautua tuohon jos tekee pisteitä.

  Lopuksi vielä sanottava, että leveyttä on tullut lisää verrattuna aiempaan. Pakiston nuoruus ja ”kokemattomuus” sisältävät suurimman riskin. Onnistuessaan voi olla tosi raikas ja hyvin liikkuva puolustajien nippu, joka omaa korkean potentiaalin myös pelaajien yksilökohtaisessa kasvussa.
   
  ruupertti, mustaoranssi, Coopperi ja 6 muuta tykkäävät tästä.
 15. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Hieno viesti ja lähes light-evertonmainen sinääntulo palstalle muutoinkin, arvostan. Silti pakko kysyä, ihan anekdoottina, onko tuo DD = defensive defenseman ja OD = offensive defenseman? Lähinnä siis tuo Berger kiekollisena leaderina ja yv-pakkina ihmetyttää. Tiukkana ja aavistuksen ärsyttävänä all-around-pakkina minä jampan enemmän näkisin ja jos jossain on kehitettävää, niin juuri siinä kiekollisuudessa, joka on nykyisin kuitenkin vielä aika kulmikasta.

  Lainaus:
   
 16. HogiBoi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, HIFK
  Tosiaan, hyökkäyksestä puhuttaessa sentteritilanne on kauhea. Jos totellaan Eliteä, ainoat puhtaat sentterit ovat Ojantakanen, Friberg ja Tamminen. Lisäksi samaisen sivuston mukaan keskellä osaavat pelata Hakulinen, Karlsson ja Korhonen. Tästähän nyt jo heti puuttuu Strömberg, joten tuohon voi viitata sinänsä kintaalla. Korhoselta ja Hakuliselta muistelisin kuitenkin nähneeni jonkun yhden tai kaksi peliä sentterinä, mutta joo. Eikä itseasiassa löytynyt googlettelemalla muitakaan sentterihistorioita.

  Toisaalta, kun mietitään laitojen tilannetta: TOP9:ään tarjolla (ylhäällä luetellut) Mingoia, Hakulinen, Bucek, Gallo, Haataja, Oden, Koivisto, (Jokinen). Määrällisesti siinä on jo ylitarjontaa. Sitten on vielä neloseen Suuronen, (Jokinen). Korhonenkin osoitti pystyvänsä pelaamaan tällä tasolla. Sitten on sentterit Strömberg, Karlsson, Ojantakanen ja Friberg. Lisäksi myös Tamminen, jolta oikeastaan kaikki on plussaa, odotuksia kun ei ole. Neljä sentteriä, eikä yhtään sentterilaituria. Tai siis on kaksi, joista molemmat on laskettu senttereihin, mutta molempien pitäisi ennemmin pelata laidalla. KooKoon loukkaantumishistoria, kun otetaan huomioon: ei muuten varmana tule onnistumaan.

  Määrällisesti toki on jo hyökkääjiä ihan kelpo määrä, mutta se ei riitä, että hyökkääjiä yleisesti on. Pitäisi olla keskellekin edes joku hätävara. Tiedostan kyllä hyvin KooKoon rajalliset resurssit, mutta kun muuten näyttää tilanne taas hyvältä, niin tuo yksi palanen syö aika paljon iskukykyä.

  Ketjussa pitäisi olla tuloksentekoa, tietenkin, ja ainakin sitten se yksi, joka hoitaa oman pään moitteetta. Unelmahan olisi pelinrakentaja-maalintekijä-tonikähkönen, vaikkapa esimerkiksi juuri viime syksyn Kähkönen-Pitkänen-Strömwall. Tämän pohjalta sain jotain seuraavaa kasaan:

  Hakulinen on melko varma ykkösen laitaan. Toiseen todennäköisesti sovitellaan Mingoiaa. Heidän väliinsä toivon mukaan tulee X. En myöskään ylläty jos X muuttuu nimikirjaimiksi KS, Kim Strömberg.

  Kakkosessa lienee Gallo tai Bucek (tiedostan molempien aksentti-merkit, mutta en osaa niitä tehdä). Keskelle siihen tullee Karlsson. Vakipaikka täältä löytynee Haatajalta, mutta itse laittaisin Odenin. Ajatukset mennee paremmin yhteen nuorten kesken.

  Kolmosessa sen sijaan on Gallo tai Bucek, kumpi nyt ikinä jääkään pois kakkosesta. Keskellä, täysin riippuen X:n konkretisoitumisesta ykkössentteriksi, Ojantakanen tai Strömberg. Toiseen laitaan sitten todennäköisesti Oden, Koivisto tai Jokinen. Itse laittaisin Haatajan. Sitä ei (onneksi) kysytä.

  2/3-ketjuissa laituriparit voisivat olla Gallo-Haataja ja Bucek-Oden/Koivisto.

  Neloseen sitten jäävät Suuronen ja Friberg. Ne voinee sijoittaa sinne surutta. Toiseen laitaan sitten tungettelee Koivisto, Korhonen, Jokinen ja Oden. Odenilla on siitä hyvä tilanne, että voi pelata A-nuorissa. (Vai voiko, kun juniori-sopimus vaihdettiin ammattilaiseen? Enemmän tietävät? Everton tietänee ainakin, tägäystä en hallitse.)

  Eiköhän kuitenkin tuolta ylhäältäkin ole mahdollista tippua alemmas, jos pelaaminen ei maita/luonnistu. Tämä oli omaa mutuiluani näin illan ratoksi. Tärkein pointti oli se, että jos ei tule ykkössentteriä, niin pakko tulla edes jonkinlaista sentteripeliä osaava sentteri tai sentterilaituri, koska muuten olemme keltaisessa nesteessä. Ja pahasti.
   
  mustaoranssi tykkää tästä.
 17. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Tänään Busec ilmeisesti virallisesti kun Slovakian lippu fb:ssä
   
  Coopperi tykkää tästä.
 18. koukou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Lainaus:
  Kyseinen 1.sentterin tontti taitaa olla avoinna joka joukkueessa ja kun KooKoo tarjoaa pikkukaupungin rauhaa ja mailat niin vaikea uskoa tässä markkinatilanteessa, että mitään nimekästä ykkössentteriä tänne saadaan.
  Siinä on nyt 4kk aikaa jollekin wannabe sentterille aikaa opetella kyseisen pelipaikan alkeet ja nousta laiturin tontilta sentterihierarkiassa korkeallekin. Luulisi ihan oman urakehityksenkin kannalta pelaajilla olevan halua tuo pelipaikka "opetella" kun tuntuu olevan haluttua tavaraa ja varmaankin näkyy palkkapussissa..
   
 19. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Toki voi, ei junnuissa pelaamiselle ole muita rajoitteita kuin ikä.

  Tägäys onnistuu laittamalla @-merkki nimimerkin eteen, eli @HogiBoi
   
  HogiBoi tykkää tästä.
 20. Funky Duck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  John Lidgett tykkää tästä.
 21. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  ja lisäksi keskushyökkääjä on vielä hakusessa. Mikähän Bergerillä on hajonnut. Eihän tässä ehdi edes tuomi kukkia kun vemppaosasto alkaa täyttymään
   
  Jaded ja Larry David tykkäävät tästä.
 22. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Porukat hieman hätäilivät täällä. Kyllä KooKoon toimistollakin on tuo kapea sentteriosasto ollut tiedossa ja se ei ole vielä valmis. Hyökkäysnippu näyttää KooKoolla hyvältä ja erittäin mielenkiintoiselta, kun sieltä vielä se sentteri tulee.
   
  Jaded, Hummeri, Tilastomies ja yksi muu tykkäävät tästä.
 23. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Olen kirjoittanut varmaan enemmän KooKoo-osioon kuin SaiPa-osioon tässä kesän aikana, mutta nyt on pakko taas tulla kehumaan KooKoota hyvistä hankinnoista. Vähän aikaa sitten odotettiin vain sitä ykkössentteriä, mutta sen lisäksi julkaistiinkin pari todella mielenkiintoista ja potentiaalista laiturihankintaa. Jos se etsittävä sentteri on vielä ykkössentteri, niin tuo KooKoon hyökkäys kestää vertailun melkein minkä tahansa joukkueen kanssa (poislukien ehkä Kärpät, Tappara ja IFK). Jos Ahokas osoittautuu voittoarvaksi, niin KooKoon kausi tulee kyllä tuolla materiaalilla jatkumaan vielä runkosarjan jälkeenkin. Puolustus on vielä tässä kohtaa ehkä vähän kysymysmerkki, mutta sielläkin on muun muassa nuoret Salmela ja Seppälä, joilta voidaan odottaa isoakin tasonnostoa. Kova joukkue on Kouvolassa kasassa ja mielenkiinnolla tulen seuraamaan, että miten se pärjää ensi kaudella.
   
  Hummeri, Jaded, mustaoranssi ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 24. Tjapalala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen urheilu
  Kyllä minunkin täytyy tulla huutelemaan vieraisiin, koska todella mielenkiintoista nippua kasataan Kouvolassa. Paljon on kysymysmerkkejä valmennuksesta pelaajiin, mutta jos pienempi seura haluaa menestyä on otettava riskejä. Todella mielenkiintoisia ulkomaalaishankintoja ja muutenkin. Haukeland on ihan top 7 veskari Liigassa. Hyökkäys on laaja ja onnistumisia voi odottaa laajalta rintamalta, kun saatte vielä sentterin mukaan. Puolustus minussakin herättää eniten huolta vaikka sielläkin on kuuluisaa potentiaalia. Ja kyllähän puolustusta voi vahvistaa kauden edetessä, jos näyttää että menestystä on tulossa. Kyllä minä yhdyn edelliseen kirjoittajaan että tänä vuonna on hyvä mahdollisuus jatkaa kautta Kouvolassa runkkarinkin jälkeen.
   
  Old Tom, Jaded, mustaoranssi ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 25. HogiBoi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, HIFK
  Lainaus:
  Näinköhän Bergerin viime kauden alussa iskenyt vamma vaivaa edelleen. Pelasi siis ainoastaan 19 ottelua ja paluun jälkeenkin oli välillä poissa kokoonpanosta. Onneksi kuitenkin puolustajia on määrällisesti hyvä määrä ja hätä ei onneksi ole ihan täysin tämän näköinen. Bergerhän tuli hakemaan läpimurtoa Kouvolaan kaksivuotisella sopimuksella, mutta jääköhän haaveeksi. Toivottavasti ei ja tulee pelaamaan vahvan kauden toivuttuaan pelikuntoon.

  Ei siis vammasta mitään tietoa, omaa mutuilua ainoastaan.

  Bucekista todella suuri peukku.