Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

KooKoo kaudella 2019–2020

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Old Tom, 23.12.2018 klo 13.39.

 1. One-timer Jäsen

  Lainaus:
  Tänään seuran taholta kuultu että ensi viikolla julkistetaan pari sopimusta(Bucek+jotain) ja sen jälkeenkin olisi vielä pari tulossa. Toki voihan olla, että näillä tarkoittetaan vain try-out soppareita.
   
  Arturo, Old Tom & Hummeri tykkäävät tästä.
 2. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Bucek on erittäin kiinnostava haku! Tulee vanhat hyvät ajat mieleen, kun kaivettiin talenttia ko alueelta: Kolartz, Toms, McHasek ja melkein Roman Turek.

  Sentteri olisi jostain vaan naarattava. Näin se vain on. Soittakaa Ramstedille, arvo varmaan puolittunut sapattikauden myötä.
   
 3. Magnesia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Ei se tuu kun ei maksettu aikanaan nousubonuksia.
   
 4. Hockeyhunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Tuo toinenkin julkistettava on muutes maajoukkuemiehiä...
   
  Larry David, Arturo, Old Tom ja yksi muu tykkäävät tästä.
 5. Hummeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOKOO
  Lainaus:
  Jos tietoa on, niin voisitko vähän antaa vihjettä? Sentteri..?
   
  Arturo ja Coopperi tykkäävät tästä.
 6. Arturo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Vihjeitä?
   
 7. Hockeyhunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Ei vihjata liikaa... Länsinaapurissa pelaillut laituri
   
  Old Tom tykkää tästä.
 8. Arturo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Selasin muuten KooKoon seuraajia instagramissa ja sielä aikalailla uusimpien joukossa oli tuo Bucek elikkä varmahan tämä alkaa olla.
   
  Coopperi ja Old Tom tykkäävät tästä.
 9. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Kuulostaa hyvälle, jos tämä pitää paikkaansa. Antaa KooKoon julkaista pelaajan nimen, mutta onko tietoa kansalaisuudesta ja onko laituri vai sentteri?
  Loistojuttu jos saataisiin kovanluokan sentteri Samuel Bučekin lisäksi. Buček tuntuu päivä päivältä paremmalta hankinnalta. Kyseessä voi olla KooKoolle uusi Malte. No ei nyt odotuksissa tietenkään 30 maalia ensimmäisellä kaudellaan, koska kyseessä vasta 20-vuotias hyökkääjä. Joku 15-20 maalia voi olla ihan realistinen tavoite. Hän on erittäin hyvä luistelija ja hänellä on erinomainen laukaus. Ei myöskään mikään kukkakeppi vaan pärjää hyvin myös fyysisesti.
  Toivottavasti ei nyt liikaa innostu kuitenkaan iskemään pisteitä, muuten hänen pestinsä KooKoossa voi jäädä vain vuoden mittaiseksi.

  Edit: Okei, siis toinen julkistettava pelaaja tulossa huhujen mukaan siis länsinaapurista.
   
  Arturo ja Hummeri tykkäävät tästä.
 10. IceMaster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Trashers, Flyers
  Youtuben perusteella
  Bucek, vaikka toki klipit ovatkin junnupeleistä. Videoiden perusteella hakeutuu hanakasti maalille ja hieman sellaisia joshgreenmaisia lapiointiotteita oli havaittavissa. Toki nuori kaveri, joten lassekukkoset ja muut kokeneet kehäketut voivat näyttää kaapin paikan vielä syksyllä..
   
 11. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Oheisella youtuben klipillä Buček saa palkinnon Slovakin liigan Playoffsien Most Valuable Player ja kansa huutaa Bučekin nimeä eli hyvin pärjäsi myös tuossa liigassa.

  https://www.youtube.com/watch?v=NmEBjPpeMaQ

  Löysin jo länsinaapurista yhden pelaajan, joka on vielä ilman sopimusta ja johon @Hockeyhunter :in vihjeet täsmäävät, mutta ehkä parempi, että annetaan KooKoon hoitaa tiedottaminen :)
   
  Viimeksi muokattu: 19.05.2019 klo 11.37
  Coopperi, Hockeyhunter & Arturo tykkäävät tästä.
 12. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Antaa KooKoon hoitaa tiedottaminen, hoidetaan me spekuloinnit.

  Noilla annetuilla raja-arvoilla Allsvenskanista löytyvät itävaltalainen Lukas Haudum ja KooKoo-ikoni Marko Fromin tanskalaisserkku Mathias From. SHL:n puolelta kuvailuihin sopisi unkarilainen Vilmos Galló.
   
 13. HogiBoi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, HIFK
  Lainaus:
  Itse asiassa kyseistä kaveria olen kuolannut koko männä kevään, kun tajusin miehen olevan ilman sopimusta. Siis en kuolannut silmäkarkkina, vaan nimenomaan pelaajana. Toivottavasti olisi kyseessä oleva pelaaja. HUOM! Älkää nyt spoilatko, älkää kertoko jos kyseessä on tuo mies. Antakaa KooKoon hoitaa tiedottaminen. Jännempää sillai.
   
 14. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:

  Mainittakoon vielä, että Vilmos Galló on Erik Karlssonin seurakaveri toissa kaudelta Timrå IK:sta. Mathias Fromin NHL:n pelaajaoikeudet puolestaan on Chicago Black Hawksilla ja minkäs NHL-joukkueen konsulttina Jussi Ahokas toimiikaan?
   
 15. HogiBoi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, HIFK
  Lainaus:
  Ei kai tuo Form nyt noin vanha ole ;) Viittaan nyt siihen, että nimi yhdistynyt vuonna -86. Ei nyt siis niin tarkkaa tietenkään. Mielenkiintoinen pointti muuten tuo. Edelleen kuitenkin haluaisin tuon Gallon mieluummin. Timrå IK:n kevään 2018 joukkueen luokkakokous Kouvolaan? Onko kuitenkin Gallon 18 pistettä jo liikaakin SHL:ssä?
   
 16. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  cottonmouth tykkää tästä.
 17. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  KooKoo tosin nappasi jo SHL:stä Trevor Mingoian 26 ottelua 7+5=12, kun Vilmos Gallólla 52 ottelua 9+9=18 eli Mingoialla kovempi ppg SHL:stä kuin Gallólla.

  Mitäs vihjeitä täällä olikaan? Länsinaapurissa pelaillut maajoukkuelaituri. No itsellekin tuli ensimmäisenä mieleen juuttihyökkääjä Mathias From.
  Mathias Fromilla ja Samuel Bučekilla molemmilla tuo Chicago Blackhaws yhteys samoin kuin Jussi Ahokkaalla. Mathias From on muuten varattu sekä NHL:ään että KHL:ään. Chicago Blackhawks varasi Fromin viidennellä kierroksella 143. pelaajana NHL:n varaustilaisuudessa 2016. Samana vuonna hänet varasi myös Metallurg Magnitogorsk 112. pelaajana KHL:n varaustilaisuudessa. Onhan tämä Frommikin mielenkiintoinen nuori pelaaja. Ei varmaan ole ihan sattumaa, että hänet varattu sekä NHL:ään että KHL:ään.

  Niin ja lisätään vielä, että Adam Brodeckin ja Linköping HC:n tiet eroavat. Brodecki pelaillut länsinaapurissa ja tällä kaudella myös Ruotsin maajoukkueessa, on laituri. Pelannut 265 ottelua SHL:stä. Hän taitaa kylläkin olla liian iso kala KooKoon budjetille.

  Edit: korjattu Bučekin etunimi.
   
  Viimeksi muokattu: 19.05.2019 klo 23.15
 18. HogiBoi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, HIFK
  Lainaus:
  Itse asiassa Samuel(*) Bucekilla tuo yhteys on Detroit Red Wingsiin, eikä Chicagoon. Ja Detroit nimenomaan haluaa hänen pelaavan ainakin yhden kauden Suomessa. From on todellakin myös tervetullut, ja toivottavasti molemmat ottavat suuria askia, jotta Ahokkaan (ja samalla myös KooKoon) maine nousee kehittäjänä ja yhä useampi ottaa kohteekseen Kouvolan. Ja näillä kaksivuotisilla mahdollistetaan se menestyminenkin, ettei vain kehitetä muille raakileita valmiiksi ja menetetä samantien. Malte oli positiivinen yllätys, että teki vielä jatkonkin, vaikka olisi kelvannut muuallekin.
   
  Old Tom tykkää tästä.
 19. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Joo tässä menee jo nimet ja seurat sekaisin. Buček tosiaan pelannut Chicago Steel junnujoukkueessa, mutta menossa Detroit Red Wingsin harjoitusleirille.
   
  HogiBoi tykkää tästä.
 20. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  KooKoon facebookiin ilmestynyt Unkarin lippu.
   
 21. HogiBoi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, HIFK
  Lainaus:
  Näin on. Vähän outoa, kun Bucekin liikkuminen on jo vavistettu muualta, niin olisin vähän odottanut hänen julkaistavan ensimmäisenä.
   
 22. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  "Bucek sai useita tarjouksia eurooppalaisilta seuroilta. Niiden joukosta Detroit Red Wings valitsi Kouvolan."

  Aika hyvä maine KooKoon organisaatiolla rapakon takana, kun Red Wings päätti laittaa Bucekin ainakin vuodeksi Kouvolaan.
   
  Larry David tykkää tästä.
 23. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Joku heitti tuolla FB:ssä, että mitenkäs KalPan Sebök? Viime kausi meni muun jengin tavoin penkin alle ja ilmeisesti kärkiroolia, ainakaan sentterinä, ei ole odotettavissa tällekään kaudelle. Soppari purkuun ja Kouvolaan kokeilemaan ykkösen keskellä? Eihän unkarilainen "ykkössentterin" kriteerejä varsinaisesti täyttäisi, mutta toisaalta voisi olla juuri sellainen haku johon Kultsi voisi tarttua. Ei ole se pomminvarma ykkösmies keskelle, mutta tiedetään pystyvän tekemään tulosta Liigassa ja ei lunasta selkeän ykkössentterin palkkakuittia.

  Sebo/ök - Strömberg - Karlsson - Friberg keskellä... Tasapaksua ja heikkohkoa puolustussuuntaan, mutta kyllähän unkarilainen tuohon kokonaisuuteen jo parannusta toisi.

  Lainaus:
  Mikäs mies tämä Galló oikein on? Pelannut SHL:ssä jo alle parikymppisenä ja Unkarin maajoukkueen vakkari, mutta muutoin ei oikein saa irti minkä tyyppinen jamppa on kyseessä. Nimen perusteella voisi luulla unkarilaisen räp-duon toiseksi jäseneksi.
   
  Viimeksi muokattu: 20.05.2019 klo 10.44
  Popi Orri tykkää tästä.
 24. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Tosin eilenhän oli täällä "tieto" että KooKoolle on tulossa maajoukkueessa pelannut laituri länsinaapurista ja näihin vihjeisiin ei Balázs Sebők osu.
  Mieluummin ottaisin tämän Vilmos Gallón. Viime kaudella SHL:ssä kovat tehot 9+9=18. Pelannut Ruotsissa vuosia jo juniorisarjoista lähtien ja SHL:ssäkin 143 ottelua.
   
  Coopperi tykkää tästä.
 25. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Kyllä kyllä ja noilla spekseillähän tämän päivän soppari on 1:1 Galló. Sebök nyt oli lähinnä tuosta yhdestä kommentista lähtenyt oma hajatelma.