Konserttiopas á la Jatkoaika

  • 315 808
  • 1 762

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lievästi vituttaa jos ei päivälippuja. QOTSA oikeastaan ainoa ison kiinnostuksen kohde ja sille päivälle olisi mieluusti mennyt

Aika lailla samat fiilikset. Lisäksi Green Day ja Kotiteollisuus menee "no-joo-miksikäs-ei"-kategoriaan, mutta muut eivät kiinnosta oikeastaan ollenkaan. Jos nuo kolme olisivat samana päivänä ja saisi päivälippuja, olisin mennyt varmasti ja ehkä pelkkä QOTSAkin olisi riittänyt päivälipun hankintaan.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Kyllä tää Rock The Beach on ihan pakkorasti. Siellä on kaikista näkemättömistä bändeistä kaksi bändiä, jotka olen kaikista eniten halunnut livenä nähdä. Toisin sanoen Green Day ja varsinkin Rammstein. Lisäksi QOTSA on oletusarvoisesti aivan huikea ja Stone Sourin levyjä olen ostellut ja diggailen paljon. Huikeaa settiä. Tuohon kun lisätään vielä muutama kova pohjoismainen, niin huhhuh!
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No enpä nyt sanoisi. Rammstein ehkä ainoa joka voi keskiverto-Tuskakävijää kiinnostsa, sekin on siinä ja siinä. Etenkin kun katsoo millaisia bändejä Tuskaan on tänä vuonna buukattu. Loputhan noista RTB:n bändeistä on selkeästi rokkia, sekä raskaampaa että kevyempää sellaista toki.
No jaa, juurikin täällä joudun miettimään miten näiden ohjelmistot jakaisin. Green Day ei kiinnosta pätkääkään, mutta muut rantatapahtuman bändit kiinnostavat. Vaikka sekä King Diamond että Rammstein on jo koettu, niin ne kiinnostanevat eniten, eli perjantaina Tuskaan ja lauantaina beachille.


Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU

mailman-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Eikö täällä ole noteerattu olleen Stonea ?!
Sentään suomimetallin historian yksi kovimmista orkestereista.

Maaliskuussa 2013 heittävät viisi keikkaa suomessa ( Live Nation ). Linkki keikkalistaan.

Aivan huikeaa :)
 
Suosikkijoukkue
KK
Rock The Beachiin liput on jo hommattu heti kun tuli myyntiin. Kyllähän QOTSA on se "must see", josta allekirjoittanut olisi yksinäänkin maksanut 150€. Rammstein ei petä varmasti vaikka sen olen jo nähnytkin pariin otteeseen. Green daynkin näin Provinssissa muutama vuosi sitten. 30SecToMars, noh, tuleepa sekin nyt sitten nähtyä. Stone Souria odotan kovasti vaikka radiossa aika paljon jo luukutettu. Suomalaiset on tullukki nähtyä, mutta ihan ookoo kamaa KT ja Pää Kii joka muuten on muutes EMMA-ehdokas ja esiintyy ko gaalassa. Airbourne on kanssa ihan kiva nähä, mukavaa "AC/DC-tyylistä" kamaa. Gaslight Anthemista en oikee ole mitään mieltä, mutta voihan se livenä jotenki kolahtaa tai sitte menen kattomaa tuopin pohjia keikan ajaksi. Rolo Tomassi on kyllä mielenkiintoinen, vaikka en juurikaan ole bändiin tutustunut. Muutaman videon youtubesta katsonut. Enenmmän voisi laulaja laulaa kun öristä, mutta on niillä muutama tosi hyvä biisi niin kuin esimerkiksi Cosmology.

Ja niin siis bändejä on vielä tulossa lisää. Toivottavasti yllättävät jollain todella kovanluokan ulkomaalaisella tai useammallakin.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Ja niin siis bändejä on vielä tulossa lisää. Toivottavasti yllättävät jollain todella kovanluokan ulkomaalaisella tai useammallakin.

Joku Helloween voi vielä listalle ilmaantua. Uusi levy ilmestyy kohta ja tuon kokoluokan bändin vielä voi tuonne jotenkin ahtaakin, muttei enää isompaa. Lisäksi Helloween kuuluu genreen, joka ei vielä ole edustettuna tapahtumassa.
 

Rattlehead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gundit
Vai meneekö se sitten tuskaan?
Todennäköisimpänä Suomen festareista pitäisin Saunaa, siellä se oli toissa kesänäkin. Helloween kylläkin heittää kolme keikkaa Suomessa maaliskuussa ja mieluiten näitä klubilla käy katsomassa. Mukana on myös Gamma Ray, joten tällaiselle vanhalle teutoninahkahousuhevin diggarille melkeinpä must see, vaikka olen kummatkin erikseen elävänä nähnytkin.
 
Suosikkijoukkue
KK
2010 Green Day oli Helsingin Kyläsaaressa, mutta ei kai bändi ole muita keikkoja vetänyt Suomessa?
Juu, taisinkin muistaa täysin väärin. Niinhän ne vissiin olikin. Menee välillä sekasin missä kukakin on ollut. Sen verran monet festarit ja keikat tulee joka vuosi nähtyä, että ei oikein kunnolla muista päälle pari vuotta sitten olleita keikkoja.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt Rock The Beachin päiväliput on Tiketissä myynnissä hintaan 79 euroa per päivä. Ei kovin edullista verrattuna kolmen päivän lippuun, mutta kun oikeastaan kaikki jossain määrin itseäni kiinnostavat artistit esiintyvät keskiviikkona, ostin lipun sille päivälle mukisematta. 90% Queens Of The Stone Agen takia, mutta kyllä Green Day ja Gashlight Anthemkin kelpaavat. Muut eivät ole juurikaan tuttuja.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Paramore oli mukava lisäys tapahtumaan. Ei ole paskaa musiikkia ja Hayleya on kiva katsella. Nätti rokkityttö.
 

Egonomic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Mestis KalPa
Päivitelläänpäs tännekkin tilannetta kesän suhteen joidenkin tunnetuimpien festareiden suhteen..

Ruisrock julkaisi kerralla ison osan esiintyjistään. Lavalle nousevista tunnetuimmat ja ehkä suurimmat nimet ovat HIM, The Sounds, Knife Party ja Hurts. Lisäksi mainitaan ulkomaanosastolta vielä Graveyard, At the gates sekä Jessie Ware. Kotimaisten bändien/artistien tarjonta on monipuolista sisältäen mm. Teflonit, Stam1nan, J. Karjalaisen sekä ilmeisesti kesän ainoan keikan heittävä Kerkko Koskisen kollektiivin.

Provinssirockin lauteilla nähdään niin Turbonegroa, In Flamesia kuin Danzigiakin. Kotimaisten bändien tarjonta on ainakin meikäläiselle tuntematon poislukien Karria ja Bodomia.

Täksi kesäksi comebackin tekevä Sauna Open air on julkaissut vasta kahdeksan bändiä, joista uusimpana ilmoitettu Stam1na ja Hatebreed. Menossa mukana ovat myös mm. Nightwish ja Opeth.

Jurassic Rock on laajentunut tälle kesälle 3 päiväiseksi festariksi sijoittuen elokuun alkupuolelle. Tänään julkaistiin festareiden pääesiintyjä, joka onkin sitten toisen(?) keikkansa Suomessa heittävä SOAD.
 

Rattlehead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gundit
Ensi viikon viikonloppuna eli tarkemmin sanottuna 23.2. tulee päätökseensä yhden suositun suomalaisen metallibändin ura, kun Before the Dawn heittää viimeisen keikkansa Lahden Finlandia-klubilla. Samalla loppuu muidenkin Tuomas Saukkosen meneillään olleiden projektien taru, mutta BTD:n lisäksi lavalla kuullaan vain Black Sun Aeonin ja Routasielun materiaalia. Saa nähdä onko vuonna 2011 bändistä poislähtenyt Lars Eikind mukana vai ei. Oli kuitenkin aika tärkeä osa Before the Dawnia monella levyllä.

Ennen jäähyväiskeikkaa tuon paketin voi nähdä akustisilla keikoilla seuraavasti:

13.02.2013 – Nosturi, Helsinki
15.02.2013 – Rytmikatti, Kouvola
16.02.2013 – Musta Kynnys, Jyväskylä
20.02.2013 – Lounge 23, Tampere
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Tänään illalla olisi Turun Klubilla nahkaa, pingviinejä ja niittejä. Eli vanhaa kunnon black metalia oikein urakalla. Mielenkiintoisin nimi tietysti vuosikausiin ensimmäisen Turun keikkansa heittävä Archgoat. Muut bändit The Crescent (Ex-Enochian Crescent), Saturnian Mist ja Arsonist Lodge.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Tänään Tampesterin Pakkahuoneella glam-rockpumppu The Darkness. Sielläpä minäkin, mottona "One way ticket to Tampere...and back".
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Tänään Hartwall-areenalla kitaralegenda Slash, sinne siis olisi tarkoitus suunnata....
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Nyt napsahti erittäin mukava ylläri. Hieno nainen esiintyy muunmuassa Lutakossa toukokuussa. Tämä nimenomainen keikka olisi omalla kalenterisivulla viikonpäivän ollessa lauantai. Pääsee pitkänmatkalainenkin taas Lutakon fiiliksiin.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Ja perskeles, Roky Erickson saapuu Helsinkiin ja Tavastialle 20.5.2013, liput tulevat myyntiin jo ensi maanantaina. Sinne on riennettävä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös