Kokkolan Hermes 2014–2015

  • 214 666
  • 318

Lapinmarkus76

Jäsen
Suosikkijoukkue
2-divisioona ja suomisarja joukkueet
Minä olen "lähtökohtaisesti" sitä mieltä että Kuusela on hyvä hankinta ja Friisin Jenssin kanssa vallan hyvä pari. sillä väitän Jenssin olevan yksi Suomen parhaita MV-valmentajia !
Itse kyllä kyseenalaistan tätä väitettä. Kertoo kai sekin jotain valmennuksesta ja varsinkin Friisin valmentamisesta jotain että, vuodesta toiseen kaikki veskarit loukkaantuu? Montako veskaria tälläkin kaudella 4-5?
 

hemppa73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
Itse kyllä kyseenalaistan tätä väitettä. Kertoo kai sekin jotain valmennuksesta ja varsinkin Friisin valmentamisesta jotain että, vuodesta toiseen kaikki veskarit loukkaantuu? Montako veskaria tälläkin kaudella 4-5?

Vuodesta toiseen... Juu tällä kaudella kyllä... Mut vuodesta toiseen
 

nollanolla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HERMES & PELICANS & KPV
Lapinmarkus76 kommentille on annettava "huutonaurua" kommentti... Ei taida kloppi tietää minkälaisten nimien kanssa Jenssi on ollu tekemisissä. Joka tapauksessa hyvää Joulua ja uutta vuotta sinne Rovaniemelle
 

Jumalpaita

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Lapinmarkus76 kommentille on annettava "huutonaurua" kommentti... Ei taida kloppi tietää minkälaisten nimien kanssa Jenssi on ollu tekemisissä. Joka tapauksessa hyvää Joulua ja uutta vuotta sinne Rovaniemelle

Sitä se kaamos teettää.. Mitenkähän Lapinmarkus selittää sen, että Jensille on tarjottu pestiä liigastakin, mutta pysyi Kokkolassa? Kannattaisi olla huutelematta vieraisiin pöytiin asioista, joista ei mitään tiedä.
 

nollanolla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HERMES & PELICANS & KPV
SM-Liiga Maalivahdit joiden kanssa Jenssi on ollut tekemisissä on muistini mukaan. Lassila, Kilpeläinen, Tarkki, Riksman, Korhonen Lisäksi vielä Niemi, Wiikman, Auer ja NHL maalivahtejakin löytyy. !

Tämän kauden loukkaantumisia on paha laittaa Jenssin piikkiin. Kun ovat kuitenkin vanhoja hoitamattomia vammoja ja tämä on vain mun mielipide..
 
Suosikkijoukkue
Suomi, Minnesota Wild, Frölunda Indians
Jens on hyvä treenari, mutta ei hän maalivahtivalmentaja sanan varsinaisessa merkityksessä ole. Hän ei ole kasvattanut näitä liiga ja nhl maalivahteja, eikä nämä kaverit pelaa Jensin opeilla, se on fakta mistä ei pääse yli eikä ympäri! Bäckström, Riksman, Tarkki ja esimerkiksi Noronen, jotka ovat kaikki käyneet Kokkolassa, ovat oppinsa ammentaneet aivan muualta. Millä tasolla Jens on itse pelannut maalivahtina? ...Niinpä
Hän on maalivahtitreenari parhaasta päästä, mutta on jo melkoista keulimista verrata häntä Suomen parhaisiin maalivahtivalmentajiin!
 

nollanolla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HERMES & PELICANS & KPV
Jopas se nyt närästää kovastikkin!

Ota Rennietä, se helpottaa!

ps: Kummallisen kovia nimiä on vuosien varrella ollut Jenssin kanssa samassa hallissa ja MV-valmentajan statuksella Jenssikin on kahvikuppinsa ennen harkkoja ansainnut..!

Toki Jenssillä on myös MV taustaa. vieläkin luistelee MV-luistimilla!
 

devil29

Jäsen
Suosikkijoukkue
pikkuseurat
Myönnän että hieman nyt otin tästä "kierroksia". Mutta mielestäni ainut ylpeydenaihe Kokkolan kiekossa on Jenssin valmennus. Nimet kuten seuraavaksi listaan ei varmaan tälle poronkusta juovalle lapinmiehelle sano mitään, mutta aika monelle muulle sanoo:

Joni Puurula
Niklas Bäckström
Miika Wiikman
Juuso Riksman
Teemu Lassila
Juha Pitkämäki
Kimmo Vesa
Eero Kilpeläinen

Että jos meinaat puhua että vuodesta toiseen niin voit itse alkaa selvittään että miksi vuodesta toiseen Rovaniemellä futis(kenties jopa jääkiekko?) tulokset manipuloidaan? Kannattais katsoa että nämä veskarit on ollu viimevuosina rikki, ja Friis ei ollut viimevuonna edes mukana koko valmennuksessa. Joo, tulee tiukkaa tekstiä ja saattaa tuntua että tämä menee kovasti henk. kohtaselle tasolle. Ei johdu siittä, vaan siittä että et viitsi tarkistaa edes faktoja ennenkuin ala kirjoittaan. Vitun juntti!
 
Suosikkijoukkue
Suomi, Minnesota Wild, Frölunda Indians
En tuohon loukkaantimisasiaan ota kantaa, kun en ole nähnyt tänä vuonna läheltä Hermeksen ja etenkin heidän maalivahtien touhuja. Aika kova syytös kuitenkin, enkä lähtisi näkemättä tai itse maalivahteja tuntematta moista asiaa allekirjoittamaan.
Nollanollalle sen verran, että minua ei ainakaan närästä, Hermes on ollut kautta aikain yksi suosikkijoukkueistani, niin pelaaja uralla kuin myöhemminkin, mutta kuten devil29 tuossa mainitsi,, niin lienee aika ottaa esiin muutamia faktoja, eikä juntteilla ihan hatusta vetämällä :)

Joni Puurula: 1999-2000 Osan kautta Kokkolassa (24 ottelua), loput kasvattajaseurassaan JHT:ssä lainalla. Tuon jälkeen siirtyi HPK:n riveihin ja pelasi siellä 2004-2005 kaudelle, jolloin lähti Venäjälle. Muuan Timo Lehkonen vaikuttaa Hämeenlinnassa.

Niklas Bäckström: Puhtaasti HIFK kasvatti, pelasi Hermeksen riveissä lainalla 9-ottelua kaudella 97-98, jatkoi HIFK:ssa jonka jälkeen siirtyi Saipaan --> Tukholman AIK --> Kärpät (Ari Hilli), tuolloin löi itsensä todella läpi ja lähti NHL:ään

Miika Wiikman: Pelasi Hermeksessä yhden kauden eli 2003-2004, ennen tuota HV71 kiekkokoulun kasvatti. sen jälkeen HPK, Ilves, Lukko..

Juuso Riksman: Hermeksessä kaudella 97-98 4-ottelua, 98-99 23-ottelua, 00-01 33-ottelua. HIFK kasvatti ja Bäckströmin aisapari

Teemu Lassila: 2002-2003 lainalla Hermeksessä, 21 ottelua 1-div ja 21 ottelua sm-liigassa TPS:n riveissä. TPS:ssä vaikuttaa muuten muuan Urpo Ylönen...

Juha Pitkämäki: 01-02 Hermeksessä 1-ottelu lainalla. Ilveksen kasvatti

Kimmo Vesa: Karhu-Kissojen ja Rauman Lukon maalivahtikoulun kasvatti, otteluita Hermeksessä kolmella eri kaudella.

Eero Kilpeläinen: Kalpan erittäin laadukkaan maalivahtikoulun tulos, yksi kausi Hermeksessä 05-06.

Mitä näistä luvuista voi ajatella? Suurin osa näistä kävi Kokkolassa silloin Hermeksen kulta-aikana jolloin rahasta ei ollut pulaa, osa kävi lainalla paikkaamassa ja osa pelasi kauden 1-divisioonaa nimenomaan peliajan perässä, ennenkuin jatkoivat Liigassa joko kasvattiseurassaan tai muualla. Muuan Mika Norosellakin on otteluita Hermeksessä... 2-ottelua.
Näihin samoihin aikoihin oli Kokkolassa myös sellaisia nimiä kuin Hentunen, Virtanen, Uusikartano, Gallant, Matsjevskis, Eronen, Pärssinen... Onko nämäkin Hermes kasvatteja?
Nyt sitten hyvät tinkakaverit tästä maalivahtivalmennuksesta faktoja pöytään, kuinka moni näistä maalivahdeista käy kesäisin ja offseasonilla säännöllisesti Kokkolassa Jensin luona preppaamassa ja saamassa oppia?
 

nollanolla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HERMES & PELICANS & KPV
Jens on edelleen mielestäni Suomen yksi parhaista MV-Valmentajista.
On vienyt näiden kaikkien pelaajien uraa eteenpäin vai onko jonku ura tyssännyt Jensiin?
Pärssinen ei ole Hermeksen kasvatti, eikä Puurulakaan ole eikä Lassila, eikä ym. ym. ym. Niemikin on Teerijärven kasvattti. Mutta Jens on auttanut näitä kaikkia eteenpäin omalla ammatti taidollaan. PISTE.
 

Jumalpaita

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
On myös hyvä muistaa, että kun seurassa on hyvä valmennus, esimerkiksi hyvä maalivahtivalmennus, sinne on myös imua ja sinne halutaan tulla. Ei kai tänne olisi vuosien varrella tullut niin paljoa lupaavia maalivahteja, jos mv-valmennuksella ei olisi hyvää mainetta. Esimerkiksi Miika Wiikmanin kanssa Hermeksestä on mahdotonta keskustella ilman, että hän ylistää Jenssiä maasta taivaaseen.
 
Suosikkijoukkue
Suomi, Minnesota Wild, Frölunda Indians
Toki toki! Ei mitään pois Jensiltä, eikä Hermekseltä. Nyt kuitenkin rinnastetaan häntä Kaarelan, Valtosen, Ylösen ja kumppaneiden kanssa samaan "ketjuun", jos näin olisi niin kyllä hän olisi käynyt muuallakin, tiedä sitten miksi ei tarttunut siihen Ässien tarjoukseen joka hänelle tarjottiin?
 
Suosikkijoukkue
Suomi, Minnesota Wild, Frölunda Indians
Pidetään kuitenkin sen verran hengissä tätä Hermeksen maalivahtivalmennuksen tasosta kertovaa keskustelua, että voisiko joku (nollanolla), vaikka vastata tähän mysteeriin, eli moniko ja nimenomaan ketkä maalivahdit käyvät offseasonilla Jensin opeissa?
Ketkä ovat nimenomaan Jensin tuotteita? Faktoja pöytään hyvä herrasväki?
Tuolla aiemmin jo kirjoitin, että hän on hyvä treenari, mutta mutta... jos ei ymmärrä asioita syvemmälti, niin ei ymmärrä, silloin voi tosiaan heittäytyä ihan faniksi ja paahtaa mustavalkoiset lasit silmillä eteenpäin ja uskotella itselleen ja valitsemilleen kohteille asioita, joilla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa.
Ps. Lukekaapa wikipediasta Kokkolan Hermeksen palsta, historia osuudella on tiukkaa faktaa, päätän tähän tärkeään ja paljonpuhuvaan fraasiin LOL
 

Jumalpaita

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Saisiko nyt tietää mihin pyrit tällä kuinka yrität väkisin kyseenalaistaa Jensin ansiot? Erikoista että puhut asioiden ymmärtämisestä syvemmälti mutta silti et itse tunnu yrittävänkään ymmärtää, että Jensin ansiosta tänne on saatu hyviä maalivahteja kehittymään, liekö syynä esim työkuviot ettei tarttunut liigatäkyyn. Ei sekään, kuka on kenenkin tai minkäkin seuran tuote, ole aina niin yksinkertaista. Esim Juhamatti Aaltonen on Kärppien "omien poikien" listassa, vaikka ensimmäiset luistimenpotkut tuli Haukiputaan Ahmoissa. Samoin Ville Pokka, jonka kasvattiseura on tosiasiassa TIHC.

Off-seasonilla Hermeksen mukana pyörii entisistä veskoista ainakin Miika Wiikman ja Nauris Enkuzens, joka on ilmeisesti ollut hiljattain myös kauden aikanakin treeneissä mukana. Tiedä vaikka Juuso Riksmankin näin tekee, onhan vaimo hänellä Kokkolasta.

Ilmeisesti joillekin siellä Lapissa on ihan tuntematon fakta se, että noita wikipedian artikkeleita voi kirjoittaa kuka vain. Vintilänkiertäjän lähdekritiikin olemattomuudelle se sama LOL. Ehkä siellä on kirjoittaja laittanut maalivahtien osalta vähän värikynää niin, että jotkut saa mielikuvan siellä mainituista maalivahdeista ja heidän huipulle pääsystään yksin Jensin ansiona, mutta ei se sitä faktaa muuta, että Kokkolassa olleet maalivahdit arvostavat Jenssiä. Esimerkiksi Kärppien fanclubin sivuilla vuosia sitten yleisön kysymyksiin vastatessa Niklas Bäckström harmitteli Hermeksen putoamista Mestiksestä ja toivoi Hermeksen nousua takaisin. Tällöin Nikke taisi muuten olla jo Wildin miehiä. Ei se maalivahtivalmennus voi olla kovin huonoa, jos tuollaisia lausuntoja antaa, varsinkin kun oli kuitenkin Kokkolassa suht lyhyen ajan.
 
Suosikkijoukkue
Suomi, Minnesota Wild, Frölunda Indians
Saisiko nyt tietää mihin pyrit tällä kuinka yrität väkisin kyseenalaistaa Jensin ansiot? Erikoista että puhut asioiden ymmärtämisestä syvemmälti mutta silti et itse tunnu yrittävänkään ymmärtää, että Jensin ansiosta tänne on saatu hyviä maalivahteja kehittymään, liekö syynä esim työkuviot ettei tarttunut liigatäkyyn. Ei sekään, kuka on kenenkin tai minkäkin seuran tuote, ole aina niin yksinkertaista. Esim Juhamatti Aaltonen on Kärppien "omien poikien" listassa, vaikka ensimmäiset luistimenpotkut tuli Haukiputaan Ahmoissa. Samoin Ville Pokka, jonka kasvattiseura on tosiasiassa TIHC.

Off-seasonilla Hermeksen mukana pyörii entisistä veskoista ainakin Miika Wiikman ja Nauris Enkuzens, joka on ilmeisesti ollut hiljattain myös kauden aikanakin treeneissä mukana. Tiedä vaikka Juuso Riksmankin näin tekee, onhan vaimo hänellä Kokkolasta.

Ilmeisesti joillekin siellä Lapissa on ihan tuntematon fakta se, että noita wikipedian artikkeleita voi kirjoittaa kuka vain. Vintilänkiertäjän lähdekritiikin olemattomuudelle se sama LOL. Ehkä siellä on kirjoittaja laittanut maalivahtien osalta vähän värikynää niin, että jotkut saa mielikuvan siellä mainituista maalivahdeista ja heidän huipulle pääsystään yksin Jensin ansiona, mutta ei se sitä faktaa muuta, että Kokkolassa olleet maalivahdit arvostavat Jenssiä. Esimerkiksi Kärppien fanclubin sivuilla vuosia sitten yleisön kysymyksiin vastatessa Niklas Bäckström harmitteli Hermeksen putoamista Mestiksestä ja toivoi Hermeksen nousua takaisin. Tällöin Nikke taisi muuten olla jo Wildin miehiä. Ei se maalivahtivalmennus voi olla kovin huonoa, jos tuollaisia lausuntoja antaa, varsinkin kun oli kuitenkin Kokkolassa suht lyhyen ajan.

Pyrin lähenemään totuutta ja jonkunlaista rajojen tuntemusta kiivaimmissakin liputtajissa näissä jutuissa. Tuo wikipedian juttu on puhdasta huumoria (LOL), tosin nuo minun esittämät pelimäärät voi jokainen tarkastaa parhaaksi katsomiltaan foorumeilta.
Siinä on melko iso ero Suomen parhailla maalivahtivalmentajilla ja Kokkolan Hermeksen maalivahtivalmennuksella, toki mitään pois ottamatta sieltä. Tottakai hyvä maine tuo kovia nimiä riveihin, mutta siitä on pitkä ..todella pitkä matka huipulle. On myös iso ero siinä, että onko pelaaja tullut D tai C-juniorina seuraan ja sieltä ponnistanut liigaan ja maajoukkueeseen, kuin sillä, että hän on jo valmis alle 20-v maajoukkuepelaaja ja pelaa vajaan kauden ko joukkuessa ennenkuin jatkaa muualle!
Kiitos tuosta vastauksesta kysymykseeni, Naurishan oli NHL joukkueiden talent leirillä ennen kokkolaan tuloaan käsittääkseni, ihmettelen kovasti että oli, sillä niin raakile oli mies, kun hänet Hermeksen paidassa näin, mutta sanotaan nyt niin, ettei hänen uransa ainakaan liitoon lähtenyt Hermeksestä :)
Wiikman oli valmis HV71 tuote, kun Kokkolaan tuli, siitä liigaan, mutta ei oikeen ole pystynyt vakiinnuttamaan paikkaa loppujen lopuksi Suomen maalivahtieliitissä. Hän on käsittääkseni tyytyväinen myös Kokkolassa saamaansa valmennukseen eli voitaneen puhua jossain määrin Jensin jalostamasta maalivahdista, vai?
Bäckströmiin palatakseni, 9-ottelua Hermeksessä!
Kuten aiemmin jo sanoin, hyvällä treenarilla ja suomen huippuihin lukeutuvalla maalivahtivalmentajalla on melkoisen iso ero, ymmärrät sitä tai et. Väittäisin että mestis tasolla ollaan vielä Kokkolassa Suomen huipulla, vaan siitä ylöspäin menee jo ulos kuuluvuusalueelta. Työpaikasta ei jäänyt muuten kiinni tuo Jensin lähtö, mutta se siitä. Kaikki kunnia sille hyvälle työlle mitä Kokkolassa on tehty ja tehdään, mutta jotain rajaa :)
Lappiveikkaus meni vähän pieleen kuitenkin, onhan tuota jokunen vuosi tullut Pohjanmaallakin vietettyä, ennenkuin kehäkolmosen sisään suuntasin. Lappilaisuutta ja Lappilaista jääkiekkoa sensijaan ihailen, syistä joita en osaa selittää!
PS. Toivon todella että Hermes mestikseen tiensä pelaa, sinne se kuuluu. Toisin kuin esimerkiksi nämä farmijoukkueet! Rokikin olisi toivottava joukkue siellä mestiksessä, mutta ei puuhastelulla sinne tietä raivaa kuin kaudeksi! Osoitta jumalpaita sitten seuraavalla kerralla muualle kuin Lappiin nuo töksäyttelyt, ettet suututa nuita Rokifanejakin noilla jutuillasi (LMFAO)
 

Jumalpaita

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Hehe, enkai minä nyt niin paha ole.. Ja jos jotkut meikäläisen kirjoituksista pahoittavatkin mielensä, niin eikö ne ole nimenomaan Rokin fanit eivätkä muut? ;) Mitä töksäyttelyyn tulee, niin tokihan annoin palaa mutta Lapinmarkus76:han tämän J. Friis -keskustelun aloitti väitteellä mikä ei vieläpä pidä edes paikkansa. Kun sohaisee ampiaispesää, pitää varautua siihen että tulee vähän takaisinkin ;) Eiköhän tämä pikkuhiljaa taas tästä, hyvät uudet vuodet vaan sinne!

Mitä tulee nykyisiin maalivahteihin, niin toivotaan Kuuselalle onnistumisia. Muiden kirjoituksista tulee mieleen että saadaan Nauriksen kaltainen maalivahti sikäli, että hyvällä ja huonolla päivällä saattaa olla vähän eroa. Mutta katsotaan nyt, ei lähdetä tuomitsemaan ennen kuin Joonas on saanut yhtään peliä alle. Varmasti hieno haku tähän kohtaan, ja on sitä ehditty maalilla monenmoista kaveria nähdä. Jätetään nyt "huonoimmista" tapauksista nimet sanomatta, mutta osa tämän kauden kassareista ovat olleet sellaisia että kun tähdet ovat riittävän huonossa asennossa, ei pianokaan tarttuisi kiinni.
 

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Hehe, enkai minä nyt niin paha ole.. Ja jos jotkut meikäläisen kirjoituksista pahoittavatkin mielensä, niin eikö ne ole nimenomaan Rokin fanit eivätkä muut? ;)

Kokkolassa nyt kyllä vähän keulii. Keuli myös syksyllä 2013. Niin pitääkin. Toivottavasti Hermes on niin hyvä kuin fanit toivovat ja kaikki pelaa. Osalle kirjoittajille minä kyllä näytän. Ei meillä ole mitään Hermestä vastaan eikä fanejakaan, mutta ei kai nyt sentään vastahankaan kirjoittajia pidä nimitellä, vai pitääkö? Hermes – Jokipojat otteluakaan ei pitänyt tärkeänä muut kuin Hermesfanit, ei edes Jokipojat. Takaiskuja odotellessa.
 
Suosikkijoukkue
Suomi, Minnesota Wild, Frölunda Indians
Minä ennustan, että kova on veskari joka nyt Kokkolaan tulee! Väittäsin jopa että hyvän ja huonon päivän ero voi olla iso, mutta yhtä iso on Nauriksen ja Kuuselan huonojen päivien ero, senverran paljon kovemmasta kassarista on kyse! Toivottavasti osun oikeeaan tällä! Naurishan pelasi aika paljon pisteitä joukkueen laariin, silloin kun sen jumalmoodin päälle sai! Teknisesti oli vaan niin paljon isoja virheitä, että jossain vaiheessa alkoivat näkymään etenkin kovia joukkueita vastaan! Tosin fakta on myös se, että ilman Nauriksen jumalmoodia tiettyinä aikoina, ei olisi Kokkolassa tarvinnut karsia, vaan kakkoseen olisi tie vienyt hänen ensimäisellä kaudellaan, alkukausi meni aikapitkälti hänen nuoteillaan, vaikka siitä Jorsea hehkutettiinkin ;)
Ei kai siellä Rokifaneissakaan niitä mielensäpahoittajia ole kuin naiset ;)
Vitsit vitsinä ja hyvät uudet vuodet sinne Rovaniemellekin :D
 

Jumalpaita

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Eipä Nauriksen panosta kiistää tosiaankaan voi. Tämä on joukkuepeliä, mutta joskus vaikkapa maalivahdin loistopeli voi tuoda toivoa. Esimerkiksi viimeinen mestiskausi oli muuten täyttä tuskaa, mutta Eero Kilpeläisen unelmakauden ansiosta melkein vältettiin karsinnat; taisi napata runkosarjassa kiekkoja kiinni kovimmalla prosentilla. Hehkutettiinko Jorsea? En tiedä ovatko muistikuvani sitten ihan vinksallaan, mutten muistaisi ainakaan kenenkään fanin jääneen Jorsea ikävöimään, sen verran se peli tuntui hänen viimeisissä peleissään takeltelevan. 2012 oli putoaminen lähellä Jorsen lähdöstä huolimattakin, ja olipa muuten Nauriskin osaltaan tekemässä Ylivieskan reissusta jännittävämmän:

https://www.youtube.com/watch?v=cvQqditC41k (YJK-Hermes 24.3.2012, ratkaisevan putoamiskarsintapelin maalikooste Hermeksen youtube-kanavalla)

Mennä keväänä putoaminen oli sitten vielä lähempänä, ja ilman Muikin "tietämättömyyttä" tosiasiassa usean vuoden vanhasta kymppitilikäytännöstä oltaisiinkin pudottu. Nyt on ollut mukava seurata kuinka pystytään haastamaan kenet tahansa, ja kemiakin pelaa paljon paremmin kuin viime kaudella.
 

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Ei kai siellä Rokifaneissakaan niitä mielensäpahoittajia ole kuin naiset ;) D

Vitut sano Vatanen vaikka oli vanha mies! Pahoita sinä vaan oma mielesi. Minä tinkaan omat juttuni, äläkä sinä niihin puutu, koska se ei onnistu. Minä kyllä pärjään väittelyssä, enkä tarvitse kyrpiin verrata.
 
Suosikkijoukkue
Suomi, Minnesota Wild, Frölunda Indians
Ihan iäneen on saanu tänään nauraa :D
Olet Jumalpaita oikeassa tuosta Jorse asiasta ja tuosta karsintapelistä! Omalta osaltani lopetan tämän tinkaamisen, ennenkä Ellua pitää kyrpiin verrata :) Rauha maahan, viilentäviä pyyhkeitä vaihdevuosiin löytyy kaupasta, jos on punaset päivät niin siihenkään tuskin minun tarvitsee neuvoa antaa. Hyvää uutta vuotta kaikille tasapuolisesti !
 

Lapinmarkus76

Jäsen
Suosikkijoukkue
2-divisioona ja suomisarja joukkueet
En tuohon loukkaantimisasiaan ota kantaa, kun en ole nähnyt tänä vuonna läheltä Hermeksen ja etenkin heidän maalivahtien touhuja. Aika kova syytös kuitenkin, enkä lähtisi näkemättä tai itse maalivahteja tuntematta moista asiaa allekirjoittamaan.
Nollanollalle sen verran, että minua ei ainakaan närästä, Hermes on ollut kautta aikain yksi suosikkijoukkueistani, niin pelaaja uralla kuin myöhemminkin, mutta kuten devil29 tuossa mainitsi,, niin lienee aika ottaa esiin muutamia faktoja, eikä juntteilla ihan hatusta vetämällä :)

Joni Puurula: 1999-2000 Osan kautta Kokkolassa (24 ottelua), loput kasvattajaseurassaan JHT:ssä lainalla. Tuon jälkeen siirtyi HPK:n riveihin ja pelasi siellä 2004-2005 kaudelle, jolloin lähti Venäjälle. Muuan Timo Lehkonen vaikuttaa Hämeenlinnassa.

Niklas Bäckström: Puhtaasti HIFK kasvatti, pelasi Hermeksen riveissä lainalla 9-ottelua kaudella 97-98, jatkoi HIFK:ssa jonka jälkeen siirtyi Saipaan --> Tukholman AIK --> Kärpät (Ari Hilli), tuolloin löi itsensä todella läpi ja lähti NHL:ään

Miika Wiikman: Pelasi Hermeksessä yhden kauden eli 2003-2004, ennen tuota HV71 kiekkokoulun kasvatti. sen jälkeen HPK, Ilves, Lukko..

Juuso Riksman: Hermeksessä kaudella 97-98 4-ottelua, 98-99 23-ottelua, 00-01 33-ottelua. HIFK kasvatti ja Bäckströmin aisapari

Teemu Lassila: 2002-2003 lainalla Hermeksessä, 21 ottelua 1-div ja 21 ottelua sm-liigassa TPS:n riveissä. TPS:ssä vaikuttaa muuten muuan Urpo Ylönen...

Juha Pitkämäki: 01-02 Hermeksessä 1-ottelu lainalla. Ilveksen kasvatti

Kimmo Vesa: Karhu-Kissojen ja Rauman Lukon maalivahtikoulun kasvatti, otteluita Hermeksessä kolmella eri kaudella.

Eero Kilpeläinen: Kalpan erittäin laadukkaan maalivahtikoulun tulos, yksi kausi Hermeksessä 05-06.

Mitä näistä luvuista voi ajatella? Suurin osa näistä kävi Kokkolassa silloin Hermeksen kulta-aikana jolloin rahasta ei ollut pulaa, osa kävi lainalla paikkaamassa ja osa pelasi kauden 1-divisioonaa nimenomaan peliajan perässä, ennenkuin jatkoivat Liigassa joko kasvattiseurassaan tai muualla. Muuan Mika Norosellakin on otteluita Hermeksessä... 2-ottelua.
Näihin samoihin aikoihin oli Kokkolassa myös sellaisia nimiä kuin Hentunen, Virtanen, Uusikartano, Gallant, Matsjevskis, Eronen, Pärssinen... Onko nämäkin Hermes kasvatteja?
Nyt sitten hyvät tinkakaverit tästä maalivahtivalmennuksesta faktoja pöytään, kuinka moni näistä maalivahdeista käy kesäisin ja offseasonilla säännöllisesti Kokkolassa Jensin luona preppaamassa ja saamassa oppia?

Siinä teille faktaa, en pidä kyllä minään sateentekijänä tätä friisiä, mutta en kiistä että hän ei olisi suomi-sarjaan hyvä maalivahtivalmentaja, mutta ei hän yksi parhaista tässä maassa tosiaankaan ole. Kun nämä kaverit tuossa yllä ovat pelanneet vain maksimissaan yhden kauden Kokkolassa, niin ei siinä ajassa ihmeitä tehdä, väitän että eivät friisin ansiosta ole nyt ylempänä. Ettei tässäkin asiassa olisi ruennut Kokkolassa keulimaan? Miksi siellä on maalivahdeilla ollut viime vuosina paljon loukkaantumisia? Harjoitellaanko väärin vai huono tuuria?
 

Snoppen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Pakko heittää oma mielipide tähän asiaan. Minusta Jens on hyvä maalivahtivalmentaja, mutta emme todellakaan voi puhua mistään suomen parhaimmasta. Joskus ennenvanhaan hän saattoi olla suomen parhaita, mutta se aika on jo ohi.

Nämä puheet siitä että veskarit loukkaantuisi täällä vuodesta toiseen on täyttä puppua. Tällä kaudella on ollut vaan helkkaristi huonoa tuuria. Ainoa sopimusveskari joka on loukkaantunut tällä kaudella on Pesonen. Faktat kuntoon ihmiset!
 

hemppa73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
Vesi kielellä odotan millaiseksi joukkue muotoutuu ennen siirto ajan loppua, nykyinen joukkue on jo hyvä, Heiskasen jatko oli kyllä tosi hieno juttu... Mitä Jenssiin tulee, eihän ainakaan ole saanut yhdenkään maalivahdin uraa lähtemään laskuun... Ja sen huono valmentaja saisi kyllä aikaan yhden kauden aikanakin ja lyhyemmässäkin ajassa... Ja nämä loukkaantumis jutut kannattaa jättää ihan omaan arvoonsa, varsinkin kun tietää loukkaantumisten/sairastumisien taustoja hiukan...

On ollut ilo katsoa, nyt kun seurassa on viime kauteen nähden aivan erillainen tekemisen maku, pelaajatkin sitoutuneempia ja urheilullimpisia...
Mielenkiintoista aikaa elämme me jääkiekko fanit, sarja taulukkoon tulee varmasti muutoksia, Roki on varmasti nyt loppu kaudesta vahvempi ainakin ja nousemaan vielä sarjataulukossakin pykälän tai kaksi... Pyryn sarja sijoitus on yllätys, olinsin luullut sijoutus paremmaksi ja taas Satakuntaa alemmaksi...

Olisi ehkä loppuosalta kuulunut tuonne Suomisarja otsikon alle...
 

Globe

Jäsen
Hermes-FoPS 5-2. Hieno jääkiekko-ottelu, parasta Hermestä mitä olen vähintään 10 vuoteen nähnyt. Energistä luistelua, tahdonvoimaa,vähän nahinaa, karvausta, hienoja maaleja ja hyvää maalivahtipeliä. Jos jotain parantamisen varaa Hermeksen pelistä, niin lähemmäs 10 kertaa FoPS pääsi ylivoima hyökkäyksiin 2 vs 1. Hieno ilta kaikki tyynni.

Kertoisko joku viisaampi, mikä on tuo Hermeksen sisääntulobiisi ?

EDIT: Kiitos Snoppen !
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös