KooKoo 2009-2010

  • 403 725
  • 1 564

Wiipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KooKoon sivulla KooKoon uuden toiminnanjohtajan Tomi Syrjäsen haastattelu.

Haastattelusta ilmenee, että KooKoon urheilullisena tavoitteena on ensi kaudella mestiksen mestaruus ja joukkue pyritään sen vuoksi kokoamaan erittäin tarkan kartoituksen avulla.

Tomi Syrjänen toivoo myös, että hänen F-junnuaikainen pakkipari pelaisi ensi kaudella KooKoossa. Samaa toivon myös minä.
 

cleanhit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers, Ducks
KooKoon sivulla KooKoon uuden toiminnanjohtajan Tomi Syrjäsen haastattelu.

Haastattelusta ilmenee, että KooKoon urheilullisena tavoitteena on ensi kaudella mestiksen mestaruus ja joukkue pyritään sen vuoksi kokoamaan erittäin tarkan kartoituksen avulla.

Tomi Syrjänen toivoo myös, että hänen F-junnuaikainen pakkipari pelaisi ensi kaudella KooKoossa. Samaa toivon myös minä.

Puheet on aina puheita ja korulauseita on kuultu monelta paikkakunnalta. Ainoa mikä merkkaa on näytöt.

Suora lainaus KooKoon sivuilta:
"- Urheilullisesti tavoitteena on Mestiksen mestaruus ja siksi joukkue pyritään kokoamaan erittäin tarkan kartoituksen avulla, jotta saadaan yhtenäinen ja sitoutunut joukkue, joka haluaa saavuttaa asetetun tavoitteen."

Milläköhän muulla tavalla joukkue pyritään kasaamaan? "Me soitellaan pelaajille kysytään josko ne haluis tulla pelaa ja katotaan sitte miten menee..."
 

Wiipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Puheet on aina puheita ja korulauseita on kuultu monelta paikkakunnalta. Ainoa mikä merkkaa on näytöt.

Milläköhän muulla tavalla joukkue pyritään kasaamaan? "Me soitellaan pelaajille kysytään josko ne haluis tulla pelaa ja katotaan sitte miten menee..."

No puheet on tottakai puheita ja vasta pelit näyttää miten tavoitteissa on onnistuttu, mutta kyllähän tuo tavoiteasetanta jotain osviittaa kuitenkin antaa siitä minkälaista joukkuetta Kouvolaan ainakin pyritään kasaamaan. Ainakin tähän asti julkistetut sopimukset tukevat toki tuota tavoitetta.

Kyselit millä muulla tavoin joukkuetta pyritään kasaamaan kuin tarkan kartoituksen avulla? Ainakin viime kaudella KooKoolla joukkueen kasaamisessa tuntui olevan jopa hätäilyn makua. Tarkasta kartoituksesta ei ollut tietoakaan, kun vasta Kouvolassa harjoituspeleissä huomattiin, ettei Dickensonista olekaan sentteriksi, vaikka hänen piti olla mestiksen paras pelaaja tuolle pelipaikalle ja sekin huomattiin vasta Kouvolassa, että Makwayn liike ei riitä Kouvolan lentokentällä. Kyllä siellä monen muunkin hankinnan kanssa mentiin suoraan sanoen metsään vai mitä mieltä olet esim. Panu Poutasesta, jonka piti olla tärkeä palanen KooKoon joukkueessa omassa roolissaan. Lisäksi Mike Tuomen ja Ryan Toomeyn kohdalla lienee turha puhua, että heidän kohdallaan olisi tehty kovinkaan hyvää taustatyötä tai kartoitusta, ennen heidän hankintaansa.

Kyllä olen itse ihan samaa mieltä, että varsinkin taloustaantuman aikana kun raha on tiukemmassa, niin jokainen sopimus ja hankinta on mietittävä todella tarkkaan eikä oteta ihan ensimmäisiä pelaajia joita agentit tarjoavat.
 

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
Kalle Hammarin soppari julkaistaneen seuraavassa "massiivisessa"

Hienoa. Kalle Hammar, jos kuka omista junnuista ansaitsee ensi kaudella kunnon näyttöpaikan edustusjoukkueeseen. Pelasi erittäin pirteästi ja ennakkoluuluttomasti ne kolme peliä, mitkä viime kaudella pääsi pelaamaan.
Onkohan muita soppareita tulossa julkisuuteen massiivisessa tiedoitustilaisuudessa?
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
No jaa, vähän ympäripyöreää pyörittelyä, mutta toisaalta mitäpä muuta sitä kotisivuhaastikselta voi edes ottaa. Edelleen jäi kuva, että kaverin mahdolliset vahvuudet ja toimenkuva muutoinkin, lepäävät selkeästi talous- ja yrityspuolella eli todellakin olisi edelleen hyvin mielenkiintoista tietää a) kuka siellä niitä pelaajia nyt todella tarkkailee ja b) milloin tämä puhuttu pelaajakoordinaattori mahdetaan nimittää? Juhannuksena vai vasta syksymmällä perikouvolalaisissa kekrijuhlissa? Pahaa vähän tekee katsella Sportin ja JokiPon (ja jopa KiVankin...) sopimustilanteita, kun itse ollaan ihan ulapalla vielä..

Ainakin viime kaudella KooKoolla joukkueen kasaamisessa tuntui olevan jopa hätäilyn makua. Tarkasta kartoituksesta ei ollut tietoakaan, kun vasta Kouvolassa harjoituspeleissä huomattiin, ettei Dickensonista olekaan sentteriksi, vaikka hänen piti olla mestiksen paras pelaaja tuolle pelipaikalle ja sekin huomattiin vasta Kouvolassa, että Makwayn liike ei riitä Kouvolan lentokentällä. Kyllä siellä monen muunkin hankinnan kanssa mentiin suoraan sanoen metsään vai mitä mieltä olet esim. Panu Poutasesta, jonka piti olla tärkeä palanen KooKoon joukkueessa omassa roolissaan.

Itse en todellakaan jaa tuota boldattua mielipidettä, vaan ennemminkin vuosi sitten oltiin kerrankin ajoissa liikkeellä ja muutoinkin jäi kuva, että hypeä/tervettä uhoa/tekemisenmeininkiä/younameit oli enemmän ilmassa. Se oli aikalailla uutta KooKoon osalta. Laskeeko tällaisen toiminnan sitten + vai - -kategoriaan, on jokaisen mietittävä päissään. Siltikään en jaksa ymmärtää nillitystä, ja en nyt suoranaisesti kohdenna tätä Wiipuriin vaan ihan yleensäkin, Dickensonin pelipaikasta. Jos saadaan sarjan ehkä pelipaikkansa paras pelaaja, niin en itse näe ongelmaa, vaikka juippi olisi hankittu alunperin huoltajaksi. Lisäksi Makwayn tapaus ei ole noin yksioikoinen kuin nyt kuvattiin. Poutasen hankinnasta voi olla montaa mieltä, mutta kuten olen jo aiemminkin tainnut spämmätä, niin merkitys olisi parhaimmillaankin ollut marginaalinen. Se, että täällä on/oli Ford.. muutama nimimerkki, ottanut Breznevin silmätikukseen, ei tarkoita sitä, että kyseessä olisi joku vuosikymmenen heikoin hankinta, kuten taidetaan olla mainittu. Kaveri oli heikko ja ylisuuret odotukset lienivät vähän mainospuheiden mukanaan tuomaa eli se siitä.

Lisäksi Mike Tuomen ja Ryan Toomeyn kohdalla lienee turha puhua, että heidän kohdallaan olisi tehty kovinkaan hyvää taustatyötä tai kartoitusta, ennen heidän hankintaansa.

Tuomen ja Toomeyn hankintoja taisi junailla aikailla sama seurakunta, mikä hoitaa nytkin rekrytointiprosessia. Ehkä näistä veijareista sentään opittiin se, että epäonnistumisen jälkeen voi vielä näyttää vähän fiksummalta, kun on pahimmilta ylihehkutuskiusauksilta välttynyt jo ennen ensimmäistä ottelua.
 

VTVH

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hienoa. Kalle Hammar, jos kuka omista junnuista ansaitsee ensi kaudella kunnon näyttöpaikan edustusjoukkueeseen.

Ei kai sitä yhden joukkueessa pelatun kauden jälkeen voi vielä ihan omaksi junnuksi kutsua? Muuten samaa mieltä. Hammar oli viime kaudella edustuksen peleissä ihan kehityskelpoisen tuntuinen pelaaja.
 

Wiipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Siltikään en jaksa ymmärtää nillitystä, ja en nyt suoranaisesti kohdenna tätä Wiipuriin vaan ihan yleensäkin, Dickensonin pelipaikasta. Jos saadaan sarjan ehkä pelipaikkansa paras pelaaja, niin en itse näe ongelmaa, vaikka juippi olisi hankittu alunperin huoltajaksi.

Joo en missään tapauksessa tarkoittanut, että Dickenson olisi ollut huono hankinta. Eittämättä Lou oli yksi sarjan parhaista laitureista, mutta tuo selkeän ykkössentterin puuttuminen näkyi kuitenkin KooKoon menestyksessä ja peliesityksissä oikeastaan koko kauden ajan ja ymmärtääkseni Loun kuitenkin piti olla se kovanluokan ykkössentteri. Kyllähän viime kaudella hankittiin roppakaupalla nimimiehiä, mutta missä piileskeli KooKoon menestys? Kylmä totuus on, että KooKoo hävisi kaikki pelinsä sarjan kärkijoukkueilla Sportille ja Jokipojille ja en muista koska edellisen kerran tällainen tappioputki ollaan nähty runkosarjan kahta parasta vastaan. Varsinkin jotkut jaksoivat muistuttaa koko kauden ajan Dickensonin vaisuja esityksiä kärkijoukkueita vastaan. Muistaakseni Dickenson ei tehnyt yhtään maalia Sportin tai Jokipoikien verkkoon ja Suutari nimenomaan korosti ennen kauden alkua, että ei kannata olla huolissaan, jos Lou ei maalaa koko ajan runkosarjassa sarjan heikompia vastaan vaan on iskussa tärkeimmissä peleissä. Hommahan meni kuitenkin juuri päinvastoin. Lou takoi maaleja jotain Titaaneita vastaan, mutta kärkijoukkueita vastaan oli hiljaisempaa. Ja en nyt tarkoita, että KooKoon huono menestys ja jääminen mitalipelien ulkopuolelle olisi ollut Loun syytä, mutta yksi huomionarvoinen seikka tämäkin kuitenkin on. Ymmärtääkseni Jokipoikien pelaajabudjetti oli KooKoota pienempi, mutta menestys paljon parempaa. Ehkäpä siellä joukkueen kokoaminen onnistui paremmin ja oikeille pelipaikoille löydettiin sopivat pelaajat. Ei joukkueeseen kannata pelkästään hyviä maalintekijöitä hankkia. Ainakin puolustukseen ja sentteriosastolle odotan selkeää parannusta verrattuna viime kauteen.
 

Fordél

Jäsen
Ei kai sitä yhden joukkueessa pelatun kauden jälkeen voi vielä ihan omaksi junnuksi kutsua?

Jos kaveri on pelannut viime kaudella omissa junnuissa niin miksei voi sanoa, että "Kalle Hammar, jos kuka omista junnuista ansaitsee". Eikait tuo KalPan junnuistakaan ole tulossa?

Musta voitas samantien lopettaa tää ainaiset heitot siitä kuka on mikäkin junnu. Jos on pelannut KooKoon junnuissa, on KooKoon junnu. Jos on pelannut KalPan junnuissa, on KalPan junnu. Jos on aloittanut uransa vaikka ValKissa, mutta siirtynyt KooKooseen B-junnuna, on KooKoon junnu, mutta ValKin kasvatti.

Joo voiko muuten turhempaa viestiä olla...Joka tapauksessa Hammarille täytyy antaa nyt nyt näytönpaikka. Pelaavaan kuusikkoon ei voida heti antaa paikkaa, mutta sinne hän voi hyvin nousta esim. loukkaantumisten ansiosta. Panostetaan siis tässäkin selkeään kärkiosaamiseen ja annetaan junnujen hoitaa loput. Turha siis hankkia mitään jussi onneloita tai petri partasia. Kultanen-Lindström-Törnvall-fyysinen pakki ala Honkanen-Tarkainen-fyysinen peruspakki ala Tuomi riittää hyvin pelaavaksi kuusikoksi. Siihen sitten päälle Hammar ja Sierman + leveyttä tarpeen mukaan Bluesista.
 
Oma käsitykseni oli, että Toomey oli ns. hätähankinta, koska kolme melko vahvaa tulijaa joutui vuorotellen perumaan tulonsa. Tuomi oli menossa SaPKoon jo alunperin, mutta tuli piipahtamaan tässä try-outilla. Olisin pitänyt kyllä KK:ssa ilmaisena miehenä tuomaan leveyttä ja Toomeyn myös, koska rahaa olisi mennyt silti, eikä RT varmasti kuitenkaan kovin huono pelaaja ollut. Sattui vaan joukkueen kohdalla tosi huonoon rakoon. (Enkä nyt silti pidä Ryanin hankintaa onnistuneena - lähtökohdat olivat huonot kuitenkin myös)

Kuulin, että Kuopiosta olisi tullut Öbergin Peter mm., mutta hänen äitinsä sairastuminen perui tämän. En tiedä onko paikkansa pitävä väite, mutta tällaista kuulin. Myös Lubomir Hurtaj oli vahvasti jossain vaiheessa tulossa. (kyllä legendaarinen ifk-hurtaj)
 

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
Kuulin, että Kuopiosta olisi tullut Öbergin Peter mm., mutta hänen äitinsä sairastuminen perui tämän. En tiedä onko paikkansa pitävä väite, mutta tällaista kuulin. Myös Lubomir Hurtaj oli vahvasti jossain vaiheessa tulossa. (kyllä legendaarinen ifk-hurtaj)

Kyllä. Nämä huhut pitävät täysin paikkansa. Kuulin samat asiat varsin luotettavasta lähteestä. Peter Öbergin kanssa oli lyöty sopimuksesta jo ns. kättä päälle, mutta tosiaan hänen äitinsä sairastumisen vuoksi homma mene kalkkiviivoilla puihin. Lubomir Hurtaj:n kanssa oltiin myös todella lähellä sopimusta. Sitä en tiedä mihin tuo Hurtaj:n sopimus kariutui. Sen jälkeen hommassa tuli todella kiire ja pelkästään agentin antamilla tiedoilla hankittiin Ryan Toomey.
 

VTVH

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jos kaveri on pelannut viime kaudella omissa junnuissa niin miksei voi sanoa, että "Kalle Hammar, jos kuka omista junnuista ansaitsee". Eikait tuo KalPan junnuistakaan ole tulossa?

Ei kun se on tulossa Lahesta. Yhden kauden jälkeen kuulostaa minun korvaan aika hassulta puhua omasta junnusta. Onhan Panu Poutanenkin nyt meidän oma pelaaja kun on kerran yhden kauden pelannut KooKoossa. On se kumma kun näistä omista pelaajista ei pidetä kiinni. KooKoon junnu ja Kookoon pelaaja toki, mutta ei nyt ihan oma sentään vielä. Onhan tässä ihmisillä eroa että mitä kukakin käsittää omalla tai seuran junnulla/kasvatilla/pelaajalla ja aika turhahan tästä on alkaa mitään isompaa sotaa vääntämään. Itse pidän kyllä koko maakunnan poikia omina junnuina tulivat mistä kylästä tahansa, mutta ei Lahtelaista ihan yhdessä kaudessa omaksi junnuksi muuteta. Harmi etten viime kaudella käynyt A:n pelejä katsomassa että tietäisin oliko Hammar selkeästi paras pakki vai vietiinkö edustuksen testipaikka jonkun lahjakkaan "oman" junnun nenän edestä. Joka tapauksessa ollaan samaa mieltä Hammarin mahdollisesta ensi kauden roolista joukkueessa.
 

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jarno Kultasen jatkosuunnitelmat ratkeavat vasta loppukesästä. KooKoon lisäksi luonnollisesti ainakin Blues on kiinnostunut saamaan Kultasen ensi kaudeksi joukkueeseensa. Tosin eiköhän Kultasesta ole kiinnostunut kaikki liigaseurat, mutta valinta tapahtuu varmaankin Bluesin ja KooKoon välillä, jos jatkaa uraansa. Tuskin lähtee enää muualle.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hieno homma. Toivottavasti ensi kaudella saadaan nähdä Kultanen pelaamassa KooKoon riveissä vielä pudotuspeleissäkin.

Jos ei ihmeitä satu tai kuulu muualta, niin ensi kauden paras Mestis-puolustaja voidaan nimetä jo nyt.
 

Ma-kE-69

Jäsen
Suosikkijoukkue
KiVa
Jarno Kultasen jatkosuunnitelmat ratkeavat vasta loppukesästä.

Meinaatko että Kultanen lähtee elokuussa Espooseen?

Onko Kultanen laskennoiva bisnesman vai seura uskollinen, kun palaa KooKoohon? Meinaan vaan, jos Kultanen pelaa syksyn höntsä kiekkoa Mestiksessä ja viettää aikaa perheen kanssa enemmän ja tammikuussa hinnoittelee itsensä taas pilviin, kun joku esim Espoo tarvii pakkeja? Reilut pari kuukautta liiga kiekkoa kauden lopussa ja puolenvuoden palkka?
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Jos ei ihmeitä satu tai kuulu muualta, niin ensi kauden paras Mestis-puolustaja voidaan nimetä jo nyt.

Hold on your horses. Onnittelut Kultasesta toki, pakko vaan todeta että jo viime kaudella ihmettelin näkemäni perusteella sitä järkyttävää hypetystä, mikä miehen suhteen oli. Ehkäpä ensi kaudella silmäni avautuvat.
 

koukou

Jäsen
Suosikkijoukkue
KK
Hold on your horses. Onnittelut Kultasesta toki, pakko vaan todeta että jo viime kaudella ihmettelin näkemäni perusteella sitä järkyttävää hypetystä, mikä miehen suhteen oli. Ehkäpä ensi kaudella silmäni avautuvat.
Kahden vieraspelin perusteella on varmaan hieman vaikea vetää johtopäätöksiä.
Kenties johtuu Kultasen roolista, kun ei näy otsikoissa niin ei osaa mitään. En tarkoita sinua, mutta tuntuu olevan yleinen käsitys miehen taidoista, että kun on NHL-status pitää iskeä kypärätemppu per peli. Omasta mielestäni Kultasen peli omassa päässä on ehdottomasti parasta mitä mestiksen historiassa on nähty ja hänellä on taito nostaa vieruskaverikin hieman korkeammalle jalustalle.
 

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
Hold on your horses. Onnittelut Kultasesta toki, pakko vaan todeta että jo viime kaudella ihmettelin näkemäni perusteella sitä järkyttävää hypetystä, mikä miehen suhteen oli. Ehkäpä ensi kaudella silmäni avautuvat.

Muistuttaisin, että Kultanen nousi keväällä Bluesin ykköspuolustajaksi pelaten ykköspakkiparissa mm. pudotuspeleissä keskimäärin 25 min./ottelu. Ja kuten koukou jo edellä mainitsikin, ei Kultasta tosiaan ole käsittääkseni koskaan mihinkään joukkueeseen hankittu maalintekijäksi vaan puolustavaksi puolustajaksi, jossa roolissa hän on minunkin mielestäni mestiksen historian paras pakki. Kultanen oli puolustavasta roolistaan huolimatta mestiksen viidenneksi paras puolustaja pistetilastossa vaikka pelasikin kevät kauden Bluesissa ja lisäksi +/-tilastossakin ihan mestiksen kärkipelaajia.
 

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Meinaatko että Kultanen lähtee elokuussa Espooseen?

Ei, en meinaa. Viime kauden tapaan Kultanen hoitaa itse kesäharjoittelun ja ilmoittautuu työpaikalleen KooKoon riveihin vasta heinäkuun lopulla. Hienoa, että ennakkotiedoista poiketen Kultanen ei jäänytkään pitemmäksi aikaa miettimään ensi kauden suunnitelmia vaan laittoi nimensä KooKoon sopimuspaperiin. Holtarilla oli näköjään sama luulo kuin minullakin, että Kultasen jatko ratkeaa vasta loppukesästä, kuten oheisesta jutusta ilmenee.

Meinaan vaan, jos Kultanen pelaa syksyn höntsä kiekkoa Mestiksessä ja viettää aikaa perheen kanssa enemmän ja tammikuussa hinnoittelee itsensä taas pilviin, kun joku esim Espoo tarvii pakkeja?

Tämähän ei ollut Kultasen tahtotila viime kaudellakaan. Jarnoahan kosittiin pitkin viime kautta liigaseuroihin joihin kaikkiin kyseilyihin vastasi jyrkästi ei. Kultasen kaupassa oli lopulta aktiivinen osapuoli myös KooKoo, jossa kuviteltiin, että määrä korvaa laadun, mutta ihan näin ei asia kuitenkaan lopulta ollutkaan, vaan Kultasen lähtö maksoi lopulta mahdollisesti jopa KooKoon välieräpaikan.
 

Fordél

Jäsen
Kultasen kaupassa oli lopulta aktiivinen osapuoli myös KooKoo, jossa kuviteltiin, että määrä korvaa laadun, mutta ihan näin ei asia kuitenkaan lopulta ollutkaan, vaan Kultasen lähtö maksoi lopulta mahdollisesti jopa KooKoon välieräpaikan.

Juuri näin ja tämäkin oli hyvä esimerkki siitä kuinka kannattaa panostaa mielummin kovaan kärkiosaamiseen ja vaikka yhteen kovaan nimeen kuin kolmeen keskinkertaiseen. No Konttisella tosin oli kärkiosaamista hyökkäyspään pelaamisessa, mutta omassa päässä mies oli vastavuoroisesti täysin kadoksissa, joten eipä tuostakaan kaverista paljoa kerrottavaa jäänyt.
 

koukou

Jäsen
Suosikkijoukkue
KK
Juuri näin ja tämäkin oli hyvä esimerkki siitä kuinka kannattaa panostaa mielummin kovaan kärkiosaamiseen ja vaikka yhteen kovaan nimeen kuin kolmeen keskinkertaiseen. No Konttisella tosin oli kärkiosaamista hyökkäyspään pelaamisessa, mutta omassa päässä mies oli vastavuoroisesti täysin kadoksissa, joten eipä tuostakaan kaverista paljoa kerrottavaa jäänyt.
Konttinen Kultasen kaltaisen kaverin kanssa varmaan kyllä muodostaisi jopa erittäin mielenkiintoisen pakkiparin, toinen puolustava ja toinen hyper-offensiivinen. Olisi yv-viivamiehetkin suht laadukkaita ja kiekolliseen peliin pystyviä.
 

Fordél

Jäsen
Konttinen Kultasen kaltaisen kaverin kanssa varmaan kyllä muodostaisi jopa erittäin mielenkiintoisen pakkiparin, toinen puolustava ja toinen hyper-offensiivinen. Olisi yv-viivamiehetkin suht laadukkaita ja kiekolliseen peliin pystyviä.

Totta. Olisihan se ihan kokeilemisen arvoinen asia ja Kultasen parina pelaaminen voisi olla ainoa tapa saada Konttisesta selkeästi hyötyä. Kakkospakkipariin voisi tehdä sopparit Törnvallin (kiekollinen pakki) ja Lindströmin (puolustava pakki) kanssa. Kolmoseen sitten riittäisi kiekolliseen rooliin Tarkiainen ja siihen kaveriksi joku selkeästi fyysinen pelote. Näiden lisäksi ehkä vielä yksi fyysinen peruspakki sekä soppari Hammarille niin pakisto on kasassa.

1. Kultanen - Konttinen
2. Törnvall - Lindström
3. Tarkiainen - fyysinen pakki, jolla pysyy jotenkin kiekko matkassa alá Kolarz
4. Hammar - fyysinen peruspakki alá parannettu painos hilpaksesta
5. Sierman
 

Wiipuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tänään Kouvolan Sanomissa oli iso juttu Kultasen sopimuksesta sekä muutakin juttua KooKoosta. KooKoo julkistanee viikonloppuna kolmen uuden sopimuspelaajan nimet. KooKoolla on monta nimeä työn alla ja kiinnostusta KooKoota kohtaan riittää edelleenkin hyvin. Tilanne näyttää hyvältä ja yhteydenottoja on tullut runsaasti. Joukkueen kokoamisessa käytetään kuitenkin viime kautta tarkempaa harkintaa. Viime kauden ulkomaalaissekoiluista KooKoossa on otettu opiksi ja onkin mahdollista, että Kory Baker on ensi kaudella KooKoon ainoa ulkomaalaisvahvistus.
 

Fordél

Jäsen
Joukkueen kokoamisessa käytetään kuitenkin viime kautta tarkempaa harkintaa. Viime kauden ulkomaalaissekoiluista KooKoossa on otettu opiksi ja onkin mahdollista, että Kory Baker on ensi kaudella KooKoon ainoa ulkomaalaisvahvistus.

Mutta edelleen toistan täällä monen esittämän kysymyksen: kuka sitä joukkuetta kasaa ja kuka tätä harkintaa suorittaa?

Jos se on kolmikko Kolek-Frimodig-Syrjänen niin vähän epäilyttää ja luulisi, että kolmikko Kolek-Suutari-Sirviö olisi tehnyt tämän kaiken viime kaudella laadukkaammin. Ja jos kerran joukkue kasataan nyt pitkälti tolla ekalla kolmikolla niin mihin sitä pelaajakoordinaattoria enää tarvitaan? Joukkue lienee aika hyvin kasassa (tärkeimmät paikat ja uudet pelaajat) ennen kuin kaveri ehtii työssään aloittaa. Kossulle, Pihville, Tarelle, Törnvallille ja kumppaneille voi kyllä vaikka Syrjänenkin tehdä paperit, koska tiedetään mitä saadaan.

Ja jos kerran ulkkarit jäänevät Bakeriin niin se tietää, että Ykö olisi pois kuvioista. Tämän ratkaisun allekirjoitan, sillä kärkiosaamisen kanssa ei kannata riskeerata ja sellainen Ykä valitettavasti olisi. Nyt vain katse koviin kotimaisiin nimiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös