Helsingissä pitäisi olla jotain lisää, kun siellä kuulemma kaikki maksaa niin perkeleesti.
Mitäs ne huhut ovat kertoneet Helsingin hintatasosta, eli mitä tuo jotain lisää voisi kenties olla?
Helsingissä pitäisi olla jotain lisää, kun siellä kuulemma kaikki maksaa niin perkeleesti.
Lisien poistamisen jälkeen jää ainoaksi selviytymiskeinoksi sossu, ainakin täällä pääkaupunkiseudulla, missä peruselämiseen menee todella paljon pelimerkkejä.
En tiedä, kun en ole päivääkään pk-seudulla asunut. Mutta ymmärtääkseni se hintataso on korkeampi, joten siellä asuvilla kai sen palkkatason pitäisi olla samassa suhteessa isompi. Näinhän tuossa yritin aiemmin sanoa.Mitäs ne huhut ovat kertoneet Helsingin hintatasosta, eli mitä tuo jotain lisää voisi kenties olla?
En tiedä, kun en ole päivääkään pk-seudulla asunut. Mutta ymmärtääkseni se hintataso on korkeampi, joten siellä asuvilla kai sen palkkatason pitäisi olla samassa suhteessa isompi. Näinhän tuossa yritin aiemmin sanoa.
Eivätköhän nuo halvimpien kauppojen (Lidl ja Prisma) hinnat ole kilpailusta riippumatta samat koko maassa.Uskaltaisin väittää että esim. ruoka on pk-seudulla halvempaa koska kilpailua on helvetisti.
Eivätköhän nuo halvimpien kauppojen (Lidl ja Prisma) hinnat ole kilpailusta riippumatta samat koko maassa.
Eivätköhän nuo halvimpien kauppojen (Lidl ja Prisma) hinnat ole kilpailusta riippumatta samat koko maassa.
– Hei, ne olivat Alexander Stubbin kaltaiset pojat, jotka kiusasivat vammaista sisartani koulunpihalla. Eurokriisi paljastaa politiikan ja poliitikot.
Kokoomuksen kuplaahan mokoma tutkimustieto nyt ei tunnu vaarantavan, mutta IMF:ltä on ilmestynyt taas uusi raportti (PDF) tuloerojen ja talouskasvun negatiivisesta riippuvuudesta. Sen pääväitteen mukaan tulonjaon alimman viidenneksen tulojen kasvattaminen yhdellä prosentilla vauhdittaa koko kansantalouden talouskasvua 0,38 prosenttiyksiköllä, kun taas ylimmän viidenneksen tulojen kasvattaminen johtaa keskipitkällä aikavälillä talouden supistumiseen.
Tietenkään mitään uuttahan tässä tiedossa ei ole. Mukavaa luettavaa kuitenkin tiedossa bussimatkalle.
Talouskasvua tavoitteleva porvarihallitushan ei joko ole tehnyt tai ei halua julkaista arviota ohjelmaansa naulattujen päätöstensä tulonjakovaikutuksista.
Alex Stubb on joutunut Kreikka-rahoituksen takia Ruotsin sos.dem.puolueen meppi Marita Ulvskogin tölväisemäksi. Ulvskog kirjoitti Twitter-tilillään näin:
Voi luoja, eikö suomalaisella ministerillä ole muka oikeutta puolustaa Suomen hallituksen kantaa. Helppohan se on vaatia euromailta solidaarisuutta, kun Ruotsi itse ei edes kuulu euroon.
http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/...tubb-kuin-vammaisen-siskoni-kiusaajat/5224644
Linkki Maikkarin uutiseen Ulvskogin tölväisystä.
Joo, Ulvskog joutunut nöyrtymään kuten arvata saattaa, olihan tuo kiusaajavertaus ala-arvoista toimintaa europarlamentaarikolta.Ilmeisesti Ulvskokg oli jo joutunut pyytämään anteeksi.
Stubb on nähdäkseni osallistunut ja osoittautunut aika ryhdikkääksi valtiovarainministeriksi, ainakin näin ensialkuun. FT:n jutussakin oli eilen, että Stubb oli varsin isossa roolissa yöllisissä neuvotteluissa. Hienoa. Tätä Alexin urakkaa tietysti helpottaa hyvä kielitaito, Rinteellä tätä osaamista ei ollut.
Nämä IMF:n parin viime vuoden aikaiset löydökset ovat täysin linjassa OECD:n vastaaviin. Kun näitä kyseisiä muuttujia (bruttotuloerot ennen tulonjakoa, nettotuloerot tulonjaon jälkeen, ja talouskasvu) empiirisesti tutkitaan, niin tällaiseen lopputulokseen näköjään päädytään. Toki kukin on vapaa itse määrittelemään missä vaiheessa minkäkin tiedon lokeroi faktaksi. Onhan meillä täällä vielä ilmastonmuutosdenialistejakin.Tuosta vielä faktaan jonkun verran matkaa.
Ei, mutta kehitysmaiden ja kehittyvien maiden analysoiminen yhdessä kehittyneiden maiden kanssa helpottaa ja nopeuttaa näiden makrotalouden ilmiöiden ymmärtämistä. Loppuviimein homo economicus päiväntasaajalla ja napapiirillä on aika sama.Lisäksi kysyisin kuuluuko Suomi mielestäsi ko paperin mainitsemiin EMDC valtioihin?
Minä uskon että tiettyjen ehtojen puitteissa tällainen korrelaatio on, mutta se että se olisi olisi universaali totuus kaipaisi vielä todisteita.Nämä IMF:n parin viime vuoden aikaiset löydökset ovat täysin linjassa OECD:n vastaaviin. Kun näitä kyseisiä muuttujia (bruttotuloerot ennen tulonjakoa, nettotuloerot tulonjaon jälkeen, ja talouskasvu) empiirisesti tutkitaan, niin tällaiseen lopputulokseen näköjään päädytään.
Nämä IMF:n parin viime vuoden aikaiset löydökset ovat täysin linjassa OECD:n vastaaviin. Kun näitä kyseisiä muuttujia (bruttotuloerot ennen tulonjakoa, nettotuloerot tulonjaon jälkeen, ja talouskasvu) empiirisesti tutkitaan, niin tällaiseen lopputulokseen näköjään päädytään. Toki kukin on vapaa itse määrittelemään missä vaiheessa minkäkin tiedon lokeroi faktaksi. Onhan meillä täällä vielä ilmastonmuutosdenialistejakin.
Hivenen epäilen, että epäonnistuneen maahanmuuttopolitiikan merkittäväksi vaaliteemaksi kokevat katsoisivat Kokoomusta äänestämällä epäonnistuneen maahanmuuton muuttuvan vähemmän epäonnistuneeksi.
Turha tehdä yksinkertaisesta asiasta liian koukeroista. Kunhan vaan spekuloin sillä, että joku aiemmin immosia äänestänyt voi päättää äänestää rydmaneita.
Mua on ruvennut koko ajan yhä enemmän risoomaan se, että Vapaavuoresta ei tullut kokoomuksen puheenjohtajaa. Toki ennemmin tai myöhemmin näin tulee tapahtumaan...
Milloin seuraava puoluekokous onkaan? Riippuen siitä, miten SSS-hallitus pärjää, niin saa nähdä, josko Vapaavuori saataisiin sittenkin mukaan pj- ja pääministerikisaan vajaan neljän vuoden päästä vaaleissa.
Kärsiikö hallitusyhteistyö Immosen kirjoituksesta? Vanhanen ja Satonen vastaavat | m.iltalehti.fi
Linkki Satosen ja Vanhasen haastatteluun.
"Kokoomuksen kansanedustajilta ei tämmöisiä kirjoituksia tule. Meillä ei tällaista toimintaa ole."
Mitä nyt yksi kokoomuslainen murhasi maahanmuuttajan.... Ja mites ne Schubäckin kirjoitukset? Kokoomuslainen Henri Heikkinen unelmoi blogeissaan köyhien ja työläisten pahoinpitelyillä..? Jne...
Taitaa Oksennusleuka-Artolla muisti vähän pettää... Niin ja tänään SK:n mielipidepalstalla Kokoomuksen Antti Pekola puolusti kovasti Immosta.
Puoluekokous on pidettävä joka toinen vuosi kesäkuun loppuun mennessä eli viimeistään kesäkuussa 2016 on seuraava. Siihen mennessä lienee jo näkemyksiä, miten Stubb on pärjännyt niin VVM:n kuin puoluejohtajan pestissä. Tosin kynnys Stubbin vaihtamiseen näin nopeasti ja tässä tilanteessa on todella korkealla enkä näe sitä kovin realistinsena. Kenties 2018 asia voi olla jo hyvinkin ajankohtainen, koska tällöin voitaisiin lähteä uudella pj:lla vuoden 2019 eduskuntavaaleihin.